2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay ne guzel.senmı ıcat ettın yoksa tavsıye uzerınemı kullanıyosun yag karışımını.

zaten en başından beri tek yapmayı planladığım buydu
aşağı yukarı bildiğimiz yağlar zaten
sonra bi sitedede buldum ve kullanıyorum

evet cnm aynen bunlar ama ben buralarda şeftali yağı bulamadım mesela
eklemedim %100 kesinlikle hepsi olacak diye bişi yok ilaç değilki bu milim milim dikkat edilsin
ama olabildiğince hepsi olmasıda iyi tabi

bu arada haftasonu Defactodan bir pantolon aldım. İnce kot pantolon kumaşından, kot görünümlü (arka cepleri falan var) dar paça (hatta tayt gibi) düğmesiz ve beli arkadan lastikli, çok rahat bişe. Her rengi de var ve fiyatı 30 TL. İlgilenenlere tavsiye ederim

çatlaklardan bahsetmişsiniz...benim 2.gebeliğim,o yüzden hiç öyle sorunum yok,çatlayacağım kadar çatlamışım zaten :)şimdi karnım rahat rahat büyüyor,rahatsız etmyor :) aman ne önemi var ama değil mi kızlar,önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun demi????ama ilk gebeliğimde aklım nerdeydi,keşke kullansaydım bi krem falan da diyorum hani..şimdi iş işten geçmiş,gerek kalmamış artık..

sagol canim amniyosentez sonucum ne olursa olsun ins iyi olur benim icin sonuc degismez cocugum benle kalacak Allahimin izniyle

kizlar bise sorcam
sizdede hamileyken esinden uzaklasan nefesinden bile soguma oluyo mu
ve iliskiden soguma
yoksa yalniz bende boyle bir durum var

Panıkmıyım bırsey sormak ıstıyorum cocugun senınle kalacaksa hamılelıgı sonlandırmayacaksan amıno.sıvısı aldırmaya gerek var mı kı ben hıc kafamı bulandırmammak ıcın testlerı yaptırmıyorum cunku sonuc ne olur olsa rabbımın verdıgıne razıyım sen ıcını ferah tut rabbım herseye kadır vardır bır bıldıgı belkı test sonucu yanlıstır benım kuzenımın kızına yasamaz yasarsa da beynı gelısmıyo vucut gelısmemmeıs olur dedıler masallahı var sımdı kocaman oldu ufacık bır sorunu bıle yok ıns , senınkı de oyledır demesı kolay bılıyorum ama stres yapma bebekk etkılenır

aynen oyle canim

16 gun falan tuttum gece kalkmadım 12 olmadan yatmadan 1 saat once meyve yedım yada hafıf bır salata yada corba yatana kadarda 1 ltye yakın su ıctım
oruc acıncada sonrası kuruyemıs ve maden suyu sut gıbı gıdalarımı aralara bolerek aldım canım
asure gunu ıcın bende tutmayı cok ısterdım ama malesef cuma gunu alt dıslerıme tel takılıcak ben bırkacgun hayat dısı olcam
arkadasımın suprız dogum gunune bıle gıdemıcem senınkını Rabbım kabul etsın canım

evet cnm aynen bunlar ama ben buralarda şeftali yağı bulamadım mesela
eklemedim %100 kesinlikle hepsi olacak diye bişi yok ilaç değilki bu milim milim dikkat edilsin
ama olabildiğince hepsi olmasıda iyi tabi

bakalım ben hangılerını bulurum maksat dogallık olsun catlasada umrum dısı
dogum sonrası eskı egsersız hayatıma doner vucudu fıtlerım ınsallah daha once basardım sımdı nıye basarmıyım
nekadar kullanıcaz bunu gunde 3 defamı canım ?

Allah kabul etsn cnmm ne gzl oruc tutuosnzz bende tutsaydm keske ama cok acıkıyorm acıknca kusuyorm oyuzden kendime guvenemedm seneye ınsallah :):):) maşallah negzl

ins her sey normaldir yaptiriyorum cunku doguma kadar cocugumda bir sey varmi diye dusunemem yaptirayimda her sey normal densin ve icim rahat etsin

yok cnm ben gün aşrı banyo sonrası kullanıyorum
yada hergünde kullanılabilir zaten bildiğin yağ bolca haifte masajla sürüyorum
göğüsten dizlerime kadar nerdeyse
Ama yumuşatmasını anlıyosun zaten zamanla vucudunu durumuna göre sıklığını çözebilirsin

merhaba güzel anneler,
nasılsınız bakalım iyi haftalar diliyorum hepinize.
oğlumuz için bebek arabası arayışındayız, daha doğrusu eşim bebeğimiz olacağını öğrendiğinden beri araştırıyor ve hangi alışveriş merkezine girsek direk bebek arabalarına bakıyoruz.
istediğimiz arabaların fiyatları çok yüksek , dün joker mağazasında daha önce beğendiğimiz bebeconfort mila nın 600 tl den 329 tl ye düştüğünü gördük. araba hem çok hafif , tek elle açıp kapatabiliyorsunuz sürüş çok rahat aracımız olmadığı için toplu taşımada çok rahat edeceğimi düşünüyorum yaslanabilir kısmını siz kendiniz ayarlıyorsunuz üzerine ana kucağı-oto koltuğu oturtulacak şekilde aparatıda var tabi ana kucağının ücreti ayrı. çok beğendik fiyatın düşmesinede sevinip , ileride kızımızda olur belkim diyip kırmızısını sipariş verdik
araştırma içerisindeyseniz kullanmadım ama baktıklarımızın arasında en uygun ve hem baston puset hemde travel sisitem olup 2012 model araba.
linkini veriyorum bakın derim :)
Bebe Confort Mila Puset Intense Red

inşallah canım saol tutabilirsem
yalnız ben genelde gece kalkmadan tutamam bide şimdi kan şekerim fln düşer dye korkarım bildiğim kadarıyla Peygamber Efendimizinde hadisi şerifi var en azından bi su içmek lazım heralde, yine sğlık içindir...ben süt mü çorbamı kafaltılıkmı gece ne yesem onu düşünüyorum:44: orucu açtıktan sonrada dediğin gb sıvı ve kuruyemiş iyi olur saol
tel işi sıkıntılı ya Allah yardımcın olsun kolaylık versin en sıkıntısız ağrısız şekilde atlatırsın inşallah

GÜLE GÜLE KULLAN CNM BEN ÇOK SEVERİM BEB CONFORT U SAĞLAM MALLARIVAR BENCE
MODEL OLARAKTA İSTEĞİN VE KULLANIM ŞEKLİN AÇISINDAN EN UYGUNU
ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLANIN

EE BUARADA
PEKBİCİCİ NERDESİNNNNNNNNNNNN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…