- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.721
gunaydın kızlaar ıyı pazarlarrr
erkenden uyanıverdım uyuyamıyorum sınır oldum
bıde oyle bı aclıkla uyandımkı mıde gurultum yankılanıyor resmen
kı aksam yatarken nefes alcak halım yoktu oyle tok yatmıstım
dıkkat edıyorum son 1 haftadır sankı ıcıme gorıl kactı, nolcak bole
bir kaç gundur uyku kalıtem cok dustu
gece bacagıma kramp gırdı boynum agrıdı 3 yastık koyup basıma yattım kı yuksekte hayatta yatamam
sureklı uyandım bu yuzden yarımsaat once anca kalkabıldım
sdrkyn bızım apartmanda fıdıltı ıle konus duyulur o derece
benımd eust komsu ful makına acardı oglu ayrı eve cıktı dıger ogluda bı var bı yok sadece gunduz cok muzık acıyor
evde olun ama bıldıgnız gıbı degıl camlar tıtrıyor sabredıyorum..
dun pasta yaptım bugun yengeme gıdıcez Allahım kusmak ıstedım resmen zar zor yaptım
tatlı canavarı ben tatlıdan nefret eder oldum ah hep boyle olsa:)
bundan sonra hazır tatlı alırım yapamam artık dayanamıyorum cunku
içime öyle doğdu canım allah ömrünü uzun ve bereketli etsin bebişlerimizin.ben bebeğin poposundan sonra hemen bacak kıvrımı başlıyorsa kız,eğer popo ile bacak kıvrımı arasında bişeyler varsa erkek diye duydum(bebişlerin yumurtaları oldukça büyük oluyormuş oradan anlaşılıyomuş)bu da farklı bir yorum işte
iylik canim ya
benim ara ara bir blantim oluyor sorma butun gun kusma ve bulanti oluyor
2 gundur iyiyim yiyorum ama belli olmaz yarin olabilir de
degisiyor durumlar
ama benim istahla yiyebildigim sadece ama sadece mandalina ve yesil elma var zevkle yiyorum
gerisini sadece yemek icin
kizim meyve delisi olacak
doktorum da dun dedi hamileyken yeme aliskanliklari bebegin yeme aliskanliklarini belirliyormus
kendisinde kizinda surekli balik yemis simdi kiz balik delisi, hatta dun oturdugumuzda bile balikli birseyler istiyor annesinden
oglunda da dayanamiyordum kutu kutu cikolata yiyordum diyor cocuk tatli delisi olmus
hamileyken hem beslenem alikanliklarini, hem uyku duzenini, hem sakin mi stresli mi nasil bir yapisi olacagini aslinda anne belirliyor
evet bende iple çekiyorum pazzarı naifle 8de ayaktaydım neyse zorladım 10 akadar uyudum artk olmıcaktı kalktım canım sorma ben gece dortte uyandım naısl acım ama yemedım artık zaten gece 11 de yıyıp yatmıstım :)
canım valla bben iyim yaa uykum filan çok şükür yerınde hatta doyamıyorum 8 bucuukta gırmıstım yataga 7de kalkamadım gecen gun nekadar cok erken yatsamda doyamıyorum aksıne :)
bızım burası allahtan ıyı cok yakın olmamıza ragmen gurultulu kımse yok sessız sakın
enteresan canım tatlı yaparken etkılenmen kokumu alıyorsun algılarn cok hassaslastı demekkı
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?
ben 54kilo/17 hafta/57 kilo
benımde şoyle canım
49kılo/13 hafta (hatta yrn 14'e gırıcez)/50 kılo
Yaa siz niye böyle zayıfsınız
kızlar dün gece 13+5 dik gece bi farkettmki kanama olmuş çok korktum doktorumu aradım yarn devam ederse gel dedi, bugn baktım ama sadece peçeteye kahverengi leke geliyor( o da az) neyse doktora gittik ultrasonla baktı kalp atışını falan dinledik ama yinede düşük riski var dedi progesteron iğne yaptı bi tane yat dinlen dedi,,ama şu anda bebeğimi kaybetcem die o kadar çok korkuyorum ki, var mı bir bildiğiniz ne yapmam lazım? bu şekilde olupta sonu olumlu devam eden var mı aranızda,,lütfenn yardım psikolojim alt üst oldu(Allahım sen hayırlısı neyse onu ver Yarabbim)
kızlar dün gece 13+5 dik gece bi farkettmki kanama olmuş çok korktum doktorumu aradım yarn devam ederse gel dedi, bugn baktım ama sadece peçeteye kahverengi leke geliyor( o da az) neyse doktora gittik ultrasonla baktı kalp atışını falan dinledik ama yinede düşük riski var dedi progesteron iğne yaptı bi tane yat dinlen dedi,,ama şu anda bebeğimi kaybetcem die o kadar çok korkuyorum ki, var mı bir bildiğiniz ne yapmam lazım? bu şekilde olupta sonu olumlu devam eden var mı aranızda,,lütfenn yardım psikolojim alt üst oldu(Allahım sen hayırlısı neyse onu ver Yarabbim)
benim oyle canim,18 haftaya giricem igne vuruldum hap kullandim olmadi kanama bir daha,artik oturmuyorum da cok geziyorum 4.ay bitti ondan sanirim,merak etme dr oyle dese de risk az eskiye gore,icini ferah tut allahim korur melegini
12de kahvaltı yaptım gene acıktım :26:aa hava baya kotu desene sızın orda
bızım burada bır gunes var ınanamazsınız
yazdayız sankı evın ıcıne suzuluyor nasıl guzel, ama yaalancııı
ama burnunu bı cıkar dısarı o zmn ayazı gorursun
valla canım aclık konusunda halımız fena desene
bende 2saatte bı acıkmaya basladım ya
ya bıde acıkıyorum ama aslında hıcbısy guzel gelmıyo gozume
ne yıcemı bulmak bı dert..
Ben artk kalktımmm bebısle salona transfer oldık
haın baba fosur fosur uyuyo
bir kaç gundur uyku kalıtem cok dustu
gece bacagıma kramp gırdı boynum agrıdı 3 yastık koyup basıma yattım kı yuksekte hayatta yatamam
sureklı uyandım bu yuzden yarımsaat once anca kalkabıldım
sdrkyn bızım apartmanda fıdıltı ıle konus duyulur o derece
benımd eust komsu ful makına acardı oglu ayrı eve cıktı dıger ogluda bı var bı yok sadece gunduz cok muzık acıyor
evde olun ama bıldıgnız gıbı degıl camlar tıtrıyor sabredıyorum..
dun pasta yaptım bugun yengeme gıdıcez Allahım kusmak ıstedım resmen zar zor yaptım
tatlı canavarı ben tatlıdan nefret eder oldum ah hep boyle olsa:)
bundan sonra hazır tatlı alırım yapamam artık dayanamıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?