- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.201
Bugun kendimi kotu hissedince evde olctuk dusuk cikti neyse ki dusuk olmasi yuksek olmasindan iyiymis simdi daha iyiyimcnm ben saglık ocagına gıttıgımde tansıyonumu olcerken hamılelrın normalınden dusuk cıkar dedi.hatta senın bıraz daha fazla dusuk dedi...yat dınlen allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz strese sokma kendını
kizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr
Bugun kendimi kotu hissedince evde olctuk dusuk cikti neyse ki dusuk olmasi yuksek olmasindan iyiymis simdi daha iyiyim
Evet bu aralar bende de var esime soyluyorum isit beni diye
Biraz once biraz kanamam oldu simdi az az gelio yine
canım hic durma acile git bence ne olur ne olmaz..
canım gecmıs olsun ınsallah hemengecer geldıgı gıbı gıdr..cok sukur bende henuz hıcbırı yok ama 1 tane dişim var 2 gundur sızı gelıp gıdıyo 2 ay once komple tedavı olmustum dıslerden oysakı...
Acile gitsem neyaparlar alttanmi bakarlar kanami bakarlar of cok kotuyum zaten hcg 12.59 du kimyasal gebelikmi acaba
aynen ben de bacaklarıma uykuda kramp giriyor. benim de ilk hamileliğimde ve geçenki kimyasal hamilelikten önce de kramp olmuştu. bu gebeliği bilmeden önce de kramp olunca acaba bendeki gebelik belirtisi kramp mı dedimkizklar hamile oldugumu bilmiyrdum gece kotu agri kramp girdi bacagima
ve yine tkarar etti dun durup durur ken sizdede oluyormu bole ben hep krampla geciriyom gebeligi cok kotu kaba etim nasil agriyor
Acile gitsem neyaparlar alttanmi bakarlar kanami bakarlar of cok kotuyum zaten hcg 12.59 du kimyasal gebelikmi acaba
canim, benim bacagima vuran kramp hic olmadi ama gunde 1 ya da 2 kere kramp oluyorkizklar hamile oldugumu bilmiyrdum gece kotu agri kramp girdi bacagima
ve yine tkarar etti dun durup durur ken sizdede oluyormu bole ben hep krampla geciriyom gebeligi cok kotu kaba etim nasil agriyor
hadi guzel haberlerle gel canimselam şeker anne adayları :)) oooo bayaa bi uzun olmus ben girmeyeli oku oku bitmedi :)) yarın doktora gideceğiz eşimle bebeşin kalp sesini duymaya nolurr dua edinde duyalım,öptüm hepinizi...
hadi yaaaBiraz once biraz kanamam oldu simdi az az gelio yine
ooooo inanilmaz ateslisin kizevery tatlim ates olcuyum kafama estikce gece olctuum atesim 37,8 cikti anam ben ne atesli hatunum yawwww
ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde ve 3 hafta kadar asiri usudum ama anlatamamkizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr
eee mayıs anneleri eşleriniz yardımcı oluyor mu size??
sagolsun ogrendigimizden beri her isi yapiyor
yerleri siliyor, camasirlari asiyor, banyoyu temizliyor
ama bugun biraz yoruldugunu belirtti
sanirim yavas yavas ben basliycam islre
ohhh ne güzel :))) benimkide sağolsun kahvaltı ve yemekleri yapıyor.sanırım 1-2ay sonra daha da yardımcı olur gibime geliyor. Allah razı olsun seviyorlar demekki eşlerini :))))
ama ben aciyorum bir yandan ona
mahcup mahcup istiyorum sunu yapar misin bunu yapar misin diye
iste yoruluyor geliyor evde yoruluyor
bilmiyorum bazen diyorum cok mu abartiyorum hamilelik hastalik degil ki kesin kurallar olan agir kaldirma, yukseklere uzanma kurallarini uyup bence kendimiz halledebiliriz gibi geliyor
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hadi bakalim cnmm yarin duyarsin opit pitpitlari sen duyarsan bn de persembe duyarimselam şeker anne adayları :)) oooo bayaa bi uzun olmus ben girmeyeli oku oku bitmedi :)) yarın doktora gideceğiz eşimle bebeşin kalp sesini duymaya nolurr dua edinde duyalım,öptüm hepinizi...
ah cnm yaaaa guzelim yat dinlen aman ne diyom be hastaneye git bakalim ne diyceklerBiraz once biraz kanamam oldu simdi az az gelio yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?