2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende seviyorum ütüyü şükür makınamda ıyı ama ben denız tembel kadın hamıle kaldıgımdan berı hiç utu yapamadım yıkadıgımı kaldırdım anca cok acıl giyilecek bişi oldukca utuledım
böyle olunca da utum yıgıldıkca yıgıldı şimdi de kışlıkları cıkardım vakumlu posete koymuştum kırışmışlar bir de onlar cıktı başıma anlayacagın bir hafta boyunca yavas yavas yapıp bitirmem gerekiyor

heeyyyttt savulun kız anaları....çoookkk yakışıklı bi oğlum olacakmış

hayırlı olsun canım

şimdilik yatmaktan hoşalandığını söyleyebilirim sadece:)

benim bebegimin cinsiyetini tahmin edebir misin?

ben hamile kalmadan once cok cips ve cay icerdim, icerken de yaninda muhakkak biskuvi. cikolata vb. seyler yerdi ama simdi tiksiniyorum.
sigara icmezdim ama kokusunu cok severdim, simdi kokusunu aldigim gibi lavaboya kosuyorum,
yolculuk yapamiyorum, yolculuga cikinca muhakkak kusuyorum,
et, tavuk, balik yiyemiyorum, sadece makarna canim istiyo surekli,
istahim artmadi, azaldi,
veee asiri bendede uyku var tadini cikara cikara ohh uyumak cok guzel
fazlasi bas agrisi
hamileligin basindan beri, bel ve sol kasigim agriyoo
benim hep icimdende kiz geciyo bi oglum var.
CEVABINIZI BEKLIYORUM..............

vallahi canım benzeyen yanlarımız da var benzemeyen yanlarımız da....hamileliğimdeki değişiklikler ne dersen artık fazla tatlı yiyemiyorum eskiden çok severdim..ekşi acı çok canım istiyo..benim de sol kasığı ağrıdı hep..uykuya gelince değişiyo..bazen çok bazen az uyuyorum..hiç mide bulantısı ya da kusma yaşamadım..henüz bişeyden tiksinmişliğim de yok..umarım aydınlatabilmişimdir

Tesekkurler ben bu cinsiyet isini niye bu kadar kafaya taktigimi anlamadim
belkide oglumda 2 aylikken ogrendim diyedir
burada 4 ay bitene kadar soylemiyolar

ya yazını okurken nedense ıc cektım gozlerım doldu canım benım ya ne guzel ıkınızde bırbırınızı dusunuyorsunuz
esın cantayı acınca emın ol cok duygulanıcak

heeyyyttt savulun kız anaları....çoookkk yakışıklı bi oğlum olacakmış

bı dakka bıdakkaaaaaaaa bızımkıler cırkınmı :):)
hayırlı olsun canım

bana neyi sevip sevmedigini anlatirmisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
lutfenn

canım ınan degısıyor kısıden kısye tatlı yemıyorum dıye ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyı
kız dıyorlardı bulusma yaptık arkadaslarla kalcama bakarak kız dedıler encok bana kız dendı kız belırtısı vardı
ama erkek oldu yanı en ıyı doktor gorunce ortaya cıkar umarım bıranonce ogrenırsın :)

yarin hastaneye gidicem bakalim ne diyicek size cevaplari yazacam.
insallah bacaklari acik olur da bende ogrenirim artik.
yarin gorusuruz iyiki varsiniz yalnizligimi sizinle gideriyorum.
iyi geceler hepinize................

bı dakka bıdakkaaaaaaaa bızımkıler cırkınmı :):)
hayırlı olsun canım

canım ınan degısıyor kısıden kısye tatlı yemıyorum dıye ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyı
kız dıyorlardı bulusma yaptık arkadaslarla kalcama bakarak kız dedıler encok bana kız dendı kız belırtısı vardı
ama erkek oldu yanı en ıyı doktor gorunce ortaya cıkar umarım bıranonce ogrenırsın :)[/QUOTE]

yok tatlım öle demedim de ....malum topğimiizde erkek yoğunluğu arttı,kızlar azınlıkta...bakalım kızları kim kapacak kimlerin eli boş kalacak çok tipsiz bi babadan ve orta yollu bi anneden ne kadar yakışıklı bi çocuk olursa artık biz de o kadar yakışıklı bii oğlana sahip olacağız galiba

Canım belirtilerine dayanarak değil ama sadece içimden geçeni söylüyorum bence senin kzıın olucak.Tabii sağlıklı olması en önemli unsur.Ama içimden geçende bu söylemeden edemicem :))

Iyı geceler hanımlar bız yatıyoruz kuzum az once pıtladı tekmelerını heyecanla beklıyorum yavrumun ıns o gunlerını de gormek nasıp olur :13:

canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldun bugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi

Sana erkekmi demişti CİCİM Buda buyuk bır başarı.. en azından kız deyıpte hiç kız cıkmadı .. yanı CİCİM ne dediyse tersını anlayacagız bundan sonra Bu arada prensesin Hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…