2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sorma canim aynen oyle
benim endiselerim ise vajinal agri kasik agrisi
cok sIk oluyor
oyle ki iki gundur baya degisik gerginliklerim var uzuyor beni aglatiyor hatta
siddetli degil cok sukur ama kafayi takmama yetiyor
cok hareketliyim bu ara ondan mi oluyor bilmiyorum

kasık ağrısı bende de çok sık oluyor canım.üşütüyorsun falan diyorlar.ama kalkar kalmaz hemen bir çorap ve ceketimi giyerim.ama hala ne gaz ne kasık ağrısı bitmiyor.hele kasıklarım çok ağrıdığına vcye gitmeye korkarım acaba birşey görürümüyüm diye.bende hareketliyimdir ama bu aralar hep yatarak dinlnmeye çalışıyorum yine geçmedi.

ben hissediyorum
ama ara ara cok net degil
bazi gunler cok kipir kipir bazen cok net degil
ben de gezmeye gidince cok mutlu bebisim
arabaya bindigimde bile hareket ediyor
bugun sadece 3 kere vurdu ama
benım netlestı ya daha onceden ben hıssetmıyordum yada benımkı hızlı cıktı
Aysekrem kızının ismi hayırlı olsun bız daha karar asamasına gelemedık :)

tşekkür ederim canım valla gelıp kurtulmak en iyisiymiş sıkılmıştım stersten

oyy olucak olucakkk evet pıtpıtlar bebısın hareketlerı bende kasık ta degılde benımkıler gobegımın altında oluyor hemen ama elımı goturene kadar cooktan bırakmıs oluyor yetısemıyorum o tekmelere

inşallah cnm 17+1 ız bız

evet evde yatarak gunumu gecirdigim gunlerde de oluyor
ama sanirim benimki usutmeyle ilgili olailir
ben kisa mesafe de olsa o -25 havayi icime cektim mi yeter
ister istemez kapiyorumdur vainaya agri sokulunca da sanirim usutmekle iliglidir
alt tarafi 3 dk disarida kaliyorumdur ama usutme ihtimalim var

annemin teorisine gore tamamen rahim yapimla iligli
zaten senin adetler siddetli sancili oluyor hapsiz yasayamiyorsun 13 yasindan beri diyor
simdi hamilelikte rahim buyurken bebis varken boyle seyler agrilar normaldir diyor

arkadaşlarrr kakao yagı kayısı cekırdegı yagı kantoran yagından olusan karısımıımı surmus bulunuyorum :/ kokusu sankı kotu yaaa
merak edenlere
aktardan aldım sısıler mınık ve tanessıı 3 lıra aktar gunde bır defa surulurse 15 gun gıder dedı ılerleyen zamanlarda surme mıkatarı artırılırsa daha ıyı olur dedı

ay ne guzel.senmı ıcat ettın yoksa tavsıye uzerınemı kullanıyosun yag karışımını.

Ben de yağ almak için aktara gittiğimde Akzer marka bitkisel çatlak yağı aldım. Alıp kendim karıştırmaktı asıl niyetim ama oranlarının aynı olmadığı falan yazıyordu bi yerde, birinden bir ölçüyse diğerinden yarımmış falan.. Hazır yapılmışı varken onu almak daha mantıklı geldi, içeriğinde badem yağı, kakao yağı, fındık yağı, portakal yağı, acıbadem yağı, kayısı yağı, kabak çekirdeği yağı susam yağı ve sarı kantaron yağı varmış. fiyatı 15 liraydı. kokusu portakal gibi, seviyorum sürmeyi :)

o maşaallah siz haftalık olarak öndesiniz 2 hafta falan var aramızda.bize daha çok varmış desene :)inşl bizde o duguları yaşarız.

ah ah.işte o sıvıyı çıkaramamak beni rahatsız ediyor.tüm gün bulanıyor.
onu bir çıkarabilsem. gittikçe çıkaramıyorum artık.
hamilelik tabi ki,çok güzel kadın için en özel anlardan birisi.
o koca göbekle dolaşmak,müthiş.
benim kisi çözüm aramak.

canım bendeee o kremden gordum ama acıkcasııı katkı olacagını düşündüğüm için yagları almak ıstedım en azından tarım bakanlııgı onaylı oldugu ıcın aklını karıstırmak ıstemem ama dogal olmasını en aza ındırmek ıcın yanı sırf buyuzden bebek yagından bıle vazgectım acıkcası tabıkı sen bılırsın

sorma cnm aynı durumdayım bır gram dahi alamadım
neyskı bebeğin gelişimi iyicok şükür
soyle yesem yesem doymasam:)

o zaman da doysam dersin.ben verdiğim kilolarımı geri almaya başladım,bile.
biliyorum,çok zor.yaşamayan bilemez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam kızlarrrr iyi akşamlar
bnmde bikaç gündür kasık ağrım oluyo arada bebişlerimiz büyüyorrrrr
bu arada çatlaklar için ben lierac aldım indirimde yakaladım 35,90 dı.
bugün birde vazelin aldım 3 tl ye.
sabah birini akşam birini sürersem yetiririm sanırım. inş ta işe yararlar.
kaşınmaya başladım çünkü ara ara öyle bi tatlı kaşınıyoki.
ya iyi güzelde vazelin çok vıcık vıcık 4 saat önce sürdüm karnım hala yapış yapış

Cok yedım ya :26: patlayacak gıbı hıssedıyorm

ne yedin bakımmm
bende yogurt yıyorum canım

arkadaşkar siz hangi süt ve süt ürünlerini yiyorsunuz kalsiyum için

doktorum et ve süt ürünleri ok önemli demişti bende her akşam süt içmeye çalışıyorum yogur yemeye calsııyorum

ne tur yogurt ve sut tercıh edıyorusnuz acabaa

hadi bakalım sırada yoğurtlarımız var.
ben bir kase yoğurt koydum yemeye çalışıyorum.
süt içemiyorum.İnşallah yoğurt sütün yerini tutar.

Yogurdu ıs yerınde yıyorum ben bılıyorum aksam eve gıdınce usenecem yattım gene yerıme esımın kalkmasını fırsat kolluyorum ılk kkalkmasında tost cay ıstedım ıns kalkınca cayımı tazeleyecek allah basımızdan eksık etmesın kocalarımızı

Cok yedım ya :26: patlayacak gıbı hıssedıyorm

hadi bakalım sırada yoğurtlarımız var.
ben bir kase yoğurt koydum yemeye çalışıyorum.
süt içemiyorum.İnşallah yoğurt sütün yerini tutar.

annaa aynı anda :)
yıorum hatta abarttım olayı yogurt kasesını aldım dıbınde kalnı oylece yıorum

canım yogurtta ınanılmaz faydalıııı merak etmeee gunluk tuketılmesı gerekenler ıcınde yogurt var meselaa kesın

Haftasonları patets salatası yapıp tuppera koyuyorum canım ıstdıkce yıyorum esım de tost yaptı onu yedım de cok geldı :26: walla canım cok dıkkat etmıyorum ben yogurt sut olayına ıs yerınde pınarın yarım yaglısını ıcıom genelde yogurtta cok nadırde olsa meyvelı (cuma seftalıcektı cnm bulamayınca yogurt yedım) ya da evde ne varsa onu yıyorum ama artık baslamama lazım duzenlı yemmeye

canım sıkma canını dıkkat etmıyorum dıye olur elbet bebegımız zaten bızden yeterınce beslenırmıs ama onemlı olan bızım cok daha ıyı olup bebegede ıyıı saglıklı aktarabılmemız ıcın ıyı beslenmemız gerekırmıs yoksa bızım vucudumuz erırmıs oyle düşün..
bende işte elımden geldıgınce etmeye calısıyorum ama oyle saatı saaatınee degıl ıste olunca mumkunde olmuyor ama 3 ogun yıorum ıstee meyva yemeye calısıyorum sut yada yogurt e vıtamınde kullanıyorz kan ılacıda artık rabbıme emanetızz bırde ınanılmaz ıstah var bende cok yeemeye baslaıdmmm allahtan zayıfımda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…