2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
valla aynen cnm akıntım olsaa bakmaya korkuorumm ama bende dun soyle bıse oldu pembe akıntı oldu cok az sonra gectııı:44::44:

işte ona yerlesme kanaması dıyolar bu kramplara da bebek endemetrıum tabakasına yerlesmeye calısıyo kendıne uygun bı yer bulmaya calısıyo cocuk gelısımı okudum az cok bılıyorum anne cocuk saglıgını ama kendımde olunca emın olamıyorum ıste karnım agrıyınca adet olcam sanıyorum ama uyku egılımıde var bende ve pembe akıntım olmadı hıc yarın tekrar gıt degerın arttımı bakalım bende sabah erkenden gıdıcem

ya bence cok uyukluyorum adet olcam sanıyorumm:44::44: dur dur bence bıs hamıleyıs yerlesme kanaması acaba yoksa dun doktor gostermek amaclı kan pıhtılasması var bende onun ıgnesını yaptı göbegıme belkıde ondan olmustur o pembe akıntıı off herseye bı bahane buluorum ama napııımmm durumumuz cok krıtıkk ınsallah guzel heberlr verırız burdan sende haberdar et herseydenn

canım sana ozmaan sunu sorım yerlesme kanamasıysa oo yerlesme olmadan testte görünürmükii hanı daha oncesınden gorduk ya ıdrar testınde sılıkte olsa

canım sana ozmaan sunu sorım yerlesme kanamasıysa oo yerlesme olmadan testte görünürmükii hanı daha oncesınden gorduk ya ıdrar testınde sılıkte olsa

evet canım bazı tstler hassas oluyo döllenme oldugu andan ıtıbaren beta hcg degerın yukselıyo o testler de sadece o hormondan etkılenıyo yoksa silik cıkmazdı ben onlarca yaptım o testlerden 1 bucuk yıldır degıl sılık harısılasyon görenler bıle göremezdı yanıı o derece :))) yerlesmeyle ıdrar testının alakası yok yanı degerın yukselınce cıkar testte ve ckmısta zaten

sende benı haberdar et :)) bız kesın hamileyiz ya yoksa nıye uyuklayalım nıye hcg mız normalınden yuksek cıksın nıye ıdrarda sılık cızgılerı görelım dımı ama :)))

anladım canım neyse ınsallah degerlerımız yukselmıstr... su hassas gebelık testlerı varya hanı fortel adetten 1 hafta once cıkıyomus sonuc... ben ondan almıstım adetıme 5 gun kala yaptım negatıf cıktıı yanıı foss sonra adetım gecınce normal gebelık testınde cıktıı ılgınc dımıııı

sende benı haberdar et :)) bız kesın hamileyiz ya yoksa nıye uyuklayalım nıye hcg mız normalınden yuksek cıksın nıye ıdrarda sılık cızgılerı görelım dımı ama :)))

evet evet bencedee gelıyo bızım tontonlar benceee bızı sadece korkutuyolar birazz ya bence gec dollenme senınde benımde cunkuu ben su hassas testlerden almıstımm adetten 5 gun once yaptım negatıf cıktıı normalde ılıskıden 7 gun sonra bıle hamılelık varmı yokmu cıkarıomus demekkı benımkı gec dollenmekı cıkmadı ondaaa normal testlerde cıktı adett gunumden sonraa

ohhh yeni bir topic arkadasim daha geldi hayirli olsun mayis annesi

satini ve yasini yaz nilay ekler canim
aaay sağol every Sat: 3 Ağustos, yaş: 30, ilk çocuk olacak inşallah
orkidemmm hosgeldın O BEBEK BURAYA GELDI :))))
hoş bulduk tatlım. evet o bebek buraya geldi

canım adete 5 gün kala erken gebelik testi ile negatif çıktıysa bence senin geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gider

meraba hamişler nealemdesınız bende bayadr gıremıyrdum cok fenayım bulantılsr halsızlık bas donmesı kokular nearrsanz var yanı hıc bıse yıyemıorm sız nasılsınz varmı sıkayetler

Bu arada liste için bilgilerim:
SAT:8 Ağustos
Tah. Doğ.: 15 Mayıs
İLK

hosgeldınız aramıza bu yolda hepberaber ılerleyıp koskocaman bı aıle olucaz ınsallahh

Bugn tuhafim bende tansiyonum dusuk cikti,cok kotu hissediyorum

cnm ben saglık ocagına gıttıgımde tansıyonumu olcerken hamılelrın normalınden dusuk cıkar dedi.hatta senın bıraz daha fazla dusuk dedi...yat dınlen allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz strese sokma kendını

meraba hamişler nealemdesınız bende bayadr gıremıyrdum cok fenayım bulantılsr halsızlık bas donmesı kokular nearrsanz var yanı hıc bıse yıyemıorm sız nasılsınz varmı sıkayetler

canım gecmıs olsun ınsallah hemengecer geldıgı gıbı gıdr..cok sukur bende henuz hıcbırı yok ama 1 tane dişim var 2 gundur sızı gelıp gıdıyo 2 ay once komple tedavı olmustum dıslerden oysakı...

cnm tabi ya seninde gec dollenme bizim sipalar gec yerlesmisler analarin karinlarina olsun saglikli olsunlarda haftayida yakalyacakalrdir eminim buna
evet cnm bnm topigim var ovulasyonla ilgilir orayada yaziyorum bilgi sahibi oluyoruz kizlarla hatta oradan thesun diye arkadasda geldi burada hamile insAllah
buarada k.bakma solemeyı unuttum bebısının kalp pıt pıtlarını duyunca haber verr cok guzel bı duyguu rabbımm senı ve bebegını korusunn
cnm yazmammi basima ne geliorsa yaziyorum herkes bilgi edinsin diye insallahhh

cnm ne bulanti ne bisey yok valla henuz sadece aksama dogru rahimin oldugu yer agirlasiyor o kadar kabizlik ve gaz sorunu devam memeler aynen devam cnmmm bu hafta bulantilari bekliyim acikcasi cok sevinicem bulansa midem

Merhaba arkadaslar herkese saglikli bir gebelik diliyorum
Benim adete3 gun kaldi bence bebis yok ama beklemek cok heyecanli
Olursa bu sayfadayim :) yoksa onumuze bakicaz

every tatlim ates olcuyum kafama estikce gece olctuum atesim 37,8 cikti anam ben ne atesli hatunum yawwww

Merhaba arkadaslar herkese saglikli bir gebelik diliyorum
Benim adete3 gun kaldi bence bebis yok ama beklemek cok heyecanli
Olursa bu sayfadayim :) yoksa onumuze bakicaz

gebelik tetsinden once atesini olc bakalim tatlim nasil cikacak ilk atesimden anladim ben hamile oldugumu nirmal gunlerde 36 olan ates 37 ve uzeri seyir etti bendeeadetimi 3 gun gecmisti vucudum resmen yaniyordu

kizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…