- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.761
meraba arkaslar ben geldim. doktora gittik. doktor bebegin iyi oldugunu ama kesenin yanindaki kanamanin devam ettigini soyledi..
cinsiyetini yine ogrenemedim.
bacaklar yan durdugu icin kapaliydi.
ultrasn fotograflarini gonderiyorum bana yorumm yaparmisiniz.
bebek kendini gostermedi,
bari siz tahminde bulunurmusunuz..
Eki Görüntüle 555991 Eki Görüntüle 555992
13-14 haftalik dedi
TAHMINLERI BEKLIYORUM...
Canım yanlıs anlama da rahımde kanama varsa cok dıkkat et bende de vardı
niye yanlis anliyim ki.
doktor bana soylemisti biliyorum ne demek oldugunu
5 hafta once doktor rahimle kese arasinda bosluk oldugunu boslugun icinde kan gorundugunu soyledi
dusuk tehlikem hala devam ediyo
slm kızlar...rahatsızlanan canım arkadaşlarıma geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...düşük riski ve özellikle kanamanın en iyi tedavisi dinlanmek ve moral....üzmeyin tatlı caınınızıki içinizdeki can da sıkıntı yaşamasın....
selam kıslar nasılsınızya herkes kızın olunca ekşi yersin diyor ben limondan bile tiksiniyorum ama çikolata pasta dendimi allahhhh erkek gibi kızım olcak galiba
ben eşki acı ne varsa yiyorum ama oğlum olacak :) tatlıdan tiksiniyordum çaya bıle şker atmazdım pirinç bile tatlı gelıyordu hamıleliğimin başında şimdi zorlada olsa yemeye çalsıyorum tatlıyı ama doktor erkek dedi:)
kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?
ben 54kilo/17 hafta/57 kilo
benımde şoyle canım
49kılo/13 hafta (hatta yrn 14'e gırıcez)/50 kılo
Eskisini yenisini boşver ben 3,5- 4 kilo aldım sanırım, 15. haftadayım
54kg/13hafta/50kg((((((
bende 65 kilo ile kaldım ama geçen hafta 64 geldim doktorda şimdide değiştiini sanmıorum olsa olsa 65 olmuştur, 15. haftam
51.5 hamile kaldım 13.hafta 51.9 çok korkuyorum iştahım acayip açıldı inş çok kilo almam 2. 3 ayda 5 kilo 3. 3 aydada 7 kilo alsam 12 kiloyla kapatırım inş bakalım.
meraba arkaslar ben geldim. doktora gittik. doktor bebegin iyi oldugunu ama kesenin yanindaki kanamanin devam ettigini soyledi..
cinsiyetini yine ogrenemedim.
bacaklar yan durdugu icin kapaliydi.
ultrasn fotograflarini gonderiyorum bana yorumm yaparmisiniz.
bebek kendini gostermedi,
bari siz tahminde bulunurmusunuz..
Eki Görüntüle 555991 Eki Görüntüle 555992
13-14 haftalik dedi
TAHMINLERI BEKLIYORUM...
merhaba kizlar
uyku tutmuyor beni kalktim simdi
benim bebegin oldugu kisimda sertlik var ve agri yapiyor
sanki kas tutulmus gibi agri
ilk defa oyle sey oldu
umarim yolundadir hersey
canım karın kısmın genısledıkce kasların gerılmesınden kaynaklı agrın olabılır sıkma canını gevsekotu bısı dusunme uyamıyorsanda bısılerle ugras ıyce uykun geluncede yatarsın canım
gecmis olsun umarim ne kisa zamanda gecer kanama
peki senin bir sikayetin var mi o konuda yoksa sadece usgde mi gordunuz ?
cinsiyeti anlayamadim daha inat etmis doktor soylemiyor desenegarantiye aliyor
ya benim bi sikintim yok sadece arada karnima sanci gibi agri giriyo heralde karnim buyuyo ondandir belki
evet kendini hep kapadi gostermedi acaba kiz mi utaniyo belki gostermeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?