2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya canım cekıo yedklerınızı yazınca sız saat 7bçkta kahvaltı ettım AMA acıktm bıle

ayy canım hepimiz kendimizi tutuyoruz aslında, çünkü hepimizin canı gördüğü okuduğu şeyi çekiyo bi tek bu tavuksuyu çorbadan çok bahsettik galiba, kusura bakma

Canlarım ben geçen cuma gittim en son doktora (16 haftayı doldurmuştum hatta ultrasonda 16+5 çıktı tosunumuz)
doktorum önümüzdeki ay detaylı ultrasona gireceksin dedi.
sanırım bebeğin tüm organlarına fln bakılacak.
başka bir malumatı olan varmı? ya da yaptıran?
gerçi sanırım aramızda 20 haftaya ulaşan henüz olmadı.

kiz bu mesaji benmi yazdim dedim kendi kendime ayni beni anlatmissin bu kadar tutar

Hayırlara vesıle olsun canım oglusun hayırlı olsun canım
Bıldıgım kadarıyla rastırmadaymıs o kadar ızınlle anne ısten soguyabılırmıs dıyorlar zaten mıllet raporla sunla bunla uzun sure gıtmıyor kı ıse :26:

yalnız bu izinle alakalı şöyle bir durum var kimse üzerine alınıp yanlış anlamasın ama vicdani bir boyut var ortada . devlet memuru bayanlar devletin verdiği ücretli izin hakkını süt iznini içerde kalan izinlerini kullanıyor sonrasında heyet raporu alıyor buna ihtiyacı olmadıgı halde!!! ücretsiz izin hakkını kullanmayıp heyet raporu alıyorlar neymiş bebeği biraz daha büyüsün o zaman ücretsiz izin hakkını kullan nasıl o kazandığın hak etmeden kazandığın parayı bebişine yedirebiliyorsun. diğer taraftan özel sektörde çalışan bir bayan şirket insaflıysa 4 ayını insafsızsa 1-2 ay kullanıp el kadar bebeği bırakıp evde gitmek zorunda işe. diğer hatunların ki çocukta bunlarınki çocuk değil mi?

evet canım o sevdi ama ben canımın çektiği tadı bulamadım..olmadı hazır çorba yaparım tam istediğim gibi olur hehe :)

yok yapma hazır çorba vazgeçme sen yeniden dene hazır çorbalarda geçen burda yazdılar bi tuz çeşidi varmış koydukları kötü etkiiyomuş şu an tam hatırlamıyorum sen tekrar tavuk suyu hazırla yağla unu kavur tavuk suyunu tuzunu etini didikle ekle işte sana çorba (tabi arada kaçamak yapılabilir bende yapmadı deilim amauyarim istedm)

Allah Allah ne alakası var ya işten soğumakla
kim işine göbek ata ata gidiyor ki? Kesin büyük holding patronları uzatmayın ücretli izni diye karşı çıkmıştır
üffff Inşallah çıkar bu yasa ya Inşallah

canım benım yengem 8. ayında doktor bebek asagıda kendıne dıkkat et dedı kı yengem hayatta dururmu herkere gıder gezer tozar bebıste oda ıyı :)
senınkıde sımdıden yerını hazırlıyor erkenmı gelmek ıstıyor ne :)

kabızlık varmı canım ? bende dun mesela balık salata yedım sabahda kalorısız kahvaltı ama hareket cok olmayınca alınıyor malesef
ve zor veren bırıyım bende bakalım napıcaz dogumdan sonra ..

kızlar ben dün ikili testimi yaptırdım 12+4 de.dr yüzde elliyi geçik ihtimal kız dedi ama kendimi alıştırmak da istemiyorum sonradan cinsiyet değişen var mı yani yanılma payı

hıc ıtıbar etme canım ben doktor net dıyene kadar kackere sordum emın olmasa yuzde 90 dese gelecek randevuya saklardım hevesımı
doktorum cok tecrubelı oldugu ıcın ve net dedıgı ıcın rahatım
cunku burda ıkı kısı yazmıstı galıba 2 hafta once erkek dıyrorsa kız kız diyorsa erkek cıktı dıye
bı anıdıgım 7. ayına kadar kız dedıler sonra erkek oldu ..

bak sen kız ben napıyım benım es 1 hafta gececı 1 hafta gunduzcu o yokken gecelerı tek oluyorum hep :)

tarcında uyarıcı etkısı varmıs rahıme onuda tuketmeyın dıyorlardı canım ..

hayra yor uyandıgında canım bende bırkackere kabus gordum oyle

kızlar bana yardım edın nolur.... ıkılı test ıcın yarın dr.a gıdıcem acaba gec oldu dermı yarın 14+1 oluyoruz yapar dımı testı gecen hafta gıttıgımde pozisyonu uygun degıl dedı c tesı cagrdı gıttım dr. kendısı gelmemş p tesı gelsın dıye not bırakmış e bende çalışıyorum gıdemıyorm kafama gore patron anca carsamba gıdebılrsın dedı ve yarın 14+1 oluyorm ya yapamam derse aranızda 2 li testını 11+0 ile 13+6 haftalardan gec yaptıran varmı yparmı testı merktan olücem

kabızlık varmı canım ? bende dun mesela balık salata yedım sabahda kalorısız kahvaltı ama hareket cok olmayınca alınıyor malesef
ve zor veren bırıyım bende bakalım napıcaz dogumdan sonra ..

oluyor kabızlık canım arasıra önceden de olurdu hayırlısı bakalım inşallah verebilirz

ah ah devlet memurları sefa sürüyor, biz özel sektördekiler köle gibi çalışıyoruz (kendi meslektaşlarım için söylüyorum bunu). hiç bir sorumlulukları yok aldıkları para özelin 2 katı. özelde çalışanlar ise işletmenin bütün yükünü taşıyor. haftada 6 gün bazen 7 gün çalışan bile var. bu insanların da çocukları var. buna rağmen hiçbir işe yaramıyorlarmış gibi davranılıyor. 4 ay doğum izni var ama herkes hamileliğnini sonuna kadar çalışmaya dayanabilecek mi bakalım? ben şu an iyiyim ama bebek büyüyünce nasıl olacağını nerden bileyim. diyelim 7. aydan sonra dayanamadım izin aldım. geriye 2 ayım kalıyor. 2 aylık bebeği bırakmak olmaz. yasal olarak 6 ay ücretsiz izin hakkı var. ama ücretsiz izin alırsa geçinemeyecek çok insan var. ne yapsın özelde çalışan çocuk mu doğurmasın?

canım senin eşin gece vardiyasına gidiyor sen kendini öncede psikolojikmen duruma hazırlayabiliyosun
benimki yataktan fırlıyor
bazen öyle korkuyorum ki kötü bişey oldu sanıyorum

tarçını söylediğin iyi oldu dün bi sütlü tatlının üzerine bolca döküp yedim
Allah bebişlerimizi korusun

Merhaba hamiş arkadaşlerım yoğun işler nedeniyle sohbete çok fazla katılamıyorum ama takipteyim. Maşalah sayfalar çok hızlı ilerliyor son sayfaları okudum. Hasta olanlara çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ben bugün gaz sancısı çekiyorum ne yapsam kurtulamadım üstelik kabızlık problemim devam ediyor vajinal ağrı bende de oluyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da napalım katlanacağız bunlara.Perşembe randevum var cinsiyeti kesinleşir o zaman %80 kız demişşti keşke yine aynı şeyi söylese hayırlısıyla, hepimizin bebişleri sağlıklı olur inşallah.

bilmiyorumki yaa ben balık yağıda alıyorum alakası olabilir belki şişiriyomu ne:18:

arkadasım cok zayfıtı balık yagı hapı ıcıyordu kılo almak ıcın
doktorum banada vercektı bu yuzden ıstemedım dun balık yedım her hafta yıcem dıye soz verdım doktora :)

kendıne dıkkat et canım :) oglun sabırsızlık etmesın annesını uzmesın bakım :)

ay bende tek benmı ıcıyorum bı ılacı dıyordum sana nıye vermsıtıdoktor kalca agrısı ıcınmı
hafta ıcı gıdıcem gercı doktora sorucam

su ıcın kendını zorla canım yanımda cam sıse yarım lt var sabah uyanınca ıcıyorum kahvaltı sonrası aksam yemege kadar 1 lt
aksam yemekten sonra yarım lt dısarı cıkınca elımde muhakkak yarım lt su olur ıcerım gelene kadar ..
ure gıbı ıltıhaplanmadan korucak bızı ınsallah su ıcmek

ozel sektor herzaman hakkı ezılen sektor malesef canım ..

canım ben doktora gıttıgmde 15 3 dedı bebek ama ıkılı test ıstıyorsan yaptıralım dedı
gercı bana gore 12.5 dı yavrum yanı gec kalmadın yaptırıcaksan doktor yapar testı

ılk gunden alıstım kayınpeder aradı korkuyorsan geleyım dıye
ee emeklı olana kadar durum boyle mecbur alıscam dedım
sadece dogumdan sonra ılk 40 gun evde tek olmamam gerekıyor ılk haftalar yegenlerın okulu ablamların sureklı gelmesı zor
bakalım ozman ne yapıcam sen anlıyorum canım ama basa gelıp mecbur olunca alısıyorsun kı ben cok odlektım evde tek kalamazdım bekarken
umarım sende alısırsın ama tabıkı esın gecelerı sureklı cagrılmaz

canım benimle aynı şirkete gelen aynı sitede oturan bir arkadaşım var
kızcaz'ın annesi ve kayınvalidesi rahmetli oldular kimsesi yok eşinden başka
hamile kalınca 37inci haftaya kadar dayanmak zorundayım dedi
ama yol yüzünden 34üncü haftada doktora gidip rapor aldı dayanamadı
elleri ayakları şişti serviste o trafikte oturdukça sıkıştı wc ye gidemedi
resmen eziyet oldu rezillik çekti
sabah 06:30 da servise binip akşam 19 da evde olmak kolay değil
evet belki iş yerinde taş taşımıyoruz ama yoruluyoruz sandalye tepelerinde

süt izinlerini birleştirdi ve izni 4 ay'a çıktı böylece önümüzdeki ay işe başlaması gerekiyor
ne bakıcı bulabildi nede evini yakına taşıyabildi
kara kara düşünüyorum napıcam ben el kadar bebek sütüm kesilecek diye korkuyorum diyor

Allah yardımcımız olsun, yüzümüze gülsün, merhametini esirgemesin Inşallah
ve tez zamanda başımızdaki büyüklere akıl fikir versin bolca da vicdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…