- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.921
manisalı birini daha görünce daha da sevindim. geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin. bi de ikizmiş ne güzel :) ayıp olmaz sa sana da sorsam hangi doktora gidiyosun? :)
tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya
İnşallah sizin hamileliğiniz de sorunsuz geçer.
Manisa'lı değilim, eşim burada doğmuş,büyümüş, tüm ailesi burada.
Ben de eş durumundan 6 yıldır buradayım. Aslen Kayseriliyim.
Grandmedical' de Tayfun Hoca'ya gidiyorum, çok memnunum...
Sanırım siz de Yasemin Hanım'a gidiyormuşsunuz, ismini duymuştum.
Allah kolaylık versin. bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah.yakınmışız ne güzel. herkes istanbulda toplanmayı planlıyordu. biz de mi toplansak acaba?? ::)))))
wayyy bi hemşerim daha çıktı yaaavvv
nası bi ağızla konuşuyosam
canım çektibu akşam yapayım çok güzel olur..3 yıllık evliyim daha hiç tavuk çorbası yapmadım..ama keşke köy tavuğu bulabilsem bu çorba için..yediğimiz tavuklar hiç sağlıklı değil buna çok üzülüyorum ve hele ki hamileyken hiç tavuk yiyemiyorum bu yüzden :2:
Kızlar bu arada rüyamda göbeğimde bi kımıldama hissediyodum bi bakıyorum küçük bi çıkıntı var ve bebeğimin ayağı dışardan belli oluyodu, sonra annemlere gösteriyodum, yüzü falan karnımın üzerinden belli oluyodu çok güzel bir rüyaydı..bebişimin minik ayaklarını ve hayal meyal yüzünü gördüm..Allah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..
Adama bırde bel agrılarıyla ev temızleettım :26: bır suredır cok agrıyordu gecen hafta gıttıydı anca cıkmıs sonuclar bır operasyonda 6ay onceydı mayın patladıydı uzagında savrulup dusunce belı ıncılmıstı ona baglıyordu agrıları ama fıtıkmıs :26: bende de omurga sorunu varbakalım neler olacak
Amin, cümlemize inşallah... Hamile toplantısı da pek riskli olur, bir ambulans da acil durumlar için beklerse neden olmasın, güzel olurdu. :))
Siz de mi Kayserilisiniz?
canım test sonucun nasıl çıkmış?
sıvı alınacak derken amniyosentez mi yapılacak?
doktorun sana herhangi bir açıklama yapmadı mı
canım ya bana biraz tuhaf geldi hemen öyle su alıncak filan olayı. Allah korusun amniyosentezde düşük tehlikesi oluyor. bence başka bir dr dan da fikir al. bir arkadaşımız yazmış hemen 2 li teste bakıp amniyosentez istenmiyor burda.
evet amniyosentez yapilacak riskte 1/110mus
Canım benım ısyerınde de oyleydı mudure gıttım koustum sımdı rahatımSelam kızlar, bugün evdeyim ama pazartesi evde olma mutluluğunu yaşayamıyorumbel problemim var yıllardır çektiğim 2 aydır çok ağrım var. dünden beride ayaklarımın üzerine basamıyorum bir de grip offf...Yine çok şükür tabi ne diyeyim. Bu arada hasta olan arkadaşlar varmış Allahım hepimize şifalar versin..Evde olunca geçmişi biraz okuyabildim iş yerinde çok yoğunum millet yatarken ben çalışıyorum sinir oluyorum şefime de söylemedim daha off bu adam kayırma olayından nefret ediyorum yada çalışkan olduğum için öyle belkide benim suçum bende bekletsem işleri geyik yapsam tüm gün belki vermezdi o kadar iş....üffff :))
Canım su alma ıslemı cok ılerde yapılmıyor mu ıyıce arastır bır ıstersen ya da tr de danısabılecegın bır doktor var mı ?tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya
heyecanla pekbiciciyi bekliyoruz:103::102::126:
burda 2li veya 3 lu test diye adlandirilmiyor su testi yapacam diyo sormuyo bile yaptiracakmisin diye yapiyo bir sorun olursa ararim diyo telefon calinca ismini gordugum an drun anladim zaten bir problem var dedi
ay aynen benım eşimde oyle:)Aynen oyle canım sımdı benı ıyı gordugunde hemen kendını agırdan satıp hastayım ben der :26: benım koca grıp oldugunda vasıyetını hazırlamaya kalkan bır tıp bakalım neler olacak
gecmış olsun canım ya rapor falan alamazmısın pekiSelam kızlar, bugün evdeyim ama pazartesi evde olma mutluluğunu yaşayamıyorumbel problemim var yıllardır çektiğim 2 aydır çok ağrım var. dünden beride ayaklarımın üzerine basamıyorum bir de grip offf...Yine çok şükür tabi ne diyeyim. Bu arada hasta olan arkadaşlar varmış Allahım hepimize şifalar versin..Evde olunca geçmişi biraz okuyabildim iş yerinde çok yoğunum millet yatarken ben çalışıyorum sinir oluyorum şefime de söylemedim daha off bu adam kayırma olayından nefret ediyorum yada çalışkan olduğum için öyle belkide benim suçum bende bekletsem işleri geyik yapsam tüm gün belki vermezdi o kadar iş....üffff :))
bende tavuktan tıksındım.ama çorbasına lımon sıkıp 3-4 kaşık içebılıyorum.bende artık haşlama dışında yiyemiyorum tavuk haşlamayıda yeni yemeye başladım görmeye tahammülüm yoktu bide böle pişince fırında küçücük kalıyoya sinir oluyorum nası şişiriyolarsa ama her zaman çorbasını çok sevmişimdir her türlüsünü mesela bizim bide arabaşı çorbası vardır onunda hastasıyım gece gündüz yiyebilirm
bu arada aynı rüyayı bende görmüştümeli parmakları dışardan belli oluyodu sert sert çok ilginçti etkilenmiştim baya afiyet olsun sanada cnm
kaan dıyorum bende.merhabalar herkese.. umarım bütün anneler ve bebişleri iyilerdir. şimdi size bi sorum var oğlumuzun ismi kaan mı olsun kağan mı? sizce hangisi daha güzel? ben kaan diyorum yumuşak g ile uğraşmasın diyorum. eşim kağan diyo. sizce?
ben 17. haftaya başladım. hatta bebeğim bi hafta önde ama daha hiç hissetmedimmerakla bekliyorum elim karnımda ama yok daha hiç bi haraket.
aksihardaymışsın ben de manisanın başka bi ilçesindeyim. sevindim manisalı görünce :) doktora nerde gidiyosun akhisardamı merkezdemi? merkezde ise kime gidiyosun?
manisalı birini daha görünce daha da sevindim. geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin. bi de ikizmiş ne güzel :) ayıp olmaz sa sana da sorsam hangi doktora gidiyosun? :)
tekrar selamlar bugun iyi baslamadim ben size dert yandim 5 dakika gecti dr aradi ve ikili test sonucum kotu cikmis carsamba gunu gidip karnimdan su alacaklar dua edin lutfen birsey cikmasin birde fransizca konusuyoruz malum durt disindayim turkce bilgi almam lazim ne yapayim simdi ben kimseye soylemeden size yaziyorum esime bile daha soylemedim simdi geldim dr dan omirilik kemiginde sorun olabilir dedi hersey carsamba gunu belli olacak dua edin nerden bilgi alabilirim ya
canım benim öncelikle içini ferah tut, ama benim anlayamadığım şey sana 3lü veya 4lü test yapılmadı henüz o nedenle bana erken gibi geldi amniyosentez için
ama doktor yapılacak dediyse ve sen bunu kabul ettiysen o zaman
lütfen sonrasında kendine çok çok dikkat et
ani hareketlerden kaçın
yatak istirahati şart diye biliyorum
hızlı yürüme, merdiven çıkma
eğilme
Allah yardımcın olsun, güzel haberlerle dönersin Inşallah
arkadaşlar kullananlar bence güzel ind
http://www.unnado.com/kampanyalar/d...1d9de&emocid=d09fd2a65ccffb6b8a99c4b78b0796d2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?