- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.241
ya canım cekıo yedklerınızı yazınca sızsaat 7bçkta kahvaltı ettım AMA acıktm bıle
elevit içiyor musun canım.. sanırım elevit kilo aldırıyormuş.demir hapı da aldırıyor olablir.ben 2 klioya yakın aldım ama 4.ayın içindeyiz.bu kadarı normaldir heralde?
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
Hayırlara vesıle olsun canımslm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
o psikolojiden kurtulmak için sabah kuaföre bile gittim ama bana mısın demedi
neyse inş kısa sürede toparlarım
buarda hastalık aynen devam ama artık vücudumuda çok zorluyo
hep bi yorgunluk var
7 de evden çıktım ve bu saat oldu hala yataktan yeni kalkmış mamur gözlerleyim
oglusun hayırlı olsun canımGünaydın güzel anneler :)
bizim dün dr. randevumuz vardı,3'lü test için gittik,sonuçlar cuma günü çıkacak
ultrasonda bebeğimizi gördük,herşeyi normal görünüyor dedi doktorumuz,suyu falan iyiymiş ama eşi aşağıda dedi
20. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış artık ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur sanırımeşin aşağıda olması kanamaya sebep olabilirmiş,bu yüzden çok yürünmeyecek,her fırsatta uzanılacak falan filan..inşallah yukarı çıkar da rahatlarız bizde..
Bu arada inşallah,Allah nasip ederse bi OĞLUMUZ daha olacak
herkeslere iyi günler
Bıldıgım kadarıyla rastırmadaymıs o kadar ızınlle anne ısten soguyabılırmıs dıyorlar zaten mıllet raporla sunla bunla uzun sure gıtmıyor kı ıse :26:kızlar aranızda memur veya meclisi yakından takip eden var mı
şu kürtaj yasasının çıkmasını bekliyorum 4 gözle ama bir türlü çıkmıyor yahuuu
doğum izni 6 ay'a çıksa da bizde bayram etsek
Hayırlara vesıle olsun canım
oglusun hayırlı olsun canım
Canım çook teşekkür ederim,inşallah Yarabbim kucağımıza da almayı nasip eder hepimizin
evet canım o sevdi ama ben canımın çektiği tadı bulamadım..olmadı hazır çorba yaparım tam istediğim gibi olur hehe:)
Hayırlara vesıle olsun canım
oglusun hayırlı olsun canım
Bıldıgım kadarıyla rastırmadaymıs o kadar ızınlle anne ısten soguyabılırmıs dıyorlar zaten mıllet raporla sunla bunla uzun sure gıtmıyor kı ıse :26:
merhaba kızlar dün doktora gittim ama yazamadım uyumaktan.... ıkı testekı karısıklık çözüldü Allaha şükür.. 3lü tarama yapıldı 4lü kesinliği henüz araştırma safhasındaymış türkiye de o yuzden 3lü dedi trozimi21-1/7530 ntd-1/7038 trozimi13/18-1/10000 çıktı yani şimdilik bır sorun yok.. rahimde açılma durmuş ama en ufak zorlama da tekrar açılacağını söyledi gene yatak dedibebeğim çok aşağıdaymış normalinden ama bir sorun olmayacağını sadce bana zorluk olacağını söyledi hatta doğumun daha kolay dedi... bebeğim adet tarihimden de büyük çıktı :) doğum 21 nisan dedi sanırım bu gidişle 2 3 yaşında doğacak benim bambamım:))))) biyolojik yaşı18+2 çıktı ama ben dün 17+0 olmak lazımdı neyse canı saolsun kocakafalımın... haftaya da ayrıntılı usg var benden bu kadar :) O kadar kötü günlerden sonra bu haberler bana ilaç gb geldi..inşallah biyopside temız çıkar bır daha da doğuma kadar doktora gitmicem :)))
kızlar günaydın ya birşey soracağım size ben hamileliğin başından beri 4.5 -5 kilo aldım ama nolacak benim halim bide o kadar dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek genelde sadece sabahları ama niye kilo alıyorum böle zaten kilolu hamile kaldım üzülüyorum ya
kızlar ben dün ikili testimi yaptırdım 12+4 de.dr yüzde elliyi geçik ihtimal kız dedi ama kendimi alıştırmak da istemiyorum sonradan cinsiyet değişen var mı yani yanılma payı
günaydınlar,
biz geldikdün gece eşim acilen şirkete çağırıldığı için saat 2 den beri uyanığım
Eşim gidince uykum kaçtı, kendimi çok huzursuz hissettim
bende oturdum tv izledim
eşim sabah 6 da geldi bende hazırlanıp evden çıktım
evden çıkarken de kızıma tembihledim sakın ama sakın IT ci ile evlenme dedim
eşimin canı sıkıldı öyle dedim diye ama gerçekten sinir oldum
o evde olmayınca ben uyuyamıyorum bide şimdi durumum daha farklı ama adam bi türlü bunu kabul etmiyor
neyden korkuyosun seni annenlere bırakayım o zaman diyor ama kim gider gecenin 2sinde annesine
Allah korusun kalp krizi geçirirler bişey oldu diye
kuşburnu
tarçınlı çay ve zencefilli çay içebilirsin canım
hayra yor uyandıgında canım bende bırkackere kabus gordum oyleslm millet çook kötü bi rüya gördüm tabi bebiş ile ilgili
o psikolojiden kurtulmak için sabah kuaföre bile gittim ama bana mısın demedi
neyse inş kısa sürede toparlarım
buarda hastalık aynen devam ama artık vücudumuda çok zorluyo
hep bi yorgunluk var
7 de evden çıktım ve bu saat oldu hala yataktan yeni kalkmış mamur gözlerleyim
kabızlık varmı canım ? bende dun mesela balık salata yedım sabahda kalorısız kahvaltı ama hareket cok olmayınca alınıyor malesef
ve zor veren bırıyım bende bakalım napıcaz dogumdan sonra ..
canım benım yengem 8. ayında doktor bebek asagıda kendıne dıkkat et dedı kı yengem hayatta dururmu herkere gıder gezer tozar bebıste oda ıyı :)
senınkıde sımdıden yerını hazırlıyor erkenmı gelmek ıstıyor ne :)
kabızlık varmı canım ? bende dun mesela balık salata yedım sabahda kalorısız kahvaltı ama hareket cok olmayınca alınıyor malesef
ve zor veren bırıyım bende bakalım napıcaz dogumdan sonra ..
hıc ıtıbar etme canım ben doktor net dıyene kadar kackere sordum emın olmasa yuzde 90 dese gelecek randevuya saklardım hevesımı
doktorum cok tecrubelı oldugu ıcın ve net dedıgı ıcın rahatım
cunku burda ıkı kısı yazmıstı galıba 2 hafta once erkek dıyrorsa kız kız diyorsa erkek cıktı dıye
bı anıdıgım 7. ayına kadar kız dedıler sonra erkek oldu ..
bak sen kız ben napıyım benım es 1 hafta gececı 1 hafta gunduzcu o yokken gecelerı tek oluyorum hep :)
tarcında uyarıcı etkısı varmıs rahıme onuda tuketmeyın dıyorlardı canım ..
hayra yor uyandıgında canım bende bırkackere kabus gordum oyle
bilmiyorumki yaa ben balık yağıda alıyorum alakası olabilir belki şişiriyomu ne:18:
Günaydın güzel anneler :)
bizim dün dr. randevumuz vardı,3'lü test için gittik,sonuçlar cuma günü çıkacak
ultrasonda bebeğimizi gördük,herşeyi normal görünüyor dedi doktorumuz,suyu falan iyiymiş ama eşi aşağıda dedi
20. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış artık ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur sanırımeşin aşağıda olması kanamaya sebep olabilirmiş,bu yüzden çok yürünmeyecek,her fırsatta uzanılacak falan filan..inşallah yukarı çıkar da rahatlarız bizde..
Bu arada inşallah,Allah nasip ederse bi OĞLUMUZ daha olacak
herkeslere iyi günler
aynı ılaçları bende kullanıyorum..hatta bazen dogumdan sonrada elevıt kullanılıyo ..
şu su içme konusunu nasıl aşacagım rabbım kolaylık ver yarım lıtre anca su içiyorum çok bulanıyorum degılse ne yapacagım bılmem
.
yalnız bu izinle alakalı şöyle bir durum var kimse üzerine alınıp yanlış anlamasın ama vicdani bir boyut var ortada . devlet memuru bayanlar devletin verdiği ücretli izin hakkını süt iznini içerde kalan izinlerini kullanıyor sonrasında heyet raporu alıyor buna ihtiyacı olmadıgı halde!!! ücretsiz izin hakkını kullanmayıp heyet raporu alıyorlar neymiş bebeği biraz daha büyüsün o zaman ücretsiz izin hakkını kullan nasıl o kazandığın hak etmeden kazandığın parayı bebişine yedirebiliyorsun. diğer taraftan özel sektörde çalışan bir bayan şirket insaflıysa 4 ayını insafsızsa 1-2 ay kullanıp el kadar bebeği bırakıp evde gitmek zorunda işe. diğer hatunların ki çocukta bunlarınki çocuk değil mi?
kızlar bana yardım edın nolur.... ıkılı test ıcın yarın dr.a gıdıcem acaba gec oldu dermı yarın 14+1 oluyoruz yapar dımı testı gecen hafta gıttıgımde pozisyonu uygun degıl dedı c tesı cagrdı gıttım dr. kendısı gelmemş p tesı gelsın dıye not bırakmış e bende çalışıyorum gıdemıyorm kafama gore patron anca carsamba gıdebılrsın dedı ve yarın 14+1 oluyorm ya yapamam derse aranızda 2 li testını 11+0 ile 13+6 haftalardan gec yaptıran varmı yparmı testı merktan olücem
canım senin eşin gece vardiyasına gidiyor sen kendini öncede psikolojikmen duruma hazırlayabiliyosun
benimki yataktan fırlıyor
bazen öyle korkuyorum ki kötü bişey oldu sanıyorum
tarçını söylediğin iyi oldu dün bi sütlü tatlının üzerine bolca döküp yedim
Allah bebişlerimizi korusun
ah ah devlet memurları sefa sürüyor, biz özel sektördekiler köle gibi çalışıyoruz (kendi meslektaşlarım için söylüyorum bunu). hiç bir sorumlulukları yok aldıkları para özelin 2 katı. özelde çalışanlar ise işletmenin bütün yükünü taşıyor. haftada 6 gün bazen 7 gün çalışan bile var. bu insanların da çocukları var. buna rağmen hiçbir işe yaramıyorlarmış gibi davranılıyor. 4 ay doğum izni var ama herkes hamileliğnini sonuna kadar çalışmaya dayanabilecek mi bakalım? ben şu an iyiyim ama bebek büyüyünce nasıl olacağını nerden bileyim. diyelim 7. aydan sonra dayanamadım izin aldım. geriye 2 ayım kalıyor. 2 aylık bebeği bırakmak olmaz. yasal olarak 6 ay ücretsiz izin hakkı var. ama ücretsiz izin alırsa geçinemeyecek çok insan var. ne yapsın özelde çalışan çocuk mu doğurmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?