2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

manisalı birini daha görünce daha da sevindim. geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin. bi de ikizmiş ne güzel :) ayıp olmaz sa sana da sorsam hangi doktora gidiyosun? :)

İnşallah sizin hamileliğiniz de sorunsuz geçer.
Manisa'lı değilim, eşim burada doğmuş,büyümüş, tüm ailesi burada.
Ben de eş durumundan 6 yıldır buradayım. Aslen Kayseriliyim.
Grandmedical' de Tayfun Hoca'ya gidiyorum, çok memnunum...
Sanırım siz de Yasemin Hanım'a gidiyormuşsunuz, ismini duymuştum.

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun, moralinizi yüksek tutun, su alındıktan sonra da bol bol dinlenin, çalışıyorsanız rapor alın bence...

wayyy bi hemşerim daha çıktı yaaavvv
nası bi ağızla konuşuyosam

Allah kolaylık versin. bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah.yakınmışız ne güzel. herkes istanbulda toplanmayı planlıyordu. biz de mi toplansak acaba?? ::)))))

Amin, cümlemize inşallah... Hamile toplantısı da pek riskli olur, bir ambulans da acil durumlar için beklerse neden olmasın, güzel olurdu. :))

wayyy bi hemşerim daha çıktı yaaavvv
nası bi ağızla konuşuyosam

Siz de mi Kayserilisiniz?

Son düzenleme:

Amin cnm insallahhhh.. İnanmıycaksın aama aynı ruyayı bende gormustum canmmm :):):)

Canımmm Allah korumuş mazallah Rabbim uzun ömr versn sanada eşinede sağlık versn bebişinizle beraber ınsallah.. çok Dikkat etmenz lazm bu fıtık cok kotu bıseyy yaa benm annemde de var felaket ayaklarnn altına kdr agrıyo yuruemıo.

Son düzenleme:
canım ya bana biraz tuhaf geldi hemen öyle su alıncak filan olayı. Allah korusun amniyosentezde düşük tehlikesi oluyor. bence başka bir dr dan da fikir al. bir arkadaşımız yazmış hemen 2 li teste bakıp amniyosentez istenmiyor burda.

Arkadaşlar ben de profilimden ayar yaptım ama yazılarım hep tek düze çıkıyor,
yapmam gereken bir ayar mı var yoksa mesaj sayısının belli bir sayıda mı olması gerekiyor renkli yazabilmem için?

burda 2li veya 3 lu test diye adlandirilmiyor su testi yapacam diyo sormuyo bile yaptiracakmisin diye yapiyo bir sorun olursa ararim diyo telefon calinca ismini gordugum an drun anladim zaten bir problem var dedi

evet amniyosentez yapilacak riskte 1/110mus

canım benim öncelikle içini ferah tut, ama benim anlayamadığım şey sana 3lü veya 4lü test yapılmadı henüz o nedenle bana erken gibi geldi amniyosentez için

ama doktor yapılacak dediyse ve sen bunu kabul ettiysen o zaman
lütfen sonrasında kendine çok çok dikkat et
ani hareketlerden kaçın
yatak istirahati şart diye biliyorum
hızlı yürüme, merdiven çıkma
eğilme

Allah yardımcın olsun, güzel haberlerle dönersin Inşallah

Canım benım ısyerınde de oyleydı mudure gıttım koustum sımdı rahatım dedım raporla yuruturum hamılelıgımı cokk oyurluyorum belım tutmuyo dıye tamam dedı tavsıye edılır
Canım su alma ıslemı cok ılerde yapılmıyor mu ıyıce arastır bır ıstersen ya da tr de danısabılecegın bır doktor var mı ?
heyecanla pekbiciciyi bekliyoruz:103::102::126:

burda 2li veya 3 lu test diye adlandirilmiyor su testi yapacam diyo sormuyo bile yaptiracakmisin diye yapiyo bir sorun olursa ararim diyo telefon calinca ismini gordugum an drun anladim zaten bir problem var dedi

evet cnm haklı oran yüksek olunca direkt ona egçmesi daha sağlıklı olacaktır
zaten 3 lü ve 4 lü 2 li kadar net sonuç vermiyormuş
öncelikle asla stres yapma kolay değil biliyorum ama suan apacağın stres ve üzüntünün
daha çok zararı olur faydası olmaz
ayrıca mutlaka dinlen testten sonrada tuvaleti bile en aza indirge hep yat
allahın iznyle hayırlısıyla herşey yoluna girecektir
ne olur olumsuz düşünme rabbimin vardır bi hikmeti

Aynen oyle canım sımdı benı ıyı gordugunde hemen kendını agırdan satıp hastayım ben der :26: benım koca grıp oldugunda vasıyetını hazırlamaya kalkan bır tıp bakalım neler olacak
ay aynen benım eşimde oyle:)

gecmış olsun canım ya rapor falan alamazmısın peki

bende tavuktan tıksındım.ama çorbasına lımon sıkıp 3-4 kaşık içebılıyorum.

kaan dıyorum bende.

dur ınşallh bışey çıkmaz.dıkkat et..

arkadaslar tekrar sagolun hepiniz gece ruyamda gordum ama sabahin 4 unde bir korkuyla uyandimki anlatamam ruyamda yilan ve yilanda tam omirilik kemigimin uzerinde alin diye bagiriyorum kimse yardim etmiyor aniden uyandim zannediyorum yilan hala sirtimda ama tam omirilik kemiyimin uzeri anlatamam dr dedikten sonra sonuclar ruyam aklima geldi bilmiyorum ya yada benmi baglanti kuruyorum hayirlisi ins

selam kizlar ben 13+1 günlük hamileyim ve bugun ilk defa haslanmis yumurtadan midem bulandi :))

Allahim isteyen herkeze nasip etsin ins. cok guzel bir duyguu "

Bebeğinizin göz çevresi ve kirpikleri hızla gelişiyor ama aynada gördüğünüz tek şey depresif şekilde hantal duran vücudunuz

Bebeğiniz
Hızlı büyümeye hazır olun. Gelecek haftalarda bebeğiniz kilosunu iki katına çıkartacak ve daha da uzayacak. Şu an da 11,4cm ve 99 gram, bir avokado boyutunda. Bacakları oldukça gelişmiştir, kafası şimdiye kadar ki en dik haldedir.

Kulaklarında yer alan kemikler sayesinde muhtemelen şu anda sesinizi, eşinizle konuşmalarınızı ve arabada şarkı söylerken sizi duyuyor olabilir. Bu sese alışmaya çalışırken bu arada küçük kasları özellikle arkasındakiler güç kazanıyor biraz daha dik durabilmesi için. Yüz kaslarıda gelişiyor bu erken aşamada şimdilik kaş çatabiliyor ve gözlerini kısabiliyor. Ve gözleri çalışmaya başlıyor az da olsa yanlara doğru bakabiliyor ve ışığa duyarlılaşıyor ama göz kapakları hala kapalı.

Bu haftanın heyecan verici gelişmesi: bebeğinizin yüz kasları yüzünü buruşturmasını sağlayacak kadar gelişmiş durumda. Ancak henüz yüz ifadelerini kontrol edemiyor. Bu gelecek haftalarda değişecek.

Bebeğiniz artık kafasını eskisine göre daha kuvetle tutuyor. Gözleri ve kulakları da olması gereken yerde. 16. hafta itibariyle bebeğinizin saçları da oluşmaya başlıyor. Ama şu anda oluşan saçları gerçek saç rengi değil, hatta doğumdan sonra bile saçlarının rengi değişecektir.

Bu hafta ilk defa bebeğinizin vücudu kafasından daha büyük. Gün geçtikçe vücudu daha orantılı olmakta.Artık bebeğinizin göbek kordonu kendi beline bağlanmış durumda ve besinlerini buradan alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…