- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.281
ishalde 3.gun ve cok canim sIkIlmaya baslamisti ama nette genelde normal diye okudum
doktoruma bahsedecegim gidince
yarin kan ve idrar testi vericem genel arastirma icin
ishal sebebi olarak asiri sut tuketimi diyor
esim demese farketmiycektim ben gunde 1 lt tuketiyordum sanirim
tamam cnm cok tesekkur ederım hayırlısı boyleymıs demekkı yine olur ınsallah :26::26: adacayı demek ıcını temızlıyo tmm hergun ıcım bı fıncan
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyeceğim ama üzülmüşsündür illaki en azından gebe kalabiliyorsun demekki bunu düşün rahatla. inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
canim cok gecmis olsun hayirlisi boyleymis, insallah yeniden hamile kalirsin tez zamanda
cnm canını sıkma bişe olmaz ınsallah muz fılan ye toparlanırsın
cnm canını sıkma bişe olmaz ınsallah muz fılan ye toparlanırsın
Merhaba arkadaşlar,
ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu, sizi dışardan takip ediyordum ancak aktif olarak size katılmak istedim.
bende 31 Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim.
30 Ağustos da evde yaptığım testte hemen 2 çizgi belirdi, ertesi gün doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve beta hcg de çıktı bebişimiz.
Rabbime binlerce şükürler olsun bebeğimiz bize geldi.
bu cuma yine doktora gittim, fetusu ve yolk kesesini gördü progestan verdi, çünkü hafif bir kanama yaşamıştım
onun dışında rutin ağır kaldırma, şarküteri ürünleri yeme, çiğ etten uzak dur, balık sınırsız ye ve hazır gıdalardan uzak dur dedi
yaşım 30
sat: 28 Temmuz
bdt: 05 mayıs 2013 (INŞALLAH)
ilk bebeğimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Inşallah, beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
hayırlı olsun gözün aydın cnm
cnmcok gecmıs olsun bende degılde aynı sorun kardeslerımde ve cevremdekı ınsanlarda var havalardan demıs doktorishalde 3.gun ve cok canim sIkIlmaya baslamisti ama nette genelde normal diye okudum
doktoruma bahsedecegim gidince
yarin kan ve idrar testi vericem genel arastirma icin
ishal sebebi olarak asiri sut tuketimi diyor
esim demese farketmiycektim ben gunde 1 lt tuketiyordum sanirim
hosgeldın aramıza gozun aydınMerhaba arkadaşlar,
ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu, sizi dışardan takip ediyordum ancak aktif olarak size katılmak istedim.
bende 31 Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim.
30 Ağustos da evde yaptığım testte hemen 2 çizgi belirdi, ertesi gün doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve beta hcg de çıktı bebişimiz.
Rabbime binlerce şükürler olsun bebeğimiz bize geldi.
bu cuma yine doktora gittim, fetusu ve yolk kesesini gördü progestan verdi, çünkü hafif bir kanama yaşamıştım
onun dışında rutin ağır kaldırma, şarküteri ürünleri yeme, çiğ etten uzak dur, balık sınırsız ye ve hazır gıdalardan uzak dur dedi
yaşım 30
sat: 28 Temmuz
bdt: 05 mayıs 2013 (INŞALLAH)
ilk bebeğimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Inşallah, beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
merhaba haftaya pazartesi ilk randevuma gidicem insaallah :) artik 1 haftayi nasilgecircem bilmiyorumm umarim hepimiz icin herse yolunda gider
cnmcok gecmıs olsun bende degılde aynı sorun kardeslerımde ve cevremdekı ınsanlarda var havalardan demıs doktor
hosgeldın aramıza gozun aydın
cok zor degılmı beklemek bızde bugun gıdıcektık esımın ısı cıktı yarına kaldı esas randevum cuma gunu ama
Kızlar boğazlarım ağrıyor limon yedim ama hala yutkunamıyorum ve halsizlik var :2:
Burdaki doktora sordum minoset içebilirsin dedim ama henüz çok yeni gebeğim içmekte istemiyorum
İşteyim, mutfaktaki ablaya corba yaptırdım içine bol karabiber,maydonoz ve limon sıkıp içtim hala yutkunurken zorlanıyorum
Yardım edin lütfen
Kızlar boğazlarım ağrıyor limon yedim ama hala yutkunamıyorum ve halsizlik var :2:
Burdaki doktora sordum minoset içebilirsin dedim ama henüz çok yeni gebeğim içmekte istemiyorum
İşteyim, mutfaktaki ablaya corba yaptırdım içine bol karabiber,maydonoz ve limon sıkıp içtim hala yutkunurken zorlanıyorum
Yardım edin lütfen
Yardım edin lütfen
hoşbulduk canım, çok sağol:)
bize doktor bir sonraki randevu gününü 28 Eylül olarak verdi vakit nasıl geçecek inan bilmiyorum
tesekkurler nilaycim
karnim gurul gurul ugrasiyorum iste
midem de yaniyor istahim az
bende durumlar boyle kizlar
ama progestan kullanali kasik agrilarim gitti gibi birsey doktor da ole demisti karnin agrimiz bunu kullaninca demisti sadece gece sizlama oldu uyandim arada sizlama oluyor kasiklarda uykudan kaldiran ama geciyor bir sure sonra
rahim buyuyor sagdan soldan yumurtaliklardan baski oluyor gibi birsey anlatti doktorum
benım kasık agrım oluyor ozellıkle sol benı rahatsız edıyor ama bebişim ıyı olsunda yeterkı kasık agrım olsun
miden bulantın hauften baslamstı devam edıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?