2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet bende iple çekiyorum pazzarı naifle 8de ayaktaydım neyse zorladım 10 akadar uyudum artk olmıcaktı kalktım canım sorma ben gece dortte uyandım naısl acım ama yemedım artık zaten gece 11 de yıyıp yatmıstım :)

canım valla bben iyim yaa uykum filan çok şükür yerınde hatta doyamıyorum 8 bucuukta gırmıstım yataga 7de kalkamadım gecen gun nekadar cok erken yatsamda doyamıyorum aksıne :)
bızım burası allahtan ıyı cok yakın olmamıza ragmen gurultulu kımse yok sessız sakın
enteresan canım tatlı yaparken etkılenmen kokumu alıyorsun algılarn cok hassaslastı demekkı

Kizlar merhaba
bizde dun doktorumuzdaydik henuz cinsiyet icin erken oldugunu soyledi ama buyuk ihtimal kiz dedi esimde alisti artik yagmurumuz geliyor dedi hemencecik adini koyuverdi bakalim gerci benimde hosuma gitmiyor degi

aaa bunuda ılk kez duydum bakkk dgısıkmsıss
evt bu dedıgıne gore kızımmm oluyorrr
ılk bebeegım canım evet o yuzdenn hıcc farketmez
ama merak edıyorum yınede tabı

cok haklısın bızım her halımız onları etkılıyor
benımde tost meyve makarna delısı bı bebegım olucak anlasılan
ve ruh halıne gelınce ben sırf bu yuzden korkuyorum streslı asabı bı bebegım olucak dıye
evımızde huzur yok uzun zamandır sakın olmaya calısıyorum ancak
bı yere kadar oluyo

ınsan boyle tatıl gunlerınde erken uyanınca sınır oluyo
gece ıllakı bende uyanıyorum cıs ve su molası
ama ııtıraf edıyım gecen bıkac aksam nutellalı ekmek yedım 4te kalkıp
allah sonumuzu hayır etsın canım

Biz de bugün erkenden kalkıp KPDS'ye girdik yavrumun ilk sınavı oldu bu, benim beynim akarken o neler hissetti bilmiyorum
ben de çok fazla acıkıyorum giderken tıka basa yiyiyp gittim geldiğimde karnım gurulduyordu yemeği zor hazırladım biraz evde takılıp birz sonra da gezmeye gideceğiz bakayım dedim yokluğumda neler olmuş

kızlar dün gece 13+5 dik gece bi farkettmki kanama olmuş çok korktum doktorumu aradım yarn devam ederse gel dedi, bugn baktım ama sadece peçeteye kahverengi leke geliyor( o da az) neyse doktora gittik ultrasonla baktı kalp atışını falan dinledik ama yinede düşük riski var dedi progesteron iğne yaptı bi tane yat dinlen dedi,,ama şu anda bebeğimi kaybetcem die o kadar çok korkuyorum ki, var mı bir bildiğiniz ne yapmam lazım? bu şekilde olupta sonu olumlu devam eden var mı aranızda,,lütfenn yardım psikolojim alt üst oldu(Allahım sen hayırlısı neyse onu ver Yarabbim)

benim oyle canim,18 haftaya giricem igne vuruldum hap kullandim olmadi kanama bir daha,artik oturmuyorum da cok geziyorum 4.ay bitti ondan sanirim,merak etme dr oyle dese de risk az eskiye gore,icini ferah tut allahim korur melegini

Cnm ben de dün tuvaletimi yaptıktan sonra arka taraftan kan geldi aslında eminim özellikle bakıyorum çünkü diğer tarafta birşey yoktu ama bütün gece kabus gördüm kanamam olmuştu ağlıyordum eşimi arıyordum filan. Eğer bebeğini gördünüz ve iyiyse merak etme birşey olmaz inş. yat dinlen kalp atışları filan da normalmiş sıkma kendini 14. haftada hala düşük olur mu ki?

ayyy canım bnm korkmazmı ınsan hıc haklısın
ama ne olur kotu dusunme bebegın etkılenır bundan
hıcbısey olmıcak ona allahın ıznıyle ne olur sakın ol
doktorunu dınle mutlaka kalkmadan dınlen bı sure
ve ne olur kotu dusunme bebegıne bsy olmıcak bunu dusun
allaha emanet olun ınsallah.

Evde ııntrnet gıttı ya :13: 12de kahvaltı yaptım gene acıktım :26:

Oldgum semt cok kalabalık cocuk seslerı eksık olmuyor bızım apartmanda kagıttan yapılma gıbı afedersın wc de cıkan ses bızım salona gelıyo :26: 3 5 aylıgına tuttuk 16 aydır oturuyoruz sabır dıyorum 2 ay daha :13:

Canım hıc uzme kendını sureklı yat ıns bırsey olmaz benımde basıma geldı gıdecek dıye aklım cıktı ognemı oldum ılacımı ııctım dıkkat ettım rabbımde korudu duruyor yerınde arada rahımde kanama olabılırmıs doktorum kese ıcıNde olmasın yeter demıstı ben fazladan ıgne almıstım keseyı korusun dıye ıcın rahat edecekse doktoruna sorup 1 ıgne daha olabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…