- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.221
kızlar biliyorsunuz ben daha çok yeniyim.4haftacık:) doktora yarın gidicem daha ama 3 gündür ishal şikayeti var bende. 1 saattir de karın ağrısı fazlalaştı. kaybettiğim gebeliğimde de sürekli ishal olmuştum ama doktorum hiç önemsememişti.şimdi doktorumu değiştirdim ama yarın sorucam. hamilelik belirtilerinde ishalin olduğunu sanmıyorum.neden böyleyim peki?
kızlar biliyorsunuz ben daha çok yeniyim.4haftacık:) doktora yarın gidicem daha ama 3 gündür ishal şikayeti var bende. 1 saattir de karın ağrısı fazlalaştı. kaybettiğim gebeliğimde de sürekli ishal olmuştum ama doktorum hiç önemsememişti.şimdi doktorumu değiştirdim ama yarın sorucam. hamilelik belirtilerinde ishalin olduğunu sanmıyorum.neden böyleyim peki?
mrb cnm tabıkı eklerım yasınıda yazabılırmısın
aaa benide benideee ekleyin :)) yaş 3124 yasim :) ..........
cnm henuz 4 haftaliksin kese gorunmez bakalim ishal olayinida sole dra ne diyecekkızlar biliyorsunuz ben daha çok yeniyim.4haftacık:) doktora yarın gidicem daha ama 3 gündür ishal şikayeti var bende. 1 saattir de karın ağrısı fazlalaştı. kaybettiğim gebeliğimde de sürekli ishal olmuştum ama doktorum hiç önemsememişti.şimdi doktorumu değiştirdim ama yarın sorucam. hamilelik belirtilerinde ishalin olduğunu sanmıyorum.neden böyleyim peki?
cnm hosgeldin bu hafta cuma randevu al derim pitpitlari bile gorursun iki gun var aramizdaslm kızlar bende cuma gunu evde test yaptım ve anında 2 çizgi oldu... yarın saglık ocagına gidip test yaptırcam kesin olarak eminolmak için.. 30 yaşındayım 2yıllık evliyim ve ilk bebeğim.. doğum günü 8 mayıs olarak hesaplandı.. siz hemen doktora gittiniz mi.hangi aşamada ve ne sıklıkla gidiliyor. henuz bir doktorum bile yok.. izmirdeyim tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.. tecrübeli anneler varsa onların da fikirleri önemli..
hepimize hayırlı olsun.inşallah sağsalim alırım kucagımıza bebişlerimizi...
artık hep birlikteyiz.
niloşum beni silsene..bi de bu hamilelik takvimi nasıl kalkıyo, bulamadım..
merhaba arkadaşlar biri mayıs anneleri konusu açsada yazsak diyordum.. bende bende bendeeee bekliyoruuuum :)) 6 haftalık olcak 2 gun sonra.. bu carsamba ultrasonda gorduk ufacık keseyi bakalım yavaş yavaş kalp atışını duymaya doğru gidiyoruz. :)) başka bi duygu bu.. hele benim gibiş 3 yıl vajinusmusla yaşayıp 5 ay once yenen biri için dahada başka bi şey.. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallaah..hep beraber yürüyelim kızlaar :))
hepinize iyi geceler güzel anneler nasılsınız :)
cnm başka topikde arkadaş hamileliğini ishal ile öğrendiğini söylemişti herkezin bünyesi farklı inşallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur.
kizlar geceleri usutme giriyormu sizede bir kac gece olyuor bana resmen dislerim birbirine vuruyorrr
selam şeker anne adayları :)) oooo bayaa bi uzun olmus ben girmeyeli oku oku bitmedi :)) yarın doktora gideceğiz eşimle bebeşin kalp sesini duymaya nolurr dua edinde duyalım,öptüm hepinizi...
bende geldimm :) nilayım benide listeye al
canm sanada gecms olsun kalsıyum alıor bebişin senden sendede eksık olabılır oyuzden dıslerını etkılıyrdur ..olsn ya bunlr tatlı sıkıntılar dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?