- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.741
benımde şoyle canım
49kılo/13 hafta (hatta yrn 14'e gırıcez)/50 kılo
Kızlar merhaba biz de bebişimizin cinsityetinin dün öğrendik, kızımız geliyor... Ben 4 kilo almışım doktor biraz fazla dedi. İlk üç ay 1 kilo aldım, son bir aydır ise 3 kiloson bir aydır elevit ve balık hapı kullanıyorum bunlarda iştihamı açmış olabilir, bir de ilk üç ay çok mide bulantım oldu, ve bir çok yemeği yiyemedim, bu durumda düzelince sanırım kilolar geldi. Neyse artık yürüyüşe başlıycam ve yememe daha dikkat edicem öğrneğin şimdi ayptır söylemesi karışık sebze çorbası ve kabak yemeği yapıyorum. Sanırım karbonhidratı çıkarıp sebze ve protein ağırlıklı beslenmek en doğrusu olacak. Herkese kolay hamilelikler, size ve bebişinize boll boll sağlıklı günler diliyorummm mucxxx
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?
ben 54kilo/17 hafta/57 kilo
Canım hıc uzme kendını sureklı yat ıns bırsey olmaz benımde basıma geldı gıdecek dıye aklım cıktı ognemı oldum ılacımı ııctım dıkkat ettım rabbımde korudu duruyor yerınde arada rahımde kanama olabılırmıs doktorum kese ıcıNde olmasın yeter demıstı ben fazladan ıgne almıstım keseyı korusun dıye ıcın rahat edecekse doktoruna sorup 1 ıgne daha olabılırsın
Biz de bugün erkenden kalkıp KPDS'ye girdik yavrumun ilk sınavı oldu bu, benim beynim akarken o neler hissetti bilmiyorum
ben de çok fazla acıkıyorum giderken tıka basa yiyiyp gittim geldiğimde karnım gurulduyordu yemeği zor hazırladım biraz evde takılıp birz sonra da gezmeye gideceğiz bakayım dedim yokluğumda neler olmuş
al benden de o kadar,14 .haftaya kadar 1 kilo fazlam vardi,3 haftada 2 kilo birden aldimvucut su tutmaya basladi sanirim bebekte buyuyor haliyle ondan sanirim
kızlar dün gece 13+5 dik gece bi farkettmki kanama olmuş çok korktum doktorumu aradım yarn devam ederse gel dedi, bugn baktım ama sadece peçeteye kahverengi leke geliyor( o da az) neyse doktora gittik ultrasonla baktı kalp atışını falan dinledik ama yinede düşük riski var dedi progesteron iğne yaptı bi tane yat dinlen dedi,,ama şu anda bebeğimi kaybetcem die o kadar çok korkuyorum ki, var mı bir bildiğiniz ne yapmam lazım? bu şekilde olupta sonu olumlu devam eden var mı aranızda,,lütfenn yardım psikolojim alt üst oldu(Allahım sen hayırlısı neyse onu ver Yarabbim)
ayy çok güzel canım yaa bende çok istiyordum ama olmadı şükür sağlıklı bir bebeğim var
doğduklarında ne güzel olacaklar kimbilir :16;
saglikli olsunda tek iki farketmezki guzelim hemen bitane daha yaparsin ikiz gibi olur:):)allah bebegini sana bagislasin
Cnm ben de dün tuvaletimi yaptıktan sonra arka taraftan kan geldi aslında eminim özellikle bakıyorum çünkü diğer tarafta birşey yoktu ama bütün gece kabus gördüm kanamam olmuştu ağlıyordum eşimi arıyordum filan. Eğer bebeğini gördünüz ve iyiyse merak etme birşey olmaz inş. yat dinlen kalp atışları filan da normalmiş sıkma kendini 14. haftada hala düşük olur mu ki?
Canım hıc uzme kendını sureklı yat ıns bırsey olmaz benımde basıma geldı gıdecek dıye aklım cıktı ognemı oldum ılacımı ııctım dıkkat ettım rabbımde korudu duruyor yerınde arada rahımde kanama olabılırmıs doktorum kese ıcıNde olmasın yeter demıstı ben fazladan ıgne almıstım keseyı korusun dıye ıcın rahat edecekse doktoruna sorup 1 ıgne daha olabılırsın
kese içinde olup olmadığını sölemedi ama galiba değil bişey yok gibi görünüo dedi kalp atşını falan dinledik ii dedi ama istihart verdi işte bir iğneyle tamm dedi 1 hafta kadar yatıcam, inş tekrarlamaz çünkü wc ye gitmeye korkuyorum
kese içinde olup olmadığını sölemedi ama galiba değil bişey yok gibi görünüo dedi kalp atşını falan dinledik ii dedi ama istihart verdi işte bir iğneyle tamm dedi 1 hafta kadar yatıcam, inş tekrarlamaz çünkü wc ye gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?