2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sen nerdesin canım. ben akhisardayım. 1-4 okutuyorum. geçmiş olsun sana. umarım önemli birşey yoktur.bir raporda bana lazım. ama öğrencilerime kıyamıyorum.çünkü başka öğretmen yok((

Merkeze bağlı bir köyündeyim Manisa' nın. Daha önce lojmanda kalıyordum ama hamile kalınca merkeze taşındım, köye gidiş-geliş yaparım artık kısmetse. Düşük riski, ikiz gebelik (tüp bebek) vs. derken biraz zorluk çekiyorum.Yerime ücretli öğretmen görevlendirdiler, raporum bitinceye kadar o ilgileniyor öğrencilerimle. Hayırlısı bakalım.

Maskoda çok güzel mobilyalar var ama masko her zaman normalden çok daha pahalı aklında bulunsun. Normal mağazalarda çok daha ucuza bulabilirsin.

Teşekkür ederim canımm
Geçer inşAllahh
Hasta olmayı zaten oldum olası sevmiyorumm
Hemen kara kara senaryolar üretiyorumm
Bide hamilelikle
Tam hastalık hastası oldum iştee
İnşAllah bebeğim iyidir canım
Doktor kontrolum 8 aralık
Oyüzden ara bi usgye gireceğimm
Çünküü hafif değil şuan ki durum :2:
Ne iyi olur verirsen, bu akşam bu işi halletmem lazımm
Uykusuzluktanda başım zonkluyor

Sanada cok geçmiş olsun canım
Kış ayında en cok korktuğum durum hastalık
Çok sık oluurm çünküü
Halbuki okadar da c vitamini tükettim:2:
Sağlık ocağına değilde öğle arasında tıp merkezine gideceğim

canım benimde hala bulantılarım devam ediyor. sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyor.

merhabalar kızlar..herkese iyi haftalar...henüz geçmişi okuyamadım...
bir iki haftadır sırtım karnım göğsüm hep kaşınıyo yahu..krem de sürsem yağ da sürsem fayda etmiyor..umarım çatlamıyorumdur

Benim de bulantılarım ve koku hassasiyetim azaldı ama tamamen geçmedi. Bazen sabahları çıkarıyorum ama midemdeki sıvıyı çıkarıyorum çoğunlukla, hamilelik başından beri yediklerimi çıkardığım nadir oldu çok şükür. Bulantılarımı seviyorum çünkü bana hamile olduğumu hatırlatıyor. :) Bu günümüze şükür...

tavuğu güzelce haşlıyosun kemikli kısımlarıda olursa biliyosundur daha iyi çıkıyo lezzeti soğan biber fln ekleyincede daha iyi oluyo haşlama suyuna
sonra asıl çorbayı yapıcağın tencerede isteğine göre zeytinyağı veya tereyağı veya ikisinden ne kadar yapmak istiyosan çorbayı, ona göre koyuyosun eriyince un ekliyosun katı bi karışım olmuycak hani birbirinden ayrılmıycak şekilde
sonra süt eklyosun yarım bardak kadar belki az daha çok olabilir tabi cırpıçı elinde olucak bu arada hemen koyulaşıyo biraz karıştırdıktan sonra suyunu ekliyosun tavuk suyu ne kadar çok olursa o kadar iyi bu yüzden unu işte 3-4 kaşık yetiyo benim ölçülere göre yağ da işte katı bi kıvam olmuycak şekilde,, kaynıyana kadar zaten homojen oluyo sonrada tiftiklenmiş tavuğu ekliyosun yine zevkine göre ne kadar istersen ben bi de konserve mısır ekliyorum çok seviyorum isteğine göre bezelye v.s ekliyebilirsin seviyosan ben sevmediğim için sadece mısır dereotu fln ekliyenlerde var ben pek tercih etmiyorum bu kadar afiyet olsun
bide doktora gidiceksen cinsiyeti heyecanla bekliyorum

gülsevdam canım ben hafta sonu giremiyorum,geçmişi de okumaya zamanım olmuyor,hastaneye gidecektin sanırım cuma günü,,bebişin nasıl,cinsiyeti belli oldu mu?

bellı oldu teyzesı herkesın dusuncesının zıttı erkek :) okadar kıza adapte olmustumkı herkes oyle dıyınce
doktora emınmısın dıye sordum :)

Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Önce Yazmış.

"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için
şükredin..
Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

canım eşinden yakınmışsın,ilgisiz diye..ben bu halimle 5 e kadar çalışıyorum,eve gidiyorum yemek,bulaşık,bide oğlum var onunla da ilgileniyorum..adamın yavru köpeği var,balkonda besliyor,varsa yoksa onunla ilgilenyor,ne benimle ne oğlumla..köpeği onun her şeyi,,adam bir kere olsun oğlumla benimle hastaneye gelmemiştir,ama köpeğini aşıya götürdü bugün kaç haftalığı bırak,kaç aylık hamileliğim olduğunu bile bilmez desem abartmam..bide annelerden biri yazmış sabah eşi önlüğünü ütülemiş gece..ya kıskanma değil de imreniyor insan ya,,adam yakışıklı olmasın,zengin olmasın,ama odun da olmasın ya tek gücü çocukları oluyor insanın böyle durumlarda..bu arada 6 yıllık evliyim ve evliliğimin tek güzel tarafı oğlum ve bebeğim

Ayy sıcak sıcak içtiğimii ve güldüğümü hayal ettim yazını okurkenn:2:
Hemen eve gidip yapayım kısmetsee
Canım tıp merkezine gideceğim söyler mi bilmiyorum
Sağlıklı olsunda, Rabbim bizlere bağışlasındaa,şimdi söylesin veya söylemesin önemli değil
Tüm gece ona bişey olmasın diye dua edip durdumm
Söylersede öğrenmiş olurum
Biri gelsede çıksam bian öncee
Gelince haber veririm sana

ben eşi önlüğünü ütüleyen zatım..32 yaşındayım ve bu yaz evlendim..eşime deli gibi aşık olmadım ama onu çok sevdim..anneme ve yakınlarıma ondan ilk bahsettiğimde hep aynı cümleyi kurduğumu hatırlıyorum..melek gibi biri o yüzden onunla evlenmek istiyrum diye..ben eşimi merhameti ve vicdanı için sevdim ve seçtim yani..yoksa daha önce az uğraşmadım yurdum odunlarıyla..Allah bozmasın inş..ama bu meleklikte bebeğimizin payı da büyük şu an tabi:)

canım çekti bu akşam yapayım çok güzel olur..3 yıllık evliyim daha hiç tavuk çorbası yapmadım..ama keşke köy tavuğu bulabilsem bu çorba için..yediğimiz tavuklar hiç sağlıklı değil buna çok üzülüyorum ve hele ki hamileyken hiç tavuk yiyemiyorum bu yüzden :2:
Kızlar bu arada rüyamda göbeğimde bi kımıldama hissediyodum bi bakıyorum küçük bi çıkıntı var ve bebeğimin ayağı dışardan belli oluyodu, sonra annemlere gösteriyodum, yüzü falan karnımın üzerinden belli oluyodu çok güzel bir rüyaydı..bebişimin minik ayaklarını ve hayal meyal yüzünü gördüm..Allah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..

Son düzenleme:
selamm.nasılsınız kızceler
hastalara cok gecmış olsun yatıyorsunuz bol bol dınlenıyosunuz sonracımına ıhlamuru evınızden eksık etmıyorsunuzz...
bebegının cınsıyetını ogrenede hayırlı olsunnn darısı baışıza dıyelımm..
haftasonun hep kustum hep yatttım şimdide az gozum açık şukur...
eee sızler nasısınız.

allah bozmasın canım,her daim devam etsin inşallah..ama aslında benim eşim değişmedi,hep böyleydi,sadece zamanla farkedilir oluyor,yani aşk dediğin şey,o kalp çarpıntısı durduğunda,o heyecan azaldığında artık görebiliyorsun..ve yaş da ilerledikçe mantığınla düşünmeye başladığında görüyorsun..ama iyi ki de bir süpriz yapmıyor ha,sabah kalkıp akşamdan yıkamadığım bulaşıkları yıkadığını görsem şoka girer,bir daha da çıkmazdım :)odunum benim

zeynep ismi çok hoşuam gıder benım.buyuk kızımın ismi..zeynepler uyumlu olur bak dıyım:)

hoşuma gıttı benım.guzel.

kesın çatlıyodur kaşınıyosa

cıcım gecmış olsun.işten erken gıdemezmısın eve.

çok okuudm bunu.ne kadar dogru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…