2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arada kızlar, saç kestirme konusunda çekincelerimden bahsetmiştim
kocakarı hurafelerine takılmıştım baya ama dün şeytanın bacağını kırdım gittim saçımı kestirdim
ofisteki herkes bayıldı, Rinhanna'ya benzemişsin dediler

eşimde dedi oh beee dünya varmış, benim hatun pistlere geri döndü diye adamcağız musmutlu oldu

bebişlerimiz Allah'a emanet batıl inançlara takılmanın çok günah ve cahillik olduğuna karar verdim cumartesi itibariyle

günaydın büyüklerimiz çok haklıda

bizde çok zor elde ediyoruz napalım

artık eskisi kadar kolay değil bebek sahibi olmak

dr her dakika farklı birşye diyor aman

sakin olalım herşey yolunda

bende bugün sonuçlarımı göstermeye gidecem hem diyetisyene hem dahliye hemde kadın doğum :)

birazda çarşı gezecem

daha önce giremediğim bebek magazalarına girecem :) çok şükür nasip oldu umarım ağlamam sevinçten

güle güle kullan canım

kestirmekten birşey olmazda

boyatmak sakıncalı doğalda olsa organikte olsa

kesim yapılan yerde boya olmaması lazımki koku bebişe zarar vermesin :)

Mudur yapıyorda ıs yerındekı bırkac densız aptal aptal konusuyo hamılelıktende ıyıce gergın oldum hemen sınırlenıyorum :26: allah sonumuzu hayır eyleye
Canım sıkma canını benımde her yerım agrıyo karnımın ıcı yırtılıyor gıbı belıme bacaklarıma kramp gırıyo kasıklarım agrıyo hep dıyorum bebegım buyuyor ondan bunlar dıye kotu dusunmeyelım meleklerımız buyuyor
günaydın kızlar

sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama bn 2 gündür sabah uyanır uyanmaz safra çıkarıyoum..gün içinde de bulantılar devam..bunun bi sonu yok mu napcam ben...:2::2::2::2::2::2:
Canım ıns bıran once gecer bulantıların ısyerınde bırı bır ılac kullandı adını ogreneyım sana haber vereyım anında kesıyo demıstı ızınde sımdı garıbım wcden cıkamazdı tum gun ılacı ıcerdı rahatlardı

Gunaydın canım keske annelerımız hep yanbımızda olsa ama olmuyor ıste cokk cok gecmıs olsun havalar soguyor dıkkat etmek lazım :26:

herkeslere günaydın :) geçmişe şöyle bir baktım da boğazı ağıran arkadaşlar varmış geçmiş olsun hepsine. sıcak su bal ve limon da iyi geliyor boğaz ağrısına. kızlar bebişlerine boşuna eziyet ediyosunuz. hem onlara hem kendinize. yazık değil mi? biraz aklınızı sakin tutun. kafanızı dağıtmaya bakın. sıkıntı stres en büyük düşman bebeğe. ben haklı olduğum konularda bile ağzımı açıp bişey söylemiyorum gülüp geçiyorum çoğu zaman sinirlenmeyeyim bebeğime zarar gelmesin diye. tabi çocuk hep burda kalmıcak
işe saya söve geldim ben de :) şimdi şöyle sahilde bi yürüyebilmeyi çok isterdim ama olmuyo yapacak bişey yok.
herkeslere sağlıklı sıhhatli güzel bir hafta diliyorum

canım keşke anlasam da tahmin etsem..hiç anlamıyorum bu işten...ben de bilmiyorum cinsiyeti ama çok da merak etmiyorum açıkcası..sağlıklı olsun da bebişlerimiz kız erkek farketmez..

Güzel sonuclarla gel canımm
Umarım herşey iyidir
Bende işyerime yakın bir hastaneye gideceğim bu öğlen
Böyle endişeli olmak ne bana ne bebeğime çözüm olcakk
Allahın izniyle herşey yolundadır inşAllah

güle güle kullan canım

kestirmekten birşey olmazda

boyatmak sakıncalı doğalda olsa organikte olsa

kesim yapılan yerde boya olmaması lazımki koku bebişe zarar vermesin :)

sağol canım, saçımı epeydir boyatmıyorum doğal rengine döndü epeydir öyle kullanıyorum
kuaförde yaklaşık yarım saat durdum ve yanımdaki kadına boya yapılıyordu ondan çok rahatsız oldum ve bir daha doğuma kadar kuaföre gitmemeye karar verdim
Inşallah minnoş kızım bir zarar görmemiştir

Geçmiş olsun kızlar. Bugün ne yapın ne edin hiç kalkmadan yatın, iyice dinlenin. Tavuk kaynatın, suyunun içine bol limon sıkın ve karabiber dökün. Onu bol bol için. Bide nanelimon. Ben böyle bir günde kendime gelmiştim. Rabbim yardımcınız olsun.

canım o ilacı tahmin edebiliyorum..çünkü ben de kullanıyorum..ama elimden geldiğince az içmem gerekiyor..o ilaç da olmasa ne olacaktı bilmiyorum valla..ama yine de bulanıyorum..

Saklıyor göstermiyorsa kızdır bizde gördük kız olduğunu sonra saklamaya başladı açmıyor bacaklarını :)

sağol canım iyidir bebişin meraklanma annesi her dakka oynayamazya yavrum :)

büyüsün tekmeleri atsın canın sıkılırsa seslenirsin o seni tekmeler sen oh be dersin :)

Son düzenleme:

hadi ya bak o kötü olmuş e söyleseydin kuaföre ya uzakta dursaydın allah korusun , evet bir daha gitme

yada iyice havalandırsınlar

senindemi kızın olacak benimde :)

sağlıkla doğsunlar inşlah

canım çok geçmiş olsun,2 haftaönce ben de çok kötü grip oldum ve dr.a gittim ilaç verdi çünkü enfeksiyon oranım yüksek çıktı..istersen bi kan tahlili falan yaptır.
bu kış ayları nasıl geçecek bilmiyorum,benim yine boğazım yanmaya başladı işyerindeyim bi de,evde olsam bakarım kendime..
herkese iyi haftalar :))

acaba babasindan mi utaniyo[/QUOTE]

OLABİLİR , BENİMKİNİN YANINDA BABASI YOKTU GENE AÇMADI

ÖNCEKİNDE GÖRMÜŞTÜ DR KIZ OLDUĞUNU :)

canım o ilacı tahmin edebiliyorum..çünkü ben de kullanıyorum..ama elimden geldiğince az içmem gerekiyor..o ilaç da olmasa ne olacaktı bilmiyorum valla..ama yine de bulanıyorum..

:26: her aklıma geldıgınde dua edıyorum senın ıcın ıns bıran once gecer ıns bulantıların :26: benım cok az bulantım oldu onda bıle hemen gecsın dıye dualar ettım ıns rabbım yardımcın olur arada da aklıma gelıyo ya kuzenım gıbı gecerse hamılelıgı gıbı ıns oyle olmaz (9ay bulantısını oldu)

kizlar naber
hissediyor musunuz bebisleri

ben doktoruma demistim bir gun cok hissettigim oluyor surekli hareket var
ama ertesi gun hic yakalayamiyorum
o da takilma rahat ol kucuk daha bebek 20. haftada sertlesecek daha net olacak, simdi arada hissedemezsen normal demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…