2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydınn annelerr
Ben non stop boğaz agrısına devam
Ayrıca geniz akıntım oluştuu
Ama ne diyoruz yıkılmadık ayaktayız
Buarada corbamı yaptım yalancı işkembe corbasına benzedi sabah sabah içinizi acacağım ama bildiğiniz doping corbası
Teşekkürler öneren arkadaşlara

canım o dedıgın sanırım oncekı senın orda baya kucuktu
ctesı yenı gıttım dra 12+5 ken yenı resmı yukledm orda daha buyuk
ama ben yıne nub goremedım ondan sanada sordum

Canım haftasonu bir ara girmiştim ozaman bakmıştım
Ozaman ki eskisi mi acaba?
Ama ben diğerine yorum yapmıştım zaten :44:
Sen mayıs ultrason görüntülerine yüklemişmiydin ordan da bir daha bakim ben

Bu göbek tamamen yapısal birşey canım
Normalde baksan öyle aman aman kilolu değilim
Ama göbek bildiğin salman tarzında mırr mırr dolanıyor

Gerçekten kilo alıp almadığını yalnız sen kendin bilirsin millet herşeyi söylüyo ya şimdiye kadar 1kilo çok iyi ben 4-5 buldum:26:

2 kilo aldım
Ama ciddi bir göbek çıkıntım var
Aslına bakarsan doğruyu söylemesi canımı sıkıyor
Çünkü onun cidden 6 aya kadar kimse hamile olduğuna inanmıyorduu
Benim tek avantajım otobüse binince tek sıra herkesin kalkmasıı
Göbeğimi seviyorum

cicim gecmıs olsun iyi bak kendıne ...amaannn senın kız yıne gostermemıs kendınıhayırlısı olsun o doktor cok bılıyo ben suandan sonra senın bebiş ıcın kız dıyorum

Teşekkür ederim şekerimm
Geçecek geçecek inşAllahh
Bide ben hasta olunca yatmayı sevmiyorum
Çünkü ne kadar yatarsam o kadar hastalık sürüyor bende
En güzeli ayakta geçirmekk :2:

Sorma benim prenses acaip edepli cıktıı
Bu devirde böylesini bulmak zor
Yesinn onuu annesiiii yesinn onunn kutusunuu

günaydınlar,

biz geldik dün gece eşim acilen şirkete çağırıldığı için saat 2 den beri uyanığım
Eşim gidince uykum kaçtı, kendimi çok huzursuz hissettim
bende oturdum tv izledim
eşim sabah 6 da geldi bende hazırlanıp evden çıktım

evden çıkarken de kızıma tembihledim sakın ama sakın IT ci ile evlenme dedim
eşimin canı sıkıldı öyle dedim diye ama gerçekten sinir oldum
o evde olmayınca ben uyuyamıyorum bide şimdi durumum daha farklı ama adam bi türlü bunu kabul etmiyor
neyden korkuyosun seni annenlere bırakayım o zaman diyor ama kim gider gecenin 2sinde annesine
Allah korusun kalp krizi geçirirler bişey oldu diye

kuşburnu
tarçınlı çay ve zencefilli çay içebilirsin canım

canım bilgisayar başı çalışıyorum akşamları eve gidince de yemek yap ortalığı toparla uyuya kalıyormuşum kanepede yorgunluktan. vakit konusunda sıkıntım var yani öğlenleri salata falan yesem diyorum. zaten dışarıda yenen yemeklerin hangisi faydalı ki en azından o etkilerden de kurtulmuş olurum. bakalım artık tabi ki önemli olan bebişimin sağlıklı sıhhatli olması. hayırlısı bakalım ben biraz daha dikkat edimde belki faydası olur. ya bide hep diyorlar ya 5. aydan sonra çok kilo alırsın diye kaçar kilo alacağız hafta o zaman 100 kilo ile mi doğuma gideceğiz biz anlamadım ki

slm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
o psikolojiden kurtulmak için sabah kuaföre bile gittim ama bana mısın demedi
neyse inş kısa sürede toparlarım
buarda hastalık aynen devam ama artık vücudumuda çok zorluyo
hep bi yorgunluk var
7 de evden çıktım ve bu saat oldu hala yataktan yeni kalkmış mamur gözlerleyim

bilmiyorumki yaa ben balık yağıda alıyorum alakası olabilir belki şişiriyomu ne:18:

ben dr a sorduğumda vitaminler yapmaz dedi ama balık yağı çocuklara da kilo aldırıyor diye biliyorum. demir hapı da iştahı açıyor diye yazanlar çok olmuştu.

Günaydın güzel anneler :)
bizim dün dr. randevumuz vardı,3'lü test için gittik,sonuçlar cuma günü çıkacak
ultrasonda bebeğimizi gördük,herşeyi normal görünüyor dedi doktorumuz,suyu falan iyiymiş ama eşi aşağıda dedi
20. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış artık ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur sanırım eşin aşağıda olması kanamaya sebep olabilirmiş,bu yüzden çok yürünmeyecek,her fırsatta uzanılacak falan filan..inşallah yukarı çıkar da rahatlarız bizde..
Bu arada inşallah,Allah nasip ederse bi OĞLUMUZ daha olacak
herkeslere iyi günler

Çok geçmiş olsunn kuzucuumm
Bazı bünyeler yatmadan geçiremiyorr
Sende izin al ve yat bencee
Çorbanı yapabildin mii
Ben normal yemeğim olduğu için onları yedim sonra kalktım corbayı yaptımm, zeyneple konuşurken tavukları didikledim
Gece 5te kalktım içtim bide :26:

Allah korusun canım hamılelıkte boyle oluyo sanırım garip ruyalar bende esımn evlendıgnı gordm ama bnle evlenıodu gene bazn cok scma ruyalar goruorm. dikkat et kendine beslenmene dikkat et havalarda sogudu artık herseyden hastta olabilrz

afiyet olsun canımda işkembe çorbasına nası benzettin anlamadım ben ağzıma koymam şahsen onu aynısının et versiyonunu yaptıysan o evt benzemiş olabilir
bende kilo aldım ama henüze çok belli etmiyorum en azından aldığım kadarını o yüzden her yerim büyüdüğü için kapatıcı kıyafetlerde giyince göbüşte içe doğru olduğundan henüz anlaşılmıyo çok
en çokda bebek kıyafetlerine fln bakıyoz eşimle kaç aylık alıcağınız bebek dyolar ne diceğimi bilemiyorum illa hayyattamı olması gerekiyo yaa bişiler almk için bakmak için

kızlar bende inş. yaklasık 1 saat sonra 2li test sonucumu alcam ayyy cok merak ediyom yaaa acep kızım mı olcak oglusum mu??? hani belli olurmus ya bu testte o yüzdenn....doktor 10:30 gibi geliyomus..malum onu beklicemmm...inşş saglıklıdır bebişim.....

maşallh canım kızcene..gozun aydın..çok çabaladın ögrenmek için.:))

az sür zaten cok yaglı oldugu için yıne etkı yapıyo.

zaten 10.ve 11 haftalar çok erken cınsıyet konusunda yanılabılrıdı tabı..en ıyıusı en az 14 haftalık olacak..

aynı ılaçları bende kullanıyorum..hatta bazen dogumdan sonrada elevıt kullanılıyo ..

Gorumcem bebegin 6 ayliga kadar kiyafetlerini almis uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim!ilk kiyafetlerini ben alcaktim ama
ne dıyelım hayırlı olsun az barı alsalarmıştı:)

kızlar bugün benim belim va kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıyo..üşütmüşümdür diye ayağıma sıcak su torbası koydum bişey olmaz demi...
olmaz canım dınlen sende gecmış olsun.

yok ben ona ınanmıyorum bence o mantarla alakalı bışey.enfeksıyonla yanı.

adıyla yaşasın maşallh.

bebek için gozun aydın.şu akıntı konuusnda benımde gıtmem gerek doktora şayet bendede devam edıyo(

oy maşallh erkeke..tekmeklerde atıyo artık:)) ne guzel etsmışsınız kocanla oh.

az sur vazelınden o çok etkılı bıde yaglı nede olsa

şu su içme konusunu nasıl aşacagım rabbım kolaylık ver yarım lıtre anca su içiyorum çok bulanıyorum degılse ne yapacagım bılmem

gecmış olsun boıl bol dınlen.

maşallh canım herşey yolundaymış bak.ınşallh guzel sonuçlarda alıp rahata ereceksın:)

gunaydın canım.

gunaydin herkese
insallah mutlu ve saglikli bir gun geciririz hepimiz
gunaydın canım.

gunaydın.isimler cok guzel.

hadı bakalım hayırlarla gel çok merak edıyordun sen..ben sana kız hıssedıyorum bakalım çıkacakmı:)

Sabah sabah moralım bozuldu :26: gerzekalı dolmuscu oyle bır surdu kı arabayı 2 kez sert sekılde totumun uzerıne oturdum ıns bısı olmmaıstır yavruma
bışey olmamaıştır..of bu dolmuşcular.hamıleleıkte bende sert bı duruş yaptı hepımız one uctuk ki 6 aylık hamıleydım.çok korkmuştum.

günaydın kızlar....
benim için pek aydın değil...yine sabah uyanır uyanmaz lavabonun yolunu tuttum..bitmicek benim çilemmmm:2::2::2:
gunaydın.o bulantı benımde gıtmedı ılla koşuyorum sabah.oguruyorum.

gunaydın..
çay.ıhlamur nane lımon.ne bıleyım aslında ksıtlı gıbı

günaydın kızlar..herkese hayırlı bir gün dilerim.
gunaydın.

bence hıç takma canım rahatla bazen beklemedıgımız gıbı kılo verebılrız.doguralımda bırbırımızı motıve ederız kılo vermede:)

kızlar ben dün ikili testimi yaptırdım 12+4 de.dr yüzde elliyi geçik ihtimal kız dedi ama kendimi alıştırmak da istemiyorum sonradan cinsiyet değişen var mı yani yanılma payı
gunaydın.o %50 çok duşuk her an bence degışıebılır..pek ınanma daha..

gunaydın.afıyet olsun bı kaç gune kadar toparlarsın ıhlamurda iç çok yumuşatıyo bak.

günaydın anneler ve bebişler:)
gunaydın canım.

gunaydın canım.:)

günaydınlarrrrrrr

gunaydın canım.

bende aynı canım çalışıyorum ama dr.izin verirse bu akşam yüzmeye başlamayı düşünüyorum eşyalarımı da yanıma aldım..biraz zor ve işkence gibi olacak ama haftada iki gün gitmek istiyorum..çok hantallaştım her hareketimde bi yerim ağrıyor, kramp giriyor..biraz hareketlenmek istiyorum. bende dün akşam işten gittim evde 2,5 saat yemek yaptım uğraşılı bişeyler yaptım ve sonra yemekleri de beğenmedim, sandviç yedim
evet bende çok merak ediyorum şimdi kendimin ne kadar kilo alacağımı hesaplamaya çalışıyorum ama hesaplayamıyorum..yani son aylarda haftada 1kg mu alıcaz, 2 kg mu alıcaz başımıza ne gelecek bilemiyorum
bu arada gece gündüz kaşınıyorum, sırtım karnım göğüs bölgem ne kadar kremlesemde yine kaşınıyorum..

gunaydın hastamı olacaksın aceba bence hemen onlem al.eve gıdınce yat dınlen.aman.
ruyalarıda ıyıye yorumlamak gerek ıyı duşun ıyı olsun bence:)

maşallh canım hayırlı olsun ogluşun:)

bende bugun alacagım 2.'li test sonucumu ama o yanlış çıkıyomuş ya oyle duymuştum.:)

canım yaa ikili testte nasıl belli oluyomuş bana da bi anlat hele bakim ben de dün yaptırdım ikiliyi ama daha kan sonuçlarını almadım dr ultrasonda yüzde elliyi az geçik bi ihtimal kız dedi ama kesin değil kendini alıştırma dedi yanılabilir mi acaba kan sonuçlarında mı belli oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…