- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.641
ben burada bir kere dogum yaptim ayni seyleri bende yasadim. bende esimi ve oglumu ancak camdan gorebiliyodum. cok yalnizlik cektim. zaten bebekte olu dogdu. cok aci cektim allaha sukur simdi herseye alistim. zor olmaz ama yinede ben istanbulda dogum yapmak isterim esim yaninda olmamizi istiyo ben istanbulada gelsem birdaha donus olmaz kararsizim. senin bir bilgin var mi, moskovadan turkiyeye kac haftaya kadar hamile kadinlari aliyolar....
teyzelerii biz bugün doktora gittik ve sonunda öğrendik cinsiyetimizi
oğluşumuz geliyomuş
doktor bakar bakmaz açmış bacakları gösteriyodu bize
ve hemen gidip minik ciciler aldım bebişime. adımız da çok büyük ihtimalle kağan olucak. babası öyle istiyordu bende beğendim olur dedim:)
3 ısım koyacagım canım
Sonucların gayet ıyı canım down ıhtımalı 50000 de 1 cok guzel ıste
çok teşekkür ederim canım...buraya yazdıktan sonra eşim doktorla görüştü...gayet iyi demiş bi değer yüksek gibiydi o da olur önemli değil demiş..çok sevindik..bi de tiroid için test yapılmıştı ilaç kullanmaya başlamıştım zaten dahiliye doktorun değerlerime göre gebeliğe bağlı bi durum geçici dedi..değerlerim normale dönünce bırakcakmışım ilacı.....çok sevindimmmm
ilgin için teşekkürler canım...
disari cikmistim simdi okudum yazini
zaten burdaymissin simdi de
6.aydan sonra almiyorlar ucaga diye biliyorum doktor raporu gerekiyor o zaman da
7.ayda ucus hakki yok diye biliyorum kaptan bile almiycam dediginde binemiyorsun
ben de 5.ay icinde gidiyorum o yuzden 6. aya da kalmiycam
hem benim onceligim bebegimi guzelce beslemek ben burda cogu seyi bulamiyorum dogal olup olmadikalrindan emin olamiyorum
ve soyle rahatca temiz havada gezmek istiyorum bugun de doktorumla knstuk bebek icin temiz hava gunes cok onemli diye, yasadigim yerde kalsam mumkun degil burda d vitamini eksikligi yasiyor cocuklar da diyor
bebegim icin ben gitme konusunda kararliyim kesinlikle
canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldunbugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi
kızlarrrrr selammmm
dr a gittik bugün teyzeleri
herşey yolundaymış bebişimiz nasıl büyümüş 2 haftada
maşşallah kıpır kıpırdı ense kalınlıgı burnu vs tüm ölçüleri normalmiş
ama degerleri bana söylemedi doktor.
2li test için kan verdik haftaya alacakmışız
cinsiyeti sordum söylemedi
şimdi bişey derim sonra degişir o yüzden emin olmadan söylemek istemiyorum,
2 hafta snra geldiginde söyleyecegim dedi
yine merakla gittim veeee geri geldim anlıcağınızzzzzz
ve bu defa bizde kameraya çektik usg görüntüsünü o kdr güzelki izlemeye doyamıyorummm
usg resmini tabiki hemen ekliyorummm NUB uzmanı teyzeleri lütfen bi bakın bacagından sanki gözükmüyor gibi ama
anlayamadım ben hiçbişey bi ihtimal belki siz fikir yürütürsünüzzzzzz
Eki Görüntüle 555352
gercekten burada hersey hormonlu.turk pazari diye bir yer var esim bizim butun alisverislerimizi oradan yapiyo burayada yakin.
ben coooooook kararsizim turkiyeye gitme konusunda. ya esimi birakip gidersem bile. ya dogumda yanimda olmazsa. bir ay daha dusunucem......
kızlarrrrr selammmm
ve bu defa bizde kameraya çektik usg görüntüsünü o kdr güzelki izlemeye doyamıyorummm
usg resmini tabiki hemen ekliyorummm NUB uzmanı teyzeleri lütfen bi bakın bacagından sanki gözükmüyor gibi ama
Eki Görüntüle 555352
ay azcık yuzde bırakıyor ne olur ne olmaz dıye :) hayırlısı canım gelecek ay ınsallah yuzde yuz garantı verır :)
ay o vıdeo nasıl seyredılıyor yaaa o an doktorda anlamıyorsun ama eve gelınce vıdeoyu ızleyınce daha ıyı anlasılıyor
nasılda hareketlıler bacaksızlar :) doktorum bana bı dursa dıyor cok hareketlı bı asagı bı yukarı :)
hadı bakalım gonlunden gecen ne ıse o olsun cınsıyetı inşallah canım
oyyy ne tatli masallah yavruna canim
cinsiyetini gostermiyor sanki burda kordon kapamis belli degil hic
Yne sen orda dogal buluyorsundur
bazen yasli kadinlar satiyor yol kenarlarinda ispanak, marul bir suru dogal sebze
ordayken ben pek zorluk cekmiyordum
bir de caninin cektigi cogu seyi de bulabilirsin
hem ulasim rahat 2 bucuk saatte istanbuldasin
senin olumlu yonlerin cok
verdigin karar senin icin en iyisi olsun
benim ysadigim yer oyle degil cok berbat sartlar oyle ki inanilmaz soguklar yasiyoruz gunlerdir 10 dk temiz havadan oteye gidemiyoruz bebegimle
benim sebebim cok gitmek icin
maşallahh cnm paşanız gostermıs kendınızı saglıklakucagınıza alın ınsallahteyzelerii biz bugün doktora gittik ve sonunda öğrendik cinsiyetimizi
oğluşumuz geliyomuş
doktor bakar bakmaz açmış bacakları gösteriyodu bize
ve hemen gidip minik ciciler aldım bebişime. adımız da çok büyük ihtimalle kağan olucak. babası öyle istiyordu bende beğendim olur dedim:)
canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldunbugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi
oyy maşalalhh canım sizeeee 2 hafta sonra ınsallah bellı olur cınsıyetınızde tahlıllerınızde guzel cıkar ıns cnmkızlarrrrr selammmm
Eki Görüntüle 555352
anladim oyle yazmandan cunku esim yaninda calisanlarla is icin bir haftaligilina geliyo oralara...
doktorun rus mu, turk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?