2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hemen hemen herkes ogrendi bebeginin cinsiyetini bir ben ogrenmedim daha 1 ay sonra insallah ogrenicem kesin sonuc olur o zaman

bende ogrenmedim daha.yarin gidiyorum. ah bi soyleseler. sirf cinsiyetini ogrenmek icin bi kereligine farkli bir doktora gitcez. benim doktorum 16. haftaya kadar soyleyemem dedi

Ahhh ahhh utu yapayım dedım 30 dakika ıcınde belım kopacak gıbı agrıdı :26: esım evı temızleyıp cıktı ben bır utuyu yapamadım

ikili test sonuçlarım elimde sonunda..kızlar yorum yapın bana

down syndrome 1/50000
age alone 1/1060

trısomy 18 1/99000
1/10561

arkadaslar ayin 25inde esimin dogum gunu hediye almakta kararsizim. cunku gecen defada o benimkini unuttu. ama ben heralde alirim diye dusunuyorum. alirsam acaba ne alayim. bir onerisi olan var mi?

bende ogrenmedim daha.yarin gidiyorum. ah bi soyleseler. sirf cinsiyetini ogrenmek icin bi kereligine farkli bir doktora gitcez. benim doktorum 16. haftaya kadar soyleyemem dedi

bande daha ögrenemedım canım .... ama benden sonra dogum yapacaklara baktım onlar ogrenmısler ve erkek bebeklerı olacak.... kımısının cınsıyetı daha erken bellı ettırıyormus demek ....Tabı bu gıttıgın doktora ve cıhaza baglı birşy..:) sen gebelıgın kacıncı haftasındasın..?

Son düzenleme:

maşallah cnm gozunuz aydın

13+3 ama doktorum 13+6 yani 14. hafta icindeyim. bi yarin olsa bende merak ediyorum. bunun icin yarin baska bir doktora gidecez. aslinda niye bu kadar takinti yaptigimi bilmiyorum

canım çok mu kötü kayınpederinin ismi bence koy onlara laf söyleme fırsatı bırakma gerektiğinde lafı sen söylersin sen haklı olursun benim oğlum olursa koymıcam çünkü eltim koydu ama onun kızı olsaydı koyardım nasılsa iki isim konuluyo ama kızım olursa kaynanamın adını koymam kaynanam şakayla karısık dedi kız olursa adımı koyarsın dedi bende hiç heveslenme koyamam adı hazır bile dedim bal koycam balım diye sevcem dedim
:)

yaa o kadar denedim ama yapamadim. su allttaki gebelik takvimini nasil yapiyosun benimki farkli sadece hamilelik takvimi yaziyo

arkadaslar ayin 25inde esimin dogum gunu hediye almakta kararsizim. cunku gecen defada o benimkini unuttu. ama ben heralde alirim diye dusunuyorum. alirsam acaba ne alayim. bir onerisi olan var mi?

canım ben gecen sene fotoraflarımızdan klip yaptım bizim şarkılarımızı koydum çok sevindi bilgisayarla pek arası yoktur.hediye yerine değişik bi süpriz yap bence:??

Imdat canım kpederın ısmı dıretmelerı ben sınır edıyor nıhayetınde cocuk bızım baskaları nıye karısır kı onu tasıyan ceken benım

canım ben gecen sene fotoraflarımızdan klip yaptım bizim şarkılarımızı koydum çok sevindi bilgisayarla pek arası yoktur.hediye yerine değişik bi süpriz yap bence:??

yurtdisinda yasadigim icin yalniz cikmami istemiyo. sadece alis-veris merkezlerine gidebiliyoruz o baska seylerle ugrasinca bende hediyesini almistim gecen yil

yaa o kadar denedim ama yapamadim. su allttaki gebelik takvimini nasil yapiyosun benimki farkli sadece hamilelik takvimi yaziyo

Sag üsste kullanıcı profılını tıkla canım .. daha sonra proflını duzenle butonunu sec.. ve bebegınızın dogum tarıhı yazan yere tahmını bebebgın dogacak tarıhı yaz ve kaydett

teyzelerii biz bugün doktora gittik ve sonunda öğrendik cinsiyetimizi
oğluşumuz geliyomuş
doktor bakar bakmaz açmış bacakları gösteriyodu bize
ve hemen gidip minik ciciler aldım bebişime. adımız da çok büyük ihtimalle kağan olucak. babası öyle istiyordu bende beğendim olur dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…