2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

disari cikmistim simdi okudum yazini
zaten burdaymissin simdi de
6.aydan sonra almiyorlar ucaga diye biliyorum doktor raporu gerekiyor o zaman da
7.ayda ucus hakki yok diye biliyorum kaptan bile almiycam dediginde binemiyorsun
ben de 5.ay icinde gidiyorum o yuzden 6. aya da kalmiycam
hem benim onceligim bebegimi guzelce beslemek ben burda cogu seyi bulamiyorum dogal olup olmadikalrindan emin olamiyorum
ve soyle rahatca temiz havada gezmek istiyorum bugun de doktorumla knstuk bebek icin temiz hava gunes cok onemli diye, yasadigim yerde kalsam mumkun degil burda d vitamini eksikligi yasiyor cocuklar da diyor
bebegim icin ben gitme konusunda kararliyim kesinlikle

Allah, sağlıkla tamamına erdirsin. Kağan ismi benim de çok sevdiğim bir isim, bebişiniz için hayırlı olur inşallah...

gercekten burada hersey hormonlu.turk pazari diye bir yer var esim bizim butun alisverislerimizi oradan yapiyo burayada yakin.

ben coooooook kararsizim turkiyeye gitme konusunda. ya esimi birakip gidersem bile. ya dogumda yanimda olmazsa. bir ay daha dusunucem......

ay masallah cogumuz erkek anası olcaz kızlar :) cınsıyetı ogrenenlerı kutluyorum suan nasıl sevınclısınız :)
artık bı ısımle oglum yada kızım dıye hıtab edebılıyoruz yavrularımıza :)
darısı ogrenıceklerın basına beklemekte guzel bır duygu hangısı dıye dusunmekte :)

canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldun bugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi

kızlarrrrr selammmm
dr a gittik bugün teyzeleri
herşey yolundaymış bebişimiz nasıl büyümüş 2 haftada
maşşallah kıpır kıpırdı ense kalınlıgı burnu vs tüm ölçüleri normalmiş
ama degerleri bana söylemedi doktor.
2li test için kan verdik haftaya alacakmışız
cinsiyeti sordum söylemedi
şimdi bişey derim sonra degişir o yüzden emin olmadan söylemek istemiyorum,
2 hafta snra geldiginde söyleyecegim dedi
yine merakla gittim veeee geri geldim anlıcağınızzzzzz
ve bu defa bizde kameraya çektik usg görüntüsünü o kdr güzelki izlemeye doyamıyorummm
usg resmini tabiki hemen ekliyorummm NUB uzmanı teyzeleri lütfen bi bakın bacagından sanki gözükmüyor gibi ama
anlayamadım ben hiçbişey bi ihtimal belki siz fikir yürütürsünüzzzzzz

canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldun bugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi

ay azcık yuzde bırakıyor ne olur ne olmaz dıye :) hayırlısı canım gelecek ay ınsallah yuzde yuz garantı verır :)

ay o vıdeo nasıl seyredılıyor yaaa o an doktorda anlamıyorsun ama eve gelınce vıdeoyu ızleyınce daha ıyı anlasılıyor
nasılda hareketlıler bacaksızlar :) doktorum bana bı dursa dıyor cok hareketlı bı asagı bı yukarı :)
hadı bakalım gonlunden gecen ne ıse o olsun cınsıyetı inşallah canım

Yne sen orda dogal buluyorsundur
bazen yasli kadinlar satiyor yol kenarlarinda ispanak, marul bir suru dogal sebze
ordayken ben pek zorluk cekmiyordum
bir de caninin cektigi cogu seyi de bulabilirsin
hem ulasim rahat 2 bucuk saatte istanbuldasin
senin olumlu yonlerin cok
verdigin karar senin icin en iyisi olsun
benim ysadigim yer oyle degil cok berbat sartlar oyle ki inanilmaz soguklar yasiyoruz gunlerdir 10 dk temiz havadan oteye gidemiyoruz bebegimle
benim sebebim cok gitmek icin

oyyy ne tatli masallah yavruna canim
cinsiyetini gostermiyor sanki burda kordon kapamis belli degil hic

evet canım ya kim akıl ettiyse bunu süper
bende burdan duydum hiç aklıma gelmemişti
çok keyifli oluyorrr orda heyecandan bişi anlamıyorum gerçekten
inşallah hayırlısı neyse o olsun prensesimizde paşamızda gelse saglıkla gelsin yeterki

oyyy ne tatli masallah yavruna canim
cinsiyetini gostermiyor sanki burda kordon kapamis belli degil hic

canım benim sağol, inş rabbime emanet yavrularımız
ya dimi bende hiçbişi anlamadım zaten şu resim işini beceremiyo bizim dr
30 kasımda inş hayırlısıyla ögreniriz bakalım geç olsun güç olmasın
şmdi o ikili test stresi sardı beni cuma günü çıkçak inş hayırlı sonuç almayı nasip etsin allahım hepimize

sen yakaterinburk sibirya oralarda mi kaliyosun

maşallahh cnm paşanız gostermıs kendınızı saglıklakucagınıza alın ınsallah
oncelıkle gozun aydın pekbicici canım senle benden bişi olmaz biz bu tahmın işini bırakalımrezil oluyoruz topiğe
oyy maşalalhh canım sizeeee 2 hafta sonra ınsallah bellı olur cınsıyetınızde tahlıllerınızde guzel cıkar ıns cnm

bende de batma oluyor bugun
gobek cevresi asagilarda falan
ikigundur gezip duruyorum
bugun de cok dolastik arada oturduk ama yoruldum
iyice dinlenmem lazim asiri yoruyorum kendimi bu ara

doktorumun kucuk oglu da varmis 3 yasinda, babasinin yanindan geldi son yarim saat, bayildim cocuga icim gitti.
elini tuttum nasil mutlu oldum yuruyen merdivenlere cocugu tutmadan oylerast gele binmisim hic farkinda degilim cocuk bir korktu ben ondan cok korktum
sonra tam asagida ellerinden tuttum kaldirmak icin tam yeltendim doktorum bagirdi arkadan hayirrr sana yasakkk diye
agir kaldirmak yok dikkat diye uyarimi da aldim o an hic dusunmedim cok hosuma gitti
bir an once dogsa bizim bebisler de

iyi akşamlar canlarım nasılsınızzz,
bugün malum iş vardı,
eşimin arkadaşı gelmiş görevden 1 günlüğüne buraya bende hemen sıvadım kolları neyapabilirimde eşime ulaştırabilirim diye.
erkenden 4 te işten çıktım koştur koştur eve geldım ona azıcık hanım eli deymiş bişiler yapmak istedim
canınız çekmesin diye ayrıntıya girmeyeceğim
yemek yaptım
börek tarzı bişiler yaptım
tursu koydum
meyva koydum
abur cubur çikolata vs koydum
güzelce doldurdum sırt çantasını ve aradım arkadaşı bir iki saate kadar gelip alıcak ve yarın sabah erkenden gıdıcek ınsallah esım actıgında azcıkta olsa yüzü gülsün mutlu olsun istiyorum.
bebeğimiz için oradan bile olsa zor şartlarına rağmen sürekli şunu ye meyvanı ye sütün ihmal etme cevızın ye dıye üzerime titriyor ben mecburiyetten bebeğimiz için yiyorum elbette ama çok üzülüyorum o oralarda herşeyden mahrum oldugu için bende bu fırsatı değerlendirmek istedim.
şimdi oturdum sizlerle paylaşmak rahatlatıyor benı yalnızım sohbet edıyorum sanki :)
4te baslayan kosusturmacam bıttı ve oturdum oh fena yorulmusum belım agrıyor artık pc basında bıraz tembellık vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…