2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bilmem ki
normalde kemik yapisindan falan da doktor birseyler anliyordur da soylemiyordur garanti olsun diye
sanirim 2 hafta sonra netlesir

cumartesi tekrar kontrol var yine gidecez bakalim ne diyecek tahlil felan guatr ve anti-cmv guzel cikmamisti onlari gosterecez tekrar ultrasona koyacak bakalim bu sefer belli olacak mi

O zaman ne yapıyoruz yatıyoruz dınlenıyoruz uyuyalım dınlenelım

belkide uyumaktandır :) günde 16 saatten fazla uyuyorum :)))))) ama ne yapayım gözlerım açılmıyor zaten sürekli yatmam lazım ben de fırsat bu fırsat uyuyorum :) yarın ayrıntılı usg var 4lü tarama var heyecan yaptım uyuyamıyorum ((

hımm fırsatları degerlendırmek gerekıyor benım uykum az gelıyo sık sık uzanıyorum ama ıste uykum zor gelıyor :2: annesı dınlende bebeıkte dınlensın testlerın ıns guzel cıkar

ya bugun yengemde mutfaga gırdım kokudan beynım dondu fecı oldum
pastayı yaparkende ne bılım mıdem hep kalktı cok zorlandım bıdaha yapmam hazır alırım dedım kı pasta delısı ben :)

boga bebegı olucak buyuk ıhtımal benımkı ve yandım desene :)

kanaması olan rahatsız olan arkadaslar cok gecmıs olsun canlarım

Son düzenleme:
yengemdem aksam cıkınca esıme yuruyus yapalım dedım
normal dogum ıcın yuruyus bol bol yap dedı doktorum hazır havalar ıyı kosu bandı beklesın :)
gezdık tozduk yenı geldı keve bugun cok guzel gectı esım bızı dusundu eve gıdıp nerden bulduysa sal bulmus getırdı
aman usume yavrumda usumesın :) sunu alıyım ye bunu alıyım ye dıye basımın etını yedı
bugunlerımız en guzel gunler hamılelık 9 ay degılde 9 yıl mı sürse :) hepınıze hayırlı geceler
rahat bır uyku dılıyorum umarım bende rahatca uyurum sabah gorusuruz

merhaba kizlar
uyku tutmuyor beni kalktim simdi
benim bebegin oldugu kisimda sertlik var ve agri yapiyor
sanki kas tutulmus gibi agri
ilk defa oyle sey oldu
umarim yolundadir hersey
benim de karnimin bir tarafi daha siskin digerine gore,dr rahim homojen buyumez dedi de icim rahatladi cok korkmustum..

nasil oldun canim?hersey yolundadir insallah ben de bu hafta gidiyorum 4 lu test icin insallah hersey iyidir

Gunaydın kızlar oyle bır uykum var kı yataktan cıkmak ıstemıyorum h26: off dun uykum gelsın dıye bekledım bugun de ıse gıdecem ya cok uykum var
günaydın kızlar stresten uyumadım ya:/
Canım nıye stres yapıyorsun ne guzel bebısını goreceksın ıns guzel sonuclar alacaksın

geçmiş olsun kpds'en :) nasıldı sorular ben en son 2010da girmiştim. öğretmenmisin turtix?
Sınav zordu yaa bir de hazırlanmamıştım bir ara beynime perde indi sanki kalakaldım öyle bnm puanım vardı zaten de eşim girdiği için ben de onu yalnız bırakmıyorum birlikte girince eğlenceli oluyor. Yok cnm öğretmen değilim ben

günaydın kızlar stresten uyumadım ya:/

Ne güzel işte yaa bebişini göreceksin hem de ayrıntılı ayrıntılı umarım seninki güzel pozlar verir.
Bakalım ben de 17. haftada gideceğim dr ne zaman isteyecek ayrıntılıyı

Son düzenleme:
Gunaydın canım ıns guzel bır hafta olur ben gene ıse gec kalmıs moddayım mesaı 8 de baslıyordu ben yenı gıdıom :26:

e biraz sizede torpil yapsinlar sonucta hamilelik
iki can tasimak cok zor
hamile kadinlardan bir bardak su bile istenmemesi gerekiyomus
hamile kadinlari yormak, bise istemek hakka giriyomus. kayinvalidem
hamile oldugumuz zaman bizden su bile istemezdi.

gunaydin kizlar

benim dunku sikayet devam ediyor
sagdan gelen bir rahatsizlik hissi var
doktora 22sinde gidecekmisim ultrason icin
iyi dusunmeye calisiyorum cok takilmamaya calisiyorum bakalim
bugun de gezmeye gidicem dun iyice dinlendim evde
herkese mutlu bir gun bebislerimiz kipir kipir olsun

günaydın kızlar

sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama bn 2 gündür sabah uyanır uyanmaz safra çıkarıyoum..gün içinde de bulantılar devam..bunun bi sonu yok mu napcam ben...:2::2::2::2::2::2:

günaydın kızlar

sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama bn 2 gündür sabah uyanır uyanmaz safra çıkarıyoum..gün içinde de bulantılar devam..bunun bi sonu yok mu napcam ben...:2::2::2::2::2::2:

gecen hafta oyleydim
3 gundur iyiyim
arada geciyor
senin de yakindir belki gecmesi

ben bugun 400gr daha eksik ciktim
bebisim buyuyorsa ben niye zayifliyorum:44:
metobolizma cok calistigi ve ben de hafif seyler yedigim icin mi acaba ?
doktorum 20.haftadan sonra hizla alabilirsin toplamda 12 kg al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…