- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.201
afiyet olsun canımda işkembe çorbasına nası benzettin anlamadımben ağzıma koymam şahsen onu aynısının et versiyonunu yaptıysan o evt benzemiş olabilir
bende kilo aldım ama henüze çok belli etmiyorum en azından aldığım kadarınıo yüzden her yerim büyüdüğü için kapatıcı kıyafetlerde giyince göbüşte içe doğru olduğundan henüz anlaşılmıyo çok
en çokda bebek kıyafetlerine fln bakıyoz eşimle kaç aylık alıcağınız bebek dyolar ne diceğimi bilemiyorum illa hayyattamı olması gerekiyo yaa bişiler almk içinbakmak için
Çok geçmiş olsunn kuzucuumm
Bazı bünyeler yatmadan geçiremiyorr
Sende izin al ve yat bencee
Çorbanı yapabildin mii
Ben normal yemeğim olduğu için onları yedim sonra kalktım corbayı yaptımm, zeyneple konuşurken tavukları didikledim
Gece 5te kalktım içtim bide :26:
bende aynı canım çalışıyorum ama dr.izin verirse bu akşam yüzmeye başlamayı düşünüyorum eşyalarımı da yanıma aldım..biraz zor ve işkence gibi olacak ama haftada iki gün gitmek istiyorum..çok hantallaştım her hareketimde bi yerim ağrıyor, kramp giriyor..biraz hareketlenmek istiyorum. bende dün akşam işten gittim evde 2,5 saat yemek yaptım uğraşılı bişeyler yaptım ve sonra yemekleri de beğenmedim, sandviç yedim
evet bende çok merak ediyorum şimdi kendimin ne kadar kilo alacağımı hesaplamaya çalışıyorum ama hesaplayamıyorum..yani son aylarda haftada 1kg mu alıcaz, 2 kg mu alıcaz başımıza ne gelecek bilemiyorum
bu arada gece gündüz kaşınıyorum, sırtım karnım göğüs bölgemne kadar kremlesemde yine kaşınıyorum..
Sende öyle soranlara bebeğim doğduğunda cıplak mı kalsın de canım
Sanki doğmadan kıyafet alınmıyor bazen bu satıcıların mantığınıda cözemiyorum :44:
Sende göbiş yok ne güzell
Ama siz son 3 ay göbüşünüzü kullanabileceğiniz
Hamile ve yaşlılar için ayrılan tüm mekanlar bu ay itibariyle benim(şişkonun tesellisi benimkiside )
gunaydın.afıyet olsun bı kaç gune kadar toparlarsın ıhlamurda iç çok yumuşatıyo bak.
Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başkada bişi demiyorum:)haftada 1 kilo alsak son ikiay alsak 8 kilo eder simdiden 5 aldık zaten 13 etti bile anammmmmmm bana bişiler oluyor
anladımm vakitten mütevellitişkembeye benzedi
sen benım usg goruntume bı yorum yapmadınsayın nub teorıcısı beklıyorum..
Yok canım içine antibiyotik olsun diyede sarımsak attımm
Ocağı söndürdüm gibide bi tattım ozamanda dedim
İnan tam benzedii tadıı en azından suyu
Eşimde öyle dedi
5 ve işkembe saatiii
Off offf özledim
Hemen bakıyorum canımm
Mayıs ultrasonda var dimii
Gözümden kaçmıştır kusura bakma :26:
amaannnnGünaydınn annelerr
Ben non stop boğaz agrısına devam
Ayrıca geniz akıntım oluştuu
Ama ne diyoruz yıkılmadık ayaktayız
Buarada corbamı yaptım yalancı işkembe corbasına benzedisabah sabah içinizi acacağım ama bildiğiniz doping corbası
Teşekkürler öneren arkadaşlara
Canım haftasonu bir ara girmiştim ozaman bakmıştım
Ozaman ki eskisi mi acaba?
Ama ben diğerine yorum yapmıştım zaten :44:
Sen mayıs ultrason görüntülerine yüklemişmiydin ordan da bir daha bakim ben
Bu göbek tamamen yapısal birşey canım
Normalde baksan öyle aman aman kilolu değilim
Ama göbek bildiğin salman tarzında mırr mırr dolanıyor
2 kilo aldım
Ama ciddi bir göbek çıkıntım var
Aslına bakarsan doğruyu söylemesi canımı sıkıyor
Çünkü onun cidden 6 aya kadar kimse hamile olduğuna inanmıyorduu
Benim tek avantajım otobüse binince tek sıra herkesin kalkmasıı
Göbeğimi seviyorum
Teşekkür ederim şekerimm
Geçecek geçecek inşAllahh
Bide ben hasta olunca yatmayı sevmiyorum
Çünkü ne kadar yatarsam o kadar hastalık sürüyor bende
En güzeli ayakta geçirmekk :2:
Sorma benim prenses acaip edepli cıktıı
Bu devirde böylesini bulmak zor
Yesinn onuu annesiiii yesinn onunn kutusunuu
gozun aydın cnmmGünaydın güzel anneler :)
bizim dün dr. randevumuz vardı,3'lü test için gittik,sonuçlar cuma günü çıkacak
ultrasonda bebeğimizi gördük,herşeyi normal görünüyor dedi doktorumuz,suyu falan iyiymiş ama eşi aşağıda dedi
20. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış artık ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur sanırımeşin aşağıda olması kanamaya sebep olabilirmiş,bu yüzden çok yürünmeyecek,her fırsatta uzanılacak falan filan..inşallah yukarı çıkar da rahatlarız bizde..
Bu arada inşallah,Allah nasip ederse bi OĞLUMUZ daha olacak
herkeslere iyi günler
kızlar bende inş. yaklasık 1 saat sonra 2li test sonucumu alcam ayyy cok merak ediyom yaaa acep kızım mı olcak oglusum mu??? hani belli olurmus ya bu testte o yüzdenn....doktor 10:30 gibi geliyomus..malum onu beklicemmm...inşş saglıklıdır bebişim.....
gunaydin kizlarrrr
biri bana istahindan gondersin ne olurrrrrzorla cigniyorum yiyemiyorum
bulantim hat safada
bişey soracam kızlar dün televizyonda beni unutma diye film vardı izleyen oldu ise sonunu bi anlatsın çatladım ben OLcay eski sevgiliisnin evine gidince uyumuşumda
keske oyle bırsey olsa hepsını yollardım doymuyorum doyamaıyorum
olcay hastaliga yakalanip herseyi unutup vefat ediyor sonunda ,ben filmi izlemistim tv de izlemedim,mert firat icin izlemistim bayiliyorum oyunculuguna(kocam duymasin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?