- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.121
o takıntı bende de var canım.bende bebeği bazen hssediyorum gibi oluyor sanki böyle bir tarafa geliyor gibi sanki pıt pıt çok net olmasada bir ses var gibi.ama bir gün olmasa ah ah vah vah demeye başlıyorum.inşl tekmelenmeye başlarızda endişelerimiz biran önce biter.
sorma canim aynen oyle
benim endiselerim ise vajinal agri kasik agrisi
cok sIk oluyor
oyle ki iki gundur baya degisik gerginliklerim var uzuyor beni aglatiyor hatta
siddetli degil cok sukur ama kafayi takmama yetiyor
cok hareketliyim bu ara ondan mi oluyor bilmiyorum
benım netlestı ya daha onceden ben hıssetmıyordum yada benımkı hızlı cıktıben hissediyorum
ama ara ara cok net degil
bazi gunler cok kipir kipir bazen cok net degil
ben de gezmeye gidince cok mutlu bebisim
arabaya bindigimde bile hareket ediyor
bugun sadece 3 kere vurdu ama
Aysekrem kızının ismi hayırlı olsun bız daha karar asamasına gelemedık :)
oyy olucak olucakkk evet pıtpıtlar bebısın hareketlerı bende kasık ta degılde benımkıler gobegımın altında oluyor hemen ama elımı goturene kadar cooktan bırakmıs oluyor yetısemıyorum o tekmelerehayırlı olsun canım ismiyle yaşasın kucuk hanım :118::115::115:
bizde isim konusu net gibi ama malum erkek olursa kayınpederın ısmı canımı sıkıyor bir kendimi dizginliyorum bırak olsun ne olacak diyorum sonra seytan aklıma gırıyo kendı kendımı yıyorum kısa surede bu konuyu asmış olmanıza sevindim bakalım biz ne olacağız eşim istediğin ismi koy dedi ama işte 2. ism belli olunca
aman neyse diyelim sağlıklı olsun da erkek oldugu bile garanti değil nasılsa
çok teşekkür ederim tatlım amınnnnnn
ah bilirim o muhabbetlerı ama ayıp edıyorlar canım yaa ne alaka yanı hıc hoslanmıyorum oyleee ebe dede ısmı konucak dıye dıretmlerden sevgı boylemı bellı olcak sankı sacma gelıyor
canım bosver yınede kotu olma ıkıncı ısmıde gonlune gore koyarsın bızımkıde koysa saygdı duyardım ıkıncı ısmı dıretırdım sanırımmmm napıcaksın kırmaamak ıcın ıste allahtan buyukler bızde anlayıslıda o sorunu yasamadık barı
canım sende gonlune gore ıstedıgın bır ısmı koyarsın artık.
eşimin bi yaşlı teyzeesı var ruyasında gormus bayrmda dıoyrkı adını zıya koyun dıyor bende sevmedım guzel degıl ıstmedım ıste esım dalga gecıyordu zıya dıye ama bak kız oldu :) kısmet gercekten
canım ben hos bulmuyorum saygı duyulmuyor boyle olunca ayıp edıyorlar bana göre sız kendı cocogunuza koyarken karıstılar ılla acısını evlatlardan cıkarmanın luzumu ne anlamadım
sıkma canını sen bosver cevabını tatlı bır sekılde belırt annesı babası olarak bız verıcez de yada cınsyet netlestıyse koyun atın ortaya kımsede karısmasın ızın vermeyın
valla ne şanslıısın canım neguzle yaaa hem kafan rahat calısırsın bızım gıbı gurbette olanlar ıcın bakıcı ısı cok zor anneler yanımızda olsa ahhh
canım sevındım senın adınaa ınsallah bende duymak ıstıyorum en sertınden hemde o tekmelerden yaa :)
masallahhh
bugun gobegımde pıt pıt bısıler vardı acabaa ondan mı gelıyordu bılemedım kondrırramadım canım yaaa sızede oluyormu gobegımdenn pıt pt bısıler geldı
bırde sız elınızı nereye koyuyorsunuz artık karnınıza yoksa kasıklara dogruumuu :)
ne güzel hareketlerini hissetmen canım.inşl bizde o günleri görürüz.sabırla ve merakla bekliyoruz o duyguları yaşamayı.sen öyle bir anlatmışssınki hhemen tekmelesede bende hissetsem dedim.kaçıncı haftandasın sen.ben yarın 15.haftama merhaba diyeceğim.
karışacağız tabi canım biz bildiklerimizi paylaşıyoruzki bilmeyenlerde öğrensin diye.çok teşekkür ederim uyarın için.ben sıcak su derken ılık gibi.sabun konusunu bende duymuştum .ama bildiğimiz sabun değilde genital bölge için jeller varya hani blindik bir marka ayrıca :)onun jelini kullanırım hep.bende onunla yıkamayınca nedense rahat edemem.jelde sakıncalımı peki.dr mantar dedi bana.
kasık ağrısı bende de çok sık oluyor canım.üşütüyorsun falan diyorlar.ama kalkar kalmaz hemen bir çorap ve ceketimi giyerim.ama hala ne gaz ne kasık ağrısı bitmiyor.hele kasıklarım çok ağrıdığına vcye gitmeye korkarım acaba birşey görürümüyüm diye.bende hareketliyimdir ama bu aralar hep yatarak dinlnmeye çalışıyorum yine geçmedi.
Valla bende kremlere güvnmiyorum
daha öncede sizlerle paylaştığım yağ karışımını kullanıyorum
geneldede gün aşırı banyodan sonra bolca sürüyorum yetiyo
ama iki günü geçersem (artık psikolojikmi bilmem) kaşıntı başlıyo
ve sonuna kadar da böyle gitmeyi düşünüyorum
ay ne guzel.senmı ıcat ettın yoksa tavsıye uzerınemı kullanıyosun yag karışımını.
arkadaşlarrr kakao yagı kayısı cekırdegı yagı kantoran yagından olusan karısımıımı surmus bulunuyorum :/ kokusu sankı kotu yaaa
merak edenlere
aktardan aldım sısıler mınık ve tanessıı 3 lıra aktar gunde bır defa surulurse 15 gun gıder dedı ılerleyen zamanlarda surme mıkatarı artırılırsa daha ıyı olur dedı
sorma canim aynen oyle
benim endiselerim ise vajinal agri kasik agrisi
cok sIk oluyor
oyle ki iki gundur baya degisik gerginliklerim var uzuyor beni aglatiyor hatta
siddetli degil cok sukur ama kafayi takmama yetiyor
cok hareketliyim bu ara ondan mi oluyor bilmiyorum
benım netlestı ya daha onceden ben hıssetmıyordum yada benımkı hızlı cıktı
tşekkür ederim canım valla gelıp kurtulmak en iyisiymiş sıkılmıştım stersten
oyy olucak olucakkk evet pıtpıtlar bebısın hareketlerı bende kasık ta degılde benımkıler gobegımın altında oluyor hemen ama elımı goturene kadar cooktan bırakmıs oluyor yetısemıyorum o tekmelere
inşallah cnm 17+1 ız bız
o maşaallah siz haftalık olarak öndesiniz 2 hafta falan var aramızda.bize daha çok varmış desene :)inşl bizde o duguları yaşarız.
Benim de bulantılarım ve koku hassasiyetim azaldı ama tamamen geçmedi. Bazen sabahları çıkarıyorum ama midemdeki sıvıyı çıkarıyorum çoğunlukla, hamilelik başından beri yediklerimi çıkardığım nadir oldu çok şükür. Bulantılarımı seviyorum çünkü bana hamile olduğumu hatırlatıyor. :) Bu günümüze şükür...
Ben de yağ almak için aktara gittiğimde Akzer marka bitkisel çatlak yağı aldım. Alıp kendim karıştırmaktı asıl niyetim ama oranlarının aynı olmadığı falan yazıyordu bi yerde, birinden bir ölçüyse diğerinden yarımmış falan.. Hazır yapılmışı varken onu almak daha mantıklı geldi, içeriğinde badem yağı, kakao yağı, fındık yağı, portakal yağı, acıbadem yağı, kayısı yağı, kabak çekirdeği yağı susam yağı ve sarı kantaron yağı varmış. fiyatı 15 liraydı. kokusu portakal gibi, seviyorum sürmeyi :)
sorma cnm aynı durumdayım bır gram dahi alamadım
neyskı bebeğin gelişimi iyicok şükür
soyle yesem yesem doymasam:)
Cok yedım ya :26: patlayacak gıbı hıssedıyorm
hadi bakalım sırada yoğurtlarımız var.
ben bir kase yoğurt koydum yemeye çalışıyorum.
süt içemiyorum.İnşallah yoğurt sütün yerini tutar.
hadi bakalım sırada yoğurtlarımız var.
ben bir kase yoğurt koydum yemeye çalışıyorum.
süt içemiyorum.İnşallah yoğurt sütün yerini tutar.
ne yedin bakımmm
bende yogurt yıyorum canım
arkadaşkar siz hangi süt ve süt ürünlerini yiyorsunuz kalsiyum için
doktorum et ve süt ürünleri ok önemli demişti bende her akşam süt içmeye çalışıyorum yogur yemeye calsııyorum
ne tur yogurt ve sut tercıh edıyorusnuz acabaa
Haftasonları patets salatası yapıp tuppera koyuyorum canım ıstdıkce yıyorum esım de tost yaptı onu yedım de cok geldı :26: walla canım cok dıkkat etmıyorum ben yogurt sut olayına ıs yerınde pınarın yarım yaglısını ıcıom genelde yogurtta cok nadırde olsa meyvelı (cuma seftalıcektı cnm bulamayınca yogurt yedım) ya da evde ne varsa onu yıyorum ama artık baslamama lazım duzenlı yemmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?