2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
off biz kendimizde beklerken oda nerden çıkmış

Adama bırde bel agrılarıyla ev temızleettım :26: bır suredır cok agrıyordu gecen hafta gıttıydı anca cıkmıs sonuclar bır operasyonda 6ay onceydı mayın patladıydı uzagında savrulup dusunce belı ıncılmıstı ona baglıyordu agrıları ama fıtıkmıs :26: bende de omurga sorunu var bakalım neler olacak

gecmış olsun.şimdi naz cekecegım desene.tam zamanıydı:))

Selam kızlar, bugün evdeyim ama pazartesi evde olma mutluluğunu yaşayamıyorum bel problemim var yıllardır çektiğim 2 aydır çok ağrım var. dünden beride ayaklarımın üzerine basamıyorum bir de grip offf...Yine çok şükür tabi ne diyeyim. Bu arada hasta olan arkadaşlar varmış Allahım hepimize şifalar versin..Evde olunca geçmişi biraz okuyabildim iş yerinde çok yoğunum millet yatarken ben çalışıyorum sinir oluyorum şefime de söylemedim daha off bu adam kayırma olayından nefret ediyorum yada çalışkan olduğum için öyle belkide benim suçum bende bekletsem işleri geyik yapsam tüm gün belki vermezdi o kadar iş....üffff :))

bende artık haşlama dışında yiyemiyorum tavuk haşlamayıda yeni yemeye başladım görmeye tahammülüm yoktu bide böle pişince fırında küçücük kalıyoya sinir oluyorum nası şişiriyolarsa ama her zaman çorbasını çok sevmişimdir her türlüsünü mesela bizim bide arabaşı çorbası vardır onunda hastasıyım gece gündüz yiyebilirm
bu arada aynı rüyayı bende görmüştüm eli parmakları dışardan belli oluyodu sert sert çok ilginçti etkilenmiştim baya afiyet olsun sanada cnm

merhabalar herkese.. umarım bütün anneler ve bebişleri iyilerdir. şimdi size bi sorum var oğlumuzun ismi kaan mı olsun kağan mı? sizce hangisi daha güzel? ben kaan diyorum yumuşak g ile uğraşmasın diyorum. eşim kağan diyo. sizce?

ben 17. haftaya başladım. hatta bebeğim bi hafta önde ama daha hiç hissetmedim merakla bekliyorum elim karnımda ama yok daha hiç bi haraket.

sen nerdesin canım. ben akhisardayım. 1-4 okutuyorum. geçmiş olsun sana. umarım önemli birşey yoktur.bir raporda bana lazım. ama öğrencilerime kıyamıyorum.çünkü başka öğretmen yok((

aksihardaymışsın ben de manisanın başka bi ilçesindeyim. sevindim manisalı görünce :) doktora nerde gidiyosun akhisardamı merkezdemi? merkezde ise kime gidiyosun?

manisalı birini daha görünce daha da sevindim. geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin. bi de ikizmiş ne güzel :) ayıp olmaz sa sana da sorsam hangi doktora gidiyosun? :)

tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya

Allah kolaylık versin. bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah.yakınmışız ne güzel. herkes istanbulda toplanmayı planlıyordu. biz de mi toplansak acaba?? ::)))))

Dun pazarda bısı gordum ayy olsada soyle yesem dedım ( benım yapmam ımkansız yapanı bulmam da zordu) bugun yemek yedıgımız yere bır gıttım menude o da var dedım sukur yarebbım asermemde sorun olmuyor ne ıstedıysem resmen onume geldı

bence de Kaan daha güzel. söylenmesi de daha kolay. hangi ilçedesin? benim doktorum akhisarda ama, izmirde de gittiğim bir doktor var. hatta ameliyat olmuştum izmirde,prof. çok memnun kalmıştık...

geçmiş olsun canım çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış biliyosun böyle problem olabilir diyip de sağlıklı doğum yapan bi sürü insan var. dua et içini ferah tut..

ay çok geçmiş olsun cnm zor bi rahatsızlık
ee bakalım evde de iki yarımdan bi olursunuz inş :)

cnm ya orda nasıl bilmiyorum ama
burda 2 li 3 lü 4 lü den sonra ancak su alıyolar
nasıl oluyo bilmiyorum ama hep duyduğum hep bildiğim bişi var
sakın o işlemden sonra fazla haraket etme
mediven falan hiç çıkma söyle çıkarsınlar

bence de Kaan daha güzel. söylenmesi de daha kolay. hangi ilçedesin? benim doktorum akhisarda ama, izmirde de gittiğim bir doktor var. hatta ameliyat olmuştum izmirde,prof. çok memnun kalmıştık...

salihlide gidiyorum bende doktora. ama manisa merkezde grand medikal de yasemin hanıma da gidiyorum ara ara. memnnum ondan da ama sürekli gidemem uzak kalıyo.

canım test sonucun nasıl çıkmış?
sıvı alınacak derken amniyosentez mi yapılacak?

doktorun sana herhangi bir açıklama yapmadı mı

bi kaç kez beinm de öyle oldu. canım istedi ve beklemediğim bi anda karşıma çıktı. allahım diyorum sesimizi duyuyo çok şükür

aynen canım...bana da aynısı kaç kez oldu şaşırdım durdum hep..Rabbim bizim için yemekleri önümüze çıkarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…