2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iki doktorum var biri azeri o cok iyi bi doktor ama uzak kaliyo moskova disi biride rus bizede yakin zaten cok ilgileniyo bizle sadece inatla cinsiyetini soylemiyo

evet genelde soylemiyorlar
benim doktorum da soylemezdi 17. haftaya kadar
ama ikili test icin gittigim doktor net cevap verdi

ben de orda recnoy bakzal metrodan biraz uzakta kirgiz doktor biliyorum, turkce biliyordu o zaman ruscam iyi degildi. cocuk dusunmuyorduk o zaman ama genel kontrollerim icin gitmistim baya sevmistim onu

gözün aydın canım

ufff baya soguktur oralar ben azııcık havalar sogusa donuyorum oralarda yasasam donarım gibime geliyor

çok güzel yapmışsın canım

kac yildir burada yasiyosun ruscayi tam ogrendin mi

bir sürü şey yaptım yemek için eşimin gelmesini bekliyorum aslında yapmayacaktım baktım acıkıyorum sonra dedim acıkan ben değil içimde kesesiyle savaş veren veledim
tabi o acıkmayacak da ben mi acıkacam anası fırsatını buldugunu an hemen yatıyor
daha utum de bitmedi biri hayrına yapsa ne guzel olurdu :26:

kursa gittin mi? moskova universitesinin rusca kursu var akademicheskayada, 4 ayda cok ilerler cok fazla turk var orda hatta bir suru kisiyle tanisirsin, gerci dogumdan sonra da mesgul olucan

gitmedim esim ruscayi cok iyi biliyo banada biraz ogretti. market magazaya felan gidince istedigimi rahatlikla alabiliyorum o konuda konusurken zorlanmiyorum. oglumu parka felan da goturuyorum. ama uzun uzun konusamiyorum. musluman var ama turk oturdugum semtte yok

oglun oldugundan simdiki bebisinin cinsiyetini cok merak ediyorsundur herhalde

en guzeli rus arkadasla pratik o zaman cok gelisiyor ben zamaninda cok arkadaslik yaptim ama agzim cok yandi bunlarin huylarindan simdi kaciyorum bana rus arkadas diyenlerden aninda kendim takiliyorum ama gayet kafam rahat

coook merak ediyorum yarin gidicez bu doktor 13-14 haftada soylerim demisti. insallah bebek kendini gosterir

bende ayni senin gibi hic ruslarla arkadaslik kurmak istemiyorum zaten esimde istemiyo
bende yalniz takilmakdan memnunum

coook merak ediyorum yarin gidicez bu doktor 13-14 haftada soylerim demisti. insallah bebek kendini gosterir

bende ayni senin gibi hic ruslarla arkadaslik kurmak istemiyorum zaten esimde istemiyo
bende yalniz takilmakdan memnunum

benim esim bana hep tavsiyede bulundu, kullan ruslari, dilini gelistir ama sallama kendinden ozveride bulunma diye
ama benim yapima ters hayir demeyi bilmeyen biriyim bir de karsimdaki insana asiri deger veririm
ama bunlar icin gununu gecir, eglenmene bak yeter mantigi var insanlari kullanmayi seviyorlar ben de cok sey ogrendim sayelerinde bundan sonra onlarla nasil gecinmek gerektigini biliyorum
aman bosverrrrrrr

kizlar elevite basladim umarim kilo yapmaz bende
daha once kullandigimda hizla kilo almistim ama gerci cok da yiyordum

doktorum bir de bu hafta yine magnezyum kullanmani soyledi, daha onceki haftalarda da 10 gun seklinde kullandim ben iki kere
rahmi guclendirirmis ve karnini daha rahat hissedersin dedi

kalsiyum hapi verdi ama 25.haftadan sonra dedi. demir hapi da yazdi ama ne zaman baslanacak anlamadim elevitle bir mi acaba ?

nerelisin bende iyi birini gorunce cok deger veririm ve cok severim ama hatasini gordugum an sogurum yinede soguklumu ona hissedemem gulerim

evett herşey bebeğimiz için değilmi canım bende bazen çok tembel hissediyorum ama kalk diyorum bebegın ıcın :)

ütü benim işim pek çabuk yaparım sevılmez genelde ama ben sever,im :) ütüde ıyıyse ve buharlı tabıkı

ben kullanıyorum eleviti 3 haftadır yarım içiyorum yan etkisi olmadı bana demir hapı vermedi hgb 14 tü belki ondandır

bende kullanıyorum canım eleviti ve epey zamandır başlattı doktorum hatırlamıyorum kaç haftalıktım

bende kılo yapmadı bünyeden bünyeye değişebilirmi bilmiyorum.
ayrıca kan ılacıda kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…