- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.161
günaydııın mayıs anneleri. beni de ekler misiniz listenize
selam arkadslar dun yazmıstım kan testım 12.59 cıktı dıye adetım 3-4 gun gectı dıye baya endıselıydım cevap veren arkadslara tesekkur ederım endısem sundandı adetım gecmesıne ragmen degerım dusuk deılmı dıe ama sanırım var ole olanlardunde pembe akıntım geldı cok azz cok endıselıyım
insallah gec dollenme olmustur seninki ayen
kan testini tekrarlasan ya da iki gune bir idrar testi yapsan koyulasiyor mu baksan iyi olur
ilk gunler ben bu yolu denemistim
benim kan testim 20 oldugu gun benim cok acik pembe lekelenmem oldu
yerlesme kanamasiydi o
sonra bir daha olmadi
belki seninki de oyledir yerlesmistir bebisin
bence uzme kendini yolunda gorunuyor hersey
ınsallah canım ya ınsallah oyledırrbendede bıdaha gelmedı pembe akıntı dun oldu cok az ınsallah hersey dedıgın gıbı yolundadır :26:
eger cizgin koyulasiyorsa gerilme bence
tmm cnm zaten gebelık testı yapa yapa bır hal oldum yıne alıcam yapımde kafam rahat etsınn
cnm bnm siklusum 23 gunde bir olur tam 24. gun koyu kahverengi kan geldi resmen damladi klozete esimle iliskiden sonra dedim adet oldum ve aksama kadar ped koydum hic birsey gelmedi ve kirli su geldi sadece ve ben sali gunu oldu ve ben cuma gunu test yaptim silik cikti o kai gordugum gun yapmistim negatif cikmisti testleri senin icin yeni den koyuyorum 3 gun arayla yaptim guzelim bu tetslerden sonra dra gittim 5+2 haftalikken minicik kese gorundu drum beta degrine bakalim dedi ve bakti 1000 cikti cok sukur gebelik var dedi haftaya persembe gidicem insAllah kontroleee kalb atislarini duymayi umud ediyorum gec dollenme benmki cnm sende eminim olesin telas yapma ne olur stres yapma kan testini yenile ve 3 gunde bir test yap koyulastigni gorkdukce rahatliyacaksin cnm
hosgeldin
heyecanini cok iyi anliyorum
saglikli bir hamilelik dilerim
evdeki testte cizgin koyulastiysa artik deger artmistir iyice
yalniz pazartesi hemen keseyi goremeyebilirsin hamileligin erken daha
ben adet gecikmesinin 9.gununde vajinal utrason ile (4 hafta 5 gunlukken) gormustum keseyi
selam arkadslar dun yazmıstım kan testım 12.59 cıktı dıye adetım 3-4 gun gectı dıye baya endıselıydım cevap veren arkadslara tesekkur ederım endısem sundandı adetım gecmesıne ragmen degerım dusuk deılmı dıe ama sanırım var ole olanlardunde pembe akıntım geldı cok azz cok endıselıyım
günaydııın mayıs anneleri. beni de ekler misiniz listenize
canım bu normal galıba cunku benım degerımle senın kı hemen hemen aynı ama ben daha gunum gecmeden ölctürdüm tam gunumde 13.1 cıkmıstı ıdrar testı yap bence ben 4 tane yaptım her gun carsambadan berı her gecen gun koyulastı :)) ınsallah senınde öyle olur
hayırlıs olsun canm bebegınnevet testlerı tekrarlıyorum gıt gıde koyulasıo ama tam esıt koyulukta olmadı gercı bugun yapmadım yıne yapayım en son kan degerın kac cıktıı cnm?
saol canım ama net bısey dıyemıyorum ıste degerım dusuk olunca doktorda korkuttu benı.senın bebegın hayırlı olsun ınsallah ıyı bı hamılelık gecırırsın ıste salı gunu aksam 8.27ydı carsamba sabah 13.1 olmustu sımdı 4 gun gecıktı adetım yarın gıdıcez olcturmeye ınsallah vardır karnım acayıp agrıyo sende de var mı ?? sen kac tane beta hcg yaptırdın ???
canım senle durumumuz aynı bızım bende net bıse dıyemıyorum benımde adett 3 gun gecınce kan testı yaptrdım 12.59 du ıste yanı dün amagebelık testlerınde pozıtıf goruorum bıraz sılıkte olsa... bence bızımkısı gec dollenme ??? evet aynı karnım agrıoo kıramp gırıo gıbı oluyoo kasıklarımaa :26::26:
aynen o kramplar nefes aldırmıyo bana 2 gundursilikse bıle pozitif diyo ama herkes korkma.. sana korkma dıyorum ama bende korkudan altıma yapcam o derece tuvalete her gıttıgımde hasta oldum sanıyorum :))
aynen o kramplar nefes aldırmıyo bana 2 gundursilikse bıle pozitif diyo ama herkes korkma.. sana korkma dıyorum ama bende korkudan altıma yapcam o derece tuvalete her gıttıgımde hasta oldum sanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?