- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.841
kolay gelsin canım..birleştirilmiş sınıf çok zor ilk yıllarımda ben de okuttum..yorucu gerçekten..benim sınıfım müstakill ama ben de gitmek istemiyorum okula midem bualndığı için....:2:
:26: her aklıma geldıgınde dua edıyorum senın ıcın ıns bıran once gecer ıns bulantıların :26: benım cok az bulantım oldu onda bıle hemen gecsın dıye dualar ettım ıns rabbım yardımcın olurarada da aklıma gelıyo ya kuzenım gıbı gecerse hamılelıgı gıbı ıns oyle olmaz (9ay bulantısını oldu)
cnm bnm ya kıyamam ben sana
ama inana bende aynıyım ve boğazlar kocaman beze yaptı bide
o da suratıma sivilcelerle ynsıdı
ee bide beze diyorum ama içinden geçmiyo değil yine bişi çıkmasın diye
burdaki dr lar da anlamaz anlayamaz
off of dün bende yanlızdım aylardan sonra temizlikçi aldım
kim sorarsa yormadım kendimi ama akşam belimden ne oturabildim ne kalkabildim
ve artık anladımki bnm hamilelikteki en büyük dwerdim bu belim olacak
daha şimdiden bacağa vurmaya başladı
vee annem olaydı yanımda hemen bana bakardı su için bile fırlardı
kendini hiçe sayarakbebeği hiç sormayın nası l napıyo acaba bu dr yeterince iyimiye bile dönüyorum zaman zaman
oooofff ne psikolojik bi savaş mış bu hamilelik
canım öncelikle çok geçmiş olsun
benimde boğazlarım aynı doktoruma pastil alabilirmiyim dedim, alma şuanda sakıncalı dedi
onun yerine zencefil bal yutmamı ve sıcak suyla pekmezi karıştırıp içmemi tavsiye etti
yani pastil almayı düşündüysen aklında bulunsun diye yazdım
bebeğin de gayet iyidir annesi üzme kendini sakın
Geçmiş olsun kızlar. Bugün ne yapın ne edin hiç kalkmadan yatın, iyice dinlenin. Tavuk kaynatın, suyunun içine bol limon sıkın ve karabiber dökün. Onu bol bol için. Bide nanelimon. Ben böyle bir günde kendime gelmiştim. Rabbim yardımcınız olsun.
kizlar naber
hissediyor musunuz bebisleri
ben doktoruma demistim bir gun cok hissettigim oluyor surekli hareket var
ama ertesi gun hic yakalayamiyorum
o da takilma rahat ol kucuk daha bebek 20. haftada sertlesecek daha net olacak, simdi arada hissedemezsen normal demisti
ya benim 8. yılım hala böyle bu biraz da 4+4 den dolayı oldu.öğrenci sayımız azalınca tek öğretmene düştüm. allah yardımcımız olsun napalım...
Geçmiş olsun kızlar. Bugün ne yapın ne edin hiç kalkmadan yatın, iyice dinlenin. Tavuk kaynatın, suyunun içine bol limon sıkın ve karabiber dökün. Onu bol bol için. Bide nanelimon. Ben böyle bir günde kendime gelmiştim. Rabbim yardımcınız olsun.
Günaydın tatlı anneler,
Sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize. Bugün işe başlamak ne kötü.2 gün yetmiyor bana.okul çok yorucu.birleştirilmiş sınıf tek öğretmenim okulda...şu dönemi hayırlısıyla atlatsaydım. kızlar kilo konusuna hiç girmeyelim. haftasonu çok hafif beslendim ama.1 kilo oynamış cumadan beri. şimdi 17. haftadayız.belki ondandır...
Kucukler kı annelerı cok net hıssetmemız bence ımkansız ben adam gıbı 5 hafta sonra hıssederım dıye dusunuyorum allah akıl versın hepımızekizlar naber
hissediyor musunuz bebisleri
ben doktoruma demistim bir gun cok hissettigim oluyor surekli hareket var
ama ertesi gun hic yakalayamiyorum
o da takilma rahat ol kucuk daha bebek 20. haftada sertlesecek daha net olacak, simdi arada hissedemezsen normal demisti
Ins canım ırsıyse o zaman az kaldı gecmesıneçok sağol canım duaların için..inşallah kuzenin gibi olmam..çünkü bu zamana kadar hamile deil hasta gibi hissettim kendimi artık biraz tadını çıkarmak istiyorum...annemin de çok bulantılı geçermiş ama 3,5 bilemedin 4 ayda kesilirmiş ona güveniyorum..genelde ırsi olurmuş çünkü...hakkımda hayırlısı diyorum artık..
çok sağol cnm ama ikimizde çalışıyoruz
ancak kısmetse belki akşama :/
günaydın kızlar,hasta annecikler bol bol mandalina yiyip ıhlamur içsinler şifa bulurlar inşallah
bizde dün eşimle oğluşumuza mobilya baktık maskodan öyle güzel odalar var ki 1 an önce doğurasım geldi
ama ama ama çoook pahalılar 3.000-5.000 TL arası değişiyo fiyatlar napıcaz bilmiyorum para biriktirmek için çok geç kaldık
beşik fiyatları normaldi 350-400 TL kadar 1 daha ki gidişimde fotolarını çekip sizinde fikirlerinizi alıcam ben kesinlikle beyaz istiyodum taaaaa ki krem mobilyaları görünceye dek Allah'ım ne güzel şeylerdi onlar dünden beri aklımdan çıkmadılar hayırlısıyla alalımmm inşallahhh
günaydın kızlar,hasta annecikler bol bol mandalina yiyip ıhlamur içsinler şifa bulurlar inşallah
bizde dün eşimle oğluşumuza mobilya baktık maskodan öyle güzel odalar var ki 1 an önce doğurasım geldi
ama ama ama çoook pahalılar 3.000-5.000 TL arası değişiyo fiyatlar napıcaz bilmiyorum para biriktirmek için çok geç kaldık
beşik fiyatları normaldi 350-400 TL kadar 1 daha ki gidişimde fotolarını çekip sizinde fikirlerinizi alıcam ben kesinlikle beyaz istiyodum taaaaa ki krem mobilyaları görünceye dek Allah'ım ne güzel şeylerdi onlar dünden beri aklımdan çıkmadılar hayırlısıyla alalımmm inşallahhh
Ahh ahh dun bebek odası dıye esımle kavga ettım bırde kustum ustune :26: garıbım sadece kucuk cocuga oda yapmaya gerek yok 1 yasına kadar bızım odada besıgınde kalsın sonra oda yaparız ben senı bılıyorum gece uyanamayacaksın cocugu dıger odadan ben getırecegım serkan gıt bır bak dıyeceksın dedı :26: nasıl zoruma gıttı ben cocuguma bakamaz mıyım da sana mı guvenıyorum da cocuguma oda yapmak hakkım degıl mı dıye kendım bagırdım kendım agladım adam dondu kaldı
Kucukler kı annelerı cok net hıssetmemız bence ımkansız ben adam gıbı 5 hafta sonra hıssederım dıye dusunuyorum allah akıl versın hepımıze
Ins canım ırsıyse o zaman az kaldı gecmesınesen ıcını ferah tut gececek bugunler
Gokce nasıl oldun canım
günaydın kızlar stresten uyumadım ya:/
Ahh ahh dun bebek odası dıye esımle kavga ettım bırde kustum ustune :26: garıbım sadece kucuk cocuga oda yapmaya gerek yok 1 yasına kadar bızım odada besıgınde kalsın sonra oda yaparız ben senı bılıyorum gece uyanamayacaksın cocugu dıger odadan ben getırecegım serkan gıt bır bak dıyeceksın dedı :26: nasıl zoruma gıttı ben cocuguma bakamaz mıyım da sana mı guvenıyorum da cocuguma oda yapmak hakkım degıl mı dıye kendım bagırdım kendım agladım adam dondu kaldı
Ben de birleştirilmiş sınıf öğretmeniyim, sizi çok iyi anlayabiliyorum. Şu an raporluyum gerçi. Kafaya takmayın zamanla kilo alırsınız, ben de başlarda çok korkuyordum ama iştahım şimdi iyi çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?