- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.681
heeyyyttt savulun kız anaları....çoookkk yakışıklı bi oğlum olacakmış
evett herşey bebeğimiz için değilmi canım bende bazen çok tembel hissediyorum ama kalk diyorum bebegın ıcın :)
ütü benim işim pek çabuk yaparım sevılmez genelde ama ben sever,im :) ütüde ıyıyse ve buharlı tabıkı
bana neyi sevip sevmedigini anlatirmisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
lutfenn
lutfenn
şimdilik yatmaktan hoşalandığını söyleyebilirim sadece:)
benim bebegimin cinsiyetini tahmin edebir misin?
ben hamile kalmadan once cok cips ve cay icerdim, icerken de yaninda muhakkak biskuvi. cikolata vb. seyler yerdi ama simdi tiksiniyorum.
sigara icmezdim ama kokusunu cok severdim, simdi kokusunu aldigim gibi lavaboya kosuyorum,
yolculuk yapamiyorum, yolculuga cikinca muhakkak kusuyorum,
et, tavuk, balik yiyemiyorum, sadece makarna canim istiyo surekli,
istahim artmadi, azaldi,
veee asiri bendede uyku var tadini cikara cikara ohh uyumak cok guzel
fazlasi bas agrisi
hamileligin basindan beri, bel ve sol kasigim agriyoo
benim hep icimdende kiz geciyo bi oglum var.
CEVABINIZI BEKLIYORUM..............
vallahi canım benzeyen yanlarımız da var benzemeyen yanlarımız da....hamileliğimdeki değişiklikler ne dersen artık fazla tatlı yiyemiyorum eskiden çok severdim..ekşi acı çok canım istiyo..benim de sol kasığı ağrıdı hep..uykuya gelince değişiyo..bazen çok bazen az uyuyorum..hiç mide bulantısı ya da kusma yaşamadım..henüz bişeyden tiksinmişliğim de yok..umarım aydınlatabilmişimdir
iyi akşamlar canlarım nasılsınızzz,
bugün malum iş vardı,
eşimin arkadaşı gelmiş görevden 1 günlüğüne buraya bende hemen sıvadım kolları neyapabilirimde eşime ulaştırabilirim diye.
erkenden 4 te işten çıktım koştur koştur eve geldım ona azıcık hanım eli deymiş bişiler yapmak istedim
canınız çekmesin diye ayrıntıya girmeyeceğim
yemek yaptım
börek tarzı bişiler yaptım
tursu koydum
meyva koydum
abur cubur çikolata vs koydum
güzelce doldurdum sırt çantasını ve aradım arkadaşı bir iki saate kadar gelip alıcak ve yarın sabah erkenden gıdıcek ınsallah esım actıgında azcıkta olsa yüzü gülsün mutlu olsun istiyorum.
bebeğimiz için oradan bile olsa zor şartlarına rağmen sürekli şunu ye meyvanı ye sütün ihmal etme cevızın ye dıye üzerime titriyor ben mecburiyetten bebeğimiz için yiyorum elbette ama çok üzülüyorum o oralarda herşeyden mahrum oldugu için bende bu fırsatı değerlendirmek istedim.
şimdi oturdum sizlerle paylaşmak rahatlatıyor benı yalnızım sohbet edıyorum sanki :)
4te baslayan kosusturmacam bıttı ve oturdum oh fena yorulmusum belım agrıyor artık pc basında bıraz tembellık vakti
lutfenn
bende seviyorum ütüyü şükür makınamda ıyı ama ben denız tembel kadın hamıle kaldıgımdan berı hiç utu yapamadım yıkadıgımı kaldırdım anca cok acıl giyilecek bişi oldukca utuledım
böyle olunca da utum yıgıldıkca yıgıldışimdi de kışlıkları cıkardım vakumlu posete koymuştum kırışmışlar bir de onlar cıktı başıma anlayacagın bir hafta boyunca yavas yavas yapıp bitirmem gerekiyor
ben o işgenceyi biliorum çok tanıdık hatta yaklaşık bir ay önce yaşamıştım kışlıklar ütülenip yerleşecekti ve onun dışında yıgılan birsürü üütü dahaa neyse erteleye erteleye geçtim başına ve 2 saatte çıktım heralde dağ olmuş ütüden neyseki canavar gibi buharlı ütümde bitmeden ben bitti.
ya yazını okurken nedense ıc cektım gozlerım doldu canım benım ya ne guzel ıkınızde bırbırınızı dusunuyorsunuz
esın cantayı acınca emın ol cok duygulanıcak
öyle canımm ya hasretlik zor birde geçen meyva istemişti benden vitamınsız kaldım parmaklarım yarılmaya başladı demişti ogunden beride içim içimi yiyordu fırsatı değerlendirip nevarsa koydum :)
ınsallah canım bırde yarın elıne sag salım ulasırsa cok ıyı olucak
hamilelik belirtileri gerçekten çok değişiyor bence
ben zaten oldum olası ekşi severim ekşiye düştüm yine
tatlıyı aramazdım yine hiç aramadım
damak zevkim hiç değişmedi aslında önceden nelerden hoşlanırsam şimdi tüketme miktarım arttı damak tadım yine aynı haatta benim kız annesi gibi kocabogaz olabilir.
iş yerinde geçen bi müşterinin soy ismi ezmeydi ana olsada yesem dedim arkadaşlar öldü gülmekten sen şimdi böylesin biz seni iki ay sonra doyuramıcaz bile dediler.
elif arkadasım var onun oglu olucak cok mıde bulantıısı yasadı zayıfladı iştahsızdı
yanı belli olmuyor sanırım
hemen hemen herkes ogrendi bebeginin cinsiyetini bir ben ogrenmedim daha1 ay sonra insallah ogrenicem kesin sonuc olur o zaman
benim bebegimin cinsiyetini tahmin edebir misin?
ben hamile kalmadan once cok cips ve cay icerdim, icerken de yaninda muhakkak biskuvi. cikolata vb. seyler yerdi ama simdi tiksiniyorum.
sigara icmezdim ama kokusunu cok severdim, simdi kokusunu aldigim gibi lavaboya kosuyorum,
yolculuk yapamiyorum, yolculuga cikinca muhakkak kusuyorum,
et, tavuk, balik yiyemiyorum, sadece makarna canim istiyo surekli,
istahim artmadi, azaldi,
veee asiri bendede uyku var tadini cikara cikara ohh uyumak cok guzel
fazlasi bas agrisi
hamileligin basindan beri, bel ve sol kasigim agriyoo
benim hep icimdende kiz geciyo bi oglum var.
CEVABINIZI BEKLIYORUM..............
canım tahminlerinin tersinde büyük usta oldunbugün 2 li test sonuçlarımızı aldık dr yanına çıktık eşimde geldi rica ettik tekrar ultrasona aldı beni veeeeee %60-70 kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?