2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bende burdan takip ediyorum çok detaylı anlatıyor.Benimkide 16. Hafta

zaten çatlaklar genetik ama kremde kullanmak lazım günde 1 defa yeterli diye biliyorum

her yerde 46 lira canım biraz pahalıya almışsın

benim doktorum bebe yağı dedi ama eczane bebe yağı olmaz onun geçirgenliği var dedi..ben de o zaman lierac ver dedim..bir de bepantenin vardı eşim illa onu al dedi ama ben bir kereduydum ya lieracı onu alcam dedim..ama dediğim gibi pek kulaandığımız söylenemez..kat kat giyinekken soyun buz gibi onu sür zor oluyor:)

gobegım buyuk degıl şimdilik.iki çocugumdada vazelın kullandım hiç çatlagım yok bundada vazelınden şaşmam.doktorum demıştı bana ne krem kullanırsan kullan çatlayacaksa yıneçatlar en azından pahalı şeyler kullanma vazelın gayet işine yarar demıştı hakaktende oyle oldu dogal beyaz vazelınlerden kullandım.

canım hemen üzme tatlı canını..sonuçta bu ikili test sadece olasılıkları ifade ediyor...başka dr.a da gösterebisen keşke..

evet bepantolü bugün gördüm 150 ml 50 tl idi

evet haklıısn.yazın daha rahat boyle şeyler surmek.:)

Panikmiyim canım kalbini ferah tut gerekirse farklı dr falan görün. Stress yapma Allahtan hayırlısını iste.Allah yardımcın olsun canım.

Sdrkyn haklısın canım. ne bileyim erkeklerle bu konuları gidip özel olarak konuşamıyorum yaa ama yakındır tırnaklarımı gösterecem hepsine :)):113:

07papatya rapor olayına ilerde girerim diye kredimi şimdiden tüketmeyeyim dedim ama böyle giderse alıcam en önemli şey sağlık nede olsa :94:

CAnım nasl bır sıte guvenlı mı ?

evet canım lierac herkes memnun

ben pervin hanımınkini kullanıyorum içinde paraben olmadığı için

Pervin hanımınki hangisi oluyo canım paraben mı ıcerıomus lierac? hangisini önerirsiniz ?

Egzersiz yapıomusunuz ?? yapıosanz neler yapıosunuz ben ye ıc yat modundayım fazla kılo aldım boştan yere hıc deglse egzersız yapıyım dıyorm

Son düzenleme:
Valla bende kremlere güvnmiyorum
daha öncede sizlerle paylaştığım yağ karışımını kullanıyorum
geneldede gün aşırı banyodan sonra bolca sürüyorum yetiyo
ama iki günü geçersem (artık psikolojikmi bilmem) kaşıntı başlıyo
ve sonuna kadar da böyle gitmeyi düşünüyorum

boyle kotu olacagına albılıyosan al tabı

valla canım plates yapayım dedim geçen hafta kasıklarım 3 gün ağrıdı artık psikolojik mi nedir o nedenle ara verdim biraz bende 4 kilo aldım moralim çok bozuluyor ama napalım yapacak bişey yok bebişim iyi ve sağlıklı olsun bana yeter

ay ne guzel.senmı ıcat ettın yoksa tavsıye uzerınemı kullanıyosun yag karışımını.

canım dırek amnıyosentez yapması bılemıyorum
test sonucları yuzde yuz dogru degıl bu tabık ısneın kararın olcak ama
rısk yuksek dıyıp saglıklı dogan cok bebek var bu yuzden ben ıkılı test yaptırmadım ..
Rabbım hakkında hayırlısını versin kendıne dıkkat et canım ..

Susam Yağı
Buğday Yağı
Fındık Yağı
Havuç Yağı
Limon yağı
Kakao yağı
Kayısı Yağı
Şeftali yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Badem yağı
bunlarmıydı canım ben bırazdan dısarı cıkıcam aktara ugrayıp alıcam doktor mustela yada bellab. alabılırsın artık dedı
ama dogal kullanıcam gobek zatı 2 3 haftadır hafıf hafıf kasınıyor ama kasımamak ıcın tutuyorum kendımı

cnm ii ve güzel bi site daha öncede alışveriş yaptım ama dediğim gibi hazır kremleri kullanmadığım için bilemiyorum
egzersiz yapmıyorum ama biraz kilo aldıracak şeylerden uzak duruyorum
bayramda falan haftada 1 kilo alıyodum şimdi bi aydır 1 kilo vermişim bile ama yemek yiyerek
birazda yürüyün yeter, zaten gebelik öncesi spor egzersiz yapmayanalr için hamilelik platesi bile tehlikeli olabilirmiş
ancak yoga falan gerekli oda heryerde yok yürüyün ve ekmek hamur işi gibi şeylerden uzak durum yeter sanki

bende 5 kilo almıştım 10gun once 10gundede bi 500gr almışımdır

ya bizim bu ev çevresi pek tekin yerler değl park flnda uzak sayılr yoksa hergn yürüyüş yapmak istiyormda:S evde yapabileceğim bişeyler olmalı basit hareketler fln

Son düzenleme:
evet amniyosentez yapilacak riskte 1/110mus

canım doktorun içine sindiyse, ona güvenin tamsa hiç aklını bulandırma, inşallah amniyosentez sonucun da temiz çıkar. Sonuçta bu testler riskleri ortadan kaldırmak için var. İnşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alacaksın, iyi düşün iyi olsun

canım sen oruç tutuyodun dimi bende aşure günü vesilesiyle tutmak istiyorum ne kadar tutabilirsem hamilelikte hiç tutmadım sen ne yiyorsun gece kalkınca gerçi günler kısa tutması kolay ama dikkat edilmesi gereken şeyler açısından bi sorim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…