2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hosgeldın cnm tebrık ederım gozun aydın

Ben de dün öğrendim bebeğimi, tahmini 18 günlük dedi doktorum. ultrasonda görünmüyor henüz, çok heyecanlıyım.
hosgeldın aramzıa tebrık ederım saglıkla al kucagına ınsallah
sızınde kasık agrılarınız bel agrılarınız cok oluyomuuu sanırım suanda 5 haftalık benım bebegımmm
olmazmııı son 2-3 gundur 2 kasıgım bırden agrıyor bel agrım zaten hıc gecmedı

Bende bel agrisi disinda bir belirti yok
Mide bulantisi dan eser yok persembeyi inanin iple cekiyorum
Uykularim kacti resmen
bendede bulantı yok ınsallah hep oyle olur ama daha erken dıyorlar bana

Herkese merhaba....Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar, ben de mayıs annesi olucam inşallah, bu defa da diğer bebişim gibi beni bırakmazsa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hosgeldın aramıza allah saglıkla kucagına almayı ansıp etsın ınsallah

tabıkı alırız hosgeldın yenı gelen arkadaslar sat yas be kacıncı bebiş oldugunu yazarsanız tabloya ekleyeyım

merhabaa nasilsiniiz bayanlar :) hersey yolundami? snowflaken listeye benide ekle lutfen :) sat 11 agustos tahmini 19 mayis ikinci olacak ins.

merhabaa nasilsiniiz bayanlar :) hersey yolundami? snowflaken listeye benide ekle lutfen :) sat 11 agustos tahmini 19 mayis ikinci olacak ins.

Slm tatlim hosgeldin buyur gapimiZ herkese acik nisanda yazan yok pek bnde sezeryan olursam nisan anasi olucam diye yazdim kimse geri
dönmedi
Birdaha yazmadim
kan testım beta hcg 12.59 yorumlarmısınız kac haftalık hamılelık olabılır???

Cnm gebelik var fakat yeni henuz

Bugun misafir vardi yeni gittiler bassagligina geliyorlar hafta sonlari belim koptu resmen
Yarinda mevlid okumaya gidicem bebek mevlidine
Aksama misafirim gelicek

Bugun misafir vardi yeni gittiler bassagligina geliyorlar hafta sonlari belim koptu resmen
Aksama misafirim gelicek

ya ben bisey merak ediyorum deniliyorki erkekde bell kizda kasik agrisi olurmus benimde ilkim yani kizimda ilk aylarda kasik agrisi oluyordu bu ikinci hamileligimdede belim agriyoor acaba dogruluk payi olabilirmi bilen varmi gurbetguzeli sende ben gibi gurbetcisin sanirim hangi ulkedesin

Cnm alakasi oldugunu sanmiyorum hem belim hemde kasiklarim agriyor
Bn isvicredeyim cnm

Kızlaaaar mrb galiba bende mayıs annesı olucam yanı ınsallah.. sıze bırazcık acıklayım durumumu 2 yıla yakın evlıyız 1yıl 3 ayrdır falan bebıs ıstıyoduk sorunumuz yoktu gectıgımız salı gunu bas agrısıyla acıle gıttık gebelık tstı yaptırmıs doktor ve degerım 8.27 cıktı agladıkk sasırdık cok degısık bı duygu :) Allahım herkese yasatsın ınsallah.. gunum daha gecmemıstı o zmn ertesı gun hastaneye gıttık degerım 13.1 olmus 1 gun olmadan 12 saat ıcınde salı aksam yaptırmıstık carsamba sabah yaptırdık.. :) cok uzattım. neyse evde 3.4 tane test yaptım dururmuyum hıc heyecandan :) ılkı sılık cıktı ama belırgın ıkıncısı daha belırgın 4. son yaptıgım test cok belırgın :) pazartesını ıple cekıyorum korkuyorum ya degılsem dıye bugun 4 gun gectı adetım bu arada bu kadar uzun bı yazımızı okudugunuz ıcın tsk ederımmm ınsalllah bende aranıza katılırım hamıleysem kocam 9 MAYIS dogumlu bebegımde mayıs dogumlu olcak ınsallah :) heyecanlıyız

hosgeldin
heyecanini cok iyi anliyorum
saglikli bir hamilelik dilerim
evdeki testte cizgin koyulastiysa artik deger artmistir iyice
yalniz pazartesi hemen keseyi goremeyebilirsin hamileligin erken daha
ben adet gecikmesinin 9.gununde vajinal utrason ile (4 hafta 5 gunlukken) gormustum keseyi

KizlAr benide aranıza alirmisiniz
hosgeldın tebrık ederım tabıkıde alırız
Aksama misafirim gelicek
basın saolsun cnm baya yogunsun dıkkatlı ol
guzel haberlerını beklıyoruz cnm
gunaydin kizlar iyi pazarlar dilerim

gunaydın canım ıyı pazarlar

Günaydın kızlaar :) Güzel bir pazar günü geçirelim biz huzurlu olalım bebişlerimiz de bunu hissedip huzur içinde olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…