- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.321
ben hamileligimi ilk ogrendigimde surekli burnum tikaliydi ilk gunler hafif nezle gibi birsye gecirdimArkadaşlar, burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşıyor musunuz? Bende 3-4 gündür var..
veee kesemiz göründü :)) bebek daha 6+1 günlükmüş daha kücücükmüş.10gün sonra kalp sesi duyacağız inşş dok.öle dedi :))
ya ben hamıle kalmadan once her ay hamılelık belırtısı yasıyordum:)mesela bas donmesı mıde bulanması tıksınme vbama asıl sımdı gercek hamıleyım bunların hıcbırını yasamıyorum neden acaba belırtı olmayınca korkuyorum gazım var belım agrıyo bunlar normal ınsanda da olabılecek seyler walla psıkolojım bozuldu
canm ne guzel ıste hamılelıgın raht gececek demekkı yada baslamamısta olabılır asermen ben cok kotyum baya zor gecıor bulantı ve kokular benı mahettı hersey kokuyr ev kokuyr su bıle kokuyr halsılıkte cabası guluk hayatım aksatıo..gaz bendede var bel agrısı da cok normal ..ıkı gun sora ıkıncı kontrolum var bakalım kalp atıslarını dınleyecegz demstı doktr ..sen nezamn gıdıyrsun kontrole
sen progestan'ı nasıl kullanıyorsun? bana gece yatmadan önce 1 adet içeceksin dedi
3 gecedir kullanıyorum, henüz ağrılarımda bir değişiklik olmadı ağrımaya devam:)
ya ben hamıle kalmadan once her ay hamılelık belırtısı yasıyordum:)mesela bas donmesı mıde bulanması tıksınme vbama asıl sımdı gercek hamıleyım bunların hıcbırını yasamıyorum neden acaba belırtı olmayınca korkuyorum gazım var belım agrıyo bunlar normal ınsanda da olabılecek seyler walla psıkolojım bozuldu
ben çalışıyorum
sabah 06:15 de kalkıyorum akşam yedi gibi evde oluyorum
ben evdeyım......:)
Ben de çalışıyorumm.. inşallah hamilelik süreci rahat geçer de sıkıntı olmaz..
bende çalışıyorum 8.30-12.30 :))
canm ne guzel ıste hamılelıgın raht gececek demekkı yada baslamamısta olabılır asermen ben cok kotyum baya zor gecıor bulantı ve kokular benı mahettı hersey kokuyr ev kokuyr su bıle kokuyr halsılıkte cabası guluk hayatım aksatıo..gaz bendede var bel agrısı da cok normal ..ıkı gun sora ıkıncı kontrolum var bakalım kalp atıslarını dınleyecegz demstı doktr ..sen nezamn gıdıyrsun kontrole
sende bendensin,bende kokulara karsı cok hassasım hersey kokuyor mıdemı bulandırıyor,pek bişey yıyemıyorum aslında duzenlı dengelı beslenen bırısıyım ama hersey itici gelıyor suan hele yemekler..
bu lıstenın yerıne dogum yapanların lıstesını tuttugumuz gunlerı de goruruz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?