2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugun kendimi kotu hissedince evde olctuk dusuk cikti neyse ki dusuk olmasi yuksek olmasindan iyiymis simdi daha iyiyim
kizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr

Evet bu aralar bende de var esime soyluyorum isit beni diye

kizklar hamile oldugumu bilmiyrdum gece kotu agri kramp girdi bacagima
ve yine tkarar etti dun durup durur ken sizdede oluyormu bole ben hep krampla geciriyom gebeligi cok kotu kaba etim nasil agriyor

Bugun kendimi kotu hissedince evde olctuk dusuk cikti neyse ki dusuk olmasi yuksek olmasindan iyiymis simdi daha iyiyim

Evet bu aralar bende de var esime soyluyorum isit beni diye

tatlim yorulma yakta kalma gecen gun ölüyom sandim kuran okurken gogsumden bir agri cikti yukari anlatamam dedim tansiyon herhaldee

selam şeker anne adayları :)) oooo bayaa bi uzun olmus ben girmeyeli oku oku bitmedi :)) yarın doktora gideceğiz eşimle bebeşin kalp sesini duymaya nolurr dua edinde duyalım,öptüm hepinizi...

canm sanada gecms olsun kalsıyum alıor bebişin senden sendede eksık olabılır oyuzden dıslerını etkılıyrdur ..olsn ya bunlr tatlı sıkıntılar dımı :)

Acile gitsem neyaparlar alttanmi bakarlar kanami bakarlar of cok kotuyum zaten hcg 12.59 du kimyasal gebelikmi acaba

tatlım acil derken doğum hastanesine git.kadın hastalıkları ve doğum doktorunun olabileceği bi hastane.cünkü kanama cesitleri cok hamileyken ihmal etme..inş kötü bişey yoktur canım

ve yine tkarar etti dun durup durur ken sizdede oluyormu bole ben hep krampla geciriyom gebeligi cok kotu kaba etim nasil agriyor
aynen ben de bacaklarıma uykuda kramp giriyor. benim de ilk hamileliğimde ve geçenki kimyasal hamilelikten önce de kramp olmuştu. bu gebeliği bilmeden önce de kramp olunca acaba bendeki gebelik belirtisi kramp mı dedim
Acile gitsem neyaparlar alttanmi bakarlar kanami bakarlar of cok kotuyum zaten hcg 12.59 du kimyasal gebelikmi acaba

canım yok alttan bakmazlar da beta hcg testini tekrarlarlar. sonuca göre belli olur zaten. belki bi ilaç falan verirler

canim, benim bacagima vuran kramp hic olmadi ama gunde 1 ya da 2 kere kramp oluyor
ve rahim bolgesinde vajinanin asagisina dogru ani bir sizlama kramp oluyor geciyor
bugun de oldu ayaktayken
herkes baya farkli seyler yasiyor

selam şeker anne adayları :)) oooo bayaa bi uzun olmus ben girmeyeli oku oku bitmedi :)) yarın doktora gideceğiz eşimle bebeşin kalp sesini duymaya nolurr dua edinde duyalım,öptüm hepinizi...
hadi guzel haberlerle gel canim
biz de bu hafta ici gidicez kalp atisi icin
cok heyecanliyim

Biraz once biraz kanamam oldu simdi az az gelio yine
hadi yaaa
insallah devami gelmez demekten baska carem yok
dilerim yolundadir hersey canim

every tatlim ates olcuyum kafama estikce gece olctuum atesim 37,8 cikti anam ben ne atesli hatunum yawwww
ooooo inanilmaz ateslisin kiz benim 36,4 hamilelik atesim dusun
daha yukarisi pek olmuyor en fazla 36,7 oluyor gun ici senin baya yuksek

kizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr
ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde ve 3 hafta kadar asiri usudum ama anlatamam
kocami kalorifer niyetine kullaniyordum buzdum resmen
ama simdi ara ara ates basmalarim basladi tam aksi
ama o ilk zamanlari hic unutamam

sagolsun ogrendigimizden beri her isi yapiyor
yerleri siliyor, camasirlari asiyor, banyoyu temizliyor
ama bugun biraz yoruldugunu belirtti
sanirim yavas yavas ben basliycam islre

ohhh ne güzel :))) benimkide sağolsun kahvaltı ve yemekleri yapıyor.sanırım 1-2ay sonra daha da yardımcı olur gibime geliyor. Allah razı olsun seviyorlar demekki eşlerini :))))

ohhh ne güzel :))) benimkide sağolsun kahvaltı ve yemekleri yapıyor.sanırım 1-2ay sonra daha da yardımcı olur gibime geliyor. Allah razı olsun seviyorlar demekki eşlerini :))))

ama ben aciyorum bir yandan ona
mahcup mahcup istiyorum sunu yapar misin bunu yapar misin diye
iste yoruluyor geliyor evde yoruluyor
bilmiyorum bazen diyorum cok mu abartiyorum hamilelik hastalik degil ki kesin kurallar olan agir kaldirma, yukseklere uzanma kurallarini uyup bence kendimiz halledebiliriz gibi geliyor

ay bende öle su filan istiyorum sağolsun getiriyor.canım calısınca zor oluyor ama ben okuldan gelince pestilim cıkıyor eee destekte iyi oluyor :)))

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hadi bakalim cnmm yarin duyarsin opit pitpitlari sen duyarsan bn de persembe duyarim
Biraz once biraz kanamam oldu simdi az az gelio yine
ah cnm yaaaa guzelim yat dinlen aman ne diyom be hastaneye git bakalim ne diycekler
eee mayıs anneleri eşleriniz yardımcı oluyor mu size??

heeee bnm esim hala hamile oldugumu bilmiyor gecen gun iliski icin ustume abandi karnim agridi uzaklastirdim diyo daha temizlenmedinmi garuuuhe dedim temizlenmedimmmm allahim sagsalim su 1,5 ayida gecireyim diycem insAllahh
nasil diycem hangi suprizle diycem onun hazirligi icindeyim

kızlar biliyorsunuz ben daha çok yeniyim.4haftacık:) doktora yarın gidicem daha ama 3 gündür ishal şikayeti var bende. 1 saattir de karın ağrısı fazlalaştı. kaybettiğim gebeliğimde de sürekli ishal olmuştum ama doktorum hiç önemsememişti.şimdi doktorumu değiştirdim ama yarın sorucam. hamilelik belirtilerinde ishalin olduğunu sanmıyorum.neden böyleyim peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…