- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.161
merhaba kızlar dün doktora gittim ama yazamadım uyumaktan.... ıkı testekı karısıklık çözüldü Allaha şükür.. 3lü tarama yapıldı 4lü kesinliği henüz araştırma safhasındaymış türkiye de o yuzden 3lü dedi trozimi21-1/7530 ntd-1/7038 trozimi13/18-1/10000 çıktı yani şimdilik bır sorun yok.. rahimde açılma durmuş ama en ufak zorlama da tekrar açılacağını söyledi gene yatak dedibebeğim çok aşağıdaymış normalinden ama bir sorun olmayacağını sadce bana zorluk olacağını söyledi hatta doğumun daha kolay dedi... bebeğim adet tarihimden de büyük çıktı :) doğum 21 nisan dedi sanırım bu gidişle 2 3 yaşında doğacak benim bambamım:))))) biyolojik yaşı18+2 çıktı ama ben dün 17+0 olmak lazımdı neyse canı saolsun kocakafalımın... haftaya da ayrıntılı usg var benden bu kadar :) O kadar kötü günlerden sonra bu haberler bana ilaç gb geldi..inşallah biyopside temız çıkar bır daha da doğuma kadar doktora gitmicem :)))
aynen canım ben de başlarda çok vicdan yaptım öğrencilerim geri kalacak diye sonra kendi çocuğum sağlıklı olmazsa ben de olamam dolayısıyla verimli olamam dedim ...3 aydır raporluyum nerdeyse...velilerim hep arayıp soruyo sağolsunlar....müdür falan vız gelir tırıs gider...
hepsı cok guzel canımm içlerınden bırını secıp okeylemen zor gozukuyorGünaydın minikler ve tatlı anneleri :))
İsimler netleşmeye başlamış, karar veremeyenler için aklımızdaki güzel olduğunu düşündüğümüz isimleri yazmayı öneriyorum.
Biz kızımız için bu isimleri beğenmiştik,
Derin
Duru
Nil
Ece
Dide
Cemre
Nisa
Miray
Sude
gunaydınn canımmm hadı saglıklı haberlerle gel ınsallahgünaydın güzel annelerbugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım uyku tutmadı :18: normalde 12den önce uyanmazdım :) rüyamda bile gördüm doktora gidiyoruz bi ses çalıyo doktor acil ameliyata gidiyo bana sen yat dinlen diye eşime merak ediyosan sende gel diyo onuda götürüyo zaten hergün bi rüya dünde düğün veya mevlüt gibi bi yerdeymişiz bebeğim olmuş mavi gözlü bi oğlan ama kimse sevmiyo bebeği kaynanam bile nasıl üzülüyom ama en güzel tarafı hala çok zayıftım rüyamda bile dedim kiloların hepsi gitmiş diye:) hayırlı günler bakalım size ne haberler getircem
var oyle kendını bılmezzler kendılerını pılot fln sanıyorlar..sınir seylerSabah sabah moralım bozuldu :26: gerzekalı dolmuscu oyle bır surdu kı arabayı 2 kez sert sekılde totumun uzerıne oturdum ıns bısı olmmaıstır yavruma
günaydın kızlar....
benim için pek aydın değil...yine sabah uyanır uyanmaz lavabonun yolunu tuttum..bitmicek benim çilemmmm:2::2::2:
var oyle kendını bılmezzler kendılerını pılot fln sanıyorlar..sınir seyler
gnaydın cnm gecmıs olsunn gecsın bıran once bulantılarınız ınsallah
Günaydın hanımlar dr gidenler güzel haberlerle gelin
hasta olan geçmiş olsun
morali bozuk olan bir nefes alıp pozitif enerji yükleyin kendinize :)
kızlar biz nasıl çaylar içebiliriz
ben siyah çay
birazda ıhlamur içiyorum
dr karışık çaylar içme dedi
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
canım bide kolay kilo veren bir insan değilim doğumdan sonra ne yapacağım derdi içime düştü bile.
yaaa bende aynı hareket te ediyorum artık ilk iki ay evt hiç hareket edemedim ama kilo da almamıştım şimdi ona rağmen 5 kilo aldım net. nası oluyo anlamıyorum hani hep eskiden bu kadar çok kilo alan hamileler çok yiyo herşeyi 2şer yiyoda öle kilo alıyo zannederdim ama ben yarım yarım yiyorum yinede alıyorum bundan sonrası artık resmen yemem gereken şeyleri yiyip ciddi diyet yapmak kalıyo galiba yoksa alıp başımı gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?