- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.661
iki doktorum var biri azeri o cok iyi bi doktor ama uzak kaliyo moskova disi biride rus bizede yakin zaten cok ilgileniyo bizle sadece inatla cinsiyetini soylemiyo
teyzelerii biz bugün doktora gittik ve sonunda öğrendik cinsiyetimizi
oğluşumuz geliyomuş
doktor bakar bakmaz açmış bacakları gösteriyodu bize
ve hemen gidip minik ciciler aldım bebişime. adımız da çok büyük ihtimalle kağan olucak. babası öyle istiyordu bende beğendim olur dedim:)
çok güzel yapmışsın canımiyi akşamlar canlarım nasılsınızzz,
bugün malum iş vardı,
eşimin arkadaşı gelmiş görevden 1 günlüğüne buraya bende hemen sıvadım kolları neyapabilirimde eşime ulaştırabilirim diye.
erkenden 4 te işten çıktım koştur koştur eve geldım ona azıcık hanım eli deymiş bişiler yapmak istedim
canınız çekmesin diye ayrıntıya girmeyeceğim
yemek yaptım
börek tarzı bişiler yaptım
tursu koydum
meyva koydum
abur cubur çikolata vs koydum
güzelce doldurdum sırt çantasını ve aradım arkadaşı bir iki saate kadar gelip alıcak ve yarın sabah erkenden gıdıcek ınsallah esım actıgında azcıkta olsa yüzü gülsün mutlu olsun istiyorum.
bebeğimiz için oradan bile olsa zor şartlarına rağmen sürekli şunu ye meyvanı ye sütün ihmal etme cevızın ye dıye üzerime titriyor ben mecburiyetten bebeğimiz için yiyorum elbette ama çok üzülüyorum o oralarda herşeyden mahrum oldugu için bende bu fırsatı değerlendirmek istedim.
şimdi oturdum sizlerle paylaşmak rahatlatıyor benı yalnızım sohbet edıyorum sanki :)
4te baslayan kosusturmacam bıttı ve oturdum oh fena yorulmusum belım agrıyor artık pc basında bıraz tembellık vakti
insan herseye alisiyor bir sure sonraufff baya soguktur oralar ben azııcık havalar sogusa donuyorum oralarda yasasam donarım gibime geliyor
insan herseye alisiyor bir sure sonra
evet genelde soylemiyorlar
benim doktorum da soylemezdi 17. haftaya kadar
ama ikili test icin gittigim doktor net cevap verdi
ben de orda recnoy bakzal metrodan biraz uzakta kirgiz doktor biliyorum, turkce biliyordu o zaman ruscam iyi degildi. cocuk dusunmuyorduk o zaman ama genel kontrollerim icin gitmistim baya sevmistim onu
ne kadardır ordasın ? hele de tr de sıcak bır yerden gıttıysen baya zor olmuştur ısı farkına alışmak :26:
kac yildir burada yasiyosun ruscayi tam ogrendin mi
yani ogrendim
bir zorluk cekmiyorum
3 sene
benimde haziranda 3 bitiyo 4e giriyorum ama ruscayi tam ogrenemedim
kursa gittin mi? moskova universitesinin rusca kursu var akademicheskayada, 4 ayda cok ilerlercok fazla turk var orda hatta bir suru kisiyle tanisirsin, gerci dogumdan sonra da mesgul olucan
gitmedim esim ruscayi cok iyi biliyo banada biraz ogretti. market magazaya felan gidince istedigimi rahatlikla alabiliyorum o konuda konusurken zorlanmiyorum. oglumu parka felan da goturuyorum. ama uzun uzun konusamiyorum. musluman var ama turk oturdugum semtte yok
oglun oldugundan simdiki bebisinin cinsiyetini cok merak ediyorsundur herhalde
en guzeli rus arkadasla pratik o zaman cok gelisiyorben zamaninda cok arkadaslik yaptim ama agzim cok yandi bunlarin huylarindan simdi kaciyorum bana rus arkadas diyenlerden aninda kendim takiliyorum ama gayet kafam rahat
coook merak ediyorum yarin gidicez bu doktor 13-14 haftada soylerim demisti. insallah bebek kendini gosterir
bende ayni senin gibi hic ruslarla arkadaslik kurmak istemiyorum zaten esimde istemiyo
bende yalniz takilmakdan memnunum
benim esim bana hep tavsiyede bulundu, kullan ruslari, dilini gelistir ama sallama kendinden ozveride bulunma diye
ama benim yapima ters hayir demeyi bilmeyen biriyim bir de karsimdaki insana asiri deger veririm
ama bunlar icin gununu gecir, eglenmene bak yeter mantigi var insanlari kullanmayi seviyorlarben de cok sey ogrendim sayelerinde bundan sonra onlarla nasil gecinmek gerektigini biliyorum
aman bosverrrrrrr
bir sürü şey yaptım yemek için eşimin gelmesini bekliyorumaslında yapmayacaktım baktım acıkıyorum sonra dedim acıkan ben değil içimde kesesiyle savaş veren veledim
tabi o acıkmayacak da ben mi acıkacamanası fırsatını buldugunu an hemen yatıyor
daha utum de bitmedibiri hayrına yapsa ne guzel olurdu :26:
kizlar elevite basladim umarim kilo yapmaz bende
daha once kullandigimda hizla kilo almistim ama gerci cok da yiyordum
doktorum bir de bu hafta yine magnezyum kullanmani soyledi, daha onceki haftalarda da 10 gun seklinde kullandim ben iki kere
rahmi guclendirirmis ve karnini daha rahat hissedersin dedi
kalsiyum hapi verdi ama 25.haftadan sonra dedi. demir hapi da yazdi ama ne zaman baslanacak anlamadim elevitle bir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?