2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim reglimden 1 gün önce 76,88 çıktı, reglimi geçtikten sonra (yani kan testi verdikten sonraki 3.gün) 298 çıktı
İnşallahh seninde güzel güzel artar canım, belki geç döllenmiştir Zaten 2 kat yükselmesi önemlii
Haber ver bizee

cok gecmıs olsun cnm ınsallah hemencecık geldıgı gıbı gıder bu hastalıklar saglıklı bı hamılelık gecırırsın
inşallah kalp atısınızı duyarsınız guzel haberle gelınsallah

Kızlar ben de cumartesi tsh'ımı ölçtürdüm 4.61 çıktı çok canım sıkıldı bugün endokrinolojiye gittim dr daha yeni hamileliğin hem hemen farketmişsin çok takma kafana dedi ama bilmiyorum hiç keyfim yok. İlaç kullandığım halde hamilelikle birlikte öyle olmuş

slm arkadaşlar dr yeni geldım bebek kucuk oldugu ıcın alttan baktı keseyı gordu 2. kan tahlılını ıstemedı keseyı gorduk 2. gerek yok dedı sasırdım ıgnelerı yazmadı raporu buyuk doguma gıt dedı her dr baska bısey uyguluyo valla sızde kese gozuktukten sonra kan tahlılı yapldımı benımkı rısklı gebelık grubuna gırıyoda tekrar kan tahlılı yaptırmama grek varmıkı.....

cnm hıc duymadım gecmıs olsun

Bence dr istemesini beklemeyin tahlil yaptırın hamilelikte 2'nin altında olması gerekiyormuş

gozun aydın kese gorunduyse gerek yok doktorda gerek duymamıs strese sokma bence kendını o sonucu beklemek kadar sreslısı yok

Çok ilginç ben de bat'tan 1 hafta önce ishal olmuştum. yoksa gebelik belirtilerine ishali de mi ekleyebileceğiz:))

canım dun dedıgınız gıbı yapıp acile gittim hcg dusmustu kımyasal gebelık gecırmısım yanı mayıs annesı olamıcam maalesef.... hala kanamam devam edıyo

Çok geçmiş olsun canım üzülme diyeceğim ama üzülmüşsündür illaki en azından gebe kalabiliyorsun demekki bunu düşün rahatla. inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın

canım bendede tsh hormonu yuksek senınkı o kadar yuksek degıl oncekı hamılelıgımde farkettıgımızde bebek 4 aylkıtı cok koktum bısey olacak dıye skur kızıım ıyı sende bır uzmana gıt ılacının dozajını ayarlat ve her ay kontrol ettır bosuna canını sıkma canım....

Ay çok rahatlattın beni dr ne kadar söylese de yaşayan birinden duymak çok güzel. benim ilk bebğim düştü ya hep ondandır diye düşündük belki de olacağı vardı o zaman da 6.5 idi

Ay çok rahatlattın beni dr ne kadar söylese de yaşayan birinden duymak çok güzel. benim ilk bebğim düştü ya hep ondandır diye düşündük belki de olacağı vardı o zaman da 6.5 idi

AYni problem bende de var dozunu ayarlar dr merak etme onemli olan randevulari aksatmamn ben de 1 ay sonra yine gidicem erken farketmis olman cok iyi,hicbisey olmayacak bebislerimze insallah

cnm bnce kendine guzel devamli bir dr bul surekli git onada degisik dra gidince insanin kafasi karisiyor inan biri oloe biri bole diyor
keseyi gordugunede sevindim tatlimmm
canım dun dedıgınız gıbı yapıp acile gittim hcg dusmustu kımyasal gebelık gecırmısım yanı mayıs annesı olamıcam maalesef.... hala kanamam devam edıyo

Ah be gulum sen iyi ol yeter guzelim adacayi ic icin temizlensin biliyorsun korunma yok bir dahaki ay devam edeceksin ve folik asid icmeye devam guzelim uzulmek yok tamammi bebegin gelecek guzelim bnm bunu unutma umudunu yitirme allahim sagsalim yollasin bebegini insAllahhh

ishalde 3.gun ve cok canim sIkIlmaya baslamisti ama nette genelde normal diye okudum
doktoruma bahsedecegim gidince
yarin kan ve idrar testi vericem genel arastirma icin
ishal sebebi olarak asiri sut tuketimi diyor
esim demese farketmiycektim ben gunde 1 lt tuketiyordum sanirim

tamam cnm cok tesekkur ederım hayırlısı boyleymıs demekkı yine olur ınsallah :26::26: adacayı demek ıcını temızlıyo tmm hergun ıcım bı fıncan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…