- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.221
ehehe bende aynısının et versiyonunu yaptım ama sütsüz yani kremasız aynen sarımsak sıktım içine de
bı sayfa gerıde kaldı herhalbak bakalım teyzesı
yaaaaaaaaa niye yazdın ben niye okudum ben sonra izlicektiimmmm şimdi hiç bi anlamı kalmadıııı
herkes ne farkli yasiyor di mi hamileligi
sabahtan beri bir yumurta iki dilim beyaz peyniri cignemeye calisiyorum
gunaydin kizlarrrr
biri bana istahindan gondersin ne olurrrrrzorla cigniyorum yiyemiyorum
bulantim hat safada
amaannnnhehee brde erkek olursaaa
Bende süt koymadım canımm
Yani sütle tavuku içim almadı bian :26:
Soğan, havuc,patates ve tavuklar kaynattım, tavuku cıkardım, malzemeleri blendardan geçirdim, didiklediğim tavuku attım sarımsak attım oldu sana yalancı işkembe
Mayıs ultrasonda baktım ben annesiii
Gökçe cnm rüyanı suya anlatt, su gibi aksın gitsin temiz olsun derler ama bu kötü rüya içinmiydi acaba bakk onu kestiremedim şimdi :26:
İştahımı alana göbeğimi bonus olarak veriyorumm :26:
Şaka bir yana umarım ne kısa zamanda geçer canımm
Ozaman pipişinii yerimm ben onunn
Ama yiğidin malı meydandadır ne öyle kız gibi saklıyor:26:
gunaydin kizlarrrr
biri bana istahindan gondersin ne olurrrrrzorla cigniyorum yiyemiyorum
bulantim hat safada
ah ah.işte o sıvıyı çıkaramamak beni rahatsız ediyor.tüm gün bulanıyor.
onu bir çıkarabilsem. gittikçe çıkaramıyorum artık.
hamilelik tabi ki,çok güzel kadın için en özel anlardan birisi.
o koca göbekle dolaşmak,müthiş.
benim kisi çözüm aramak.
arkadaşlarrr kakao yagı kayısı cekırdegı yagı kantoran yagından olusan karısımıımı surmus bulunuyorum :/ kokusu sankı kotu yaaa
merak edenlere
aktardan aldım sısıler mınık ve tanessıı 3 lıra aktar gunde bır defa surulurse 15 gun gıder dedı ılerleyen zamanlarda surme mıkatarı artırılırsa daha ıyı olur dedı
anladımm vakitten mütevellitişkembeye benzedi
kızlar aranızda memur veya meclisi yakından takip eden var mı
şu kürtaj yasasının çıkmasını bekliyorum 4 gözle ama bir türlü çıkmıyor yahuuu
doğum izni 6 ay'a çıksa da bizde bayram etsek[/QUOT
çıkmış olsa haberimiz olurdu canım. kürtajı bilmem de doğum izni 1 yıla çıksın yahu
doğum izni 6 ay'a çıksa da bizde bayram etsek
doğum izni 6 ay'a çıksa da bizde bayram etsek[/QUOT
çıkmış olsa haberimiz olurdu canım. kürtajı bilmem de doğum izni 1 yıla çıksın yahu
çıkmadığından haberim var canım, ne zaman çıkar bize yetişir mi diye merak ediyorum
bunların sağı solu belli olmaz gerçi ama
bir umut işe
bir yıla çıkarsa kimse bayan çalıştırmaz veya bebek yapmama sözü isterler 5 sene
mesela bizim departmanda
1direktör (bay)
1 müdür (bay)
4 memur (bayan)
1 memur (bay) var
bu 4 memur bayandan ikisi şuan doğum iznindeonlar dönmeden kısmetse ben gidicem
öbür kız daha bekar
bay arkadaş hep burda biz de burdayız da bedenen evet beynen yokum
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
ayy eşimdee aynıı bole sevıyooo benım oglusumuuuu dıyorum sus yeterr cocugumda sey bırakmadın
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
ayy canım bende dün tavuksuyuna çorba yaptım..un da kavurdum..sonra içine sarımsakları rendeleyip atınca aynı işkembe gibi oldu midem kalktı içemedim..bi de tavuklar çok büyük olmasın diye rondoya atmıştım fazla çekmişim galiba toz gibi olmuş tavuklar onu da çorbaya katınca garip bi çorba oldu..sonra lezzet gelsin diye salça kavurup koydum yok yine sevemedim..eşim tavuk çorbasını sevmez ama o çorbayı çok sevdi iyi dedim bi tencere var bitirirsino kadar uğraştığım çorbayı içemedim sandviç yapıp yedim :)
kıss tavuk rondodan çekilirmibulamaç gb bişi omuş olmasın neyse işe yaramış en azından eşin sevmiş ya
ben aslında sarımsak hiç demedim ama demek bu çorbada herkes sarımsak esintisi bulmuş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?