2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba biz de bebişimizin cinsityetinin dün öğrendik, kızımız geliyor... Ben 4 kilo almışım doktor biraz fazla dedi. İlk üç ay 1 kilo aldım, son bir aydır ise 3 kilo son bir aydır elevit ve balık hapı kullanıyorum bunlarda iştihamı açmış olabilir, bir de ilk üç ay çok mide bulantım oldu, ve bir çok yemeği yiyemedim, bu durumda düzelince sanırım kilolar geldi. Neyse artık yürüyüşe başlıycam ve yememe daha dikkat edicem öğrneğin şimdi ayptır söylemesi karışık sebze çorbası ve kabak yemeği yapıyorum. Sanırım karbonhidratı çıkarıp sebze ve protein ağırlıklı beslenmek en doğrusu olacak. Herkese kolay hamilelikler, size ve bebişinize boll boll sağlıklı günler diliyorummm mucxxx

al benden de o kadar,14 .haftaya kadar 1 kilo fazlam vardi,3 haftada 2 kilo birden aldim vucut su tutmaya basladi sanirim bebekte buyuyor haliyle ondan sanirim

kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?

ben 54kilo/17 hafta/57 kilo

51.5 hamile kaldım 13.hafta 51.9 çok korkuyorum iştahım acayip açıldı inş çok kilo almam 2. 3 ayda 5 kilo 3. 3 aydada 7 kilo alsam 12 kiloyla kapatırım inş bakalım.

canım ayaklarını yüksekte tutup uzan.yatınca rahme çok kan gidermiş. daha çok bebek beslenirmiş. bende de ilk haftalarda oldu 12. haftaya kadar progestan iğne kullandım.geçti şükürler olsun. senin de inşallah birşeyciğin kalmaz.

Kızlar selamlar, herkese çok güzel bir pazar diliyorum. Daha önce dişimin dolgusunun düştüğünü ve dişçiye gideceğimi yazmıştım. Cvp veren arkadaşlarım çok teşekkürler. Dişçide hiç sorun yaşamadım, benim koltuk korkum olmamasına rağmen biraz geriliyorsunuz haliyle. Onun dışında herşey çok rahattı. Gitmek zorunda kalan arkadaşlar hiç korkmasın. Bir de dün ankara güven hastanesinin ilk 3 ay hamilelikle ilgili seminerine gittim. Ücretsiz bir seminer. Sadece ilk 3 ayında olan değil her haftada hamile arkadaşlar vardı. Soru cevap kısmı çok iyiydi. Ankarada olan arkadaşlar ikinci 3 aylık hamilelik için eğitim 1 aralıkta. Diğer şehirlerde olanlar belki özel hastaneleri arayıp böyle birsey var mı diye sorsalar onlarda ücretsiz seminere katılırlar. Bebişlerle birlikte sağlıklı güzel bir pazar diliyorum herkesee:)

iyi günler herkese :) haftasonu evde olmadığımızdan pek giremedim foruma. umarım herkes iyidir. oğlum olacağını öğrendim çok mutluyum artık paşam diye seviyorum kuzumu :) hamileliğimin en başından beri kız hissediyodum gören herkes kız olucak heralde falan diyodu ama paşa bizi şaşırttı :))

geçmiş olsun kpds'en :) nasıldı sorular ben en son 2010da girmiştim. öğretmenmisin turtix?

kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?

ben 54kilo/17 hafta/57 kilo

56 ile başladım. 16. hafta bitti bugün ve 58 kiloyum

al benden de o kadar,14 .haftaya kadar 1 kilo fazlam vardi,3 haftada 2 kilo birden aldim vucut su tutmaya basladi sanirim bebekte buyuyor haliyle ondan sanirim

Ya işte bende de durum böyle, aslında biraz canım sıkıldı bu konuya, arkadaşlarım kilo aldığın belli olmuyor diyor ama ben kendimi çok şiş hissediyorum. Artık pantolonlarım da olmamaya başladı işe giderken ne giyeceğimi şaşırıyorum. Dün hamile pantolonu aldım kendime.

tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm, sadece yat ve tuvalete gitmek için kalk sadece mümkünse ilaç verdiysede düzenli kullan, çnkü düşüğün tek ilacı dinlenmek,umarım herşey yolunda gider, Rabbim hayırlısı neyse onu versin iişalah

Benım sıpam gene bısıler cevırıyor ıcerde :13: mayısta dogum yapan arkadasa sordum bende oyle hıssedıyordum dedı sızlama gıbı oluyor ya da ıcerden bısı bır an tırmalıyo gıbı ayyy benım bu pasa 5 aylık oldugunda tekmelerıyle uyutmaz benı

saol canm yaa inşş olmaz

kese içinde olup olmadığını sölemedi ama galiba değil bişey yok gibi görünüo dedi kalp atşını falan dinledik ii dedi ama istihart verdi işte bir iğneyle tamm dedi 1 hafta kadar yatıcam, inş tekrarlamaz çünkü wc ye gitmeye korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz, iğne ve istirahat eminim iyi gelecek ve hiç bir şey olmayacaktır bebişine.

Ahh canım cok ıyı anlıyorum senı korkudan wcye gıdemezdın azıcık bır sancı gırse dusecek dıye aglıyodum. Ama sukur dınlenerek gectı tatlım ıcını ferah tut rabbım melekleımızı korur canım ben o zamanlar dınlenmedım 2 gun devam ettı lekelenme ama kayınvalıdem ertesı gun hıc kaldırmadan yatırmıstı o gun kesıldı :26: dınlen dua et ıns bısı olmaz

Son düzenleme:

Geçmiş olsun tatlım, hiç korkma Rabbim büyük, O'nun izniyle bebeğine kavuşursun inşallah hiç üzülme. Ben hep kötü düşüncelerin kötülüğü daha çok çektiğini düşünürüm, bu yüzden hep iyi şeyler düşün iyi olsun. Bol bol dua et. Ben de ederim senin için.

meraba arkaslar ben geldim. doktora gittik. doktor bebegin iyi oldugunu ama kesenin yanindaki kanamanin devam ettigini soyledi..
cinsiyetini yine ogrenemedim.
bacaklar yan durdugu icin kapaliydi.
ultrasn fotograflarini gonderiyorum bana yorumm yaparmisiniz.
bebek kendini gostermedi,
bari siz tahminde bulunurmusunuz..

Eki Görüntüle 555991 Eki Görüntüle 555992

13-14 haftalik dedi
TAHMINLERI BEKLIYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…