2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gecmis olsun canim allah sifa versin
sen kendine dikkat et
insallah o agrilar bebeginin gelistigi icindir

offffff keske bende sakincasi olmasaydi da 12 kilo alabilseydim
benim sadece 6 yada en fazla 8 kilo almam gerekiyo

bana artık hiç bitmicek gibi geliyor..ben kendimi kandırmasam ii olacak..ben daha hamile kaldığım kiloya bile ulaşamadım...54 le hamile kaldım şimdi 50 yim.1 hafta önce gittim doktora herşey iyi dedi..bebeği büyümüş..bazen korkuyorum büyüyorsa neden kilo almıyorum diye..ne bileyim yaaaa...hiç iyi deilim ben :2:

offffff keske bende sakincasi olmasaydi da 12 kilo alabilseydim
benim sadece 6 yada en fazla 8 kilo almam gerekiyo

neden sana sakıncalı canım klo alman.bende çok fazla alıyorum 15.haftaya yarın gireceğim ama 53 kiloyla başladım şimdi 60 kiloyum drler vitamin ilaçlarıda yapar kilo ekmek yememye dikkat et dedi :)

neden sana sakıncalı canım klo alman.bende çok fazla alıyorum 15.haftaya yarın gireceğim ama 53 kiloyla başladım şimdi 60 kiloyum drler vitamin ilaçlarıda yapar kilo ekmek yememye dikkat et dedi :)

7 kilo almissin ama ben kilolu basladim basladim ben hamile kalmadan once kilo veremedim guatrimi alirsam rahatlikla verebilirmisim korktugum icin yanasmadim
simdi 14 haftadayim en fazla 500 gram aldim

günaydınlar herkese iyi haftalar,

biz cumartesi doktora gittik, kızımızı gördük
çok şükür bu sefer hanımefendi kıpır kıpırdı, ultrason esnasında da cup diye uykuya daldı
doktorumuz kız olduğu artık kesinleşti annesi alışverişe başlayabilirsin dedi

kızım biraz geriden geliyor o da normalmiş, endişe edilecek bir durum yok
iri bir bebek olmayacak bu da önemli bişey dedi

sonra kiloma baktı ve gördük ki ben 2 kilo vermişim, bundan sonra kilo vermemeye dikkat etmemi istedi
ki ben zaten isteyerek kilo vermedim
sadece hemen hemen herşeyden tiksindiğim için tam beslenemiyorum ve sürekli meyve yiyorum
bide biraz hoppidiyim totomun üstüne oturamıyorum

artık dün akşam annemden fırçayı yiyince eve gittim, yoksa cumartesi sabahtan itibaren eşimle dışardaydın orası senin burası benim gezdik durduk

kilo almamam çok normal o yüzden

doktorum bana magnezyum verdi demir ve vitamin takviyesine 18. haftadan sonra başlayacağını söyledi....

umarım herkesler iyidir.... haftamız güzel ve hızlı geçsin bebişlerimiz hızlıca 1er hafta daha büyüsün

Son düzenleme:

Günaydın herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Kızlar kilo veriyoruz diye üzülmeyin. Okulda bir arkadaşım hamileliğinin ilk 3 ayında 5 kilo verdi, hiçbir şey yiyemedi. 4, 5, 6. aylarda da 2-3 kilo falan aldı amason 3 ay tam bilmiyorum ama epey kilo almıştı, oğlu da maşallah tosun. Sıkmayın canınızı bebeklerin gelişimi iyiyse boşverin siz almayın kilo ne güzel. Doktorum bana 5 haftada 1.8 kilo aldım diye kızmıştı.

kilo almasan da bebegin gelisiyordur dusunme oyle
ben de oyle dusunuyorum metobolizma hizli calisiyor ee ben de zaten su an tatli yemiyorum , yagli yemiyorum daha cok haslama hafif seyler
o yuzden almiyorumdur yoksa rahim de kocaman simdi bebek de insallah

elevit gecmiste kullandigimda bende hizli kilo yapmisti ama benim istah cok acilmisti o zaman ve tatliyla bir aldim diye dusunuyorum
simdi istahimi falan acmiyor hic 3.tableti alicam bugun

haklısın canım ama ben 6 haftadan bu yana doğru düzgün yiyemedim birşey...midem çok bulanıyo..3.ayda kesilir dediler hala devam ediyo...kilo da alamayınca iyice moralim bozuldu..inşallah bir an önce mide bulantılarım geçer yoksa psikolojim bozulacak...:2:

Günaydın tatlı anneler,
Sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize. Bugün işe başlamak ne kötü.2 gün yetmiyor bana.okul çok yorucu.birleştirilmiş sınıf tek öğretmenim okulda... şu dönemi hayırlısıyla atlatsaydım. kızlar kilo konusuna hiç girmeyelim. haftasonu çok hafif beslendim ama.1 kilo oynamış cumadan beri. şimdi 17. haftadayız.belki ondandır...

eleviti ben başından beri kullanıyorum canım..ben de hiç etkisi olmadı..yine de şükür halime hiç yiyemediğim zamanları da biliyorum..ama ne bileyim bulantısı olmayanları görünce ço k özeniyorum..

Günaydın güzel anneleerr
Güzel bir hafta diliyorum hepinizee

Benim boğazlarım şişti kocaman olduu :2:
Yutkunamıyorumm :2:
Dün tektim Hem ütümü yaptım hem yemeğimi yaptım
Hem oturup oturup ağladım
Gece uyuyamadım eşim kuşburnu kaynatıp getirdi
Annem diye diye yine ağladımm
Anne gibi yar olmuyor
Offf hala boğazımın içinde bir dağ var ve yutkunamıyorumm
Bebişim nasıl bilmiyorum Aklım hep onda, doktora gitsem mii bukadar pinpirikli olmasam mı bilemedim

neyse vitamin takviyesiyle icin rahat eder bebegin besleniyor diye
benim doktorum normalde 20.haftadan once vermiyormus eleviti, ben isteyince verdi artik

kolay gelsin canım..birleştirilmiş sınıf çok zor ilk yıllarımda ben de okuttum..yorucu gerçekten..benim sınıfım müstakill ama ben de gitmek istemiyorum okula midem bualndığı için....:2:

seni cok iyi anliyorum
benim de her saniye bebegim aklimda
esime dun dedim benim psikolojik sorunlar yine bas gosteriyor ben ne zaman doktora gittim diye
o da cuma gunu gittin dedi
dusun daha uzerinden 2 gun gecmis ben yine bebegim nasil diye kafayi takiyorum
annem de bana hep diyor eskiden biz bebeklerimizi 9 ay goremedik senin zamaninda usg yoktu ben ne yapsaydim cok kafaya takiyorsun diye kiziyor
doktorum ayni sekilde surekli moral veriyor hersye yolunda surkeli gormen gerekmiyor, normal olan sadece 3 kere usg yapmaktir diye

cnm bnm ya kıyamam ben sana
ama inana bende aynıyım ve boğazlar kocaman beze yaptı bide
o da suratıma sivilcelerle ynsıdı
ee bide beze diyorum ama içinden geçmiyo değil yine bişi çıkmasın diye
burdaki dr lar da anlamaz anlayamaz
off of dün bende yanlızdım aylardan sonra temizlikçi aldım
kim sorarsa yormadım kendimi ama akşam belimden ne oturabildim ne kalkabildim
ve artık anladımki bnm hamilelikteki en büyük dwerdim bu belim olacak
daha şimdiden bacağa vurmaya başladı

vee annem olaydı yanımda hemen bana bakardı su için bile fırlardı
kendini hiçe sayarak bebeği hiç sormayın nası l napıyo acaba bu dr yeterince iyimiye bile dönüyorum zaman zaman
oooofff ne psikolojik bi savaş mış bu hamilelik

canım öncelikle çok geçmiş olsun
benimde boğazlarım aynı doktoruma pastil alabilirmiyim dedim, alma şuanda sakıncalı dedi
onun yerine zencefil bal yutmamı ve sıcak suyla pekmezi karıştırıp içmemi tavsiye etti
yani pastil almayı düşündüysen aklında bulunsun diye yazdım

bebeğin de gayet iyidir annesi üzme kendini sakın

bende annemi cok ozledim
onun sesini duymadigim gun cok kotu oluyorum
keske simdi yanimda olsada
ona sarilsam, koklasam, dizine basimi koysamda saclarimi oksasa
ahh cooook ozledim annemi

Sorma canımm
Nasıl aklım orda anlatamam
Şimdi yemin ederim korkudan doktora gidemiyorumm
Yaa kötü birşey derse diye
Karnımın içindeki dolgunluk hissi kayboldu sankii
Okadar köyütüm ki
Boğazlarım bi yandan bu endişe bi yandan huni takıp dolaşcam artık :18:
Ben bide en son 3 kasımda gördüm artık iyice piskopata bağladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…