2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin canım..birleştirilmiş sınıf çok zor ilk yıllarımda ben de okuttum..yorucu gerçekten..benim sınıfım müstakill ama ben de gitmek istemiyorum okula midem bualndığı için....:2:

ya benim 8. yılım hala böyle bu biraz da 4+4 den dolayı oldu.öğrenci sayımız azalınca tek öğretmene düştüm. allah yardımcımız olsun napalım...

çok sağol canım duaların için..inşallah kuzenin gibi olmam..çünkü bu zamana kadar hamile deil hasta gibi hissettim kendimi artık biraz tadını çıkarmak istiyorum...annemin de çok bulantılı geçermiş ama 3,5 bilemedin 4 ayda kesilirmiş ona güveniyorum..genelde ırsi olurmuş çünkü...hakkımda hayırlısı diyorum artık..

Aynen canım boğazımın iki tarafı şişik
Kocaman bir beze var sanki ne yutabiliyorum ne nefes alabiliyorum:2:
Bende tek başıma sinirimden ütümüde yaptım yemeğimide yaptımm
Eşim çünkü sürekli ablama git ablama git diyip durduu
Bende hastayım ben kafan basıyor mu dedim!! Ne yatabileceğim nede oturabileceğim
Kadının coluk cocuğu var bana mı bakacak! Hem ablan doktorda ben mi bilmiyorum dedimm
Amann sanada iyilik yaramıyor dedi bide öküz Bende bağırdım bağırdım kapadım
Hem piskolojim bozuk, hem sinirlerim bozuk, hem endişelerim hat safhada , hem o hem bu
Allahım sana emanetiz diyorum artık
Anneem annemm yanında olsa keşke ama onda haber etmedim çünkü o daha yeni atlattı boğaz hastalığını ve cuma günü beraberdik
Benden mi geçti diye düşünüp üzülmesin diye söylemedim ama annem annem diyede inledim gece boyunca

İnşAllah iyidir canım, Rabbim ne derse o
Yok ilaç hiç düşünmedim cnm hatta doktor bişey yapmaz bi minoset verir yollar diye doktora bile kalkıp gitmedim
Allahtan ateşim çıkmadı o teselli ediyor beni

Ahh evde olsam keşkede yapsam dediğinii
Ama bi tarifini versene canım nasıl yaptın sen akşam yaparım
Dün bende şehriye yaptım bol karabiber ve limonlu ama aklıma tavuk koymak gelmedi
Tavuk suyunu yapayım bugünde

Günaydın güzel anneler
sonunda biz geldik artık iş yerinde girebiliyorum daha rahat takip edicem buraları
bazı rahatsızlanan arkadaşlar olmuş Rabbim hepsine acil şifalar versin inşAllah.
biz de hafta sonu eşimle biraz alış verişe çıktık oğlumuza çok güzel bi takım aldık acaip mutlu olduk
ama halen oğlumuz diyoruz. tez zamanda isme karar verip ismiyle hitap etmek istiyorum artık ben

günaydın sevgili anneler iyi bir hafta sonu diliyorum

canım ben hissetmiyorum hala malesef haatta elimi karnıma kasıklarıma koyuyorum ama tık yok hala bakalm bende 20 haftayı beklıyorum sabırsızlıkla

ya benim 8. yılım hala böyle bu biraz da 4+4 den dolayı oldu.öğrenci sayımız azalınca tek öğretmene düştüm. allah yardımcımız olsun napalım...

benim de 7.yılım..bu 4+4 olayı mahvetti bizim düzeni..biz de tüm gün eğitim veriyorduk..sabahçı öğleci diye ayrıldık maalesef...gerçi benim işime yaradı sabah olsa gidemezdim herhalde bu bulantılarla..

kızlar merhaba berbat bır ruya ıle gune baslaıdm
ama gece rahat uyudum
esım okadar kafaya takmıskı azcık hareket etsem uyanıyor yardım etmek ıcın
bende sureklı wcye kalkıyorum oda zavallım yataga gırmemı beklıyor :)
ama bır haftanın uzerıne en rahat uykumu aldım aksam yuruyusu ıyı geldı anlasılan
ama fredy kabusu gıbı cok berbat kotu bır ruya gordum ıyıkı uyanmısım ..

bu mevsım en hastao luncak mevsım hala hava net degıl bı sıcak bı soguk ama anneler dıkkat
hakıkı bal aldım sabahları sute katıp ıcıyorum sızde mumkunse yapın kızlar
bırde cok evhamlanmayın yavrumu 7 hafta uzerı gordum sıze bellı etmedım ama dusuk yasıyanları gordukce
okadar korkuyordumkı azcık agrım olsa bıseymı oldu dıye ama dıle vurmadım hıc ..
sımdıde 6 hafta beklıcem hatta yılbası gelıcegı ıcın 7 hafta beklıcem esımde gelebılsın dıye
Allaha tevekkul yavrulamızı korusun ...
kılo içinde kızlar tatı ve saglıksız beslenme ıle yavrularımız şişmesın
dun yengem kızartma yapmıs bana gore bır cestı vardı ama onla doymadım mecbur hamurt kızartmasından 2 3 yedım
vıcdanım hıc rahat etmedıbugun balık yemeyı denıcem balık salata ıle telafı ederım umarım .
zatı o kızartma yuzunden aksam 10dan sonra yuruyuse cıktım bugunde ekmek yemıcem kahvaltıda..
hepımıze hayırlısıyla fıt saglıklı kılo almadan cocugmuzu saglıkla bır avaz da normal dogumla dunyaya getırebılmemız ıcın hep dua edıyorum
bırıbrımıze duamız daha makbul kızlar sızde dualardan unutmayın olurmu yavrumun teyzelerı :)

çok sağol cnm ama ikimizde çalışıyoruz
ancak kısmetse belki akşama :/

Ben de birleştirilmiş sınıf öğretmeniyim, sizi çok iyi anlayabiliyorum. Şu an raporluyum gerçi. Kafaya takmayın zamanla kilo alırsınız, ben de başlarda çok korkuyordum ama iştahım şimdi iyi çok şükür...

Kucukler kı annelerı cok net hıssetmemız bence ımkansız ben adam gıbı 5 hafta sonra hıssederım dıye dusunuyorum allah akıl versın hepımıze
Ins canım ırsıyse o zaman az kaldı gecmesıne sen ıcını ferah tut gececek bugunler
çok sağol cnm ama ikimizde çalışıyoruz
ancak kısmetse belki akşama :/

Gokce nasıl oldun canım

günaydın kızlar,hasta annecikler bol bol mandalina yiyip ıhlamur içsinler şifa bulurlar inşallah
bizde dün eşimle oğluşumuza mobilya baktık maskodan öyle güzel odalar var ki 1 an önce doğurasım geldi
ama ama ama çoook pahalılar 3.000-5.000 TL arası değişiyo fiyatlar napıcaz bilmiyorum para biriktirmek için çok geç kaldık
beşik fiyatları normaldi 350-400 TL kadar 1 daha ki gidişimde fotolarını çekip sizinde fikirlerinizi alıcam ben kesinlikle beyaz istiyodum taaaaa ki krem mobilyaları görünceye dek Allah'ım ne güzel şeylerdi onlar dünden beri aklımdan çıkmadılar hayırlısıyla alalımmm inşallahhh

Ahh ahh dun bebek odası dıye esımle kavga ettım bırde kustum ustune :26: garıbım sadece kucuk cocuga oda yapmaya gerek yok 1 yasına kadar bızım odada besıgınde kalsın sonra oda yaparız ben senı bılıyorum gece uyanamayacaksın cocugu dıger odadan ben getırecegım serkan gıt bır bak dıyeceksın dedı :26: nasıl zoruma gıttı ben cocuguma bakamaz mıyım da sana mı guvenıyorum da cocuguma oda yapmak hakkım degıl mı dıye kendım bagırdım kendım agladım adam dondu kaldı

bende bakıyorum mobilyalara.perdeleri bile bi güzel :):)öok değişik ama cidden çok pahalı.şimdi alamazssan bile bebek doğduktan sonra alırsın inşl canım.sonra onlarıda buradan paylaşırız.

ay ne agrasif hatunlar olduk :)hiç küsülmeyecek şeylere küsüyoruz.sadece benmi problemin acaba demiştim neyseki benden bir tane daha varmış :):)

sağol cnm daha iyiyim en azından oturup kalkabiliyorum
ama ben gitmedim beni unutma diyor tabi arada

günaydın kızlar stresten uyumadım ya:/

offfff bende hiç uyumadım bu gece sabah 5 falandı anca uyuyabildim, nazarmı değdi ne:) şaka biratarafa karnım okadar şişkindiki gazdan nefes alamıodum sabaha karşı biraz rahatlladım neden bukadar gaz sorunu yaşıorum bilemedim, ne yapabilirim acaba

kıyamam ben sana ya
oda kendine göre iyi bişey diye hesap yapıyordur
boşver takma

ev kendinizin değilse oda yapmak bana da mantıklı gelmiyo ama ev sizinse yavrucuklarımıza oda lazım eşinede küsme onlar bizim canımızzz çok kaprisli oluyoruz sanırım bazen bende saçma sapan şeylere ağlayıp küsüyorum bağırıyorum zavallı kocam seni tanıyamıyorum sana 1 çocuk yeter diyo
yavrularımız için herşeyin en güzelini eksiksiz yapmak istiyoruz ama maddi manevi pek akıllı düşünemiyoruz sanırım

sen nerdesin canım. ben akhisardayım. 1-4 okutuyorum. geçmiş olsun sana. umarım önemli birşey yoktur.bir raporda bana lazım. ama öğrencilerime kıyamıyorum.çünkü başka öğretmen yok((

Günaydın arkadaşlar Allah eşlerimize sabır versin gerçekten bu hassas dönemde onların işi de çok zor.Hafta sonum düğün ve musafir ağırlamakla geçti çok yorgun bir şekilde işe başladım. Güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…