2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tşk kızlar demin bişekilde girdim geri dönemedim falan
Harbi ben bu kadar teknoloji özürlü değildim ama
bu bnm velet beynimi yedi şimdiden
Pekbicici buarada benim göbeğim seninkini geçer

Rakip tanımam bu konuda lütfenn canım
Daha 4 aya girmemişken 5-6 aylık diyen var çevremde

Arkadaşlar bende dün kantoran yağı kayısı çekirdeği yağı kakao yağı aldım.
Esımın kuzenı kullanmıştı o tavsiye etti aktarada sordum bunlar dedı badem yagını ekeyın dedı bende badem yagı kıllanma yaptıgı ıcın teredut ettım bunları karıstrıdım ve 3 nun karısmını kullanmaaya basladımm

Onlar ıyı olsun da bız hasta olalım grıp olalım onemlı degıl rabbım ıns gonlune gore verır canım doktor erkek ıhtımalı yuksek dedı bana ama esım hala kızım da olabılır o yuzden mavı bısey alma dıyor herkesın gonlunden gecen bır cınsıyet var ıns hayırlısıyla annelerıne gelırler tek dılegım bu senın gobus benımkı gıbı dırek sıvrı o yuzden erkek gıbı demıstım bızım orada gobekten cınsıyet tahmını yapıyolar da :

valla bende senin gobegi gorunce erkege benzettim ne yalan soyleyeyimsen soyledin mi peki onceki kiza benzetti mi diye?

İşyerinde bir arkadaşım varr
Yeni doğum iznine cıktıı
Göbeği nasıl yaygandı yüzü gözü sivilceydii
Sürekli ekşi yedii
Geliyor geliyor ayşe diye tezahurat yaptık durdukk
Ama geldi mii pipican
Bence değişiyor o canım
ama sen diyince aklıma tüküreyim dedimm
neden söylemedim kii diğer doktor kıza benzetti diye :44:
Azarı yiyince çevirdim kafayı oturdum zaten

Korkuyorum bu süpriz doğum anına kadar sürerse diye
Her şekilde göstermeme pozisyonuna giriyor velett
Herşey yolunda ve güzelmiş yaa varsın göstermesinn meleğim

arkadasinin belirtileri de tam kizmis ya alakasi yok demek ki poff cinsiyetini ogrensek de su belirtilerle ugrasmaktan kurtulsakk(
birdahakine kesin ogrenirsin insallah benimki 9.haftada erkege benzetti sonra 12 de sordum cinsiyetini hatirlamiyor tabi simdi daha erken dedi bakti ugrasti ama goremedi sonra dedim erkege benzetmistiniz diye birseye benzetemedi bu defa:))

ahh ah cnm 2 aylıktım bende pantalonlarım kapanmadığında
Yeni yeni rahatım en azından dört aylık diyorum (daha dolmamış olsada)

ben de inanılmaz kilo aldııım, hatta geçen biraz kendime kıyafet alışverişi için çıktığımda herkes sordu kaç aylık diye, utancımdan 4 dedim hep.. halbuki 3,5 tayım =)

kızlar bende az önce göbek paylaştım çok kaşınıyorum kızlar ya, annemde ve ablamlarda çatlak yok ama bu kaşıntı hiç iyi olmadı

boşver canım yaa kaç kez hamile olacaz ki tadını çıkaralım..benim pantolonlarım kapansa da en baştan beri bütün kıyafetlerim, çoraplarım sıktı ve karnımı acıttı canımcım..

Yüklede görelim ozaman minikii canım
Ben göbek kocaman kocaman diyince
Herkesin aklında tombalak bir pekbici oluşmuşş
Ama göbek kocamann

Yüklede görelim ozaman minikii canım
Ben göbek kocaman kocaman diyince
Herkesin aklında tombalak bir pekbici oluşmuşş
Ama göbek kocamann

yok cnm ya harika gözüküyosun
valla malüm tiroidin tavan yapmasından birden şiştim ben hamile kaldığım dönem ya da az öncesi
en yakın zamanda ekliycem fotoyuda
beni bekleyin anacıııımmm

kızlar Biz geldik...:) yaklasık 5 saattır hastanelerdeyım... TSH: testimin sonucunu aldım cok şükürr 2.60 yani normal cıktı .. cok korkutmustu benı ... Saglık ocagındakı doktorum normal dedı ama ben uyanıklık edeyım dedım yinede kadım dogum doktoruma gostermek ıstedım belkıde yıne ultrasona gırerım umuduyla gittim.. doktor dogumdaydı 1 saat sonra geldı ,, geldıkten sonra 1 saat daha bekledım malum cok yogun Bir Doktor... en sonunda sıra bana geldı .. daha doktor agzını acmadan yesım hanım ben test sonucumun normal seyırde oldugunu bılıyorum, benı tekrardan ultrasona alırsınız ve cınsıyetını ogrenırım umuduyla 3 saattır beklıyorum dedımD DOKTOR o halde senın bu umudunu boşa cıkarmyalım dedı.. ve ultrasona aldı... Hanı siz hep anlatırdınızya bebek kıpır kpır elı ayagı oynuyor vesaıre benım bebebgım cok sakindi hep ama bu sefer cok hareketlıydı ve elı ayagı oynuyordu ınanılmaz bır duyguydu... özellıkle cınsıyetını ogrenmek ıstedıgımı beyan ettıgım ıcın doktor hanım baya sagına soluna baktı doktor hanım cok hareketlı bacagınıda acıyor ama bir sey goremedım dedı... Yesım hannım 2 oglum var bununda kız olabılme ıhtımalı varmı sızce dedım buyuk ıhtımal kız gıbı dedı ... ama kesın bır sey demıyorum yınede dedı :)) PEKbir CİCİM senin için bebebgımın yandan sekılmıs NUB'unu aldım hadi yorumla bakalım:16:

Bende ondan sonra aşerme yeme içme göbek olayına çok bakmadım
Hatta tersi oluyor şimdi ki bebişlerde
Kim ekşi yediyse erkek
Kim tatlı yediyse kız oluyor
Ben her ikisinide seve seve yiyorumm
o yönden de açık vermiyor bebeğim

göbeğin küçücük canım bence gayet de olması gerektği gibi ve çok güzel görünüyo..bence sende kilo yok, iç karının dar o yüzden bebiş direkt ortada

Teşekkür ederim canım benimm
Bunu lütfen kuzenime söylermisinn
2 cocuk doğurmuşmuşştaa 4 aylıkta göbek bilmezmişmiştee
Cok kilo almışmışımda
Ayy bütün piskolojimi bozdu
Sizden böyle duyunca bulutların üstüne çıkıyorum

ayy cnm bnm ne güzel görmüşsün yavrunu yine
valla bizimde içimizden öyle geçiyo ama tabiki önce sağlık sıhhat
buarda topiği okuyup kaçtın sanmıştım
soon dakikada yırttın

terbiyesizzzz
sen onu yolla buraya biz yolarız onun saçını başını
kız buarada bende hem tatlı hem ekşi herşeyi yiyiyorum
ama sanki senin kız bnm erkek gibi diyodum
bende sana mı benzedim tutturma konusunda acaba

ayy cnm bnm ne güzel görmüşsün yavrunu yine
valla bizimde içimizden öyle geçiyo ama tabiki önce sağlık sıhhat
buarda topiği okuyup kaçtın sanmıştım
soon dakikada yırttın
Yok canım ya kacarmıyım hiç...= Sizleri hafta sonu cok özluyorum .. Bebegın hareketlerını gorunce sizin hislerinizi daha iyi anlıyorum :) 14 aralıgı Beklermıyım bılmıyorum ... en kısa zaamanda takrar gıtmek ıstıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…