- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.301
tesekkurler nilaycim
karnim gurul gurul ugrasiyorum iste
midem de yaniyor istahim az
bende durumlar boyle kizlar
ama progestan kullanali kasik agrilarim gitti gibi birsey doktor da ole demisti karnin agrimiz bunu kullaninca demisti sadece gece sizlama oldu uyandim arada sizlama oluyor kasiklarda uykudan kaldiran ama geciyor bir sure sonra
rahim buyuyor sagdan soldan yumurtaliklardan baski oluyor gibi birsey anlatti doktorum
çok çok geçmiş olsun
sıcak suya pekmez karabiber karıştırıp iyi geliyor ama sonrasında miden yanabilir
Allah yardımcın olsun...
parol var minoset gibi yine ve hicbir yan etkisi yokmus hamileler kullanabilir diye okumustum
ama insan tereddut ediyor asiri siddetli agrin olmadigi surece istersen icme
dogal olarak da bal yumusatir bogazini
tavuk suyuna corba yapip icebilirsin bol bol
cok gecmıs olsun canım eczaneden bogaz pastılı alabılırsın hamılelere zararı yok dıye bılıyorum ama yınede danısırsın eczacıya yumusatır ıyı gelır
yani ara ara yokluyor sanki
ama tiksinme gibi mi desem
istah cok az
ama ishalle birlikte oyle de olmus olabilir
bir an once doktora gitmek istiyorum insallah hersye yolundadir cok heyecanli 2 gun
çalışan anneler varmı aramızda???
bende hala yok bulantı fln ama bole ara sıra ınceden ınceye gelıyo hemen gıdıyo
cok acıkıyorum sofraya oturunca cok yıyemıyorum...
bende bugun gıdıcektım gıdemedık yarın baska hastaneye kalp atısları ıcın gıdıcem cuma gunude kendı doktoruma
cnm hosgeldinn senin le tahmini dogum gunleri ayni guzelimMerhaba arkadaşlar,
ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu, sizi dışardan takip ediyordum ancak aktif olarak size katılmak istedim.
bende 31 Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim.
30 Ağustos da evde yaptığım testte hemen 2 çizgi belirdi, ertesi gün doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve beta hcg de çıktı bebişimiz.
Rabbime binlerce şükürler olsun bebeğimiz bize geldi.
bu cuma yine doktora gittim, fetusu ve yolk kesesini gördü progestan verdi, çünkü hafif bir kanama yaşamıştım
onun dışında rutin ağır kaldırma, şarküteri ürünleri yeme, çiğ etten uzak dur, balık sınırsız ye ve hazır gıdalardan uzak dur dedi
yaşım 30
sat: 28 Temmuz
bdt: 05 mayıs 2013 (INŞALLAH)
ilk bebeğimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Inşallah, beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
merhaba haftaya pazartesi ilk randevuma gidicem insaallah :) artik 1 haftayi nasilgecircem bilmiyorumm umarim hepimiz icin herse yolunda gider
gecmis olsun guzelim dinlen sicak suya limon sik bal dok ic iyi gelecektirKızlar boğazlarım ağrıyor limon yedim ama hala yutkunamıyorum ve halsizlik var :2:
Burdaki doktora sordum minoset içebilirsin dedim ama henüz çok yeni gebeğim içmekte istemiyorum
İşteyim, mutfaktaki ablaya corba yaptırdım içine bol karabiber,maydonoz ve limon sıkıp içtim hala yutkunurken zorlanıyorum
Yardım edin lütfen
ah yirim siziiii bende bu hafta kalb atisi gormeyi bekliyordum gecen bebegimde 6+2 kalb atisi gorulmustu o zaman beklemiyimveee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))
snowflaken canım yaşım 29.
kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz çalışınca da takibi zor oluyorbirde oğluşum var 3,5 yaşında ee bu kadar yoğunlukta girmek zor oluyor arada girmeye çalışıyorum
Arkadaşlar, burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşıyor musunuz? Bende 3-4 gündür var..
o ne guzel ıs oyle masallah:)bende çalışıyorum 8.30-12.30 :))
veee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))
kizlar ben usuyorum yaa bedenim
ayaklarim falan degil yaniii
dedim cami ortum usudum cocuklar yuzume bakti biz usuymuyoz dedilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?