- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.081
Bende ondan sonra aşerme yeme içme göbek olayına çok bakmadım
Hatta tersi oluyor şimdi ki bebişlerde
Kim ekşi yediyse erkek
Kim tatlı yediyse kız oluyor
Ben her ikisinide seve seve yiyorumm
o yönden de açık vermiyor bebeğim
Teşekkür ederim canım benimm
Bunu lütfen kuzenime söylermisinn
2 cocuk doğurmuşmuşştaa 4 aylıkta göbek bilmezmişmiştee
Cok kilo almışmışımda
Ayy bütün piskolojimi bozdu
Sizden böyle duyunca bulutların üstüne çıkıyorum
istanbulun en kalabalık ilçesinde calışıyorum iş yogunlugumuz cok fazla bir de denetleme varbirçok personel işi savsaklıo öyle olunca da herkese kızdı kimine calışmadıgı için, kimine geç kalıyor diye, kimene işini iyi iyapmıyo diye bana iş konusunda kızamaz biliyor ne kadar iyi oldugumu kızabıleceği tek sey cok ızn kullanıyor olmam biraz da arsızım başedemiyor benımle
gecen de acık acık dedim ben dusuk rıskım oldugu halde rapor almayıp geliyorum buraya, kusura bakmasın kimse ara ara gider mutfakta dınlenırım dedim
gecen dert yanıyorum belım agrıyo diye
demesin miben sana hamıleyken evde 2 amcan 2 dayın vardı kıs gunuydu soba kovaları tasıdım tum evın ısını yaptım cogu kez makına bozuldugu için elimde camasır yıkadım sen işi gucu kocaya yaptırıyon bir de belim agrıyo diye geziyon, kendini hastalıga verme kalk ısını gucunu yap yattıkca hastalanırsın dedi
amanın dedim annem haşladı beni :18:
kızlar ben 4.ayımdayım ve akıntım kesildi 4 ay boyunca beyaz bi akıntım oldu beyaz akıntı erkek bebek olacağına sarı akıntı da kız bebek olacağına işaretmiş böyle bişey yaşayan varmı bebşlerinin cinsiyeti bell,i olanlar daha çok yardımcı olabilirler
herkezeeee kocamann kocaman sevgi doluuu merhabaaa :)
bugün itibariyle meleğimize canım kızımıza ismini koyduk hayırlısıyla inşallah
ELÇİNNİSA KOYDUK BEBEĞİMİZİN ADINI
RABBİM ADIYLA YAŞATSIN BAHTI HAYIRLI OLSUN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN TEK DUAM
evet arkadaşlar gerçekten bu isim olayı bizide kastı açıkcası ve ben bugün artık rahat nefes aldım sıkılmış bunalmıştım.
eşim koyacaktı bu hakkı ona verdim bizzat ellerimle :) kulaga inanılmaz gelsede
neyse buğlem ismine takmıştı kesin koyacaktı ama nedense içime sinmiyordu birtürlü anlamını araştırdığımızda cennteti müjdeleyen melek anlamındaydı ama yalan yalnıs olabılecegınıde okudum ıyce kafam karıstı ve arapcadakı anlamı putların büyüğü anlamındaymış neyseki hemen vazgeçtik gerçi ben net konuştuğum için eşime kalsa içimde kalacaktı diyor ama varsın içimizde kalsın dedim ilerde pşman olmayalımda diyerek uzun birsüre konuşmamıştık bu konuyu derken elçin ismi girdi hayatımıza hoşuna gitmiş benimde aklımda nisa vardı ikisini birleştirince hoş oldugunu düşündüm ve bunu koyabiliiriz dedim
velhasıl kelam artık MELEĞİMİZE ELÇİN NİSA DİYECEĞİM ÖYLE KONUŞACAGIM ONUNLA
garip gelecek ama babam ve annem çok kötü tepki verdi annem beğenmedi
babam sacma sapan isimler koymayın elçinde neymiş falan kızdı etti konustum eşim öyle istedi napıyım baba dedim ıkıncı telefon görüşmemdede biz böyle istedik babası olarak o aldı bu sorumlulugu kendısı mesul baba lütfen olumsuz birşey söyleyip huzurumuzu bozmayalım dedım onlarda zorda olsa tamam bız napalım bısı dıyemeyız deyıp kapattılar konuyu işin ilginç yanı oğlan tarafı laf eder bizde durum farklıydı babam bıraz hassasdır bu konuda ama sonucta napabilirimki eşimle geçim etmek zorundayım yeterınce eledık isim konusunu aramızda ailelerde karışsın istemedik eşimin ailesi karışmazken benim ailem karıstı dıye sorun olsun istemedim.
artık hertarafta süt liman eşim bilmiyor tabi ailemın olumsuz düşüncesini sakın yansıtmayın dedım tamam dedıler
bizde bugun bunlar yaşandı arkadaşlar
herkez sorunsuz halleder umarım bu konuyu hep gerilim sebebi olan bi durum ama bana göre çok gerksiz kendı aılemde dahıl onun aılesıde bu konuda fıkır vermemelıler dıye dusunuyorum bızım kararımız olmalı öyle değilmi.
sanırım uzattım kusuruma bakmayın
çok benziyoruz canım senle...bu ülkede her kurumda iyi çalışanın mükafatı hep daha fazla iş olmuştur..az çalışanın yanına kar kalır...bu seneye kadar çocuklarıma en iyi eğitimi vereceğim diye kendimi paraladım..ders dışında çok etkinlik yaptım..ama bu sene ders saatinde ne kadar yapabiliyosam o..önce kendi çocuğumu düşünmem lazım..kendi çocuğuma değer vermezsem başkalarının çocuklarına nasıl değer verebilirim ki..Allahtan velilerim çok anlayışlı beni seviyolar..nerdeyse 2 ay raporluydum..bir tanesi nerde bu öğretmen demedi..siz ii olun hocam yeter dediler en ii biz anlarız sizi dediler daha bi mutluyum şimdi..öğrencilerimi çok seviyorum..velilerimle çok iyiyim müdür ne demiş o ne demiş hiç takmıyom valla...
canm sorma aynı dert bende de var bana sormadan isimler koyulmuş bile kız medine erkek oğuzhan sinir oluyorum ya daha ben düşünmedim çocuğumun ismini bu ne ya herşeye atlıyorlar ama benm eşimin ailesi benmkilr karşmaz öyle şeylere hayır yani bekleyin de ben sorayım size dimi yani sanki onlar doğuracakherkezeeee kocamann kocaman sevgi doluuu merhabaaa :)
bugün itibariyle meleğimize canım kızımıza ismini koyduk hayırlısıyla inşallah
ELÇİNNİSA KOYDUK BEBEĞİMİZİN ADINI
RABBİM ADIYLA YAŞATSIN BAHTI HAYIRLI OLSUN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN TEK DUAM
evet arkadaşlar gerçekten bu isim olayı bizide kastı açıkcası ve ben bugün artık rahat nefes aldım sıkılmış bunalmıştım.
eşim koyacaktı bu hakkı ona verdim bizzat ellerimle :) kulaga inanılmaz gelsede
neyse buğlem ismine takmıştı kesin koyacaktı ama nedense içime sinmiyordu birtürlü anlamını araştırdığımızda cennteti müjdeleyen melek anlamındaydı ama yalan yalnıs olabılecegınıde okudum ıyce kafam karıstı ve arapcadakı anlamı putların büyüğü anlamındaymış neyseki hemen vazgeçtik gerçi ben net konuştuğum için eşime kalsa içimde kalacaktı diyor ama varsın içimizde kalsın dedim ilerde pşman olmayalımda diyerek uzun birsüre konuşmamıştık bu konuyu derken elçin ismi girdi hayatımıza hoşuna gitmiş benimde aklımda nisa vardı ikisini birleştirince hoş oldugunu düşündüm ve bunu koyabiliiriz dedim
velhasıl kelam artık MELEĞİMİZE ELÇİN NİSA DİYECEĞİM ÖYLE KONUŞACAGIM ONUNLA
garip gelecek ama babam ve annem çok kötü tepki verdi annem beğenmedi
babam sacma sapan isimler koymayın elçinde neymiş falan kızdı etti konustum eşim öyle istedi napıyım baba dedim ıkıncı telefon görüşmemdede biz böyle istedik babası olarak o aldı bu sorumlulugu kendısı mesul baba lütfen olumsuz birşey söyleyip huzurumuzu bozmayalım dedım onlarda zorda olsa tamam bız napalım bısı dıyemeyız deyıp kapattılar konuyu işin ilginç yanı oğlan tarafı laf eder bizde durum farklıydı babam bıraz hassasdır bu konuda ama sonucta napabilirimki eşimle geçim etmek zorundayım yeterınce eledık isim konusunu aramızda ailelerde karışsın istemedik eşimin ailesi karışmazken benim ailem karıstı dıye sorun olsun istemedim.
artık hertarafta süt liman eşim bilmiyor tabi ailemın olumsuz düşüncesini sakın yansıtmayın dedım tamam dedıler
bizde bugun bunlar yaşandı arkadaşlar
herkez sorunsuz halleder umarım bu konuyu hep gerilim sebebi olan bi durum ama bana göre çok gerksiz kendı aılemde dahıl onun aılesıde bu konuda fıkır vermemelıler dıye dusunuyorum bızım kararımız olmalı öyle değilmi.
sanırım uzattım kusuruma bakmayın
hayırlı olsun canım ismiyle yaşasın kucuk hanım :118::115::115:
bizde isim konusu net gibi ama malum erkek olursa kayınpederın ısmı canımı sıkıyor bir kendimi dizginliyorum bırak olsun ne olacak diyorum sonra seytan aklıma gırıyo kendı kendımı yıyorum kısa surede bu konuyu asmış olmanıza sevindim bakalım biz ne olacağız eşim istediğin ismi koy dedi ama işte 2. ism belli olunca
aman neyse diyelim sağlıklı olsun da erkek oldugu bile garanti değil nasılsa
ondan ilgimi çektin yahakıkaten öyle çalışıyorsan fazlasıyla başkalrını sırtından geçinmeyi biliyor, sağolsun mudurum anlayışlı pek ses etmiyor da arada işte o da tavrını koymak zorunda kalıyo nihayetinde 33 personeli var ayrım yapamıyo çünkü bir ara cok sorun oldu kimseye izin vermezken ben kocamın peşinden Ankaraya giidyordum uzun sure gelmiyordum falan ama inş artık temelli gideceğiz :132:
inşallah istediğiniz yerde yaşarsınız canım...
annemin cok yakınında olacagız hakıkaten rabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını ardına kadar acıyor
eşim asker görev yerı de muğlaydı neyse muglada yasayacagımı dusunuyordum sonra dugunden 3 gun sonra atamam İstanbula çıktı :18: mugladakı evime gidemeden İstanbula taşındık ev kurduk (eşyalarım hala orada duruyo ha gittik gidecez derken boş lojmanda eşyalr beklio) eşimde bir şekilde geçici görevle yanıma geldi zaman geçti İstanbuldaki başarısı başka bir kurumun ilgisini çekmiş ve Ankaradan teklif geldi
dedim hakkında hayırlısı istiyorsan geç ömür boyu tek şehir konyaya annenlere de yakın sen bilirsin dedim
Eşeğim biliyo ki ölüyorum kabul etsin diye kabul etti geçiş işlemleri bitsn inş. ocak gbi başlayacak işe
evi de çocuktan dolayı anneme yakın tutacaz
çok iyi olmuş canım..senin adına çok sevindim...
bende annemi cok ozledim
onun sesini duymadigim gun cok kotu oluyorum
keske simdi yanimda olsada
ona sarilsam, koklasam, dizine basimi koysamda saclarimi oksasa
ahh cooook ozledim annemi
gozun aydın canımmmmheeyyyttt savulun kız anaları....çoookkk yakışıklı bi oğlum olacakmış
gecmıs olsun cnm yat dınlen ınsallah bırdaha olmazkızlar dün gece 13+5 dik gece bi farkettmki kanama olmuş çok korktum doktorumu aradım yarn devam ederse gel dedi, bugn baktım ama sadece peçeteye kahverengi leke geliyor( o da az) neyse doktora gittik ultrasonla baktı kalp atışını falan dinledik ama yinede düşük riski var dedi progesteron iğne yaptı bi tane yat dinlen dedi,,ama şu anda bebeğimi kaybetcem die o kadar çok korkuyorum ki, var mı bir bildiğiniz ne yapmam lazım? bu şekilde olupta sonu olumlu devam eden var mı aranızda,,lütfenn yardım psikolojim alt üst oldu(Allahım sen hayırlısı neyse onu ver Yarabbim)
bencede vazelın benım annemde kuzenlerımde hep vazelın kullanıslar hıc catlamamıs gercı ırsıymıs ama bende vazelın kullanıyormgobegım buyuk degıl şimdilik.iki çocugumdada vazelın kullandım hiç çatlagım yok bundada vazelınden şaşmam.doktorum demıştı bana ne krem kullanırsan kullan çatlayacaksa yıneçatlar en azından pahalı şeyler kullanma vazelın gayet işine yarar demıştı hakaktende oyle oldu dogal beyaz vazelınlerden kullandım.
cicim gecmıs olsun iyi bak kendıne ...amaannn senın kız yıne gostermemıs kendınıAhh keşke canım doktora bile 1 saat için zor izin verdilerr
Boğazlarım şişmiş buarada antibiyotik yazacaktı istemem kullanmam dedimm
Bakalım nolcak
Ayyy yeriimm ben siziii
Dıırınnnn dırııınnn dıırıııınnnnn
Veeeeeeeeee
Benimm veletttttttttttttttt
Yine göstermedii bu seferde secceye yatmış gibi bacaklar carprazz durmuşş
Bende ahanda kııızz dedimm doktor bi kızdıı ne alakasıı var canım cahil cahil konuşmayın dedi uyuzz
Bende hanii göstermezmiş kız derler dedimdee
Ben göstermeyen cok erkek gördüm dedi
Yanii hedeff 8 Aralık bayanlarr üzgünüm
Ultrason zaten dede korkuttan kalmış bir şey görüntüyü yükleyimde anlarsınız
Pardon anlamazsınız
kan hapi kullanan arkadaslar hgb degeriniz kac? arkadasimin 11 iki doktor da kan ilaci vermedi biri bu taraflarin en iyi doktoru diye geciyor ama.cok.yogun ilgilenemiyor cok.bide bana 10.haftada elevit verdi doktorum arkadasim devam ediyor bide bekar evinde kaldigi icinde beslenmesi de iyi degil
selam kızlar benim geçen cuma günü yeni bir hastahane ve doktor maceram olmuştu.Benden sil baştan kan ve idrar tahlili istemişti.Bugünde sonuçlarımı göstermeye gitmiştim.Sonuçların güzel dedi öellikle tsh biraz yüksekti ilaç kullanıyordum 1.3 e düşmüş olduğunu söyledi ona çok sevindim ama idrar tahlillerime bakıp akıntınmı var senin dedi.Bendede yaklaşık 1 aydır felan akıntı var ama bunu hiç doktora danışmak aklıma gelmemişti çünkü rengi kahverengi veya kırmızı gibi olmadığı için beyaz olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm.Ama böyle devam ederse rahimde açılma oluyo ve erken doğuma neden oluyormuş bu akıntı.Çok moralim bozuldu herşey normal giderken böyle söylenilince canım sıkıldı açıkçası.Hemen eski doktorumada gidip göründüm durumu anlattım oda aynı şeyi söyledi eğer erken müdahale edilmezse enfeksiyona çevirebiliyomuş ve erken doğuma neden oluyomuş.Fitil yazdı doktorum 1 adet vajinal yoldan alınan şimdi onu kullanıcam bu cuma eski doktorumda randevum vardı zaten tekrar idrar testi yapılıp bakılacak.Umarım daha kötüsüyle karşılaşmadan önlemini almış olabilirim.Aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim .Bu arada benim gibi akıntı sorunu yaşayıp doktoruna danışmayan arkadaş varsa mutlaka danışsın geç kalınmadan önlemini alsınlar.
selam kızlar benim geçen cuma günü yeni bir hastahane ve doktor maceram olmuştu.Benden sil baştan kan ve idrar tahlili istemişti.Bugünde sonuçlarımı göstermeye gitmiştim.Sonuçların güzel dedi öellikle tsh biraz yüksekti ilaç kullanıyordum 1.3 e düşmüş olduğunu söyledi ona çok sevindim ama idrar tahlillerime bakıp akıntınmı var senin dedi.Bendede yaklaşık 1 aydır felan akıntı var ama bunu hiç doktora danışmak aklıma gelmemişti çünkü rengi kahverengi veya kırmızı gibi olmadığı için beyaz olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm.Ama böyle devam ederse rahimde açılma oluyo ve erken doğuma neden oluyormuş bu akıntı.Çok moralim bozuldu herşey normal giderken böyle söylenilince canım sıkıldı açıkçası.Hemen eski doktorumada gidip göründüm durumu anlattım oda aynı şeyi söyledi eğer erken müdahale edilmezse enfeksiyona çevirebiliyomuş ve erken doğuma neden oluyomuş.Fitil yazdı doktorum 1 adet vajinal yoldan alınan şimdi onu kullanıcam bu cuma eski doktorumda randevum vardı zaten tekrar idrar testi yapılıp bakılacak.Umarım daha kötüsüyle karşılaşmadan önlemini almış olabilirim.Aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim .Bu arada benim gibi akıntı sorunu yaşayıp doktoruna danışmayan arkadaş varsa mutlaka danışsın geç kalınmadan önlemini alsınlar.
grand medikal çok güzelmiş dimi hastane olarak, dün arkadaş söyledi. ama yine de salihlide bir doktorunun bulunması lazım. acil durumlar için. be de öyle yaptım. hatta izmirdeki doktorumuzu tamamen bıraktık. akhisardakine devam...
bunu dinleyin isterseniz kizlar akliniz karismasin
Hamilelik döneminde ne tür vajinal akıntılar görülebilir? - UZMANTV
benim dedigimde fizyolojik akinti
asiri sulu olmaya baslayinca iste doktora demek gerekiyor diye biliyorum
aynı sorun bende de var ve hala devam ediyor.drye bende sorma gereği duymadım.normal zamanda da öle oluyor ya sıcak su sabun herşeyi halleder dedim.bazen geçiyor gibi oluyor bazen çok şiddetli oluyor kaşınıt.banada hamile olduğun için 1 tane fitil verecem dedi.ve krem yazdı onu sürecekmişim.ama ben üşengeç hatun eczaneye gidip almadım.bugün eşim kızdı neden almadın diye sanırım yarın alır o :):)bana böyle birşey anlatmadı dr.sadece geçmezsse antibiyotik yazacam dedi okadar.olay bukadar ciddi yani.yarın hemen alıyım inşl.bende gaz sorunuda çok var.sende de varmı.nefes bile alamıyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?