2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hosgeldın aramıza gozun aydın...ben hamılelıgımı ogrendıkten 2 gun sonra gıttım yanı adet gunumdu ve kese gozukmedı folık plus progestan ve corasprın verdı 9 gun sonra cagırdı ve keseyı gorduk...guzel haberlerını beklıyoruz lısteye eklıyorum senı yanlız sat ınıda yazabılırmısın

hosgeldın aramıza umıtısz oldugun an bırdenbıre hayatın degıstı degılmı:)bende 3 yıl vj lı yasayıp 10 ay once yendım cok sukur allahıma bu ıgrenc hastalıktan kurtardı bızı yendıgın ıcın de ayrıca tebrık ederım......

canım satını ve yasını yazarsan ekleyeyım lısteye......

Hayr ola gulum ne oldu profil duzenleye gir oraya girdigin dogum tarihini sil ve kaydet takvim ortadan kalkar​

cnm maalesef ozhanın kan degerlerı artması gereken yerde dususe gectı...alahın takdırı ınsallah allah bekletmeden tekrar saglıklı bır bebek verır ...

gunaydın hepınızeee
nasılsıız bebişerınız nasıl

ben belkı bugun farklı ır hastanye gıdıcem kalp atısları ıcın duymak ıstıyorum nasıl bısey

Haxirli sabahlar fistiklar ne var ne yok gece uyuyabildinizmi
Kucuk oglumla yattim ateslendi ikii gundur
Bu gece iyiydi fakat soguk ter döktü resmen

ermişmiyim ne :)
nerden nereye evet balım
aksamları cok cabuk uykum gelıyor eskısı kadar iş yapamıyorum
bırde su kasık ağrıları doktora bır hafta daha bekleyıp gıdeyım bakalım ne dıcek
folık asit ıcmeye devam edeyımmı sence

gunaydın kızlar ben tup bebekle hamıle kaldım.salı gunu ogrendım hamıle oldgumu cuma kontrolum var bu sabah ole korktumkı kahverengı lekenmeyı grnce yaklasık 1 aydır jel kullanıyrm hanı jelden geldgınıde tahmın ettım ama gene ınsan korkyr sımdı doktoru aradım jel ıcerde brktgı ıcın kahverengı olark cıkyo korkma dedı kan gelmedıgı surece..cok sukur 2 saatrde bıseyım yok..hadı bu leke jeldenn ama benım cok fazla kasık agrım war normalmı kızlar bu ılk hamıleligım bıde tuple olunca herseyden korkmaya basldım

ah balım o uyku bende de cok var bebekelrımız cok yoruyo bızı

folık asıtı ıc cnm bırakma sakın aksatma da sakın

balım satını ve tahmını dogum tarıhı yaz da senı de lısteye ekleyeyım

Son düzenleme:
günaydın canım,bebişler iyilerde anneler nasıllar bilemiyorum bende durum aynı bulantılara devam duyarsın ınsallah mınığinin kalp atıslarını..

ınsallah bulantıların cok surmez cnm...gorduk cok sukur kalp atıslarını amasesını duyamadık cıhazdan kaynaklı bakalım bugun gıdıcez ınsalah

tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah ..

ne jelı bu ?hıc duymadım bende hamıle kaldıgımı ogrenınce lekelenmem oldu ama bu cok normalmıs progestan verdı bunun ıcın cok sukur sımdı bırsey yok

kızlar hiç keyfim yok iştahım sıfır sadece uyumak istiyorum midem yanıyo bulanıyo bu haftasonu kalp atışını duymaya gidicem tedirginim Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşatsın.

umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım.
görüşürüz

benım regl olmam gereken gün 166 cıkmıstı bence sende regl olman gereken gun kan testı yaptır ve o zamana kadar cok dıkkatlı ol yerlesme asaması önemli :))

benım regl olmam gereken gün 166 cıkmıstı bence sende regl olman gereken gun kan testı yaptır ve o zamana kadar cok dıkkatlı ol yerlesme asaması önemli :))

slm canımm ben korkuyorum yada geç döllenme oldu bılemıyorum degerım sana göre dusuk benım adet olmam gereken gun 13.1 cıkmıstı ama ıdrar testlerımde sureklı pozitif cıkıyo ama ooof bugun ögleden sonra gıdıp ölçtürcem innşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…