2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm başka topikde arkadaş hamileliğini ishal ile öğrendiğini söylemişti herkezin bünyesi farklı inşallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur.

Ayencim nasil oldun guzelim meraktayim inan hersey yolunda gider insAllah gzelim duacinim

Evet cnm arkadasim ishal olmus bn hamileyim demisti ins simsiki tutunur mercimegin

Evet cnm arkadasim ishal olmus bn hamileyim demisti ins simsiki tutunur mercimegin

slm kızlar bende cuma gunu evde test yaptım ve anında 2 çizgi oldu... yarın saglık ocagına gidip test yaptırcam kesin olarak eminolmak için.. 30 yaşındayım 2yıllık evliyim ve ilk bebeğim.. doğum günü 8 mayıs olarak hesaplandı.. siz hemen doktora gittiniz mi.hangi aşamada ve ne sıklıkla gidiliyor. henuz bir doktorum bile yok.. izmirdeyim tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.. tecrübeli anneler varsa onların da fikirleri önemli..
hepimize hayırlı olsun.inşallah sağsalim alırım kucagımıza bebişlerimizi...
artık hep birlikteyiz.

merhaba arkadaşlar biri mayıs anneleri konusu açsada yazsak diyordum.. bende bende bendeeee bekliyoruuuum :)) 6 haftalık olcak 2 gun sonra.. bu carsamba ultrasonda gorduk ufacık keseyi bakalım yavaş yavaş kalp atışını duymaya doğru gidiyoruz. :)) başka bi duygu bu.. hele benim gibiş 3 yıl vajinusmusla yaşayıp 5 ay once yenen biri için dahada başka bi şey.. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallaah..hep beraber yürüyelim kızlaar :))

cnm henuz 4 haftaliksin kese gorunmez bakalim ishal olayinida sole dra ne diyecek
cnm hosgeldin bu hafta cuma randevu al derim pitpitlari bile gorursun iki gun var aramizda
Gozun aydin iyi bir dr bulabilirsin izmirli arkadasima sorarim bn

Hayırlı olsun canıım.. ben de vajınusmusu, evlendikten 1,5 sene sonra yendim. çok şükür şimdi hamileyim. Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin..

cnm başka topikde arkadaş hamileliğini ishal ile öğrendiğini söylemişti herkezin bünyesi farklı inşallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur.

soylemesi ayip ben de uzun bir sure kabizlik problemi cektim hamileligimi ogrendigimden beri ama 2 gundur tam zitti ben de korktum aslinda ama gecmezse doktoruma diycem, netten arastirdim ilk 3 ay icinde bu tarz sikayetler normaldir diyor

Gunaydin kizlar ben de hamile oldugumu bilmiyordum hayatimin en kotu ishalini olmustum,eger disarda yemek yediyseniz ondan da olabilir evde yemege gayret edin en sagliklisi ,disarda icine ne katiyorlar nasil temizliyorlar belli degil hele su msg (mono sodyum glumat)belasi var ki bebege zarar veriyormus haberiniz olsun

Son düzenleme:
bende geldimm :) nilayım benide listeye al

canımmmmmmmmmmmmtekrardan gozun aydın bıtanem o kadar ıyı bı ınsansınkı dedıklerın bır bır cıktı ve bak yıne aynı topıkte bu sefer bebeklerımız ıcın konusucaz gecen sene bu zamanları unutarak..cok sukur canım arkadası

canm sanada gecms olsun kalsıyum alıor bebişin senden sendede eksık olabılır oyuzden dıslerını etkılıyrdur ..olsn ya bunlr tatlı sıkıntılar dımı :)

saol cnm evet bende oyle dusundum yeter kı bebegım saglıklı olsun ben razıyım bu diş agrısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…