2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm canını sıkma bişe olmaz ınsallah muz fılan ye toparlanırsın

canim cok gecmis olsun hayirlisi boyleymis, insallah yeniden hamile kalirsin tez zamanda

kuzumm bende sana yzmıstım sen bana yazmıssın tesekkur ederm ıyyım ya dıger ay devam calısmalara :26::26: ayrıca ates olcme topıgınde yazdıklarını gordum canını sıkma herkes farklı ıste sen yardımcı olmaya calısmmıssın bırıde alınmıs sanırım sana ne takıosun bebegının hamılelıgının tadını cıkar kımseyı takmaa herkesı memnun etmek zor

evet muz iyi geliyor
aksama yine patates hasliycam
artik duzelmek istiyorum bugun biraz korktum acikcasi
sadece birgun disarida sandwich yedik tavuklu, canim onu cok cekmisti ve gititk esimle ama pisman oldum
artik disarida birsey yemek yok sanirim hamile olunca bunye daha hassas oluyor

evet muz iyi geliyor
aksama yine patates hasliycam
artik duzelmek istiyorum bugun biraz korktum acikcasi
sadece birgun disarida sandwich yedik tavuklu, canim onu cok cekmisti ve gititk esimle ama pisman oldum
artik disarida birsey yemek yok sanirim hamile olunca bunye daha hassas oluyor

Merhaba arkadaşlar,

ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu, sizi dışardan takip ediyordum ancak aktif olarak size katılmak istedim.
bende 31 Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim.
30 Ağustos da evde yaptığım testte hemen 2 çizgi belirdi, ertesi gün doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve beta hcg de çıktı bebişimiz.
Rabbime binlerce şükürler olsun bebeğimiz bize geldi.
bu cuma yine doktora gittim, fetusu ve yolk kesesini gördü progestan verdi, çünkü hafif bir kanama yaşamıştım
onun dışında rutin ağır kaldırma, şarküteri ürünleri yeme, çiğ etten uzak dur, balık sınırsız ye ve hazır gıdalardan uzak dur dedi

yaşım 30
sat: 28 Temmuz
bdt: 05 mayıs 2013 (INŞALLAH)
ilk bebeğimiz

Rabbim isteyen herkese nasip etsin Inşallah, beni de aranıza alırsanız sevinirim:)

hayırlı olsun gözün aydın cnm

cnmcok gecmıs olsun bende degılde aynı sorun kardeslerımde ve cevremdekı ınsanlarda var havalardan demıs doktor
hosgeldın aramıza gozun aydın
merhaba haftaya pazartesi ilk randevuma gidicem insaallah :) artik 1 haftayi nasilgecircem bilmiyorumm umarim hepimiz icin herse yolunda gider

cok zor degılmı beklemek bızde bugun gıdıcektık esımın ısı cıktı yarına kaldı esas randevum cuma gunu ama

Kızlar boğazlarım ağrıyor limon yedim ama hala yutkunamıyorum ve halsizlik var :2:
Burdaki doktora sordum minoset içebilirsin dedim ama henüz çok yeni gebeğim içmekte istemiyorum
İşteyim, mutfaktaki ablaya corba yaptırdım içine bol karabiber,maydonoz ve limon sıkıp içtim hala yutkunurken zorlanıyorum
Yardım edin lütfen

hoşbulduk canım, çok sağol:)

bize doktor bir sonraki randevu gününü 28 Eylül olarak verdi vakit nasıl geçecek inan bilmiyorum

çok çok geçmiş olsun
sıcak suya pekmez karabiber karıştırıp iyi geliyor ama sonrasında miden yanabilir

Allah yardımcın olsun...

parol var minoset gibi yine ve hicbir yan etkisi yokmus hamileler kullanabilir diye okumustum
ama insan tereddut ediyor asiri siddetli agrin olmadigi surece istersen icme
dogal olarak da bal yumusatir bogazini
tavuk suyuna corba yapip icebilirsin bol bol

cok gecmıs olsun canım eczaneden bogaz pastılı alabılırsın hamılelere zararı yok dıye bılıyorum ama yınede danısırsın eczacıya yumusatır ıyı gelır

tesekkurler nilaycim
karnim gurul gurul ugrasiyorum iste
midem de yaniyor istahim az
bende durumlar boyle kizlar
ama progestan kullanali kasik agrilarim gitti gibi birsey doktor da ole demisti karnin agrimiz bunu kullaninca demisti sadece gece sizlama oldu uyandim arada sizlama oluyor kasiklarda uykudan kaldiran ama geciyor bir sure sonra
rahim buyuyor sagdan soldan yumurtaliklardan baski oluyor gibi birsey anlatti doktorum

benım kasık agrım oluyor ozellıkle sol benı rahatsız edıyor ama bebişim ıyı olsunda yeterkı kasık agrım olsun

miden bulantın hauften baslamstı devam edıyormu

benım kasık agrım oluyor ozellıkle sol benı rahatsız edıyor ama bebişim ıyı olsunda yeterkı kasık agrım olsun

miden bulantın hauften baslamstı devam edıyormu

yani ara ara yokluyor sanki
ama tiksinme gibi mi desem
istah cok az
ama ishalle birlikte oyle de olmus olabilir
bir an once doktora gitmek istiyorum insallah hersye yolundadir cok heyecanli 2 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…