2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen progestan'ı nasıl kullanıyorsun? bana gece yatmadan önce 1 adet içeceksin dedi
3 gecedir kullanıyorum, henüz ağrılarımda bir değişiklik olmadı ağrımaya devam:)

çok çok geçmiş olsun
sıcak suya pekmez karabiber karıştırıp iyi geliyor ama sonrasında miden yanabilir

Allah yardımcın olsun...

Teşekkür ederim canım eve gidince deneyim onudaa tek telaşım umaım ateşim çıkmaz :18:

Corbayı içtim biraz daha yumaşak ama devamlı su içmem gerekiyor yoksa kuruyunca yine yutkunamıyorum,
O uzman doktora sordum oda minoset dedi ama ne bileyim içmeyim diyorum:2:
Zaten kocamada kızdım, hastayım eve gidip hemen uyumak istiyorum dedimm oda ee ne yiyeceğiz bizz dedi yaa Geldee vırvır yapma yani

cok gecmıs olsun canım eczaneden bogaz pastılı alabılırsın hamılelere zararı yok dıye bılıyorum ama yınede danısırsın eczacıya yumusatır ıyı gelır

Saol canım, bakalım ilaç en son tercihim olacak umarım daha ileri gitmez
Sürekli kendimi telkin ediyorum hasta değilsin hasta değilsin bırakma kendini diye

yani ara ara yokluyor sanki
ama tiksinme gibi mi desem
istah cok az
ama ishalle birlikte oyle de olmus olabilir
bir an once doktora gitmek istiyorum insallah hersye yolundadir cok heyecanli 2 gun

bende hala yok bulantı fln ama bole ara sıra ınceden ınceye gelıyo hemen gıdıyo
cok acıkıyorum sofraya oturunca cok yıyemıyorum...

bende bugun gıdıcektım gıdemedık yarın baska hastaneye kalp atısları ıcın gıdıcem cuma gunude kendı doktoruma

bende yeni dr a gidicem yarin insallah hersey yolundadir bebisim sagliklidr her gun dualarla uyaniyorum,allahim su 3 ay iyi gecse de icim biraz olsun rahatlasa:18:

snowflaken canım yaşım 29.
kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz çalışınca da takibi zor oluyor birde oğluşum var 3,5 yaşında ee bu kadar yoğunlukta girmek zor oluyor arada girmeye çalışıyorum

cnm hosgeldinn senin le tahmini dogum gunleri ayni guzelim

merhaba haftaya pazartesi ilk randevuma gidicem insaallah :) artik 1 haftayi nasilgecircem bilmiyorumm umarim hepimiz icin herse yolunda gider

gecmis olsun guzelim dinlen sicak suya limon sik bal dok ic iyi gelecektir

veee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))
ah yirim siziiii bende bu hafta kalb atisi gormeyi bekliyordum gecen bebegimde 6+2 kalb atisi gorulmustu o zaman beklemiyim
gozunaydin olsun guzelimmmm

kizlar ben usuyorum yaa bedenim
ayaklarim falan degil yaniii
dedim cami ortum usudum cocuklar yuzume bakti biz usuymuyoz dedilerrrr

bende çalışıyorum 8.30-12.30 :))
o ne guzel ıs oyle masallah:)
veee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))

ohh cok sukur canım masallah sıze...ben 6+4 de kalp atıslarını duydum nette hesaplamama gore bugun 7+0 ız::)

ınsallah duyarsın pıt pıtları:)

ya ben hamıle kalmadan once her ay hamılelık belırtısı yasıyordum:)mesela bas donmesı mıde bulanması tıksınme vb ama asıl sımdı gercek hamıleyım bunların hıcbırını yasamıyorum neden acababelırtı olmayınca korkuyorumgazım var belım agrıyo bunlar normal ınsanda da olabılecek seyler walla psıkolojım bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…