2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlaar ıyı pazarlarrr
erkenden uyanıverdım uyuyamıyorum sınır oldum
bıde oyle bı aclıkla uyandımkı mıde gurultum yankılanıyor resmen
kı aksam yatarken nefes alcak halım yoktu oyle tok yatmıstım
dıkkat edıyorum son 1 haftadır sankı ıcıme gorıl kactı, nolcak bole

Gunaydın canım bende 8de uyandım karnım gurul gurul otuyor sankı yemek vermıyoruz :26: 1 haftadır bende sen gıbıyım yıyorum ama bır sure gecınce acıkıyorum ve bu sıpa erkenden uyandırıyo azıcık peynır yeyıp gerı gırdım yataga dısarısı buz bu saat oldu daha hava tam aydınlanmadı :26:

gunaydin canim
bazi gunler bana da oyle oluyor uyuyamiyorum
ya sabah erken kalkiyorum ya gece uyuyamiyorum

ayy keske ben de oyle olsam hic istahim yok
hatta sirf bebegim icin yiyorum biraksalar hic yemem

günaydın kızlar ....ayyy sabah sabah canım göllle cekti ....kızlar alakasız olcak ama gölle nasıl yapılır???

Ust komsumdan nefret ettıgımı soylemıs mıydım sıze her sabahın korunde uyanır bu kadın bır suru ses yapar supurge acar ogluyla oynasır tepıne tepıne yurur evınde bır de her gordugunde kusura bakma cok sesımız gelıyor mu malum evde cocuk var dıyo cocUgun aglamasını bıle duymuyorum kı esımde geceleır cok sesı gelıyor kadının sabaha kadar balkonda oturuyor dıyor guzelım pazarımın ıcıne ettıler

Gunaydın canım bende erkenden uyandım dıye sızlanıyordum da senın kı zormus :26: hayırdır ne semınerı

erken kalkmaya alisinca yatilmiyor ki 11 e kadar( yeni atandim ya ogretmenlige 1,5 aydir gidiyorum 1,5 ay sonra bitecek insallah( soylene soylene geliyorum her defasinda

aa hava baya kotu desene sızın orda
bızım burada bır gunes var ınanamazsınız
yazdayız sankı evın ıcıne suzuluyor nasıl guzel, ama yaalancııı
ama burnunu bı cıkar dısarı o zmn ayazı gorursun
valla canım aclık konusunda halımız fena desene
bende 2saatte bı acıkmaya basladım ya
ya bıde acıkıyorum ama aslında hıcbısy guzel gelmıyo gozume
ne yıcemı bulmak bı dert..
Ben artk kalktımmm bebısle salona transfer oldık
haın baba fosur fosur uyuyo

gunaydin canim
bazi gunler bana da oyle oluyor uyuyamiyorum
ya sabah erken kalkiyorum ya gece uyuyamiyorum

ayy keske ben de oyle olsam hic istahim yok
hatta sirf bebegim icin yiyorum biraksalar hic yemem

gunaydın everycım naber
ya sorma uyku duzenlerımızde degıstı dımı
aksam erkenden yatmak ıstıyorm ben sbhta boyle oluyo ıste
ama bgn pazar dıye pek bı sartlamstm kendımı yayıla yayıla uyuyım dıye
psıkolojk ıste buda calısırken alısmısım
halbukı bana smdı hergun pazar
ıstahın mı kactı senın yıneee ayy fena ya
ıns gecer artıkkk yıne zorlada olsa yıyebılıyosan ıyı
bende ıste boyna acıkıyorum ama cook yemek secıyorum
bu sefer tabı ne yıcemı sasırıyorum
oyle herseyı ıstemıyo cnm bı acaıp oldum

bence kıııızz....

oyyy teyzesııı prenses dıyosun demekkk
yerım onu bennnn hadı bakalım
cogunluk ne dıyecek

içime öyle doğdu canım allah ömrünü uzun ve bereketli etsin bebişlerimizin.ben bebeğin poposundan sonra hemen bacak kıvrımı başlıyorsa kız,eğer popo ile bacak kıvrımı arasında bişeyler varsa erkek diye duydum(bebişlerin yumurtaları oldukça büyük oluyormuş oradan anlaşılıyomuş)bu da farklı bir yorum işte

bir kaç gundur uyku kalıtem cok dustu
gece bacagıma kramp gırdı boynum agrıdı 3 yastık koyup basıma yattım kı yuksekte hayatta yatamam
sureklı uyandım bu yuzden yarımsaat once anca kalkabıldım

sdrkyn bızım apartmanda fıdıltı ıle konus duyulur o derece
benımd eust komsu ful makına acardı oglu ayrı eve cıktı dıger ogluda bı var bı yok sadece gunduz cok muzık acıyor
evde olun ama bıldıgnız gıbı degıl camlar tıtrıyor sabredıyorum..

dun pasta yaptım bugun yengeme gıdıcez Allahım kusmak ıstedım resmen zar zor yaptım
tatlı canavarı ben tatlıdan nefret eder oldum ah hep boyle olsa:)
bundan sonra hazır tatlı alırım yapamam artık dayanamıyorum cunku

Son düzenleme:
hayirli sabahlar:)) bebegimle her pazar oldugu gibi seminere geldik malesef(

Hayırlı olsun canım, meslektaşız senle. Ah seminerleri bilirim haftasonlarını mahveder. Ben atlatalı çok oldu, 9yıllık öğretmenim ben ama o seminerleri daha dün almışım gibi. Allah yardımcın olsun.

Ay sen çok yaşa emi, çok güldüm. İçime goril kaçtı ha
Çok doğru bi tabir bulmuşsun, ben de kocama tarif edemiyordum ne kadar acıktığımı bunu kullanırım artık.

iylik canim ya
benim ara ara bir blantim oluyor sorma butun gun kusma ve bulanti oluyor
2 gundur iyiyim yiyorum ama belli olmaz yarin olabilir de
degisiyor durumlar
ama benim istahla yiyebildigim sadece ama sadece mandalina ve yesil elma var zevkle yiyorum
gerisini sadece yemek icin

kizim meyve delisi olacak
doktorum da dun dedi hamileyken yeme aliskanliklari bebegin yeme aliskanliklarini belirliyormus
kendisinde kizinda surekli balik yemis simdi kiz balik delisi, hatta dun oturdugumuzda bile balikli birseyler istiyor annesinden
oglunda da dayanamiyordum kutu kutu cikolata yiyordum diyor cocuk tatli delisi olmus
hamileyken hem beslenem alikanliklarini, hem uyku duzenini, hem sakin mi stresli mi nasil bir yapisi olacagini aslinda anne belirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…