2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ehehe bende aynısının et versiyonunu yaptım ama sütsüz yani kremasız aynen sarımsak sıktım içine de

Bende süt koymadım canımm
Yani sütle tavuku içim almadı bian :26:
Soğan, havuc,patates ve tavuklar kaynattım, tavuku cıkardım, malzemeleri blendardan geçirdim, didiklediğim tavuku attım sarımsak attım oldu sana yalancı işkembe

bı sayfa gerıde kaldı herhalbak bakalım teyzesı

Mayıs ultrasonda baktım ben annesiii

Gökçe cnm rüyanı suya anlatt, su gibi aksın gitsin temiz olsun derler ama bu kötü rüya içinmiydi acaba bakk onu kestiremedim şimdi :26:

kremalı çorbalarla aran yok senin o zaman pek süt tadı gelmiyo merak etme
beşamel sosu kullanmıyomusun fırına verirken fln onun gb düşün
bide kötü rüya kimseye anlatılmamalı arkadaşlar özellikle ilk yorumlayan çok önemliymiş güvenmediğiniz kimselere anlatmayın

ayy eşimdee aynıı bole sevıyooo benım oglusumuuuu dıyorum sus yeterr cocugumda sey bırakmadın

Günaydın arkadaşlar, sorunsuz ve güzel bir gün dilerim hepimize.

Mideyi boş bırakmamak gerekiyor sanırım, çünkü biraz midem boşalmaya başlasa bulantım artıyor,
enerjim tükeniyor. Yemeye başlayınca yeniden kendime geliyorum. Evet o sıvıyı çıkarınca inanılmaz rahatlıyorum şükür.
Bir de bulantılarımın fazla olduğu dönemde ağır koku hissettiğim ortamlarda temiz bir giysi kokluyordum, bulantımı hafifletiyordu.
Belki sizde de işe yarar, deneyin bence.

Ben de badem yağı, kakao yağı ve kayısı çekirdeği yağını bir hafta kullandım ama kokusu ağır geldi, şimdi zeytin yağı kullanıyorum daha rahatım çok şükür, inşallah işe yarar...

Son düzenleme:
kızlar aranızda memur veya meclisi yakından takip eden var mı

şu kürtaj yasasının çıkmasını bekliyorum 4 gözle ama bir türlü çıkmıyor yahuuu
doğum izni 6 ay'a çıksa da bizde bayram etsek

anladımm vakitten mütevellit işkembeye benzedi

ayy canım bende dün tavuksuyuna çorba yaptım..un da kavurdum..sonra içine sarımsakları rendeleyip atınca aynı işkembe gibi oldu midem kalktı içemedim..bi de tavuklar çok büyük olmasın diye rondoya atmıştım fazla çekmişim galiba toz gibi olmuş tavuklar onu da çorbaya katınca garip bi çorba oldu..sonra lezzet gelsin diye salça kavurup koydum yok yine sevemedim..eşim tavuk çorbasını sevmez ama o çorbayı çok sevdi iyi dedim bi tencere var bitirirsin o kadar uğraştığım çorbayı içemedim sandviç yapıp yedim :)

Canım aynı telaş bende de var. bakıyorum ara ara ama sanırım bir gelişme yok. haberdar olursam yazarım mutlaka size.
bu arada hepinize hayırlı günler diliyorum
geçmişi ancak okudum da

elevit içiyor musun canımm. sanırım o da kilo yapıyormuş.belki demir hapı da yapıyordur..???ben 2 kilo falan aldım ama 4.ayın içindeyiz olur heralde o kadar??

ayy eşimdee aynıı bole sevıyooo benım oglusumuuuu dıyorum sus yeterr cocugumda sey bırakmadın

Benim kuzenin 2 yaşında oğlu varr
Bezi açılınca yapışıyor pipişee uzatıyor çekiyor çekiyor sanarsınn koparacakk
Bende oğlum bırakk ilerde lazım olacak o sana diyorumm
Sırıtıyorr kelle Anlıyor sanki
Sende babasına öyle de cok yeme lazım o oğluma dee

elevit içiyor musun canım.. sanırım elevit kilo aldırıyormuş.demir hapı da aldırıyor olablir.ben 2 klioya yakın aldım ama 4.ayın içindeyiz.bu kadarı normaldir heralde?

kıss tavuk rondodan çekilirmi bulamaç gb bişi omuş olmasın neyse işe yaramış en azından eşin sevmiş ya
ben aslında sarımsak hiç demedim ama demek bu çorbada herkes sarımsak esintisi bulmuş:44:

kıss tavuk rondodan çekilirmi bulamaç gb bişi omuş olmasın neyse işe yaramış en azından eşin sevmiş ya
ben aslında sarımsak hiç demedim ama demek bu çorbada herkes sarımsak esintisi bulmuş:44:

evet canım o sevdi ama ben canımın çektiği tadı bulamadım..olmadı hazır çorba yaparım tam istediğim gibi olur hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…