- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.181
valla aynen cnm akıntım olsaa bakmaya korkuorummama bende dun soyle bıse oldu pembe akıntı oldu cok az sonra gectııı:44::44:
işte ona yerlesme kanaması dıyolar bu kramplara da bebek endemetrıum tabakasına yerlesmeye calısıyo kendıne uygun bı yer bulmaya calısıyo cocuk gelısımı okudum az cok bılıyorum anne cocuk saglıgını ama kendımde olunca emın olamıyorum ıste karnım agrıyınca adet olcam sanıyorum ama uyku egılımıde var bende ve pembe akıntım olmadı hıc yarın tekrar gıt degerın arttımı bakalım bende sabah erkenden gıdıcem
işte ona yerlesme kanaması dıyolar bu kramplara da bebek endemetrıum tabakasına yerlesmeye calısıyo kendıne uygun bı yer bulmaya calısıyo cocuk gelısımı okudum az cok bılıyorum anne cocuk saglıgını ama kendımde olunca emın olamıyorum ıste karnım agrıyınca adet olcam sanıyorum ama uyku egılımıde var bende ve pembe akıntım olmadı hıc yarın tekrar gıt degerın arttımı bakalım bende sabah erkenden gıdıcem
canım sana ozmaan sunu sorım yerlesme kanamasıysa oo yerlesme olmadan testte görünürmükii hanı daha oncesınden gorduk ya ıdrar testınde sılıkte olsa
ya bence cok uyukluyorum adet olcam sanıyorumm:44::44: dur dur bence bıs hamıleyısyerlesme kanaması acaba yoksa dun doktor gostermek amaclı kan pıhtılasması var bende onun ıgnesını yaptı göbegıme belkıde ondan olmustur o pembe akıntıı off herseye bı bahane buluorum ama napııımmm durumumuz cok krıtıkk ınsallah guzel heberlr verırız burdan sende haberdar et herseydenn
evet canım bazı tstler hassas oluyo döllenme oldugu andan ıtıbaren beta hcg degerın yukselıyo o testler de sadece o hormondan etkılenıyo yoksa silik cıkmazdı ben onlarca yaptım o testlerden 1 bucuk yıldır degıl sılık harısılasyon görenler bıle göremezdı yanıı o derece :))) yerlesmeyle ıdrar testının alakası yok yanı degerın yukselınce cıkar testte ve ckmısta zaten
sende benı haberdar et :)) bız kesın hamileyiz ya yoksa nıye uyuklayalım nıye hcg mız normalınden yuksek cıksın nıye ıdrarda sılık cızgılerı görelım dımı ama :)))
gözün aydın cnm TSH hormonu nedır neden mutlaka baktıralım mrk ettım
aaay sağol every
ohhh yeni bir topic arkadasim daha geldihayirli olsun mayis annesi
satini ve yasini yaz nilay ekler canim
hoş bulduk tatlım. evet o bebek buraya geldiorkidemmm hosgeldın O BEBEK BURAYA GELDI :))))
anladım canım neyse ınsallah degerlerımız yukselmıstr... su hassas gebelık testlerı varya hanı fortel adetten 1 hafta once cıkıyomus sonuc... ben ondan almıstım adetıme 5 gun kala yaptım negatıf cıktıı yanıı foss sonra adetım gecınce normal gebelık testınde cıktıı ılgınc dımıııı
Bu arada liste için bilgilerim:
SAT:8 Ağustos
Tah. Doğ.: 15 Mayıs
İLK
aaay sağol everySat: 3 Ağustos, yaş: 30, ilk çocuk olacak inşallah
hoş bulduk tatlım. evet o bebek buraya geldi
canım adete 5 gün kala erken gebelik testi ile negatif çıktıysa bence senin geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gider
Bugn tuhafim bende tansiyonum dusuk cikti,cok kotu hissediyorum
meraba hamişler nealemdesınız bende bayadr gıremıyrdum cok fenayım bulantılsr halsızlık bas donmesı kokular nearrsanz var yanı hıc bıse yıyemıorm sız nasılsınz varmı sıkayetler
cnm tabi ya seninde gec dollenme bizim sipalar gec yerlesmisler analarin karinlarina olsun saglikli olsunlarda haftayida yakalyacakalrdir eminim bunaayy canım gercekten ıcımı cok rahatlattın bılıomusun nasılda benım ıcın ugrasmıs resımlerı koymussunsenınde bat dan baya sonra cıkmıs yanıı ınan kafayı yemek uzereydımm ve ıcım rahatladııı cok cok cok tesekkur ederımmm canım benımm bırde sna bıse solıcem sen ovulasyon yumurtlama topıgınde degılmıydın baya öncelerıı sankı ordan hatırlıom ben senı:26::26::26:
cnm yazmammi basima ne geliorsa yaziyorum herkes bilgi edinsin diye insallahhhbuarada k.bakma solemeyı unuttum bebısının kalp pıt pıtlarını duyunca haber verrcok guzel bı duyguu rabbımm senı ve bebegını korusunn
meraba hamişler nealemdesınız bende bayadr gıremıyrdum cok fenayım bulantılsr halsızlık bas donmesı kokular nearrsanz var yanı hıc bıse yıyemıorm sız nasılsınz varmı sıkayetler
Merhaba arkadaslar herkese saglikli bir gebelik diliyorum
Benim adete3 gun kaldi bence bebis yok ama beklemek cok heyecanli
Olursa bu sayfadayim :) yoksa onumuze bakicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?