- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.241
eee mayıs anneleri eşleriniz yardımcı oluyor mu size??
slm kızlar bende cuma gunu evde test yaptım ve anında 2 çizgi oldu... yarın saglık ocagına gidip test yaptırcam kesin olarak eminolmak için.. 30 yaşındayım 2yıllık evliyim ve ilk bebeğim.. doğum günü 8 mayıs olarak hesaplandı.. siz hemen doktora gittiniz mi.hangi aşamada ve ne sıklıkla gidiliyor. henuz bir doktorum bile yok.. izmirdeyim tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.. tecrübeli anneler varsa onların da fikirleri önemli..
hepimize hayırlı olsun.inşallah sağsalim alırım kucagımıza bebişlerimizi...
artık hep birlikteyiz.
niloşum beni silsene..bi de bu hamilelik takvimi nasıl kalkıyo, bulamadım..
merhaba arkadaşlar biri mayıs anneleri konusu açsada yazsak diyordum.. bende bende bendeeee bekliyoruuuum :)) 6 haftalık olcak 2 gun sonra.. bu carsamba ultrasonda gorduk ufacık keseyi bakalım yavaş yavaş kalp atışını duymaya doğru gidiyoruz. :)) başka bi duygu bu.. hele benim gibiş 3 yıl vajinusmusla yaşayıp 5 ay once yenen biri için dahada başka bi şey.. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallaah..hep beraber yürüyelim kızlaar :))
Hayr ola gulum ne oldu profil duzenleye gir oraya girdigin dogum tarihini sil ve kaydet takvim ortadan kalkar
Ben bilgilerimi yazmıştım,listeye benide dahil ederseniz sevinirim.
Herkese günaydıın..
canımmmmmmmmmmmmtekrardan gozun aydın bıtanem o kadar ıyı bı ınsansınkı dedıklerın bır bır cıktı ve bak yıne aynı topıkte bu sefer bebeklerımız ıcın konusucaz gecen sene bu zamanları unutarak..cok sukur canım arkadası
gunaydın hepınızeee
nasılsıız bebişerınız nasıl
ben belkı bugun farklı ır hastanye gıdıcem kalp atısları ıcın duymak ıstıyorum nasıl bısey
yaşım:24
sat:5 ağustos
beklenen doğum tarihi:12.05.2012
nasipse ilk bebeğim olacak
ermişmiyim ne :)
nerden nereye evet balım
aksamları cok cabuk uykum gelıyor eskısı kadar iş yapamıyorum
bırde su kasık ağrılarıdoktora bır hafta daha bekleyıp gıdeyım bakalım ne dıcek
folık asit ıcmeye devam edeyımmı sence
günaydın canım,bebişler iyilerde anneler nasıllar bilemiyorum bende durum aynı bulantılara devam duyarsın ınsallah mınığinin kalp atıslarını..
gunaydın kızlar ben tup bebekle hamıle kaldım.salı gunu ogrendım hamıle oldgumu cuma kontrolum var bu sabah ole korktumkı kahverengı lekenmeyı grnce yaklasık 1 aydır jel kullanıyrm hanı jelden geldgınıde tahmın ettım ama gene ınsan korkyr sımdı doktoru aradım jel ıcerde brktgı ıcın kahverengı olark cıkyo korkma dedı kan gelmedıgı surece..cok sukur 2 saatrde bıseyım yok..hadı bu leke jeldenn ama benım cok fazla kasık agrım war normalmı kızlar bu ılk hamıleligım bıde tuple olunca herseyden korkmaya basldım
canım bu normal galıba cunku benım degerımle senın kı hemen hemen aynı ama ben daha gunum gecmeden ölctürdüm tam gunumde 13.1 cıkmıstı ıdrar testı yap bence ben 4 tane yaptım her gun carsambadan berı her gecen gun koyulastı :)) ınsallah senınde öyle olur
benım regl olmam gereken gün 166 cıkmıstı bence sende regl olman gereken gun kan testı yaptır ve o zamana kadar cok dıkkatlı ol yerlesme asaması önemli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?