- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.961
canım hemen üzme tatlı canını..sonuçta bu ikili test sadece olasılıkları ifade ediyor...başka dr.a da gösterebisen keşke..
ay ne guzel.senmı ıcat ettın yoksa tavsıye uzerınemı kullanıyosun yag karışımını.
canım dırek amnıyosentez yapması bılemıyorum
test sonucları yuzde yuz dogru degıl bu tabık ısneın kararın olcak ama
rısk yuksek dıyıp saglıklı dogan cok bebek var bu yuzden ben ıkılı test yaptırmadım ..
Rabbım hakkında hayırlısını versin kendıne dıkkat et canım ..
Susam yağı
buğday yağı
fındık yağı
havuç yağı
limon yağı
kakao yağı
kayısı yağı
şeftali yağı
üzüm çekirdeği yağı
badem yağı
bunlarmıydı canım ben bırazdan dısarı cıkıcam aktara ugrayıp alıcam doktor mustela yada bellab. Alabılırsın artık dedı
ama dogal kullanıcam gobek zatı 2 3 haftadır hafıf hafıf kasınıyor ama kasımamak ıcın tutuyorum kendımı
canım doktorun içine sindiyse, ona güvenin tamsa hiç aklını bulandırma, inşallah amniyosentez sonucun da temiz çıkar. Sonuçta bu testler riskleri ortadan kaldırmak için var. İnşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alacaksın, iyi düşün iyi olsun
çatlaklardan bahsetmişsiniz...benim 2.gebeliğim,o yüzden hiç öyle sorunum yok,çatlayacağım kadar çatlamışım zaten :)şimdi karnım rahat rahat büyüyor,rahatsız etmyor :) aman ne önemi var ama değil mi kızlar,önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun demi????ama ilk gebeliğimde aklım nerdeydi,keşke kullansaydım bi krem falan da diyorum hani..şimdi iş işten geçmiş,gerek kalmamış artık..
canım sen oruç tutuyodun dimi bende aşure günü vesilesiyle tutmak istiyorum ne kadar tutabilirsem hamilelikte hiç tutmadım sen ne yiyorsun gece kalkınca gerçi günler kısa tutması kolay ama dikkat edilmesi gereken şeyler açısından bi sorim dedim
evet cnm aynen bunlar ama ben buralarda şeftali yağı bulamadım mesela
eklemedim %100 kesinlikle hepsi olacak diye bişi yok ilaç değilki bu milim milim dikkat edilsin
ama olabildiğince hepsi olmasıda iyi tabi
16 gun falan tuttum gece kalkmadım 12 olmadan yatmadan 1 saat once meyve yedım yada hafıf bır salata yada corba yatana kadarda 1 ltye yakın su ıctım
oruc acıncada sonrası kuruyemıs ve maden suyu sut gıbı gıdalarımı aralara bolerek aldım canım
asure gunu ıcın bende tutmayı cok ısterdım ama malesef cuma gunu alt dıslerıme tel takılıcak ben bırkacgun hayat dısı olcam
arkadasımın suprız dogum gunune bıle gıdemıcem senınkını Rabbım kabul etsın canım
bakalım ben hangılerını bulurum maksat dogallık olsun catlasada umrum dısı
dogum sonrası eskı egsersız hayatıma doner vucudu fıtlerım ınsallah daha once basardım sımdı nıye basarmıyım
nekadar kullanıcaz bunu gunde 3 defamı canım ?
Panıkmıyım bırsey sormak ıstıyorum cocugun senınle kalacaksa hamılelıgı sonlandırmayacaksan amıno.sıvısı aldırmaya gerek var mı kı ben hıc kafamı bulandırmammak ıcın testlerı yaptırmıyorum cunku sonuc ne olur olsa rabbımın verdıgıne razıyım sen ıcını ferah tut rabbım herseye kadır vardır bır bıldıgı belkı test sonucu yanlıstır benım kuzenımın kızına yasamaz yasarsa da beynı gelısmıyo vucut gelısmemmeıs olur dedıler masallahı var sımdı kocaman oldu ufacık bır sorunu bıle yok ıns , senınkı de oyledır demesı kolay bılıyorum ama stres yapma bebekk etkılenır
Kizlar bugun ilk kuvvetli tekmemi hissettim gobek deligime dogru!son gunlerde iyi tekmeliyo benim findikkurdum
16 gun falan tuttum gece kalkmadım 12 olmadan yatmadan 1 saat once meyve yedım yada hafıf bır salata yada corba yatana kadarda 1 ltye yakın su ıctım
oruc acıncada sonrası kuruyemıs ve maden suyu sut gıbı gıdalarımı aralara bolerek aldım canım
asure gunu ıcın bende tutmayı cok ısterdım ama malesef cuma gunu alt dıslerıme tel takılıcak ben bırkacgun hayat dısı olcam
arkadasımın suprız dogum gunune bıle gıdemıcem senınkını rabbım kabul etsın canım
Bakalım ben hangılerını bulurum maksat dogallık olsun catlasada umrum dısı
dogum sonrası eskı egsersız hayatıma doner vucudu fıtlerım ınsallah daha once basardım sımdı nıye basarmıyım
arkadasımın suprız dogum gunune bıle gıdemıcem senınkını Rabbım kabul etsın canım
bakalım ben hangılerını bulurum maksat dogallık olsun catlasada umrum dısı
merhaba güzel anneler,
nasılsınız bakalım iyi haftalar diliyorum hepinize.
oğlumuz için bebek arabası arayışındayız, daha doğrusu eşim bebeğimiz olacağını öğrendiğinden beri araştırıyor ve hangi alışveriş merkezine girsek direk bebek arabalarına bakıyoruz.
istediğimiz arabaların fiyatları çok yüksek , dün joker mağazasında daha önce beğendiğimiz bebeconfort mila nın 600 tl den 329 tl ye düştüğünü gördük. araba hem çok hafif , tek elle açıp kapatabiliyorsunuz sürüş çok rahat aracımız olmadığı için toplu taşımada çok rahat edeceğimi düşünüyorum yaslanabilir kısmını siz kendiniz ayarlıyorsunuz üzerine ana kucağı-oto koltuğu oturtulacak şekilde aparatıda var tabi ana kucağının ücreti ayrı. çok beğendik fiyatın düşmesinede sevinip , ileride kızımızda olur belkim diyip kırmızısını sipariş verdik
araştırma içerisindeyseniz kullanmadım ama baktıklarımızın arasında en uygun ve hem baston puset hemde travel sisitem olup 2012 model araba.
linkini veriyorum bakın derim :)
Bebe Confort Mila Puset Intense Red
Eki Görüntüle 556649 Eki Görüntüle 556650 Eki Görüntüle 556651 Eki Görüntüle 556649 Eki Görüntüle 556650 Eki Görüntüle 556651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?