- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.101
iyi aksamlarrrr 45 dk dır usenmedım yemedım ıcmedım gecmışi okuorumsuç bende girmezsem böle olur
ve ben dün itibariyle bebeğimintekmelerıyle yasıyorum hareket fln degıl bıldıgın tekme atıyor dun sınemaya gıttık fılme odaklanamadım hareketlerı beklemekten cok ama cok guzel bır duyguymus cok sukur allaha eşime dıyorum suan yasadıklarımı yasamanı cok ısterdım dun gece yattım uyutmadı beni herkez dıyor sımdı cok sık olmaz ama 2 gundur maşallah kıpır kıpır
saglık ocagı tetenoz asım ıcın yarın a gun vermişti bugun gıttım doktorum 20. haftada yaptırmam gerektıgını soyledı dedım.sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi.ben 20. hafta yaptırmak ıstıyorum dedım 10 aralıga gun verdi.ve her gelısınde kan sayımlarına bakılacak aç gel dedi...kaç kilo aldın dedi. 4 fln dedim cok ıyı dedi.20. haftaya kadar 6 kıloya kadar cok normal dedi...bizden bu kadar teyzelerııı çeneniz maşallah yıne düşmüş:)))
gecen dert yanıyorum belım agrıyo diye
demesin miben sana hamıleyken evde 2 amcan 2 dayın vardı kıs gunuydu soba kovaları tasıdım tum evın ısını yaptım cogu kez makına bozuldugu için elimde camasır yıkadım sen işi gucu kocaya yaptırıyon bir de belim agrıyo diye geziyon, kendini hastalıga verme kalk ısını gucunu yap yattıkca hastalanırsın dedi
amanın dedim annem haşladı beni :18:
aynı sorun bende de var ve hala devam ediyor.drye bende sorma gereği duymadım.normal zamanda da öle oluyor ya sıcak su sabun herşeyi halleder dedim.bazen geçiyor gibi oluyor bazen çok şiddetli oluyor kaşınıt.banada hamile olduğun için 1 tane fitil verecem dedi.ve krem yazdı onu sürecekmişim.ama ben üşengeç hatun eczaneye gidip almadım.bugün eşim kızdı neden almadın diye sanırım yarın alır o :):)bana böyle birşey anlatmadı dr.sadece geçmezsse antibiyotik yazacam dedi okadar.olay bukadar ciddi yani.yarın hemen alıyım inşl.bende gaz sorunuda çok var.sende de varmı.nefes bile alamıyorum bazen.
Canım benim akıntı da fizyolojik olmalı çünkü beyaz renkte ama verilen fitil, mantar tedavilerinde diye yazıyor perspektifinde sanırım bende vajinal mantar oluşmuş gerçi doktor böyle birşey demedi ama fitil verdiklerine göre herhalde öyle birşey olmuş olmalı ama cuma günü doktora gittiğimde iyice bir öğrenicem fizyolojikmi yoksa enfeksiyonamı çevirmiş diye sorucam bakalım ne diyecek.
çok benziyoruz canım senle...bu ülkede her kurumda iyi çalışanın mükafatı hep daha fazla iş olmuştur..az çalışanın yanına kar kalır...bu seneye kadar çocuklarıma en iyi eğitimi vereceğim diye kendimi paraladım..ders dışında çok etkinlik yaptım..ama bu sene ders saatinde ne kadar yapabiliyosam o..önce kendi çocuğumu düşünmem lazım..kendi çocuğuma değer vermezsem başkalarının çocuklarına nasıl değer verebilirim ki..Allahtan velilerim çok anlayışlı beni seviyolar..nerdeyse 2 ay raporluydum..bir tanesi nerde bu öğretmen demedi..siz ii olun hocam yeter dediler en ii biz anlarız sizi dediler daha bi mutluyum şimdi..öğrencilerimi çok seviyorum..velilerimle çok iyiyim müdür ne demiş o ne demiş hiç takmıyom valla...
nilaycim cok sevindim
oglusun isaret veriyor artik sana
yerim ben onun tekmelerini
bol bol tekem atsinlar yuzumuzu guldursunler yavrucuklar
canım benım ya ben senınde az kaldı bugun yarın baslar artık ama net olarak sınemada hıssettım hiç durmadı hiç hemde uyuyamadım daa sımdı cıkolata yedım beklıyorum baslar heralde bırazdan
belkide uyumaktandır :) günde 16 saatten fazla uyuyorum :)))))) ama ne yapayım gözlerım açılmıyor zaten sürekli yatmam lazım ben de fırsat bu fırsat uyuyorum :) yarın ayrıntılı usg var 4lü tarama var heyecan yaptım uyuyamıyorum((
hayırlı olsun canım ismiyle yaşasın kucuk hanım :118::115::115:
bizde isim konusu net gibi ama malum erkek olursa kayınpederın ısmı canımı sıkıyor bir kendimi dizginliyorum bırak olsun ne olacak diyorum sonra seytan aklıma gırıyo kendı kendımı yıyorum kısa surede bu konuyu asmış olmanıza sevindim bakalım biz ne olacağız eşim istediğin ismi koy dedi ama işte 2. ism belli olunca
aman neyse diyelim sağlıklı olsun da erkek oldugu bile garanti değil nasılsa
çok teşekkür ederim tatlım amınnnnnn
ah bilirim o muhabbetlerı ama ayıp edıyorlar canım yaa ne alaka yanı hıc hoslanmıyorum oyleee ebe dede ısmı konucak dıye dıretmlerden sevgı boylemı bellı olcak sankı sacma gelıyor
canım bosver yınede kotu olma ıkıncı ısmıde gonlune gore koyarsın bızımkıde koysa saygdı duyardım ıkıncı ısmı dıretırdım sanırımmmm napıcaksın kırmaamak ıcın ıste allahtan buyukler bızde anlayıslıda o sorunu yasamadık barı
canım sende gonlune gore ıstedıgın bır ısmı koyarsın artık.
eşimin bi yaşlı teyzeesı var ruyasında gormus bayrmda dıoyrkı adını zıya koyun dıyor bende sevmedım guzel degıl ıstmedım ıste esım dalga gecıyordu zıya dıye ama bak kız oldu :) kısmet gercekten
canm sorma aynı dert bende de var bana sormadan isimler koyulmuş bile kız medine erkek oğuzhan sinir oluyorum ya daha ben düşünmedim çocuğumun ismini bu ne ya herşeye atlıyorlar ama benm eşimin ailesi benmkilr karşmaz öyle şeylere hayır yani bekleyin de ben sorayım size dimi yani sanki onlar doğuracak
canım ben hos bulmuyorum saygı duyulmuyor boyle olunca ayıp edıyorlar bana göre sız kendı cocogunuza koyarken karıstılar ılla acısını evlatlardan cıkarmanın luzumu ne anlamadım
sıkma canını sen bosver cevabını tatlı bır sekılde belırt annesı babası olarak bız verıcez de yada cınsyet netlestıyse koyun atın ortaya kımsede karısmasın ızın vermeyın
annemin cok yakınında olacagız hakıkaten rabbım bır kapıyı kapatırken dıgerını ardına kadar acıyor
eşim asker görev yerı de muğlaydı neyse muglada yasayacagımı dusunuyordum sonra dugunden 3 gun sonra atamam İstanbula çıktı :18: mugladakı evime gidemeden İstanbula taşındık ev kurduk (eşyalarım hala orada duruyo ha gittik gidecez derken boş lojmanda eşyalr beklio) eşimde bir şekilde geçici görevle yanıma geldi zaman geçti İstanbuldaki başarısı başka bir kurumun ilgisini çekmiş ve Ankaradan teklif geldi
dedim hakkında hayırlısı istiyorsan geç ömür boyu tek şehir konyaya annenlere de yakın sen bilirsin dedim
Eşeğim biliyo ki ölüyorum kabul etsin diye kabul etti geçiş işlemleri bitsn inş. ocak gbi başlayacak işe
evi de çocuktan dolayı anneme yakın tutacaz
valla ne şanslıısın canım neguzle yaaa hem kafan rahat calısırsın bızım gıbı gurbette olanlar ıcın bakıcı ısı cok zor anneler yanımızda olsa ahhh
iyi aksamlarrrr 45 dk dır usenmedım yemedım ıcmedım gecmışi okuorumsuç bende girmezsem böle olur
ve ben dün itibariyle bebeğimintekmelerıyle yasıyorum hareket fln degıl bıldıgın tekme atıyor dun sınemaya gıttık fılme odaklanamadım hareketlerı beklemekten cok ama cok guzel bır duyguymus cok sukur allaha eşime dıyorum suan yasadıklarımı yasamanı cok ısterdım dun gece yattım uyutmadı beni herkez dıyor sımdı cok sık olmaz ama 2 gundur maşallah kıpır kıpır
saglık ocagı tetenoz asım ıcın yarın a gun vermişti bugun gıttım doktorum 20. haftada yaptırmam gerektıgını soyledı dedım.sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi.ben 20. hafta yaptırmak ıstıyorum dedım 10 aralıga gun verdi.ve her gelısınde kan sayımlarına bakılacak aç gel dedi...kaç kilo aldın dedi. 4 fln dedim cok ıyı dedi.20. haftaya kadar 6 kıloya kadar cok normal dedi...bizden bu kadar teyzelerııı çeneniz maşallah yıne düşmüş:)))
canım sevındım senın adınaa ınsallah bende duymak ıstıyorum en sertınden hemde o tekmelerden yaa :)
masallahhh
bugun gobegımde pıt pıt bısıler vardı acabaa ondan mı gelıyordu bılemedım kondrırramadım canım yaaa sızede oluyormu gobegımdenn pıt pt bısıler geldı
bırde sız elınızı nereye koyuyorsunuz artık karnınıza yoksa kasıklara dogruumuu :)
evettttt kesinlikleee
annem surekli uyariyor beni birak su pirpirikliligi bebegin stresli olacak diye
doktorumla da konustuk bulustugumuz gun, yeme icme aliskanligi, uyku duzeni ve ruh hali tamamen bebege geciyor diyor
evet ya o yuzden daha dıkkatlı olmamız lazım, ben arada cok gergın oluyorum, yedıgıme ıctıgıme daha cok dikkat etmem lazm
karışacağız tabi canım biz bildiklerimizi paylaşıyoruzki bilmeyenlerde öğrensin diye.çok teşekkür ederim uyarın için.ben sıcak su derken ılık gibi.sabun konusunu bende duymuştum .ama bildiğimiz sabun değilde genital bölge için jeller varya hani blindik bir marka ayrıca :)onun jelini kullanırım hep.bende onunla yıkamayınca nedense rahat edemem.jelde sakıncalımı peki.dr mantar dedi bana.cok karismak gibi olmasin ama sen simdi hamilesin ve o bolgeye sicak su uygulaman sakincali
ustelik vajina sabunla yikanmamali hicbir zaman cunku vajinanin ph degerini bozar ve enfeksiyonlara dateiye cikarir
temizligin en guzeli ilik suyla ve saece suyla disaridan temizlemektir o bolgeyi
benim arkadasim beni dinlemiyordu o kadar soylememe ragmen her iliskiden sonra sabunla yikiyormus falan, surekli sabun kullaniyordu ama sistitten hic kurtulamadi oyleki iyice ilerlemis yumurtaliklarina kadar iltihap
yapma dedigimde ne yapayim temizlik iste diyordu bana
ben de temizlik oyle olmaz ben sadece su kullaninca pis mi oluyorum yani demistimustelik islikiden sonra da hemen vajina yikanmamali ki vajina kendi kendini temizliyor zaten
ne güzel hareketlerini hissetmen canım.inşl bizde o günleri görürüz.sabırla ve merakla bekliyoruz o duyguları yaşamayı.sen öyle bir anlatmışssınki hhemen tekmelesede bende hissetsem dedim.kaçıncı haftandasın sen.ben yarın 15.haftama merhaba diyeceğim.
karışacağız tabi canım biz bildiklerimizi paylaşıyoruzki bilmeyenlerde öğrensin diye.çok teşekkür ederim uyarın için.ben sıcak su derken ılık gibi.sabun konusunu bende duymuştum .ama bildiğimiz sabun değilde genital bölge için jeller varya hani blindik bir marka ayrıca :)onun jelini kullanırım hep.bende onunla yıkamayınca nedense rahat edemem.jelde sakıncalımı peki.dr mantar dedi bana.
benim hamileligim hic gergin gecmiyor aslinda yani genel olarak sinirli yapim yok
hatta cok alingan hassas bir yapim var sakinim
ama malesef takintilarim oluyor
endiselerim olyuor bebegime dair
benim hamileligim hic gergin gecmiyor aslinda yani genel olarak sinirli yapim yok
hatta cok alingan hassas bir yapim var sakinim
ama malesef takintilarim oluyor
endiselerim olyuor bebegime dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?