- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.781
bilmem ki
normalde kemik yapisindan falan da doktor birseyler anliyordur da soylemiyordur garanti olsun diye
sanirim 2 hafta sonra netlesir
Iyı aksamlar hanımlar keyıfler nasıl
çok şükür bulantı falan bırsey kalmadı ama onun yerine muthiş baş dönmesi var
O zaman ne yapıyoruz yatıyoruz dınlenıyoruzuyuyalım dınlenelım
belkide uyumaktandır :) günde 16 saatten fazla uyuyorum :)))))) ama ne yapayım gözlerım açılmıyor zaten sürekli yatmam lazım ben de fırsat bu fırsat uyuyorum :) yarın ayrıntılı usg var 4lü tarama var heyecan yaptım uyuyamıyorum((
canım valla bben iyim yaa uykum filan çok şükür yerınde hatta doyamıyorum 8 bucuukta gırmıstım yataga 7de kalkamadım gecen gun nekadar cok erken yatsamda doyamıyorum aksıne :)
bızım burası allahtan ıyı cok yakın olmamıza ragmen gurultulu kımse yok sessız sakın
enteresan canım tatlı yaparken etkılenmen kokumu alıyorsun algılarn cok hassaslastı demekkı
BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs
Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız.
İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran
İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.
benim de karnimin bir tarafi daha siskin digerine gore,dr rahim homojen buyumez dedi de icim rahatladi cok korkmustum..merhaba kizlar
uyku tutmuyor beni kalktim simdi
benim bebegin oldugu kisimda sertlik var ve agri yapiyor
sanki kas tutulmus gibi agri
ilk defa oyle sey oldu
umarim yolundadir hersey
belkide uyumaktandır :) günde 16 saatten fazla uyuyorum :)))))) ama ne yapayım gözlerım açılmıyor zaten sürekli yatmam lazım ben de fırsat bu fırsat uyuyorum :) yarın ayrıntılı usg var 4lü tarama var heyecan yaptım uyuyamıyorum((
Canım nıye stres yapıyorsun ne guzel bebısını goreceksın ıns guzel sonuclar alacaksıngünaydın kızlar stresten uyumadım ya:/
Sınav zordu yaa bir de hazırlanmamıştım bir ara beynime perde indi sanki kalakaldım öyle bnm puanım vardı zaten de eşim girdiği için ben de onu yalnız bırakmıyorum birlikte girince eğlenceli oluyor. Yok cnm öğretmen değilim bengeçmiş olsun kpds'en :) nasıldı sorular ben en son 2010da girmiştim. öğretmenmisin turtix?
günaydın kızlar stresten uyumadım ya:/
gunaydin arkadaslar.
allahim bu haftayi hepimize mutlu, huzurlu, saglikli bir sekilde gecirmeyi nasip etsin.
bugun nasilsiniz arkadaslar.
Gunaydın canımıns guzel bır hafta olur ben gene ıse gec kalmıs moddayım mesaı 8 de baslıyordu ben yenı gıdıom :26:
günaydın kızlar
sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama bn 2 gündür sabah uyanır uyanmaz safra çıkarıyoum..gün içinde de bulantılar devam..bunun bi sonu yok mu napcam ben...:2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?