2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gerçekten kilo alıp almadığını yalnız sen kendin bilirsin millet herşeyi söylüyo ya şimdiye kadar 1kilo çok iyi ben 4-5 buldum:26:

çok benziyoruz canım senle...bu ülkede her kurumda iyi çalışanın mükafatı hep daha fazla iş olmuştur..az çalışanın yanına kar kalır...bu seneye kadar çocuklarıma en iyi eğitimi vereceğim diye kendimi paraladım..ders dışında çok etkinlik yaptım..ama bu sene ders saatinde ne kadar yapabiliyosam o..önce kendi çocuğumu düşünmem lazım..kendi çocuğuma değer vermezsem başkalarının çocuklarına nasıl değer verebilirim ki..Allahtan velilerim çok anlayışlı beni seviyolar..nerdeyse 2 ay raporluydum..bir tanesi nerde bu öğretmen demedi..siz ii olun hocam yeter dediler en ii biz anlarız sizi dediler daha bi mutluyum şimdi..öğrencilerimi çok seviyorum..velilerimle çok iyiyim müdür ne demiş o ne demiş hiç takmıyom valla...

inanmazsın annemin cümleleri..'''a kızım ben hamileyken 2 halan da biz de kalıyordu..onların yemeğini yapıp bulaşıklarını yıkıyordum..hiç bişiye de yardım etmiyolardı gül gibi kocan var daha ne istiyon'''

bu tur seylere pek ıtıbar etmedıgım ıcın hıc dıkkat etmedım
kalca gobek kıza benzıyorsun tatlı yıyorsun kız olucak dıyen oldu ama tersı cıktı yanı bence bunlara takılmayalım canım

Aysekrem kızının ismi hayırlı olsun bız daha karar asamasına gelemedık :)

hayırlı olsun canım ismiyle yaşasın kucuk hanım :118::115::115:
bizde isim konusu net gibi ama malum erkek olursa kayınpederın ısmı canımı sıkıyor bir kendimi dizginliyorum bırak olsun ne olacak diyorum sonra seytan aklıma gırıyo kendı kendımı yıyorum kısa surede bu konuyu asmış olmanıza sevindim bakalım biz ne olacağız eşim istediğin ismi koy dedi ama işte 2. ism belli olunca
aman neyse diyelim sağlıklı olsun da erkek oldugu bile garanti değil nasılsa

ondan ilgimi çektin ya hakıkaten öyle çalışıyorsan fazlasıyla başkalrını sırtından geçinmeyi biliyor, sağolsun mudurum anlayışlı pek ses etmiyor da arada işte o da tavrını koymak zorunda kalıyo nihayetinde 33 personeli var ayrım yapamıyo çünkü bir ara cok sorun oldu kimseye izin vermezken ben kocamın peşinden Ankaraya giidyordum uzun sure gelmiyordum falan ama inş artık temelli gideceğiz :132:

canm sorma aynı dert bende de var bana sormadan isimler koyulmuş bile kız medine erkek oğuzhan sinir oluyorum ya daha ben düşünmedim çocuğumun ismini bu ne ya herşeye atlıyorlar ama benm eşimin ailesi benmkilr karşmaz öyle şeylere hayır yani bekleyin de ben sorayım size dimi yani sanki onlar doğuracak

inşallah istediğiniz yerde yaşarsınız canım...

inşallah istediğiniz yerde yaşarsınız canım...

annemin cok yakınında olacagız hakıkaten rabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını ardına kadar acıyor
eşim asker görev yerı de muğlaydı neyse muglada yasayacagımı dusunuyordum sonra dugunden 3 gun sonra atamam İstanbula çıktı
:18: mugladakı evime gidemeden İstanbula taşındık ev kurduk (eşyalarım hala orada duruyo ha gittik gidecez derken boş lojmanda eşyalr beklio) eşimde bir şekilde geçici görevle yanıma geldi zaman geçti İstanbuldaki başarısı başka bir kurumun ilgisini çekmiş ve Ankaradan teklif geldi
dedim hakkında hayırlısı istiyorsan geç ömür boyu tek şehir konyaya annenlere de yakın sen bilirsin dedim

Eşeğim biliyo ki ölüyorum kabul etsin diye kabul etti geçiş işlemleri bitsn inş. ocak gbi başlayacak işe
evi de çocuktan dolayı anneme yakın tutacaz

çok iyi olmuş canım..senin adına çok sevindim...

selam kızlar benim geçen cuma günü yeni bir hastahane ve doktor maceram olmuştu.Benden sil baştan kan ve idrar tahlili istemişti.Bugünde sonuçlarımı göstermeye gitmiştim.Sonuçların güzel dedi öellikle tsh biraz yüksekti ilaç kullanıyordum 1.3 e düşmüş olduğunu söyledi ona çok sevindim ama idrar tahlillerime bakıp akıntınmı var senin dedi.Bendede yaklaşık 1 aydır felan akıntı var ama bunu hiç doktora danışmak aklıma gelmemişti çünkü rengi kahverengi veya kırmızı gibi olmadığı için beyaz olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm.Ama böyle devam ederse rahimde açılma oluyo ve erken doğuma neden oluyormuş bu akıntı.Çok moralim bozuldu herşey normal giderken böyle söylenilince canım sıkıldı açıkçası.Hemen eski doktorumada gidip göründüm durumu anlattım oda aynı şeyi söyledi eğer erken müdahale edilmezse enfeksiyona çevirebiliyomuş ve erken doğuma neden oluyomuş.Fitil yazdı doktorum 1 adet vajinal yoldan alınan şimdi onu kullanıcam bu cuma eski doktorumda randevum vardı zaten tekrar idrar testi yapılıp bakılacak.Umarım daha kötüsüyle karşılaşmadan önlemini almış olabilirim.Aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim .Bu arada benim gibi akıntı sorunu yaşayıp doktoruna danışmayan arkadaş varsa mutlaka danışsın geç kalınmadan önlemini alsınlar.

heeyyyttt savulun kız anaları....çoookkk yakışıklı bi oğlum olacakmış
gozun aydın canımmmm
gecmıs olsun cnm yat dınlen ınsallah bırdaha olmaz
bencede vazelın benım annemde kuzenlerımde hep vazelın kullanıslar hıc catlamamıs gercı ırsıymıs ama bende vazelın kullanıyorm

cicim gecmıs olsun iyi bak kendıne ...amaannn senın kız yıne gostermemıs kendınıhayırlısı olsun o doktor cok bılıyo ben suandan sonra senın bebiş ıcın kız dıyorum

ferro sanol kullanıyorum cnm dgerımı fln bılmyıorum bugun bıttı doktorumu aradım devam dedi bakalım.bırde vıtamın decavıt kullanıyorum

canim gecmis olsun
ama hamilelikte zaten akinti olur ve kivami da beyaz krem seklindedir
bu cok normal bir akinti, hatta zaman ilerledikce miktari biraz artabilir
ilk gunden beri var bende ve doktorum da simdiye kadar altan 4 kere muayene etti hepsinde akinti ornegime bakti ve olmasi gereken gibi beyaz krem akinti dedi
daha cuma gunu gittim ayni sekilde akinti durumu cok iyi dedi
benim bildigim normal bu koyu sari gibi bir akinti olmadikca ve asiri sulu akinti gelmedikce

aynı sorun bende de var ve hala devam ediyor.drye bende sorma gereği duymadım.normal zamanda da öle oluyor ya sıcak su sabun herşeyi halleder dedim.bazen geçiyor gibi oluyor bazen çok şiddetli oluyor kaşınıt.banada hamile olduğun için 1 tane fitil verecem dedi.ve krem yazdı onu sürecekmişim.ama ben üşengeç hatun eczaneye gidip almadım.bugün eşim kızdı neden almadın diye sanırım yarın alır o :):)bana böyle birşey anlatmadı dr.sadece geçmezsse antibiyotik yazacam dedi okadar.olay bukadar ciddi yani.yarın hemen alıyım inşl.bende gaz sorunuda çok var.sende de varmı.nefes bile alamıyorum bazen.

iyi aksamlarrrr 45 dk dır usenmedım yemedım ıcmedım gecmışi okuorumsuç bende girmezsem böle olur

ve ben dün itibariyle bebeğimintekmelerıyle yasıyorum hareket fln degıl bıldıgın tekme atıyor dun sınemaya gıttık fılme odaklanamadım hareketlerı beklemekten cok ama cok guzel bır duyguymus cok sukur allaha eşime dıyorum suan yasadıklarımı yasamanı cok ısterdım dun gece yattım uyutmadı beni herkez dıyor sımdı cok sık olmaz ama 2 gundur maşallah kıpır kıpır

saglık ocagı tetenoz asım ıcın yarın a gun vermişti bugun gıttım doktorum 20. haftada yaptırmam gerektıgını soyledı dedım.sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi.ben 20. hafta yaptırmak ıstıyorum dedım 10 aralıga gun verdi.ve her gelısınde kan sayımlarına bakılacak aç gel dedi...kaç kilo aldın dedi. 4 fln dedim cok ıyı dedi.20. haftaya kadar 6 kıloya kadar cok normal dedi...bizden bu kadar teyzelerııı çeneniz maşallah yıne düşmüş:)))

vallahi hastane ortamı olarak benim pek hoşuma gitmiyor. otel gibi bi değişik. ferah değil. ama ben şuana kadar sadece muayene için gittik hiç başka bişi yaptırmadım. memnunum özellikle doktorumdan. dönüşümlü gitmeyi düşünüyorum gidebildiğim kadar. karnım büyüdüğünde pek gidebilicemi sanmıyorum

bunu dinleyin isterseniz kizlar akliniz karismasin
Hamilelik döneminde ne tür vajinal akıntılar görülebilir? - UZMANTV

benim dedigimde fizyolojik akinti
asiri sulu olmaya baslayinca iste doktora demek gerekiyor diye biliyorum

Canım benim akıntı da fizyolojik olmalı çünkü beyaz renkte ama verilen fitil, mantar tedavilerinde diye yazıyor perspektifinde sanırım bende vajinal mantar oluşmuş gerçi doktor böyle birşey demedi ama fitil verdiklerine göre herhalde öyle birşey olmuş olmalı ama cuma günü doktora gittiğimde iyice bir öğrenicem fizyolojikmi yoksa enfeksiyonamı çevirmiş diye sorucam bakalım ne diyecek.

cok karismak gibi olmasin ama sen simdi hamilesin ve o bolgeye sicak su uygulaman sakincali
ustelik vajina sabunla yikanmamali hicbir zaman cunku vajinanin ph degerini bozar ve enfeksiyonlara dateiye cikarir
temizligin en guzeli ilik suyla ve saece suyla disaridan temizlemektir o bolgeyi

benim arkadasim beni dinlemiyordu o kadar soylememe ragmen her iliskiden sonra sabunla yikiyormus falan, surekli sabun kullaniyordu ama sistitten hic kurtulamadi oyleki iyice ilerlemis yumurtaliklarina kadar iltihap
yapma dedigimde ne yapayim temizlik iste diyordu bana
ben de temizlik oyle olmaz ben sadece su kullaninca pis mi oluyorum yani demistim ustelik islikiden sonra da hemen vajina yikanmamali ki vajina kendi kendini temizliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…