- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.021
kızlar Biz geldik...:) yaklasık 5 saattır hastanelerdeyım... TSH: testimin sonucunu aldım cok şükürr 2.60 yani normal cıktı .. cok korkutmustu benı ... Saglık ocagındakı doktorum normal dedı ama ben uyanıklık edeyım dedım yinede kadım dogum doktoruma gostermek ıstedım belkıde yıne ultrasona gırerım umuduyla gittim.. doktor dogumdaydı 1 saat sonra geldı ,, geldıkten sonra 1 saat daha bekledım malum cok yogun Bir Doktor... en sonunda sıra bana geldı .. daha doktor agzını acmadan yesım hanım ben test sonucumun normal seyırde oldugunu bılıyorum, benı tekrardan ultrasona alırsınız ve cınsıyetını ogrenırım umuduyla 3 saattır beklıyorum dedımD DOKTOR o halde senın bu umudunu boşa cıkarmyalım dedı.. ve ultrasona aldı... Hanı siz hep anlatırdınızya bebek kıpır kpır elı ayagı oynuyor vesaıre benım bebebgım cok sakindi hep ama bu sefer cok hareketlıydı ve elı ayagı oynuyordu ınanılmaz bır duyguydu... özellıkle cınsıyetını ogrenmek ıstedıgımı beyan ettıgım ıcın doktor hanım baya sagına soluna baktı doktor hanım cok hareketlı bacagınıda acıyor ama bir sey goremedım dedı... Yesım hannım 2 oglum var bununda kız olabılme ıhtımalı varmı sızce dedım buyuk ıhtımal kız gıbı dedı ... ama kesın bır sey demıyorum yınede dedı :)) PEKbir CİCİM senin için bebebgımın yandan sekılmıs NUB'unu aldım hadi yorumla bakalım:16: Eki Görüntüle 556793
Yesin onu teyzesii yesinn onun nubunuu
Ama ben hala kız diyemiyorum %100
Birşey yanıltıyorr
Çok dik çizgiler var canımm
Genital bölge kısmı çok karışık
(tersini söyle tersi olsun teorimi tutturayım yine)
Rabbim sağlıkla versin minnoşunu annesii
kızlar bende az önce göbek paylaştımçok kaşınıyorum kızlar ya, annemde ve ablamlarda çatlak yok ama bu kaşıntı hiç iyi olmadı
terbiyesizzzz
sen onu yolla buraya biz yolarız onun saçını başını
kız buarada bende hem tatlı hem ekşi herşeyi yiyiyorum
ama sanki senin kız bnm erkek gibi diyodum
bende sana mı benzedim tutturma konusunda acaba
Yani iallaki beni 4 boyutlu ultrasona soktucaksınözellikle doktor hanıma yandan sekılmıs resmını ıstıyorum dedım neden yandan dedı bir arkadasım yandan ıstedı dedım güldü Senden net bı cevap alabılmek ıcın sekılden sekıle gırdım yaufff Bu arada gecmısı okuyamadım ama soyle bı goz gezdırdıgımde hasta oldugun gozume carptı ... ( çok gecmıs olsun..RABBIM acil şifalar versın canım ... Tuzlaya gidip üşüttün dimi
Eki Görüntüle 556738
Eki Görüntüle 556739
14+1im normalde ama entrasan entrasan hafta çıkmışş
Bi 15 hafta 12 günlük diyor
Üstünde 16 hafta diyor
Tahmini doğum aralığını 10 mayıs göstermiş
Ya sorma canım yaa Sende hala %50 tahmınlerım var aynı sen gibiyım yanı
İşte buu dimii
Sanki ona benzemek zorundayımm
Herkesin vucut yapısı farklı diyorumm
Sen sakın 4 aya girmedim daha deme millete yaşını küçültenler gibi ayını küçültenlerden sanarlar diyor
Bende kızını aldım kucağımaa oda pek bir şişkodurr kızımm annen senin tipini beğenmiyor demek dedimm
Doktora deseydin usg uzmanına gösterecem diye
Ya yan poz iyi, pozda iyii
Ama sen nasıl bana söyleyemiyorsan bende sana şu diyemiyorum
Basiretimi bağlıyorsun
Hem korkuyorumda bişey demeye
neme lazım tersi çıkar filan
Çok girme usgye bakimm
Tuzla yaktı beni sorma canım yaa
Ağzım burnum birbirine karıştı
Dün yatak döşek yattım hep:2:
İşte buu dimii
Sanki ona benzemek zorundayımm
Herkesin vucut yapısı farklı diyorumm
Sen sakın 4 aya girmedim daha deme millete yaşını küçültenler gibi ayını küçültenlerden sanarlar diyor
Bende kızını aldım kucağımaa oda pek bir şişkodurr kızımm annen senin tipini beğenmiyor demek dedimm
Doktora deseydin usg uzmanına gösterecem diye
Ya yan poz iyi, pozda iyii
Ama sen nasıl bana söyleyemiyorsan bende sana şu diyemiyorum
Basiretimi bağlıyorsun
Hem korkuyorumda bişey demeye
neme lazım tersi çıkar filan
Çok girme usgye bakimm
Tuzla yaktı beni sorma canım yaa
Ağzım burnum birbirine karıştı
Dün yatak döşek yattım hep:2:
cnm bende bugun gittim
benımde onden gıdıo 5 gun kadar
92 mm yazan yerdekı ebbeğin genel boyu ve haftası
diğer leri baş cevresı ve boyu:)ve onun haftası
artıdan sonrakılerı bende anlamadım
ama ben sata bağlı kalıocam cunköuı son ayda sata uyumlu gıdımus ve doğumju ona göre ayarlıolarmıs
tıckerı duzeltmıcem yani
bu arada bızımkıne bu kezde kız dedi dr:))))))))
pıpısını bacaklarının arasında gızlemıosa kız dedi:)))
16+ da bı daha gıtcem kendı druma bakalım ozaöan kesınleşeceğini umuorum
canım benimde hala bulantılarım devam ediyor. sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyor.
kizlar benim dis problemim ar sirf disci korkumdan dolayi ihmal ettim birkac kez abse yapti nasil sisti gorseniz hep antibiyotik ile indirdim. en son yine hamileligimin basinda sisti dr gebeligime istinaden antibiyotik verdi ictim indi sisi ama surekli agrisi var suan bile cekiyorum iki gun evvel gece bir bas agrisi basladi anlatamam cildiracagim hala devam ediyor ama simdi hafifledi fakat hafta sonu iki gun gozumu acamadim basimi bir esarpla gozlerimi de bir esarpla baglayip oyle uyudum biraz hafifledi migren mi yoksa disimden mi bilemedim ama buyk ihtimal disimden kaynaklaniyor cunku sol tarafimdan zonkluyor problemli disimde ordaama ben cok korkuyorum disci koltugunda ruhumu teslim edecegim sanki
kızlar Biz geldik...:) yaklasık 5 saattır hastanelerdeyım... TSH: testimin sonucunu aldım cok şükürr 2.60 yani normal cıktı .. cok korkutmustu benı ... Saglık ocagındakı doktorum normal dedı ama ben uyanıklık edeyım dedım yinede kadım dogum doktoruma gostermek ıstedım belkıde yıne ultrasona gırerım umuduyla gittim.. doktor dogumdaydı 1 saat sonra geldı ,, geldıkten sonra 1 saat daha bekledım malum cok yogun Bir Doktor... en sonunda sıra bana geldı .. daha doktor agzını acmadan yesım hanım ben test sonucumun normal seyırde oldugunu bılıyorum, benı tekrardan ultrasona alırsınız ve cınsıyetını ogrenırım umuduyla 3 saattır beklıyorum dedımD DOKTOR o halde senın bu umudunu boşa cıkarmyalım dedı.. ve ultrasona aldı... Hanı siz hep anlatırdınızya bebek kıpır kpır elı ayagı oynuyor vesaıre benım bebebgım cok sakindi hep ama bu sefer cok hareketlıydı ve elı ayagı oynuyordu ınanılmaz bır duyguydu... özellıkle cınsıyetını ogrenmek ıstedıgımı beyan ettıgım ıcın doktor hanım baya sagına soluna baktı doktor hanım cok hareketlı bacagınıda acıyor ama bir sey goremedım dedı... Yesım hannım 2 oglum var bununda kız olabılme ıhtımalı varmı sızce dedım buyuk ıhtımal kız gıbı dedı ... ama kesın bır sey demıyorum yınede dedı :)) PEKbir CİCİM senin için bebebgımın yandan sekılmıs NUB'unu aldım hadi yorumla bakalım:16: Eki Görüntüle 556793
ee millet ne oldu istanbul toplaşması
aa neredeyse burdan ben organize edicem :)
Ya sorma canım yaa Sende hala %50 tahmınlerım var aynı sen gibiyım yanıSenin USG resmıne baktıgımda kıza benzettım ama ıcımden gecende Erkek ne yalan soylıyım .. ama ben artık kımsede tahmın yurutmuyorum...Kariyerim GÜLSEVDAM'Da yerle bır oldu ... hala ınanamıyorum oglu olacagına Canım eve gıdınce yegenımın bababsına soyle sana söyle guzelce bı nane lımon yapsın ...şifa olur inş... şu gebelık suresınce cogu ılacı kullanamayacagımızdan özerllıkle su donemlerde kendımıze cok ıyı bakmalıyız kızlar...RABBIm bebeklerımızı saglıcakla dunyaya gelmesını nasip etsın ...
kıss ne yaptın tuzla da
kaçırmışım ben :)
Sana ne zaman erkek
Ne zaman kız dedi doktor canım :26:
Ayy öğrensekte rahatlasak ciddenn bu sefer kıyafet konularını konuşsak
Bide alakasız olacak ama sizler kombilerinizi yaktınız mı kızlar
Ben daha hiç yakmadım ama üşümedimde
inşallah,geçer.ben neredeyse 18. haftaya giricem.
bu bulantı ister istemez yüzüme yansıyor ben de rahatsız oluyorum,çalıştığım için.
sağlıklı doğsunlar da inşallah.
Yesin onu teyzesii yesinn onun nubunuu
Ama ben hala kız diyemiyorum %100
Birşey yanıltıyorr
Çok dik çizgiler var canımm
Genital bölge kısmı çok karışık
(tersini söyle tersi olsun teorimi tutturayım yine)
Rabbim sağlıkla versin minnoşunu annesii
o'O'O ne güzel senin gibi tatlı birinin dünürü olmak Çok hoş olsa gerek =))Rabbim sağlıkla versin bebişlerimiziii
Oğlumda olsun kızına, kızımda olsun oğluna alacam ben
Gerçi kızımı herkese aldım yaa ben
Artık bi kızı 1000 kişi ister bir kişi alır hesabı yaparız
Bebişimin babası geççii
Bugün dedikodu yapabiliriz
Teyzeme gitcem demiştim yaa canımm cuma günü
Oraya gittimm
Ama şifalandımda gerisin geri eve geldimm
Ben tavuk suyuna corba siparişimi verdim malzemeleri aldırtmaya yolladım
Sende mutlaka yap canım
ask olsun yaaaaaa
o kadar usenmeden ben gonderdim bebegimin fotosunu
yorum yapmadiniz
surekli gecmise bakiyorum
o'O'O ne güzel senin gibi tatlı birinin dünürü olmak Çok hoş olsa gerek =))O halde biz seni yalnız komayalım babamız geççi ise Yemekten sonra ararım senı canım.. musaıt olursan dedikodumuzu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?