2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay masallahbende bizim bebegin zamanindan once gittigini dusunuyorum,cunku kilo aldim ama sadece gobek var baska yerimde bisey yok:)4 lu test icin bu hafta gidiyorum bende insallah iyi sonuclarimiz olur

heyet raporu mu aldın canım...

Günaydın minikler ve tatlı anneleri :))

İsimler netleşmeye başlamış, karar veremeyenler için aklımızdaki güzel olduğunu düşündüğümüz isimleri yazmayı öneriyorum.

Biz kızımız için bu isimleri beğenmiştik,

Derin

Duru

Nil

Ece

Dide

Cemre

Nisa

Miray

Sude

günaydın güzel anneler bugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım uyku tutmadı :18: normalde 12den önce uyanmazdım :) rüyamda bile gördüm doktora gidiyoruz bi ses çalıyo doktor acil ameliyata gidiyo bana sen yat dinlen diye eşime merak ediyosan sende gel diyo onuda götürüyo zaten hergün bi rüya dünde düğün veya mevlüt gibi bi yerdeymişiz bebeğim olmuş mavi gözlü bi oğlan ama kimse sevmiyo bebeği kaynanam bile nasıl üzülüyom ama en güzel tarafı hala çok zayıftım rüyamda bile dedim kiloların hepsi gitmiş diye:) hayırlı günler bakalım size ne haberler getircem

hepsı cok guzel canımm içlerınden bırını secıp okeylemen zor gozukuyor
gunaydınn canımmm hadı saglıklı haberlerle gel ınsallah

Sabah sabah moralım bozuldu :26: gerzekalı dolmuscu oyle bır surdu kı arabayı 2 kez sert sekılde totumun uzerıne oturdum ıns bısı olmmaıstır yavruma

günaydın kızlar....
benim için pek aydın değil...yine sabah uyanır uyanmaz lavabonun yolunu tuttum..bitmicek benim çilemmmm:2::2::2:

Son düzenleme:
Sabah sabah moralım bozuldu :26: gerzekalı dolmuscu oyle bır surdu kı arabayı 2 kez sert sekılde totumun uzerıne oturdum ıns bısı olmmaıstır yavruma
var oyle kendını bılmezzler kendılerını pılot fln sanıyorlar..sınir seyler
günaydın kızlar....
benim için pek aydın değil...yine sabah uyanır uyanmaz lavabonun yolunu tuttum..bitmicek benim çilemmmm:2::2::2:

gnaydın cnm gecmıs olsunn gecsın bıran once bulantılarınız ınsallah

Günaydın hanımlar dr gidenler güzel haberlerle gelin

hasta olan geçmiş olsun

morali bozuk olan bir nefes alıp pozitif enerji yükleyin kendinize :)

kızlar biz nasıl çaylar içebiliriz

ben siyah çay
birazda ıhlamur içiyorum

dr karışık çaylar içme dedi

benim doktorum abartmadığın sürece çay kahve hatta kola bile içebilirsin dedi. ben sadece çoook açık 1 çay içiyorum o da haftada 2-3 gün. ıhlamur bile içme diyen doktorlar olmuş arkadaşlara ama bence aynı çay gibi arada sırada içilince onun da zararı olmaz. sonuçta biz hasta değiliz sadece hamileyiz :)

kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya

yaaa bende aynı hareket te ediyorum artık ilk iki ay evt hiç hareket edemedim ama kilo da almamıştım şimdi ona rağmen 5 kilo aldım net. nası oluyo anlamıyorum hani hep eskiden bu kadar çok kilo alan hamileler çok yiyo herşeyi 2şer yiyoda öle kilo alıyo zannederdim ama ben yarım yarım yiyorum yinede alıyorum bundan sonrası artık resmen yemem gereken şeyleri yiyip ciddi diyet yapmak kalıyo galiba yoksa alıp başımı gidiyorum

önceden yemeyip şimdi yediğin şeyler var mı? ya da eskiye oranla daha mı az hareket ediyorsun? mutlaka vardır bir sebebi ancak bizim bulmamız ve doğru önerilerde bulunmamız çok zor. Ben de olmam gerekenden 5 kilo fazlaydım hamile kaldığımda. Eğer hızlı kilo alırsam diyetisyene gidip hem sağlığım için kilomu dengede tutar hem de bebeğim için gerekli vitamin minerallerden mahrum kalmam diye karar vermiştim. Çünkü kilo almaktan da daha zararlı olan bebeğinin yeterli beslenmesini engelleyecek şekilde az beslenmek diye biliyorum.

canım bide kolay kilo veren bir insan değilim doğumdan sonra ne yapacağım derdi içime düştü bile.

kızlar ben dün ikili testimi yaptırdım 12+4 de.dr yüzde elliyi geçik ihtimal kız dedi ama kendimi alıştırmak da istemiyorum sonradan cinsiyet değişen var mı yani yanılma payı

canım bide kolay kilo veren bir insan değilim doğumdan sonra ne yapacağım derdi içime düştü bile.

canım imkanın varsa şimdiden yüzmeye gitsen yada yoga gibi birşeye..hiç olmassa azar azar yürümeye başlasan..belki hareket biraz yavaşlatır kilo alımını..ama yine de üzülme kilo alıyorum diye..çok kişi var doğumdan 6 ay sonra kendi kilolarına dönüyorlar..bebeğin ve sen sağlıklı olun da kiloları sonrasında verirsin..

merak ettim , acaba vitaminler mi kilo yapıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…