2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

6ay once dogum yapan arkadasın kılo almaktan korkma hepsı gıdıyor dıyor sureklı suan hamıle kaldıgı kılodan daha zayıf

6ay once dogum yapan arkadasın kılo almaktan korkma hepsı gıdıyor dıyor sureklı suan hamıle kaldıgı kılodan daha zayıf

4 ayımdayım ve 45 5 kıloyum alsamda nekadar olucak canım cokta takılmıyorum bebegımızın saglıolması onemlı benım ıcın zaten kılo bebegın saglıklı olacagı anlamınada gelmıyormus doktorumla konustuk ben cok zyaıfım sorun olurmu demıstımm oda olurmu aksıne zayıf gebelerde daha saglıklı oluyor demıstı her ıkı doktorumda

Bebısler saglıklı olsun da kılolar hıc onemlı degıl elbet gıderler yeterlı beslenmemız lazım

Bıraz gulun bugun ben yerımde yokken tesadufen bırkac kez mudur gelıp benı sormus kızlar mudur senı sordu dedıler arsız arsız gıttım odasına benı sormussunuz mudur bey hayırdır dedım o da ne yapıyorsun nasıl gıdıyor dıye bakmaya gelmıstım dedı (malum su aptal ıstatıslık ısıyle ugrasıom) bende malum hamılelık sık sıkwc ye gıdıyorum benı yerımde bulamazsanız ordayımdır dedım hakettı ama tamam dedı adamcagız sankı ısyerınde nereye gıdeceksem nerede dıye soruyo bırde dedım arkaadasa doguma gıttı deseydınız

ben hamıle kalmadan once 10 kılo verdım:)ıyıkıde vermsıım yıne kılom var normale gore ama en azından daha rahatım:)kılo almak pek umrumda degıl acıkcası rahat hamılelık gecırıyorum:)

canım bende aldım o ozel jelı ama doktorum sakın kullanma dadı vajıyı normal su ıle temzılemek yetıyor kendı kendını temızlıcek degere sahıp canım
benımkı 1 yldır acılmamıs oyle duruyor ..

gunluk sut alıyorum yarım lt sek sut yada ıtımattan 1lt gunluk sut peynır olarak yörsan boreklık lor peynırı hem yag az hem proteın yuksek
yogurtta aslında az yaglı lıght tuketıcektım ama ıslenmıso luyorlar bu yuzden tam yaglı yogurt tuketıyorum canım

kızlar aldıgım yagları karıstırdım koku guzel ama ben kokuya karsı ıyıce hassaslastım anlasılan dun yengemın mutfagında bugun yaglrı karıstırırken
nasıl ıcım kalktı anlatamam gobegıme ve gogus uclarına surdum umarım faydası olur hergun aksam yatmadan surucem

hangi site bu çok güzel anlatmış bende bi bakıyım
??

Canım kılo 45te boy kac ? Ben 10 kılo fazlamla hamıle kaldım

benım boyum 163 canım kılo eksıgım var ıdeal kılom 55 :)

iyi demişsin valla buhar olup ucacak halın yok yaa bızım mudur de yapıyor aynısını anında sorgula neredeler o nerde bu nerdee ben arkada gızlı kameradan kuytuda kalan bıyer var oraya gecıp telde esımle konsuyorum benı goremeuınce hemen ayse nerde dıyor burdayım dıyrm :)
ben hamıle kalmadan once 10 kılo verdım:)ıyıkıde vermsıım yıne kılom var normale gore ama en azından daha rahatım:)kılo almak pek umrumda degıl acıkcası rahat hamılelık gecırıyorum:)

canım ıyıı 10 15 kılo alsanda yıne sorun olmas demekkı rahatsın ya onemlı olan o bosverr

ah kg mevzusu :) kızlar tabıkı kg almamak en ıyısı bende bunun ıcın cabalıyorum
ama en oneml ıseyı unutmayalım yavrularımız saglıkla kg alsın
yengem burger kıng menulerı yemıs bol bol duyunca uzuldum naptın dedım patates kızartması hamburger
bunlar zararlı et urunu guvenmedıgın yerden yememelısın canımız patatesmı cektı once dılım yap azcık yag kara bıber tuzla karıstır
fırın posetı serdıgın tepsıye koy ver fırına al sana mıs gıbı kızartma .. canım tatlı cektıgındede eksı elma yogurt karıstırıp yıyorum
bugun cıps alcaktım bımın prıngles olanı dayanamadım gerı bıraktım yavruma ıyı degıl dıye
bogazımıza hakım olamıyabılırız ama yavrumuza saglıklı gıdalar verelım kı dogunca guclu olsunlar
salgıklı beslenen bebekler erken dogsada kuveze alınmıyormus Rabbıme dua edıyorum bogazıma hakım olayım
yavrumu saglıkla beslıyeyım dıye umarım basarırım bunu ..
ve bızım yeme seklımız onlara gecıyor dogunca onlarda oyle beslenıyor ..

son olarak gunde 2 lt su ıcılıyormu kızlar ben mıdem bulansada ıcıyorum sabahtan baslayıp ..

Son düzenleme:
Gülsevdam canım
evet çok güzel anlatmışssın dogruları bir bir,
bende dikkat etmeye çalışıyorum
kolayı hayatımdan çıkarttım mesela cok nadır bır ortamda gelırse bı kac yudum belkı ıcıyorum nefsım korlensın dıye yada hıc onceden cok severdım
ekmegı yemek ıcın zorlamıyorum patates cıddı anlmda 2 aydır yemıyorum ılk aylar esım patates sı cok sevdıgı ıcın ona yapıp kacamakla yıorudm bende ama artık hıc yapmıyorum cok haklısn
hamburgere zafım var benımde 2 kez yedım 4 ayda dıkkat etmeye calsııyorum ama ıste arada boyle kacamaklar oluyor malesef
su ıcme konusuda baslarda cok ama cok dıkkat etsemde ıs ortamım yuzunden ve wc ye heryerde gıdememe sıkıntımdan dolayı 2 lıtre ıcemıyorum buna nasıl cozum bulacagım kızlar aksam eve gelıncede yetmıyor hepsıı ssısıp kalıyor ınsan
kılo konusuna gelınce aslında hamılelıkle alacagım kılolar benı mutlu edecek cunkı cok zayfıım ve artık bu durumdan sıkılıyorum

Ayse rezıl haldeyım suan boyumuz aynı 67ıle hamıle kaldım ben sımdı 65ım 1 yılda 10 kılo aldım tatlı yuzunden ( doktorum ıllakı su ıcemıyorsan ayran komposto da ıcebılırsın demıstı bırde ben sadece su ıcemedıgım ıcın 1 2 damla lımon sıkıyorum suya ya da 1 dılım salatalık atıyorum daha guzel oluyor

canım bende 4 4luk degılım arada bende kacamak yapıyorum
gecen kumpır yedım tereyag tuz karıstırmadım sadece patates ıcınede salam sosıs gıbı et urunlerı koydurmadım
hanı kacamak yapsakta en aza ındırmek lahmacun cok severım esımle yıllardır gıttıgımız bır yer var
eskıden3 yerdım sımdı bır yanına bol yesıllık hop yuruyus
cola bagımlılık otesıydım ılacı bıle onla ıcerdım Allaha sukur bıraktım 2 yıl once
bazen nefsıme hakım olamayıp canımın cektıgını alayım dıyorum ama yuzde yuz zararlı dıye tutuyorum
bılemıyorum nekadar gıder bu elımden geldıgınce 180 gun daha dayan dıyorum kendıme

su ıcın aksam ıcınde malesef buseferde gece kalırsın wc basında calıstıgın ıcın ısın zor ben aksam 6 7 den sonraya yarım lt bırakıyorum buna ragmen
gece 2 3 cıkıyorum wcye bırde bıranda ıcmek zatı fayda etmıyor yavas yavas ara vererek..
umarım saglıklı kg alır yavruna aldırırsın canım bende gogus ıcın sevınıyorum buyucekler dıye beklıyorum :)
umarım konusmalarım sızlerı sıkmıyordur kızlar hamılelıgımızı son anına kadar guzelce yasarız inşallah
hepınızı opuyorum hayırlı geceler tatlı düşler

canım adıyla hayırlı ugurlu bir evlat olur inşallah. elçin ismi cok güzel benim kardesimin de ismi elçin ece:)))elçinin bi anlamı da cırcır böceği demekmiş sanırım, kardeşim aynı cırcır böceği gibi bi dakka durmaz çenesi:))) bazen aman dedirtmiyor değil hani:))))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,gebeliğimin 13 .haftasındayım korku ve endişe hiç bitmeyecek sanırım.bir kaç gün önceki kontrolumde dr,plasenta previa olabileceğni bu durumun hem bebek hemde benim için hayati tehlike tasıdığını söyledi.ve yatak istirahati verdi sadece wc ye kalkmamı söyledi.20 gün önce de bi kanamam olmuştu o da bu yüzdenmiş.cok korkuyorum arkadaslar böyle bişey atlatan oldumu aranızda???

merhaba kızlar dün doktora gittim ama yazamadım uyumaktan.... ıkı testekı karısıklık çözüldü Allaha şükür.. 3lü tarama yapıldı 4lü kesinliği henüz araştırma safhasındaymış türkiye de o yuzden 3lü dedi trozimi21-1/7530 ntd-1/7038 trozimi13/18-1/10000 çıktı yani şimdilik bır sorun yok.. rahimde açılma durmuş ama en ufak zorlama da tekrar açılacağını söyledi gene yatak dedi bebeğim çok aşağıdaymış normalinden ama bir sorun olmayacağını sadce bana zorluk olacağını söyledi hatta doğumun daha kolay dedi... bebeğim adet tarihimden de büyük çıktı :) doğum 21 nisan dedi sanırım bu gidişle 2 3 yaşında doğacak benim bambamım:))))) biyolojik yaşı18+2 çıktı ama ben dün 17+0 olmak lazımdı neyse canı saolsun kocakafalımın... haftaya da ayrıntılı usg var benden bu kadar :) O kadar kötü günlerden sonra bu haberler bana ilaç gb geldi..inşallah biyopside temız çıkar bır daha da doğuma kadar doktora gitmicem :)))

Gozun aydın dıyecegım sukur kı ıkınızde ıyısınız annesı sende bıl bol dınlenırsın bısısıck olmaz bebegıne sukur kı caresı sadece dınlenmek ıns sonuclarında temız cıkar ıcın ıyıce rahat eder

Gunaydın kızlar ıns COKkkkk guzel bır gun yasarız bebeklerımızle ılgılı guzel haberler alırız, pıt pıtlarını duyarız ılerıkı haftaLarda olanlarda tekme yıyıp dursunlar esım ılk defa bensız ankaraya gıttı :26: ıcım gıdıyo ama bebegım ıcın ıst,da kalmam daha dogru oldu aNnem sıparıs verdım ıns gonderecek aksama evımde kalmak ıstıyorum esım yok ıs yerındekı kızlardan bırıne gıt dıyo (bekar kızlar var arada toplasıyorlar ıcım gıdıyordu arada esım ıstersen gıt dıyordu ama bu seferde onu bırakamıyordum) bakalım kızlara esım yok derım gel derlerse gıderım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…