2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım yanlıs anlama da rahımde kanama varsa cok dıkkat et bende de vardı

niye yanlis anliyim ki.
doktor bana soylemisti biliyorum ne demek oldugunu
5 hafta once doktor rahimle kese arasinda bosluk oldugunu boslugun icinde kan gorundugunu soyledi
dusuk tehlikem hala devam ediyo

Tatlım dıkkat o zaman sen ıs falanda yapıyorsun oglunda var benımkı de yuzde 20 devam edıyo demıstı

slm kızlar...rahatsızlanan canım arkadaşlarıma geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...düşük riski ve özellikle kanamanın en iyi tedavisi dinlanmek ve moral....üzmeyin tatlı caınınızıki içinizdeki can da sıkıntı yaşamasın....

saol caniim moral verdigin icin..
allah seninkinide saglikla kurtarsin insallah

selam kıslar nasılsınız ya herkes kızın olunca ekşi yersin diyor ben limondan bile tiksiniyorum ama çikolata pasta dendimi allahhhh erkek gibi kızım olcak galiba

ben eşki acı ne varsa yiyorum ama oğlum olacak :) tatlıdan tiksiniyordum çaya bıle şker atmazdım pirinç bile tatlı gelıyordu hamıleliğimin başında şimdi zorlada olsa yemeye çalsıyorum tatlıyı ama doktor erkek dedi:)

selam kıslar nasılsınız ya herkes kızın olunca ekşi yersin diyor ben limondan bile tiksiniyorum ama çikolata pasta dendimi allahhhh erkek gibi kızım olcak galiba

alakası yok canım.....deli gibi çikolata hastası tüm eş dost bilir ama şimdiye kadar sadece bi defa yedim o da zar zor...bu aralar ekşi ve acı hastasıyım ve oğlum olacak..bu ne yaman çelişki anneeeeeeeee

Hıı ıste ben tatlı delısıydım 3 aydır yıyemıyorum ne zaman ınatla yesem 5dk ıcınde lavobaya kosuyorum eksı delısı oldum hıc bırsey bulamazsam lımonu tuzlayıp yıyorum

Bende de 14. haftaya kadar hep fark vardı. 8. haftamda doktorum 6 haftalık dedi son adet tarihime göre fark olduğunu söyleyince geç yumurtlama olabileceğini söylemişti ama her kontrolde fark azaldı. bu kez doktorun dediğine göre 9 haftalık diye hesaplayıp doktora gittiğimde 10+1 dedi. 14 haftalıkken gittiğimde ise aradaki fark 2 güne düşmüştü. büyüdükçe fark azalırsa sebebi, bebek çok küçükken ölçmede yapılan hatadır dedi doktor. Ancak ikili testim ultrason tarihine göre yapıldı.sen yine de doktoruna sor, ne zaman gitmen gerektiğine o karar verirse ölçüm sonuçları daha güvenilir olur.

Son düzenleme:
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz/kac haftaliksiniz/suan kac kilosunuz?

ben 54kilo/17 hafta/57 kilo

benımde şoyle canım

49kılo/13 hafta (hatta yrn 14'e gırıcez)/50 kılo

Eskisini yenisini boşver ben 3,5- 4 kilo aldım sanırım, 15. haftadayım

54kg/13hafta/50kg((((((

bende 65 kilo ile kaldım ama geçen hafta 64 geldim doktorda şimdide değiştiini sanmıorum olsa olsa 65 olmuştur, 15. haftam

51.5 hamile kaldım 13.hafta 51.9 çok korkuyorum iştahım acayip açıldı inş çok kilo almam 2. 3 ayda 5 kilo 3. 3 aydada 7 kilo alsam 12 kiloyla kapatırım inş bakalım.

ilk 3 ayda bulantı ya da kusmalar kilo alışımızı engelleyebiliyor ya da bizim dikkatimizle biraz daha kontrol edilebilir oluyor kilolar ama 4. aydan itibaren sanki ipler bizim elimizden alınıyor ve kalıtsal faktörlerin etkisi başlıyor spor ve yediklerine dikkat etmek tabiki etkiler ama ben kontrol elimizden çıkmış gibi hissettiğimden çok fazla plan yapmamak gerektiğine inanıyorum.

59 kiloydum/ 15+4 hafta / 60 kiloyum

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs
Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran
İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.

merhaba kizlar
uyku tutmuyor beni kalktim simdi
benim bebegin oldugu kisimda sertlik var ve agri yapiyor
sanki kas tutulmus gibi agri
ilk defa oyle sey oldu
umarim yolundadir hersey

gecmis olsun umarim ne kisa zamanda gecer kanama
peki senin bir sikayetin var mi o konuda yoksa sadece usgde mi gordunuz ?

cinsiyeti anlayamadim daha inat etmis doktor soylemiyor desene garantiye aliyor

merhaba kizlar
uyku tutmuyor beni kalktim simdi
benim bebegin oldugu kisimda sertlik var ve agri yapiyor
sanki kas tutulmus gibi agri
ilk defa oyle sey oldu
umarim yolundadir hersey

canım karın kısmın genısledıkce kasların gerılmesınden kaynaklı agrın olabılır sıkma canını gevsekotu bısı dusunme uyamıyorsanda bısılerle ugras ıyce uykun geluncede yatarsın canım

bir anda orda sertlik olusunca korktum
bacagimi havaya kaldirinca falan agriyor
degisik birsey
yarina gecer umarim
dedigin gibi iyice uyku gelene kadar oyalanicam

gecmis olsun umarim ne kisa zamanda gecer kanama
peki senin bir sikayetin var mi o konuda yoksa sadece usgde mi gordunuz ?

cinsiyeti anlayamadim daha inat etmis doktor soylemiyor desene garantiye aliyor

ya benim bi sikintim yok sadece arada karnima sanci gibi agri giriyo heralde karnim buyuyo ondandir belki

evet kendini hep kapadi gostermedi acaba kiz mi utaniyo belki gostermeye...

ya benim bi sikintim yok sadece arada karnima sanci gibi agri giriyo heralde karnim buyuyo ondandir belki

evet kendini hep kapadi gostermedi acaba kiz mi utaniyo belki gostermeye...

bilmem ki
normalde kemik yapisindan falan da doktor birseyler anliyordur da soylemiyordur garanti olsun diye
sanirim 2 hafta sonra netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…