2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar, burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşıyor musunuz? Bende 3-4 gündür var..
ben hamileligimi ilk ogrendigimde surekli burnum tikaliydi ilk gunler hafif nezle gibi birsye gecirdim
normalmis burun tikanikligi nefes almada zorluk hamilelik belirtileri arasinda sayiliyor erken donemde de
veee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))

gozunuz aydin saglikla kalp atislarini duymanizi dilerim
ben de birkac gune kalp atislari icin gidicem

canm ne guzel ıste hamılelıgın raht gececek demekkı yada baslamamısta olabılır asermen ben cok kotyum baya zor gecıor bulantı ve kokular benı mahettı hersey kokuyr ev kokuyr su bıle kokuyr halsılıkte cabası guluk hayatım aksatıo..gaz bendede var bel agrısı da cok normal ..ıkı gun sora ıkıncı kontrolum var bakalım kalp atıslarını dınleyecegz demstı doktr ..sen nezamn gıdıyrsun kontrole

ne bıleyım herke erken dıyor ama heveslenıyorum

inşallah duyarsın cnm haber ver mutlaka olurmu
cnm benım kontrolum cuma gunu ama yarın farklı bı hastaneye gıdıp sadece kalp atısını duyucam doktorla yıne konusurum cunku devamlı gıttıgım hastanede kalp atısı duyulmuyor sadece monıtorden gozukuyor bende duymak ıstıyorum nasıl bırsey:)

sen progestan'ı nasıl kullanıyorsun? bana gece yatmadan önce 1 adet içeceksin dedi
3 gecedir kullanıyorum, henüz ağrılarımda bir değişiklik olmadı ağrımaya devam:)

benim ilacin adi utrogestan
ben yurt disindayim doktorum bunu verdi bana
progestanla icerik ayni progesteron hormonu bu da
gunde 3 defa benimki, sabah 100mg, oglen 100mg tablet iciyorum.
gece de yatmadan once vajinaya fitil olarak koyuyorum ayni hapi

bendernsin guzelimmmmmmmmmmmmmmm ayyyy bende oleyim yawwww ama karnimi biraz once icime cektim irmedi kocaman karnim varrr

benim bas agrim ve halsziligim asiri uyku halim var
ama kullandigim porgestana bagliyorum onu icince oluyor zonkluyor resmen

onun haricinde farkli birsey yok sanirim
gogusler bazen agrida hafifiyor sonra yeniden siddetleniyor
yarin sabah kan ve idrar testine gidiyorum erkenden ac karnina
umarim iyi cikar sonuclar

sende bendensin,bende kokulara karsı cok hassasım hersey kokuyor mıdemı bulandırıyor,pek bişey yıyemıyorum aslında duzenlı dengelı beslenen bırısıyım ama hersey itici gelıyor suan hele yemekler..

sende bendensin,bende kokulara karsı cok hassasım hersey kokuyor mıdemı bulandırıyor,pek bişey yıyemıyorum aslında duzenlı dengelı beslenen bırısıyım ama hersey itici gelıyor suan hele yemekler..

ben de istahla yiyemiyorum
sadece aciktigim icin yiyorum
severek yedigim sadeec portakal var
resmen bayiliyorum portakal icin

Merhaba Mayıs 2013 anneleri

Bundan 4 yıl önce aynı sayfalarda heyecanlarımızı,deneyimlerimizi, bilgilerimizi paylaştık bu sayfalarda.. Çok da güzel dostluklar edindik halen devam ettirdiğimiz..

Yine yeni yeniden buradayım..

Hepinizin bebeklerini sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle..

Adım Melek
31 yaşındayım
Çok sevdiğim canım oğlum Ali Tuna 07 Şubat 2009 da dogdu..(mart annesi olmayı beklerken Şubat annesi oldum)
İstanbul Anadolu yakasında oturuyor
İstanbul Avrupa yakasında çalışıyorum
Mesleğim İnsan Kaynakları

Umarım güzel bilgi paylaşımlarımda bulunur, güzel dostluklar ediniriz.

Reyyan07, ve karakuzuum guzel arkadaslarım Damla ve Gul
yıne beraberız bu nedenlede cok mutluyum

Arkadaşlar, hamiş olduğunuzu çevrenizdekiler biliyor mu, söylediniz mi? Ben daha çok yeni diye pek söylemiyorum, bir -iki arkadaşım biliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…