- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.181
canım o dedıgın sanırım oncekı senın orda baya kucuktu
ctesı yenı gıttım dra 12+5 ken yenı resmı yukledm orda daha buyuk
ama ben yıne nub goremedım ondan sanada sordum
Yok ben göbüşten anlamıyorumbenimki de herkese göre aslında kız göbüşü ama öyle değil erkek herkesin yapısına göre göbüş güzel çıkmış maşallah senin bana geçen bi teyze kızım hani bebek nerde diyodu
Aynen ya benm gittiğimde hiçbişi gözükmüyo beyaz beyaz bişiler kadın anlıyordu hayret ettim
Gerçekten kilo alıp almadığını yalnız sen kendin bilirsin millet herşeyi söylüyo ya şimdiye kadar 1kilo çok iyi ben 4-5 buldum:26:
cicim gecmıs olsun iyi bak kendıne ...amaannn senın kız yıne gostermemıs kendınıhayırlısı olsun o doktor cok bılıyo ben suandan sonra senın bebiş ıcın kız dıyorum
Günaydın hanımlar dr gidenler güzel haberlerle gelin
hasta olan geçmiş olsun
morali bozuk olan bir nefes alıp pozitif enerji yükleyin kendinize :)
kızlar biz nasıl çaylar içebiliriz
ben siyah çay
birazda ıhlamur içiyorum
dr karışık çaylar içme dedi
canım imkanın varsa şimdiden yüzmeye gitsen yada yoga gibi birşeye..hiç olmassa azar azar yürümeye başlasan..belki hareket biraz yavaşlatır kilo alımını..ama yine de üzülme kilo alıyorum diye..çok kişi var doğumdan 6 ay sonra kendi kilolarına dönüyorlar..bebeğin ve sen sağlıklı olun da kiloları sonrasında verirsin..
hangi site bu çok güzel anlatmış bende bi bakıyım??
merak ettim , acaba vitaminler mi kilo yapıyor??
bilmiyorumki yaa ben balık yağıda alıyorum alakası olabilir belki şişiriyomu ne:18:
slm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
o psikolojiden kurtulmak için sabah kuaföre bile gittim ama bana mısın demedi
neyse inş kısa sürede toparlarım
buarda hastalık aynen devam ama artık vücudumuda çok zorluyo
hep bi yorgunluk var
7 de evden çıktım ve bu saat oldu hala yataktan yeni kalkmış mamur gözlerleyim
slm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
hep bi yorgunluk var
Günaydınn annelerr
Ben non stop boğaz agrısına devam
Ayrıca geniz akıntım oluştuu
Ama ne diyoruz yıkılmadık ayaktayız
Buarada corbamı yaptım yalancı işkembe corbasına benzedisabah sabah içinizi acacağım ama bildiğiniz doping corbası
Teşekkürler öneren arkadaşlara
Canım haftasonu bir ara girmiştim ozaman bakmıştım
Ozaman ki eskisi mi acaba?
Ama ben diğerine yorum yapmıştım zaten :44:
Sen mayıs ultrason görüntülerine yüklemişmiydin ordan da bir daha bakim ben
Bu göbek tamamen yapısal birşey canım
Normalde baksan öyle aman aman kilolu değilim
Ama göbek bildiğin salman tarzında mırr mırr dolanıyor
2 kilo aldım
Ama ciddi bir göbek çıkıntım var
Aslına bakarsan doğruyu söylemesi canımı sıkıyor
Çünkü onun cidden 6 aya kadar kimse hamile olduğuna inanmıyorduu
Benim tek avantajım otobüse binince tek sıra herkesin kalkmasıı
Göbeğimi seviyorum
Teşekkür ederim şekerimm
Geçecek geçecek inşAllahh
Bide ben hasta olunca yatmayı sevmiyorum
Çünkü ne kadar yatarsam o kadar hastalık sürüyor bende
En güzeli ayakta geçirmekk :2:
Sorma benim prenses acaip edepli cıktıı
Bu devirde böylesini bulmak zor
Yesinn onuu annesiiii yesinn onunn kutusunuu
kızlar Biz geldik...:) yaklasık 5 saattır hastanelerdeyım... TSH: testimin sonucunu aldım cok şükürr 2.60 yani normal cıktı .. cok korkutmustu benı ... Saglık ocagındakı doktorum normal dedı ama ben uyanıklık edeyım dedım yinede kadım dogum doktoruma gostermek ıstedım belkıde yıne ultrasona gırerım umuduyla gittim.. doktor dogumdaydı 1 saat sonra geldı ,, geldıkten sonra 1 saat daha bekledım malum cok yogun Bir Doktor... en sonunda sıra bana geldı .. daha doktor agzını acmadan yesım hanım ben test sonucumun normal seyırde oldugunu bılıyorum, benı tekrardan ultrasona alırsınız ve cınsıyetını ogrenırım umuduyla 3 saattır beklıyorum dedımD DOKTOR o halde senın bu umudunu boşa cıkarmyalım dedı.. ve ultrasona aldı... Hanı siz hep anlatırdınızya bebek kıpır kpır elı ayagı oynuyor vesaıre benım bebebgım cok sakindi hep ama bu sefer cok hareketlıydı ve elı ayagı oynuyordu ınanılmaz bır duyguydu... özellıkle cınsıyetını ogrenmek ıstedıgımı beyan ettıgım ıcın doktor hanım baya sagına soluna baktı doktor hanım cok hareketlı bacagınıda acıyor ama bir sey goremedım dedı... Yesım hannım 2 oglum var bununda kız olabılme ıhtımalı varmı sızce dedım buyuk ıhtımal kız gıbı dedı ... ama kesın bır sey demıyorum yınede dedı :)) PEKbir CİCİM senin için bebebgımın yandan sekılmıs NUB'unu aldım hadi yorumla bakalım:16: Eki Görüntüle 556793
az sür zaten cok yaglı oldugu için yıne etkı yapıyo.slm kıslarr benımde karnım kasınıo vazelın almıstım cok kımyadsal yoktur ıcınde dıe
bu arad doktor kız dedi bu kez eşim pek sevındı ama ben hala net değil dıe
ck alıstırmıorum sızden nbr:)
paylasmıssıznı aldıkalrınızı ama nedennn ağzımızınj suyunuuuu akıtıosunuzz
zor tutuorm zateennnn:)))))
zaten 10.ve 11 haftalar çok erken cınsıyet konusunda yanılabılrıdı tabı..en ıyıusı en az 14 haftalık olacak..kızlar slm..cinsiyet konusunda bi erkek bi kız değişen çıktımı dr.bana 10haftalıkken erkek 11 haftalık ikili testimi radyololji çekti oda erkek dedi 12 haftada kızda olabilir dedi.13 haftalık yani az önce iki doktor birden baktı kız dediler ben çok şaşkınım..sizlerde böyle durum yaşayan varmı
aynı ılaçları bende kullanıyorum..hatta bazen dogumdan sonrada elevıt kullanılıyo ..kızlar doktorum hamılelık suresınce elevıtı kullanıcagımı soyledı
bıde gynoferon verdı hamılelık ve emzırmede folık asıt yetersızlıgı ıle bırlıkte gorulen demır yetersızlıgınde verılıyormus
bu ılacı kullanan varmı?
ne dıyelım hayırlı olsun az barı alsalarmıştı:)Gorumcem bebegin 6 ayliga kadar kiyafetlerini almis uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim!ilk kiyafetlerini ben alcaktim ama
olmaz canım dınlen sende gecmış olsun.kızlar bugün benim belim va kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıyo..üşütmüşümdür diye ayağıma sıcak su torbası koydum bişey olmaz demi...
yok ben ona ınanmıyorum bence o mantarla alakalı bışey.enfeksıyonla yanı.kızlar ben 4.ayımdayım ve akıntım kesildi 4 ay boyunca beyaz bi akıntım oldu beyaz akıntı erkek bebek olacağına sarı akıntı da kız bebek olacağına işaretmiş böyle bişey yaşayan varmı bebşlerinin cinsiyeti bell,i olanlar daha çok yardımcı olabilirler
adıyla yaşasın maşallh.herkezeeee kocamann kocaman sevgi doluuu merhabaaa :)
bugün itibariyle meleğimize canım kızımıza ismini koyduk hayırlısıyla inşallah
ELÇİNNİSA KOYDUK BEBEĞİMİZİN ADINI
RABBİM ADIYLA YAŞATSIN BAHTI HAYIRLI OLSUN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN TEK DUAM
evet arkadaşlar gerçekten bu isim olayı bizide kastı açıkcası ve ben bugün artık rahat nefes aldım sıkılmış bunalmıştım.
eşim koyacaktı bu hakkı ona verdim bizzat ellerimle :) kulaga inanılmaz gelsede
neyse buğlem ismine takmıştı kesin koyacaktı ama nedense içime sinmiyordu birtürlü anlamını araştırdığımızda cennteti müjdeleyen melek anlamındaydı ama yalan yalnıs olabılecegınıde okudum ıyce kafam karıstı ve arapcadakı anlamı putların büyüğü anlamındaymış neyseki hemen vazgeçtik gerçi ben net konuştuğum için eşime kalsa içimde kalacaktı diyor ama varsın içimizde kalsın dedim ilerde pşman olmayalımda diyerek uzun birsüre konuşmamıştık bu konuyu derken elçin ismi girdi hayatımıza hoşuna gitmiş benimde aklımda nisa vardı ikisini birleştirince hoş oldugunu düşündüm ve bunu koyabiliiriz dedim
velhasıl kelam artık MELEĞİMİZE ELÇİN NİSA DİYECEĞİM ÖYLE KONUŞACAGIM ONUNLA
garip gelecek ama babam ve annem çok kötü tepki verdi annem beğenmedi
babam sacma sapan isimler koymayın elçinde neymiş falan kızdı etti konustum eşim öyle istedi napıyım baba dedim ıkıncı telefon görüşmemdede biz böyle istedik babası olarak o aldı bu sorumlulugu kendısı mesul baba lütfen olumsuz birşey söyleyip huzurumuzu bozmayalım dedım onlarda zorda olsa tamam bız napalım bısı dıyemeyız deyıp kapattılar konuyu işin ilginç yanı oğlan tarafı laf eder bizde durum farklıydı babam bıraz hassasdır bu konuda ama sonucta napabilirimki eşimle geçim etmek zorundayım yeterınce eledık isim konusunu aramızda ailelerde karışsın istemedik eşimin ailesi karışmazken benim ailem karıstı dıye sorun olsun istemedim.
artık hertarafta süt liman eşim bilmiyor tabi ailemın olumsuz düşüncesini sakın yansıtmayın dedım tamam dedıler
bizde bugun bunlar yaşandı arkadaşlar
herkez sorunsuz halleder umarım bu konuyu hep gerilim sebebi olan bi durum ama bana göre çok gerksiz kendı aılemde dahıl onun aılesıde bu konuda fıkır vermemelıler dıye dusunuyorum bızım kararımız olmalı öyle değilmi.
sanırım uzattım kusuruma bakmayın
bebek için gozun aydın.şu akıntı konuusnda benımde gıtmem gerek doktora şayet bendede devam edıyoselam kızlar benim geçen cuma günü yeni bir hastahane ve doktor maceram olmuştu.Benden sil baştan kan ve idrar tahlili istemişti.Bugünde sonuçlarımı göstermeye gitmiştim.Sonuçların güzel dedi öellikle tsh biraz yüksekti ilaç kullanıyordum 1.3 e düşmüş olduğunu söyledi ona çok sevindim ama idrar tahlillerime bakıp akıntınmı var senin dedi.Bendede yaklaşık 1 aydır felan akıntı var ama bunu hiç doktora danışmak aklıma gelmemişti çünkü rengi kahverengi veya kırmızı gibi olmadığı için beyaz olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm.Ama böyle devam ederse rahimde açılma oluyo ve erken doğuma neden oluyormuş bu akıntı.Çok moralim bozuldu herşey normal giderken böyle söylenilince canım sıkıldı açıkçası.Hemen eski doktorumada gidip göründüm durumu anlattım oda aynı şeyi söyledi eğer erken müdahale edilmezse enfeksiyona çevirebiliyomuş ve erken doğuma neden oluyomuş.Fitil yazdı doktorum 1 adet vajinal yoldan alınan şimdi onu kullanıcam bu cuma eski doktorumda randevum vardı zaten tekrar idrar testi yapılıp bakılacak.Umarım daha kötüsüyle karşılaşmadan önlemini almış olabilirim.Aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim .Bu arada benim gibi akıntı sorunu yaşayıp doktoruna danışmayan arkadaş varsa mutlaka danışsın geç kalınmadan önlemini alsınlar.
oy maşallh erkeke..tekmeklerde atıyo artık:)) ne guzel etsmışsınız kocanla oh.iyi aksamlarrrr 45 dk dır usenmedım yemedım ıcmedım gecmışi okuorumsuç bende girmezsem böle olur
ve ben dün itibariyle bebeğimintekmelerıyle yasıyorum hareket fln degıl bıldıgın tekme atıyor dun sınemaya gıttık fılme odaklanamadım hareketlerı beklemekten cok ama cok guzel bır duyguymus cok sukur allaha eşime dıyorum suan yasadıklarımı yasamanı cok ısterdım dun gece yattım uyutmadı beni herkez dıyor sımdı cok sık olmaz ama 2 gundur maşallah kıpır kıpır
saglık ocagı tetenoz asım ıcın yarın a gun vermişti bugun gıttım doktorum 20. haftada yaptırmam gerektıgını soyledı dedım.sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi.ben 20. hafta yaptırmak ıstıyorum dedım 10 aralıga gun verdi.ve her gelısınde kan sayımlarına bakılacak aç gel dedi...kaç kilo aldın dedi. 4 fln dedim cok ıyı dedi.20. haftaya kadar 6 kıloya kadar cok normal dedi...bizden bu kadar teyzelerııı çeneniz maşallah yıne düşmüş:)))
az sur vazelınden o çok etkılı bıde yaglı nede olsaSelam kızlarrrr iyi akşamlar
bnmde bikaç gündür kasık ağrım oluyo arada bebişlerimiz büyüyorrrrr
bu arada çatlaklar için ben lierac aldım indirimde yakaladım 35,90 dı.
bugün birde vazelin aldım 3 tl ye.
sabah birini akşam birini sürersem yetiririm sanırım. inş ta işe yararlar.
kaşınmaya başladım çünkü ara ara öyle bi tatlı kaşınıyoki.
ya iyi güzelde vazelin çok vıcık vıcık 4 saat önce sürdüm karnım hala yapış yapış
şu su içme konusunu nasıl aşacagım rabbım kolaylık ver yarım lıtre anca su içiyorum çok bulanıyorum degılse ne yapacagım bılmemah kg mevzusu :) kızlar tabıkı kg almamak en ıyısı bende bunun ıcın cabalıyorum
ama en oneml ıseyı unutmayalım yavrularımız saglıkla kg alsın
yengem burger kıng menulerı yemıs bol bolduyunca uzuldum naptın dedım patates kızartması hamburger
bunlar zararlı et urunu guvenmedıgın yerden yememelısın canımız patatesmı cektı once dılım yap azcık yag kara bıber tuzla karıstır
fırın posetı serdıgın tepsıye koy ver fırına al sana mıs gıbı kızartma .. canım tatlı cektıgındede eksı elma yogurt karıstırıp yıyorum
bugun cıps alcaktım bımın prıngles olanı dayanamadım gerı bıraktım yavruma ıyı degıl dıye
bogazımıza hakım olamıyabılırız ama yavrumuza saglıklı gıdalar verelım kı dogunca guclu olsunlar
salgıklı beslenen bebekler erken dogsada kuveze alınmıyormus Rabbıme dua edıyorum bogazıma hakım olayım
yavrumu saglıkla beslıyeyım dıye umarım basarırım bunu ..
ve bızım yeme seklımız onlara gecıyor dogunca onlarda oyle beslenıyor ..
son olarak gunde 2 lt su ıcılıyormu kızlar ben mıdem bulansada ıcıyorum sabahtan baslayıp ..
gecmış olsun boıl bol dınlen.arkadaşlar merhaba,gebeliğimin 13 .haftasındayım korku ve endişe hiç bitmeyecek sanırım.bir kaç gün önceki kontrolumde dr,plasenta previa olabileceğni bu durumun hem bebek hemde benim için hayati tehlike tasıdığını söyledi.ve yatak istirahati verdi sadece wc ye kalkmamı söyledi.20 gün önce de bi kanamam olmuştu o da bu yüzdenmiş.cok korkuyorum arkadaslar böyle bişey atlatan oldumu aranızda???
maşallh canım herşey yolundaymış bak.ınşallh guzel sonuçlarda alıp rahata ereceksın:)merhaba kızlar dün doktora gittim ama yazamadım uyumaktan.... ıkı testekı karısıklık çözüldü Allaha şükür.. 3lü tarama yapıldı 4lü kesinliği henüz araştırma safhasındaymış türkiye de o yuzden 3lü dedi trozimi21-1/7530 ntd-1/7038 trozimi13/18-1/10000 çıktı yani şimdilik bır sorun yok.. rahimde açılma durmuş ama en ufak zorlama da tekrar açılacağını söyledi gene yatak dedibebeğim çok aşağıdaymış normalinden ama bir sorun olmayacağını sadce bana zorluk olacağını söyledi hatta doğumun daha kolay dedi... bebeğim adet tarihimden de büyük çıktı :) doğum 21 nisan dedi sanırım bu gidişle 2 3 yaşında doğacak benim bambamım:))))) biyolojik yaşı18+2 çıktı ama ben dün 17+0 olmak lazımdı neyse canı saolsun kocakafalımın... haftaya da ayrıntılı usg var benden bu kadar :) O kadar kötü günlerden sonra bu haberler bana ilaç gb geldi..inşallah biyopside temız çıkar bır daha da doğuma kadar doktora gitmicem :)))
gunaydın canım.Gunaydın kızlarıns COKkkkk guzel bır gun yasarız bebeklerımızle ılgılı guzel haberler alırız, pıt pıtlarını duyarız ılerıkı haftaLarda olanlarda tekme yıyıp dursunlar esım ılk defa bensız ankaraya gıttı :26: ıcım gıdıyo ama bebegım ıcın ıst,da kalmam daha dogru oldu aNnem sıparıs verdım ıns gonderecek aksama evımde kalmak ıstıyorum esım yok ıs yerındekı kızlardan bırıne gıt dıyo (bekar kızlar var arada toplasıyorlar ıcım gıdıyordu arada esım ıstersen gıt dıyordu ama bu seferde onu bırakamıyordum) bakalım kızlara esım yok derım gel derlerse gıderım
gunaydın canım.gunaydin herkese
insallah mutlu ve saglikli bir gun geciririz hepimiz
gunaydın.isimler cok guzel.Günaydın minikler ve tatlı anneleri :))
İsimler netleşmeye başlamış, karar veremeyenler için aklımızdaki güzel olduğunu düşündüğümüz isimleri yazmayı öneriyorum.
Biz kızımız için bu isimleri beğenmiştik,
Derin
Duru
Nil
Ece
Dide
Cemre
Nisa
Miray
Sude
hadı bakalım hayırlarla gel çok merak edıyordun sen..ben sana kız hıssedıyorum bakalım çıkacakmı:)günaydın güzel annelerbugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyım uyku tutmadı :18: normalde 12den önce uyanmazdım :) rüyamda bile gördüm doktora gidiyoruz bi ses çalıyo doktor acil ameliyata gidiyo bana sen yat dinlen diye eşime merak ediyosan sende gel diyo onuda götürüyo zaten hergün bi rüya dünde düğün veya mevlüt gibi bi yerdeymişiz bebeğim olmuş mavi gözlü bi oğlan ama kimse sevmiyo bebeği kaynanam bile nasıl üzülüyom ama en güzel tarafı hala çok zayıftım rüyamda bile dedim kiloların hepsi gitmiş diye:) hayırlı günler bakalım size ne haberler getircem
bışey olmamaıştır..of bu dolmuşcular.hamıleleıkte bende sert bı duruş yaptı hepımız one uctuk ki 6 aylık hamıleydım.çok korkmuştum.Sabah sabah moralım bozuldu :26: gerzekalı dolmuscu oyle bır surdu kı arabayı 2 kez sert sekılde totumun uzerıne oturdum ıns bısı olmmaıstır yavruma
gunaydın.o bulantı benımde gıtmedı ılla koşuyorum sabah.oguruyorum.günaydın kızlar....
benim için pek aydın değil...yine sabah uyanır uyanmaz lavabonun yolunu tuttum..bitmicek benim çilemmmm:2::2::2:
gunaydın..Günaydın hanımlar dr gidenler güzel haberlerle gelin
hasta olan geçmiş olsun
morali bozuk olan bir nefes alıp pozitif enerji yükleyin kendinize :)
kızlar biz nasıl çaylar içebiliriz
ben siyah çay
birazda ıhlamur içiyorum
dr karışık çaylar içme dedi
gunaydın.günaydın kızlar..herkese hayırlı bir gün dilerim.
bence hıç takma canım rahatla bazen beklemedıgımız gıbı kılo verebılrız.doguralımda bırbırımızı motıve ederız kılo vermede:)kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
gunaydın.o %50 çok duşuk her an bence degışıebılır..pek ınanma daha..kızlar ben dün ikili testimi yaptırdım 12+4 de.dr yüzde elliyi geçik ihtimal kız dedi ama kendimi alıştırmak da istemiyorum sonradan cinsiyet değişen var mı yani yanılma payı
Günaydınn annelerr
Ben non stop boğaz agrısına devam
Ayrıca geniz akıntım oluştuu
Ama ne diyoruz yıkılmadık ayaktayız
Buarada corbamı yaptım yalancı işkembe corbasına benzedisabah sabah içinizi acacağım ama bildiğiniz doping corbası
Teşekkürler öneren arkadaşlara
Canım haftasonu bir ara girmiştim ozaman bakmıştım
Ozaman ki eskisi mi acaba?
Ama ben diğerine yorum yapmıştım zaten :44:
Sen mayıs ultrason görüntülerine yüklemişmiydin ordan da bir daha bakim ben
Bu göbek tamamen yapısal birşey canım
Normalde baksan öyle aman aman kilolu değilim
Ama göbek bildiğin salman tarzında mırr mırr dolanıyor
2 kilo aldım
Ama ciddi bir göbek çıkıntım var
Aslına bakarsan doğruyu söylemesi canımı sıkıyor
Çünkü onun cidden 6 aya kadar kimse hamile olduğuna inanmıyorduu
Benim tek avantajım otobüse binince tek sıra herkesin kalkmasıı
Göbeğimi seviyorum
Teşekkür ederim şekerimm
Geçecek geçecek inşAllahh
Bide ben hasta olunca yatmayı sevmiyorum
Çünkü ne kadar yatarsam o kadar hastalık sürüyor bende
En güzeli ayakta geçirmekk :2:
Sorma benim prenses acaip edepli cıktıı
Bu devirde böylesini bulmak zor
Yesinn onuu annesiiii yesinn onunn kutusunuu
gunaydın canım.günaydın anneler ve bebişler:)
gunaydın canım.:)günaydınlar,
biz geldikdün gece eşim acilen şirkete çağırıldığı için saat 2 den beri uyanığım
Eşim gidince uykum kaçtı, kendimi çok huzursuz hissettim
bende oturdum tv izledim
eşim sabah 6 da geldi bende hazırlanıp evden çıktım
evden çıkarken de kızıma tembihledim sakın ama sakın IT ci ile evlenme dedim
eşimin canı sıkıldı öyle dedim diye ama gerçekten sinir oldum
o evde olmayınca ben uyuyamıyorum bide şimdi durumum daha farklı ama adam bi türlü bunu kabul etmiyor
neyden korkuyosun seni annenlere bırakayım o zaman diyor ama kim gider gecenin 2sinde annesine
Allah korusun kalp krizi geçirirler bişey oldu diye
kuşburnu
tarçınlı çay ve zencefilli çay içebilirsin canım
günaydınlarrrrrrr
canım bilgisayar başı çalışıyorum akşamları eve gidince de yemek yap ortalığı toparla uyuya kalıyormuşum kanepede yorgunluktan. vakit konusunda sıkıntım var yani öğlenleri salata falan yesem diyorum. zaten dışarıda yenen yemeklerin hangisi faydalı ki en azından o etkilerden de kurtulmuş olurum. bakalım artık tabi ki önemli olan bebişimin sağlıklı sıhhatli olması. hayırlısı bakalım ben biraz daha dikkat edimde belki faydası olur. ya bide hep diyorlar ya 5. aydan sonra çok kilo alırsın diye kaçar kilo alacağız hafta o zaman 100 kilo ile mi doğuma gideceğiz biz anlamadım ki
gunaydın hastamı olacaksın aceba bence hemen onlem al.eve gıdınce yat dınlen.aman.slm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
hep bi yorgunluk var
maşallh canım hayırlı olsun ogluşun:)Günaydın güzel anneler :)
bizim dün dr. randevumuz vardı,3'lü test için gittik,sonuçlar cuma günü çıkacak
ultrasonda bebeğimizi gördük,herşeyi normal görünüyor dedi doktorumuz,suyu falan iyiymiş ama eşi aşağıda dedi
20. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış artık ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur sanırımeşin aşağıda olması kanamaya sebep olabilirmiş,bu yüzden çok yürünmeyecek,her fırsatta uzanılacak falan filan..inşallah yukarı çıkar da rahatlarız bizde..
Bu arada inşallah,Allah nasip ederse bi OĞLUMUZ daha olacak
herkeslere iyi günler
kızlar bende inş. yaklasık 1 saat sonra 2li test sonucumu alcam ayyy cok merak ediyom yaaa acep kızım mı olcak oglusum mu??? hani belli olurmus ya bu testte o yüzdenn....doktor 10:30 gibi geliyomus..malum onu beklicemmm...inşş saglıklıdır bebişim.....
kızlar bende inş. Yaklasık 1 saat sonra 2li test sonucumu alcam ayyy cok merak ediyom yaaa acep kızım mı olcak oglusum mu??? Hani belli olurmus ya bu testte o yüzdenn....doktor 10:30 gibi geliyomus..malum onu beklicemmm...inşş saglıklıdır bebişim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?