2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cıcım gecmış olsun.işten erken gıdemezmısın eve.

Ahh keşke canım doktora bile 1 saat için zor izin verdilerr
Boğazlarım şişmiş buarada antibiyotik yazacaktı istemem kullanmam dedimm
Bakalım nolcak

heyecanla pekbiciciyi bekliyoruz:103::102::126:
ama ben çıkıcam pekbiciciii hadiiii

EE BUARADA PEKBİCİCİ NERDESİNNNNNNNNNNNN?

Ayyy yeriimm ben siziii
Dıırınnnn dırııınnn dıırıııınnnnn
Veeeeeeeeee
Benimm veletttttttttttttttt

Yine göstermedii bu seferde secceye yatmış gibi bacaklar carprazz durmuşş
Bende ahanda kııızz dedimm doktor bi kızdıı ne alakasıı var canım cahil cahil konuşmayın dedi uyuzz
Bende hanii göstermezmiş kız derler dedimdee
Ben göstermeyen cok erkek gördüm dedi
Yanii hedeff 8 Aralık bayanlarr üzgünüm
Ultrason zaten dede korkuttan kalmış bir şey görüntüyü yükleyimde anlarsınız
Pardon anlamazsınız

bal süt hurma tok tutuyor canım ben gece 2 3 gıbı uyudugum ıcın o saate kadar su ıcıyorum hep
ve sağol canım ınsallah cok canım acımaz alısırım ustlere alıstıgım gıbı

beklicez artık napalım benimde 8 aralığa kadar vaktim var demek ayy evet bende geçen farklı doktora gitmiştimde 90lardan kalmış gibiydi cihaz

ya ynemı ogrenmedın 8 aralıga kadar catlarız bız yaa
yavrun nazlı olucak bellı hadı bakalım gelecek maclara umıdımız :) bu seferde gostersın artık :)

annecikler selamlar herkese,

tüm sayfaları okuyamadım bi 20 sayfam kaldı ama gördüğüm kadarıyla küçük üşütmeler dışında herkesin bebişkosu da kendisi de iyi. inşallah Mayıs'ı bitirene kadar böyle gideriz hepimiz.

kızlar birkaç sorum olacak size.ben şimdi 12+5 durumundayım. cumartesi yani 13+3 te inşallah doktor randevumuz var, ikili test filan. inşallah sonucu iyi çıkar o çok önemli tabi ama acaba cinsiyet öğrenilir mi sizce?
bir de bi sorum daha var, utanıyorum ama sormalıyım, vajina temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? kıl, tüy temizliği değil de bildiğimiz temizlik. su tutmak enfeksiyon diyorlar ama yıkamadan da rahat edemiyor insan, siz neler yapıyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim...

annecikler selamlar herkese,

tüm sayfaları okuyamadım bi 20 sayfam kaldı ama gördüğüm kadarıyla küçük üşütmeler dışında herkesin bebişkosu da kendisi de iyi. inşallah Mayıs'ı bitirene kadar böyle gideriz hepimiz.

kızlar birkaç sorum olacak size.ben şimdi 12+5 durumundayım. cumartesi yani 13+3 te inşallah doktor randevumuz var, ikili test filan. inşallah sonucu iyi çıkar o çok önemli tabi ama acaba cinsiyet öğrenilir mi sizce?
bir de bi sorum daha var, utanıyorum ama sormalıyım, vajina temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? kıl, tüy temizliği değil de bildiğimiz temizlik. su tutmak enfeksiyon diyorlar ama yıkamadan da rahat edemiyor insan, siz neler yapıyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim...

beklicez artık napalım benimde 8 aralığa kadar vaktim var demek ayy evet bende geçen farklı doktora gitmiştimde 90lardan kalmış gibiydi cihaz

Herşey değişebilir diyorsun yaniii
Sen göbişten anlıyormusunn
Mayıs göbişlerine yükledim göbişimin halini ordan bak bakalım fikir olur muu
Bak yol yakınken çoğunluğa uyabilirsin
90dan olsa yine iyi minnacık bir monitör, sadece kendi bakıyor
Baktığınıda anlıyor yaa ben ozaman saygıyla eğilmek istedim önünde teyzenin
Ki ben gibi usg profesörü anlamadı

ya ynemı ogrenmedın 8 aralıga kadar catlarız bız yaa
yavrun nazlı olucak bellı hadı bakalım gelecek maclara umıdımız :) bu seferde gostersın artık :)

Sorma canımm
Benim ümidim yok 8 aralıktadaa
İnadım inat totosuu 9 kanat benim uaşağın
Yaa totusunu gösterir ya da amuda kalkar junior

14+1im normalde ama entrasan entrasan hafta çıkmışş
Bi 15 hafta 12 günlük diyor
Üstünde 16 hafta diyor
Tahmini doğum aralığını 10 mayıs göstermiş

ben vajinal sampuanla yikiyorum icini degil tabiki dis bolgeleri,ici sakin yikamayin

Ya kızlar ben göbiş ve hazırlık topiklerini bulamıyorum nasıl kolay girebilirim oraya
o kadar hazıra alışmışımki form un çoğu şeyinden haberim yok

14 haftalıkken ben öğrenmiştim canım cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenememiştim
13 haftada fikir sahibi olabilir ama görünmeyedebilir

temızlık kesınlıkle ıc bolge yıkanmamalıdır zaten kendı kendını temızleme ozellgıı vardır dıskısımını yuzeyını vucudunuzu yıkadıgınız gıbı yıkıyorsunuz ıc kısma hıc bır sekılde sampuan jel gırmemelı dogal yapısı bozuluyor bu konuyla ılgılı arastırma yapmıstım artı cok yakınım uyarmıstı konusma esnasında

ya kızlar ben göbiş ve hazırlık topiklerini bulamıyorum nasıl kolay girebilirim oraya

canım ılk sayfada lınkler var :)
1 sayfaya gitmen yeterlı

ABONE OLURSANDA BILDIRIM GELIR

Son düzenleme:

Bak ıste veledın ıyıymıs kız ıstedıgını bılıyorum ama senın gobus tam erkek gobusu benden soylemesı o zamanda dedıydım :102:

Ya kızlar ben göbiş ve hazırlık topiklerini bulamıyorum nasıl kolay girebilirim oraya

En başta linkler oluşturuldu kuzum
Oralardan en rahat ulaşabiliyorsunn bende öyle yapıyorum

kizlar benim dis problemim ar sirf disci korkumdan dolayi ihmal ettim birkac kez abse yapti nasil sisti gorseniz hep antibiyotik ile indirdim. en son yine hamileligimin basinda sisti dr gebeligime istinaden antibiyotik verdi ictim indi sisi ama surekli agrisi var suan bile cekiyorum iki gun evvel gece bir bas agrisi basladi anlatamam cildiracagim hala devam ediyor ama simdi hafifledi fakat hafta sonu iki gun gozumu acamadim basimi bir esarpla gozlerimi de bir esarpla baglayip oyle uyudum biraz hafifledi migren mi yoksa disimden mi bilemedim ama buyk ihtimal disimden kaynaklaniyor cunku sol tarafimdan zonkluyor problemli disimde orda ama ben cok korkuyorum disci koltugunda ruhumu teslim edecegim sanki

canım ılk sayfada lınkler var :)
1 sayfaya gitmen yeterlı

abone olursanda bıldırım gelır

en başta linkler oluşturuldu kuzum
Oralardan en rahat ulaşabiliyorsunn bende öyle yapıyorum

tşk kızlar demin bişekilde girdim geri dönemedim falan
Harbi ben bu kadar teknoloji özürlü değildim ama
bu bnm velet beynimi yedi şimdiden
Pekbicici buarada benim göbeğim seninkini geçer

Bak ıste veledın ıyıymıs kız ıstedıgını bılıyorum ama senın gobus tam erkek gobusu benden soylemesı o zamanda dedıydım :102:

İyiymişşş yaa çok şükür teyzesii
Okadar içim rahatladı kiii hastalığım vız geldii
Bide çok özlemişimm hemen kalbi atıyor dimii, sağlıklı dimi diye sordum
Maşallah herşey yolundaymış ufaklığımın
Evet sen söylemiştin ama 11+6da gittiğimde doktor göremedim bişey kız olabilir dedi
Bende kıza hazırlıyorum kendimi canım ama herzaman dedim hayırlısı olsun

merhaba kızlar

umarım herkes iyidir bugün hiççç giremedim forma internetimiz yok sabahtan beri...

pekbicici yine öğrenememişsin :)) ne güzel işte senin ufaklık sürprizi seviyor baksana...

bizimki göstere göstere açmıştı ama doktor teyzesi emin olamadı kız olabilir dedi bizde beklemedeyiz bakalım...

herkese güzel sorunsuz bir gün dilerim (pardon gece mi demeliydim)

valla bende senin gobegi gorunce erkege benzettim ne yalan soyleyeyimsen soyledin mi peki onceki kiza benzetti mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…