2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
pekbıcıcı canım gecmıs olsun
o faranjıt adamı oldurur tam gebelıgın basnda gecırdım
omrımden omur gıttı nefes alamıyodm acıllık oldum
acılde serumla sıvı vermıstıler bı profa gıdıyodm ozmn onun takıbınde
500SF' mis adı aklında olsun ıcınde kesınlıkle ılac yok ve ertesı gun cok rahatlamıstım

bu aradaaa ctesı gunu bende bebısımın resmını eklemıstım teyzesııııı
smdı bulamadım telden actıgım ıcın
eger bnm son msj kısmından bulursan bızede bı nub yorumu yapıversene
senın namın aldı yurudu ıyıce

kızlar slm..cinsiyet konusunda bi erkek bi kız değişen çıktımı dr.bana 10haftalıkken erkek 11 haftalık ikili testimi radyololji çekti oda erkek dedi 12 haftada kızda olabilir dedi.13 haftalık yani az önce iki doktor birden baktı kız dediler ben çok şaşkınım..sizlerde böyle durum yaşayan varmı

Bana antibiyotik yazacaktı yok dedimm
Bakalım bugun tarifini aldığım corbadan yapacağımm
Canım baktım seninkine ama yorum yapmak için ufak geldi
Yinede nubu göremediğimi belirtiyim

kiza cok heveslendim ya bundandir
yada oglumda 1o haftalikken ogrendim bunu ogrenemedim
belki ondan boyle merak ediyorum
yine saol cevabin icin

kızlar doktorum hamılelık suresınce elevıtı kullanıcagımı soyledı
bıde gynoferon verdı hamılelık ve emzırmede folık asıt yetersızlıgı ıle bırlıkte gorulen demır yetersızlıgınde verılıyormus
bu ılacı kullanan varmı?

kan hapi kullanan arkadaslar hgb degeriniz kac? arkadasimin 11 iki doktor da kan ilaci vermedi biri bu taraflarin en iyi doktoru diye geciyor ama.cok.yogun ilgilenemiyor cok.bide bana 10.haftada elevit verdi doktorum arkadasim devam ediyor bide bekar evinde kaldigi icinde beslenmesi de iyi degil

uc hafta once verdi canim eleviti hatta gebelik ogrenilince folik asiti kesip eleviy veriyormus yalniz yarim da icebilirsin dedi 1 tane ictim.mide agrisi bulanti ishal yapti bende( onceden cabuk ishal olan bir insandim ondan dokundu galiba yarim devam ediyorum hatta esim iciyor arada yarisinii:)) hgb degerin kacti senin?

Bana antibiyotik yazacaktı yok dedimm
Bakalım bugun tarifini aldığım corbadan yapacağımm
Canım baktım seninkine ama yorum yapmak için ufak geldi
Yinede nubu göremediğimi belirtiyim

bogaz spreyı verebılırdı yada antıbıyotıge varana kdr
bana tantum verde dıye bı sprey yazmstılar gebesn ancak bunu kullanabılırsn dıye
bnm doktorumda okey demıstı sadece 2 defa sıktım snra ıste serumla ıyı oldm
gecmezse bogaz spreyı alırsın

canım o dedıgın sanırım oncekı senın orda baya kucuktu
ctesı yenı gıttım dra 12+5 ken yenı resmı yukledm orda daha buyuk
ama ben yıne nub goremedım ondan sanada sordum

Gorumcem bebegin 6 ayliga kadar kiyafetlerini almis uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim!ilk kiyafetlerini ben alcaktim ama
aman boşver kendınde al kendınınkılerı gıydırırsın ılk alan da sen olursun onlar uzakta değil mi zaten ?sen doguma tr ye gelecek misin

kızlar 2 dalcık maydanoz yiyebilir miyim????
çok canım istedi:18::18::18:

ben yiyorum walla doktorum birkaç dal yıyebılırsın gunde bısıcık olmaz dedıydı bende yiyorum dereotuyla bırlıkte

canım elevıtı bılıyorum zatı 1 aydır kullanıyordum ama dıger ılacı kullanan burda hıc duymadım bu yuzden merak ettım
artık yazdıgı ıcın kullanıcam bakalım bu hafta ıcı yenıden tahlıl olcam ordan bakar sonucları yazarım canım

benim doktorum da kızdıydı bana az yiyince bişey olmaz diye...maydanozun sapı çöpü derken daha önemli belirtileri sölemiyolar sinir oluyorum demişti..

slm allah bağışlasın peki söleidmi doktor cinsiyetini gerçi biraz erkekn ama bende gitiğimde sanki kz dedi şuan 15 ahftalığım hala bacaklarıımız kapalı yıne göstermiyo

iş çıkışı gene toplantı yaptı mudur
denetleme başlamış durdukca catıyor mıllete

bana da ınceden ınceye cok ızın alıyorsun, rapor alıyorsun dedi
cümlesini aktarıyorum....
Bazı arkadaşlarımızın eşleri kamu kuruluşlarında çalışıo ( eşi memur olan bir ben varım ama iyice belirtmek istedi ki...) özellikle askeriye gibi, eşlerinin izinlerine göre kendı ızınlerını ayarlıyorlar bize de uydurmak zorunda bırakıyorlar, yok eşim şehirdısına gidio ben tek kalamam bende gidecem diye izin alıyorlar , sonra gittikleri yerden rapor yolluyorlar, eşim hasta gelemıyorum işe , lutfen arkadaşlar dairenin de sağlıgını dusunelım dedi.(içimden cok da umrumda dedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…