- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.061
yıyebılırsın tabıkı nar eksısı ben salatada kullanıyorum doktorum az oldugu surece tuketebılırısn dıyor maydanoz nar gıbı seylerı
iş çıkışı gene toplantı yaptı mudur
denetleme başlamış durdukca catıyor mıllete
bana da ınceden ınceye cok ızın alıyorsun, rapor alıyorsun dedi
cümlesini aktarıyorum....
Bazı arkadaşlarımızın eşleri kamu kuruluşlarında çalışıo ( eşi memur olan bir ben varım ama iyice belirtmek istedi ki...) özellikle askeriye gibi, eşlerinin izinlerine göre kendı ızınlerını ayarlıyorlar bize de uydurmak zorunda bırakıyorlar, yok eşim şehirdısına gidio ben tek kalamam bende gidecem diye izin alıyorlar , sonra gittikleri yerden rapor yolluyorlar, eşim hasta gelemıyorum işe , lutfen arkadaşlar dairenin de sağlıgını dusunelım dedi.(içimden cok da umrumda dedim)
aman boşver kendınde al kendınınkılerı gıydırırsın ılk alan da sen olursunonlar uzakta değil mi zaten ?sen doguma tr ye gelecek misin
ben yiyorum walla doktorum birkaç dal yıyebılırsın gunde bısıcık olmaz dedıydı bende yiyorum dereotuyla bırlıkte
Bazı arkadaşlarımızın eşleri kamu kuruluşlarında çalışıo ( eşi memur olan bir ben varım ama iyice belirtmek istedi ki...) özellikle askeriye gibi, eşlerinin izinlerine göre kendı ızınlerını ayarlıyorlar bize de uydurmak zorunda bırakıyorlar, yok eşim şehirdısına gidio ben tek kalamam bende gidecem diye izin alıyorlar , sonra gittikleri yerden rapor yolluyorlar, eşim hasta gelemıyorum işe , lutfen arkadaşlar dairenin de sağlıgını dusunelım dedi.(içimden cok da umrumda dedim)
salihlide gidiyorum bende doktora. ama manisa merkezde grand medikal de yasemin hanıma da gidiyorum ara ara. memnnum ondan da ama sürekli gidemem uzak kalıyo.
boşver takma canım...biz bırak şehir dışını farklı ilçeden bile rapor alamıyoruz...
hındıstanda mıydın diyecem de cok uzak orası da :44:nasılsa önce kendı aldıklarını gıydırırsınOyle yapicam turkiye ye gelince alicam istedigimi,yok turkiye ye gelmiyecegim dogum icin maalesef,sukur ki uzaktalar
bana da yasak alman dıyordu ama değilmiş 2 kez aldım 2snde de dusuk rıskı var diye yola cıkamadım gerçi başka 2 bayana aldıkları rapor hakkında sorusturma acmış bana acmadıgına göre ınanıyor
hındıstanda mıydın diyecem de cok uzak orası da :44:nasılsa önce kendı aldıklarını gıydırırsın
canım elevıtı bılıyorum zatı 1 aydır kullanıyordum ama dıger ılacı kullanan burda hıc duymadım bu yuzden merak ettım
artık yazdıgı ıcın kullanıcam bakalımbu hafta ıcı yenıden tahlıl olcam ordan bakar sonucları yazarım canım
bişi olmaz canım adet donemınde olabilirsin ya da sıpa ıcerde bişiler yapıodur rahım genişlio olacak o kadarkızlar bugün benim belim va kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıyo..üşütmüşümdür diye ayağıma sıcak su torbası koydum bişey olmaz demi...
allah sana sabir versin
is hayatindada kolaylik saglasin
Herşey değişebilir diyorsun yaniii
Sen göbişten anlıyormusunn
Mayıs göbişlerine yükledim göbişimin halini ordan bak bakalım fikir olur muu
Bak yol yakınken çoğunluğa uyabilirsin
90dan olsa yine iyiminnacık bir monitör, sadece kendi bakıyor
Baktığınıda anlıyor yaa ben ozaman saygıyla eğilmek istedim önünde teyzenin
Ki ben gibi usg profesörü anlamadı
Sorma canımm
Benim ümidim yok 8 aralıktadaa
İnadım inat totosuu 9 kanat benim uaşağın
Yaa totusunu gösterir ya da amuda kalkar junior
bişi olmaz canım adet donemınde olabilirsin ya da sıpa ıcerde bişiler yapıodur rahım genişlio olacak o kadar
annemı böyle durumlarda arıyorumne pinpirikli çıktın sende ne olacak büyüyo işte bebek diye kızıo bana
amin canım da alıştim ben cunku cok zor sartlarda calıstıgımda oldu bu iş yeri bana (memurluk) cerez gibi geliyo
Gorumcem bebegin 6 ayliga kadar kiyafetlerini almis uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim!ilk kiyafetlerini ben alcaktim ama
korkudan yiyemedim aylardır..çok da severim maydanozu...çok sağol canım yemeğin yanında yiyeyim azıcık:))))
nar tehlikeli mi ben eksi oldugu icin cok seviyorum
esim bana her gun olmasada 2-3 gunde bir nar ayikliyo 2 tane kasikla oturup yiyorum
ayyyyyyyyy canim cekti
istanbulun en kalabalık ilçesinde calışıyorum iş yogunlugumuz cok fazla bir de denetleme vardava felan açsan suçlu bulunur o yüzden korkmuştur:)))
Valla bende kremlere güvnmiyorum
daha öncede sizlerle paylaştığım yağ karışımını kullanıyorum
geneldede gün aşırı banyodan sonra bolca sürüyorum yetiyo
ama iki günü geçersem (artık psikolojikmi bilmem) kaşıntı başlıyo
ve sonuna kadar da böyle gitmeyi düşünüyorum
aslında tam da adet dönemindeyim...yani hamile olmasam hemen ped koyacam geliyo diye...benim annem de çok kızıyo...aynı cümleleri ben de duyuyorum:))))anneler hep aynı galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?