2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın Güzel Anneler ve Minikleri :))

Bana haftasonu şehirdışında yaşayan 2 üniversite arkadaşım geldi, kız kıza gezdik, sohbet ettik, dedikodu yaptık :)) çok keyifliydi.. Düz akşam üzeri onları geçirirken ciddi bir baş ağrım başladı. Eve geldim ve 2 saat uyudum. Sanırım 2 gün bu kadar aktif olmak, geç yatmak erken kalkmak beni çok yordu. Arkadaşlarım sürekli sen biraz uyu sonra çıkarız dediler ama ben onlarla olmayı tercih ettim ve çookkkk güzel zaman geçirdim. Bebeğime çok güzel hediyeler almış teyzeleri... İlk hediyelerimizin fotoğraflarını paylaşacağım sizlerle :)

Geçmişi okudum azcık, hastalara acil şifalar diliyorum.. Güzel bir hafta olsun hepimiz için...

günaydın bütün mayıs annelerine.herkese hayırlı hamilelikler ve çok kolay doğumlar diliyorum.
tabiki bebeklerimiz de sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.

ben sizlere bi şey sormak istiyorum.bulantı yaşayanlardan hala bulantısı geçmeyen var mı.
benim hala geçmedi.yoğun bir çıkarma yaşamıyorum.sürekli bulantı halim devam ediyor.

çıkarırsam rahatlayacakmışım gibi bir his var,ama çıkaramıyorum.

sağol cnm daha iyiyim en azından oturup kalkabiliyorum
ama ben gitmedim beni unutma diyor tabi arada
:26: ne guzel ıste annesı benımde karnımın ıcı agrıyo sıgamıyo sanırım yerıne
kıyamam ben sana ya
oda kendine göre iyi bişey diye hesap yapıyordur
boşver takma
Kendınce haklı adam bılıyo benı gecen de oda yapmam kalsın benımle dedım dunde oda yapacam dedım o da ne yapsın delı avutur gıbı ugrasıyo benımle

Aslında ılk nıyetım bıraz buyuyunce oda yapmaktı ama gordukce odaları ıcım gıdıyo bırde ev olayımız cok karısık evımız muglada oturamadan tayınım ıstanbula cıktı 17aydır buradayız sımdıde esımden dolayı ankaraya gıdıyoruz bır sure kendı evım olmaz kıra olurda bakalım 6 aya kadar ben daha cok fıkır degıstırırım

gunaydin anneler herkese saglikli huzurlu hafta diliyorum ben 2 gundur iyi degilim moralim bozuk esim hic anlamiyor bazi arkadaslarin mesajlarini okuyorum esim yardimci oluyor esim iyi ilgileniyor diye imrenmiyorum desem yalan olur Allah herkesin evine dirlik duzen versin ins benim esim ise daha birgun benim nazimi cekmemistir bir sey desem calisiyorum sizinle ilgileniyorum size bagliyim yetmezmi tamam cok sukur ama adamda zerre kadar incelik yok ya hic sanki hamile degilmisim adam kendisine asik o kadar A llah sabir versin aldirmamaya calisiyorum ama biryerden sonra zor oluyor

herkese selam taze anneler :)
Haftasonları foruma girecek fırsat bulamıyorum malesef, o yüzden de pazartesi sabahları bu saate kadar geçmişi okumakla geçiyor :) Allahtan işlerim yoğun değil, yoksa aklım sizde kalıyor. Geçmiş sayfalarda isim konusu konuşulmuş. Kızımız olacak hayırlısıyla ve ismini Zeynep koymayı düşünüyoruz. Ama ben rahat durur muyum, illa yanına antin kuntin bi isim bulmam lazım :) Eşim tek isim olsun diyor ama ben 2 isim istiyorum. Şimdilik ona 1 isim daha bul diyorum ama her bulduğu isme bir kulp takarım kesin :) Benim aklımda "ZEYNEP SAFİR" var, tekrar ettikçe daha da ısınıyorum bu isme. Hatta odada yalnızken "safiiir gel kızım" diye sesleniyorum :) Oğlumun adı da PAmir olduğu için çok içime sindi, inşallah eşimi de ikna ederim, ilk söylediğimde sevmemişti, du bakalım :)
Hasta annelerimiz var yine havalar fena çarptı hepimizi, bizim evde hasta olmayan tek benim, hatta eşimle yatakları bile ayırdık İnşallah kısa zamanda bütün hastalarımız iyileşir, bütün bulantı çekenlerimizin bugün son günü olur.

Canlarım geçen hafta oğlum olacağını öğrendim o zamandan beri isim telaşına düştük.
şimdilik benim favorim Mirza gibi.
Anlamı da şöyle: İslâmîyet’de iyi bir sülâleden olanlara, seyyidlere, şehzâdelere, beyzâdelere verilen isim.
Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.

ben çok beğeniyorum eşim de beğendi aslında anlamı da çok güzelmiş fln dedi ama benim kadar net olamadı sanırım.
sizce nasıl ?

merhaba kızlar azıcık okudum yazılanları pekbicici canım sakin ol sen hasta oldun ona bişi olmadıki inşallah yine için rahat etsin doktoruna gitte o içinde rahat inşallah sadece üşütmüşündür vrüs filanda değildir Allaha emanetler Allaha sığın rahatlarsın... gökçe sanada geçmiş olsn inşallah ihmal almayın bol tavuk sulu limonlu mis gb bi çorba yapın sonrada çay ıhlamur fln yarına bişeyiniz kalmaz isterseniz kreamalı tavuk çorbası tarifi verebilirm ben bayılıyorum şahsen

Son düzenleme:

Bozma moralını canım 5 paramagın 5ı bır degıl dıye bosuna demıyorlar her ınsan farklı nıhayetınde yaopacak bırseyımız yok :26: benımkının gonlu oldukca yapıyor bırde ıs yapınca 3 4 gun kendıme gelemıyorum anca ıyılestım dıyorum gene temızlık zamanı benım yapacagım ısı 1 saatte yapıp bıtırıyo oyle olunca da ne nazımı ne cekıyo ne lafımı

kocamı çooookkk seviyorum..o benim elim ayağım..akşam ben 9 gibi uyuyakaldım..uyumadan önce de hep önlüğümü ütüleyemedim diye sayıklıyordum..gece 1 buçukta eşim kaldırdı hadi yatağımıza diye bir baktım mutfak tertemiz bulaşıklar makineye konmuş makine çalıştırılmış..önlüğümü ütülemedim dedim yine ağlamaklı bir baktım ki kocam hayatında ilk kez benim önlüğümü ütüleyerek ütü yapmış oldu..ben ona kıyamam yaaa..kolları biraz çift çizgi oldu ama diyor:) isterse 5 çizgi olsun kocacım:))

kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama,evlilikler yavaş yavaş oturuyor.
sen de kötüysen bırak hiç bir şey yapma,kendine dikkat et.
inşallah,hatasını anlar.hiç moralini bozma sen.

üzülerek söylüyorum ki,eşlerin bazıları gerçekten odun olabiliyor.
sadece,şekil alması biraz zaman alıyor.
o da anlar,zamanla kıymetini.

Ben begendım bende yıgıt dusunuyorum

Bir arkadaşımın kızının adı da ''Zeynep Mina'' zeynep ismine hoş bir ikinci isim olmuş gbi geliyor bana.. aklında bulunsun..

PekBiCici bende aynen senin gibiyim ama bu haftalarda bu endişe normalmiş.bi gazetenin sitesinde hafta hafta gebeliği anlatıyor orda tüm detaylarıyla yazıyor.Benimde hafta sonu kontrolüm ama kendimi nasıl tutuyorum allah bilir sağlık ocaklarında kalp atışı dinletiyorlar aslında yakınında varsa onada gidebilirsin

o zaman ne kadar çok çalışırsak bişeyler yaparsak birileri için bizim için o kadar kar demek desenize

cnm öyle düşünme benimkide kimi zaman melek kimi zaman kelek
yada belki bizim psikolojilerden dolayı öyle gözüküyolar
takma senn hem üzerine gidersen daha ters teper
onlar da da malüm baba sendromu oluyo çok düşününce

çok sağol cnm inş toplıycaz

geçmiş olsun canım ben geçen hafta öyleydim. Kendne bol limonlu bi tavuk suyu çorba yap kesin faydasını görürsün.

merhabalar kızlar..herkese iyi haftalar...henüz geçmişi okuyamadım...
bir iki haftadır sırtım karnım göğsüm hep kaşınıyo yahu..krem de sürsem yağ da sürsem fayda etmiyor..umarım çatlamıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…