- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.901
off biz kendimizde beklerken oda nerden çıkmış
Adama bırde bel agrılarıyla ev temızleettım :26: bır suredır cok agrıyordu gecen hafta gıttıydı anca cıkmıs sonuclar bır operasyonda 6ay onceydı mayın patladıydı uzagında savrulup dusunce belı ıncılmıstı ona baglıyordu agrıları ama fıtıkmıs :26: bende de omurga sorunu varbakalım neler olacak
mutlu bi hafta dilerim tatlı anneller ve bebişleriii
Aynen oyle canım sımdı benı ıyı gordugunde hemen kendını agırdan satıp hastayım ben der :26: benım koca grıp oldugunda vasıyetını hazırlamaya kalkan bır tıp bakalım neler olacakgecmış olsun.şimdi naz cekecegım desene.tam zamanıydı:))
canım çektibu akşam yapayım çok güzel olur..3 yıllık evliyim daha hiç tavuk çorbası yapmadım..ama keşke köy tavuğu bulabilsem bu çorba için..yediğimiz tavuklar hiç sağlıklı değil buna çok üzülüyorum ve hele ki hamileyken hiç tavuk yiyemiyorum bu yüzden :2:
Kızlar bu arada rüyamda göbeğimde bi kımıldama hissediyodum bi bakıyorum küçük bi çıkıntı var ve bebeğimin ayağı dışardan belli oluyodu, sonra annemlere gösteriyodum, yüzü falan karnımın üzerinden belli oluyodu çok güzel bir rüyaydı..bebişimin minik ayaklarını ve hayal meyal yüzünü gördüm..Allah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..
kizlar naber
hissediyor musunuz bebisleri
ben doktoruma demistim bir gun cok hissettigim oluyor surekli hareket var
ama ertesi gun hic yakalayamiyorum
o da takilma rahat ol kucuk daha bebek 20. haftada sertlesecek daha net olacak, simdi arada hissedemezsen normal demisti
sen nerdesin canım. ben akhisardayım. 1-4 okutuyorum. geçmiş olsun sana. umarım önemli birşey yoktur.bir raporda bana lazım. ama öğrencilerime kıyamıyorum.çünkü başka öğretmen yok((
Merkeze bağlı bir köyündeyim Manisa' nın. Daha önce lojmanda kalıyordum ama hamile kalınca merkeze taşındım, köye gidiş-geliş yaparım artık kısmetse. Düşük riski, ikiz gebelik (tüp bebek) vs. derken biraz zorluk çekiyorum.Yerime ücretli öğretmen görevlendirdiler, raporum bitinceye kadar o ilgileniyor öğrencilerimle. Hayırlısı bakalım.
Merkeze bağlı bir köyündeyim Manisa' nın. Daha önce lojmanda kalıyordum ama hamile kalınca merkeze taşındım, köye gidiş-geliş yaparım artık kısmetse. Düşük riski, ikiz gebelik (tüp bebek) vs. derken biraz zorluk çekiyorum.Yerime ücretli öğretmen görevlendirdiler, raporum bitinceye kadar o ilgileniyor öğrencilerimle. Hayırlısı bakalım.
merhabalar herkese.. umarım bütün anneler ve bebişleri iyilerdir. şimdi size bi sorum var oğlumuzun ismi kaan mı olsun kağan mı? sizce hangisi daha güzel? ben kaan diyorum yumuşak g ile uğraşmasın diyorum. eşim kağan diyo. siz
ben 17. haftaya başladım. hatta bebeğim bi hafta önde ama daha hiç hissetmedimmerakla bekliyorum elim karnımda ama yok daha hiç bi haraket.
aksihardaymışsın ben de manisanın başka bi ilçesindeyim. sevindim manisalı görünce :) doktora nerde gidiyosun akhisardamı merkezdemi? merkezde ise kime gidiyosun?
manisalı birini daha görünce daha da sevindim. geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin. bi de ikizmiş ne güzel :) ayıp olmaz sa sana da sorsam hangi doktora gidiyosun? :)
tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya
adama bırde bel agrılarıyla ev temızleettım :26: Bır suredır cok agrıyordu gecen hafta gıttıydı anca cıkmıs sonuclar bır operasyonda 6ay onceydı mayın patladıydı uzagında savrulup dusunce belı ıncılmıstı ona baglıyordu agrıları ama fıtıkmıs :26: Bende de omurga sorunu varBakalım neler olacak
tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya
bence de Kaan daha güzel. söylenmesi de daha kolay. hangi ilçedesin? benim doktorum akhisarda ama, izmirde de gittiğim bir doktor var. hatta ameliyat olmuştum izmirde,prof. çok memnun kalmıştık...
Dun pazarda bısı gordum ayy olsada soyle yesem dedım ( benım yapmam ımkansız yapanı bulmam da zordu) bugun yemek yedıgımız yere bır gıttım menude o da var dedım sukur yarebbım asermemde sorun olmuyorne ıstedıysem resmen onume geldı
Dun pazarda bısı gordum ayy olsada soyle yesem dedım ( benım yapmam ımkansız yapanı bulmam da zordu) bugun yemek yedıgımız yere bır gıttım menude o da var dedım sukur yarebbım asermemde sorun olmuyorne ıstedıysem resmen onume geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?