2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy ya nasıl merakla bekliyorum bende hissetmeyi. evde elim hep karnımda heran bekliyorum :) bana da 17. hafta için gün vermişlerdi. doktoruma sordum uygun dedi. bilemiyorum o gün mü yaptırsam erteletsem mi?

aynen canım....benim anneannem de annemi paylamış bana hamileyken..'ben tarlada doğurdum 4 çocuğu sen bi yerinden kalkıp da yemek yapamıyosun' diye annem de bana nanemolla diyo şimdi

Canım bende hamilelik öncesindede vardı gaz problemi oldum olası gazlıyım ben.Ama akıntı olayını ihmal etme ne olur ne olmaz mutlaka kullan ilaçlarını.

mantarda da beyaz akinti olabiliyor ama peynir kesigi gibi belki oyle birsye seninki
normal bir akinti olsa birsye verir miydi bilmiyorum
ama yine de bizi uyardigin icin tesekkurler canim
hamileyiz akinti durumlarimiz onemli

ben de 2 gundur cok silaklik hissediyorum aslinda:44:

aynen canım ben de başlarda çok vicdan yaptım öğrencilerim geri kalacak diye sonra kendi çocuğum sağlıklı olmazsa ben de olamam dolayısıyla verimli olamam dedim ...3 aydır raporluyum nerdeyse...velilerim hep arayıp soruyo sağolsunlar....müdür falan vız gelir tırıs gider...

nilaycim cok sevindim
oglusun isaret veriyor artik sana
yerim ben onun tekmelerini
bol bol tekem atsinlar yuzumuzu guldursunler yavrucuklar

canım benım ya ben senınde az kaldı bugun yarın baslar artık ama net olarak sınemada hıssettım hiç durmadı hiç hemde uyuyamadım daa sımdı cıkolata yedım beklıyorum baslar heralde bırazdan

canım benım ya ben senınde az kaldı bugun yarın baslar artık ama net olarak sınemada hıssettım hiç durmadı hiç hemde uyuyamadım daa sımdı cıkolata yedım beklıyorum baslar heralde bırazdan

ben hissediyorum
ama ara ara cok net degil
bazi gunler cok kipir kipir bazen cok net degil
ben de gezmeye gidince cok mutlu bebisim
arabaya bindigimde bile hareket ediyor
bugun sadece 3 kere vurdu ama

canım bugün mü gittin tüh bende yarın gitcem belki karşılaşır tanışırdık gerçi sabahattin beyle mesut beyin odaları aynı yerde değil

Aysekrem kızının ismi hayırlı olsun bız daha karar asamasına gelemedık :)[/QUOTE]

tşekkür ederim canım valla gelıp kurtulmak en iyisiymiş sıkılmıştım stersten

evettttt kesinlikleee
annem surekli uyariyor beni birak su pirpirikliligi bebegin stresli olacak diye
doktorumla da konustuk bulustugumuz gun, yeme icme aliskanligi, uyku duzeni ve ruh hali tamamen bebege geciyor diyor

evet ya o yuzden daha dıkkatlı olmamız lazım, ben arada cok gergın oluyorum, yedıgıme ıctıgıme daha cok dikkat etmem lazm

evet ya o yuzden daha dıkkatlı olmamız lazım, ben arada cok gergın oluyorum, yedıgıme ıctıgıme daha cok dikkat etmem lazm

benim hamileligim hic gergin gecmiyor aslinda yani genel olarak sinirli yapim yok
hatta cok alingan hassas bir yapim var sakinim
ama malesef takintilarim oluyor
endiselerim olyuor bebegime dair

ne güzel hareketlerini hissetmen canım.inşl bizde o günleri görürüz.sabırla ve merakla bekliyoruz o duyguları yaşamayı.sen öyle bir anlatmışssınki hhemen tekmelesede bende hissetsem dedim.kaçıncı haftandasın sen.ben yarın 15.haftama merhaba diyeceğim.

karışacağız tabi canım biz bildiklerimizi paylaşıyoruzki bilmeyenlerde öğrensin diye.çok teşekkür ederim uyarın için.ben sıcak su derken ılık gibi.sabun konusunu bende duymuştum .ama bildiğimiz sabun değilde genital bölge için jeller varya hani blindik bir marka ayrıca :)onun jelini kullanırım hep.bende onunla yıkamayınca nedense rahat edemem.jelde sakıncalımı peki.dr mantar dedi bana.

Vajina sabunla yıkanabilir mi? - UZMANTV
o olabiliyormus ama disaridan sadece
icine etki etmeden

benim hamileligim hic gergin gecmiyor aslinda yani genel olarak sinirli yapim yok

o takıntı bende de var canım.bende bebeği bazen hssediyorum gibi oluyor sanki böyle bir tarafa geliyor gibi sanki pıt pıt çok net olmasada bir ses var gibi.ama bir gün olmasa ah ah vah vah demeye başlıyorum.inşl tekmelenmeye başlarızda endişelerimiz biran önce biter.

Benım tum gergınlıgım ıs yerı yuzunden oluyor gelen gıden cok laftan anlamayanı cok cok sık tartısma yasanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…