2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu 40 gün meselesi gece içinmi gündüz içinde geçerlimiydi öyle bişiler derlerya lohusalar için tam olarak manası ne

Canım benim ben bir devlet memuru olarak sana çok hak veriyorum, gerçekten büyük haksızlık var ortada bu haksızlığı bir an önce düzeltirler inşallah. Devletin bu konuda ciddi düzenleme yapması lazım. Çünkü biz birey yetiştiriyoruz, ve o bireyin bize en çok ihtiyacı olduğu zaman onu yalnız bırakıp işe geliyoruz.Başka ülkelerde 1 yıl hatta 2 yıla kadar anneler ücretli izin alabiliyor ama biz ancak 3 ay bebeğimizin yanında kalabiliyoruz. Ücretli izni 6 aya çıkarma konusunda çalışma var şu an mecliste komisyonda inşallah özel devlet ayırmaksızın herkes bu haktan yararlanır.

söylediklerinin hepsine katılıyorum canım..bende özel sektördeyim. ve izine 1ay geç çıkıp doğumdan sonraya eklesem de 3 aylık bebeği bırakıp işe döncem..ücretsiz izin kullanamam çunku benim maaşım direk ev kredisine gidiyor..
memeurlar da raporla 1 yılı tammalıyorlar nerdeyse.. ooh walla ne güzel..

kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..

Sabırsızlıkla bekliyorum doğum izninin 6 aya çıkmasını..gerçi 6 ay ama doğumdan önce 3,doğumdan sonra 3 olacakmış,doğumdan sonra daha fazla evde kalmaya ihtiyacımız var..

Sabırsızlıkla bekliyorum doğum izninin 6 aya çıkmasını..gerçi 6 ay ama doğumdan önce 3,doğumdan sonra 3 olacakmış,doğumdan sonra daha fazla evde kalmaya ihtiyacımız var..

canım ben yasa tasarısını okudum da
Anladığım kadarıyla 32 inci haftadan itibaren izine çıkarıcaklar
yani evde 4 ay evde bebekle kalabileceğiz o durumda
normalde biliyorsun 37inci haftaya kadar çalışıp 5 haftayı 8 haftaya ekliyorduk

[

hıc ıtıbar etme canım ben doktor net dıyene kadar kackere sordum emın olmasa yuzde 90 dese gelecek randevuya saklardım hevesımı
doktorum cok tecrubelı oldugu ıcın ve net dedıgı ıcın rahatım
cunku burda ıkı kısı yazmıstı galıba 2 hafta once erkek dıyrorsa kız kız diyorsa erkek cıktı dıye
bı anıdıgım 7. ayına kadar kız dedıler sonra erkek oldu ..

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM DA CANIM BU DRUN ULTRASONU ÇOK İYİ DİYOLAR GERÇİ ADAM KESİN DEĞİL ALIŞVERİŞ FİLAN YAPMAYIN BENZETTİM DEDİ DE BİZİMKİLER GÜVENİP İNANDILAR BİLMİYORUM DEĞİŞEBİLİYO DEMEKKİ PEKBİCİCİMDE DEMİŞTİ KIZ DEYİP SONRA ERKEK OLAN DA OLUYOMUŞ BAKSANA HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNDA

canım yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun. öyle zor ki. ben çok şanslıyım kayınvalidem bakıcak bebeğime. gözüm arkada kalmayacak ama anne başka. onun için 1 yaşına kadar bebişime bakmak istiyorum kısmetse. biz ev kredisini bebekten sonraya bıraktık canım. kredi her zaman çekilir ama bebek için geç kalmayalım dedik. bebek büyürken krediyi de öderiz bir şekilde dedik bakalım.
doğum izninde şu anda son 3 haftaya kadar çalışılabiliyo ama dayanabilen var mıdır bilmiyorum. 6 ay da olsa 3 ayı önceden sonraki 3 ayı doğum sonrası için zorunlu tutmazlar sanırım. yine şimdiki gibi olur sadece süre uzar. inşallahhhhhhhhhhh Allah ım sen dualarımızı kabul et (amin). bu arada ücretli izin de olsa benim maaşım sgk da farklı göründüğü için düşük maaş alıcam neresinden bakarsan bak resmen sömürülüyoruz. Parası çok olanın vicdanı azalıyo.

maşallah bebişimize bizimde yarın kan tahlilimiz çıkıyor hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlaaarr midem bulanıyoorr
Bu tarçın mı zencefil mi altüst etti benii bide genzim akıyor oda midemi bulandırıyorr
Lavaboya koşmak ne demekmiş anladımm

pekbicici ve gökçe okuduğum kadarıyla rahatsızmışsınız en acilinden şifalar diliyorum size

Bizde dün bütün gün ailemle beraber ablamlardaydık güzel bi yemek yedik sohbet gırgır şamata derken girmedim topiğe

Biz kuzucuğumla çok çok iyiyiz iiki gündür bebişimin pıt pıtlarını hissediyorum hayatımda herşey yolunda çok şükür

AMİN canımm.. ben özele gidiyorum5.ayda tekrar varmış ayrıntılı ultrason sendende istediler mi..

bende özele gidiyorum canım 18-23 testi senin bahsettiğin ben kendi hastanemde yaptırmıycam

istanbulda özel bir doktora gideceğim ayrıntılı ultrason için iki tane arkadaşımın tavsiye ettiği bi doktor var ona gideceğiz kısmetse

anladım canımm...

merhaba arkadaşla bizde inşallah mayıs ta alacağız bebişi kucağımıza :) ne güzel heyecanlar yaşıyor herkes :)) herkesin adına ben cok mutlu oldum :)) bir avazda inşallah :)) henuz cinsiyeti öğrenemedik.. bu hafta sonu kontrolumuz var bakalım göstericek mi??
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum :))

bana gecen hafta cumartesı gel yaplım dedı 14 haftaya gırmeden bende gıttım kendısı gelmemış e p tesıde ben ızın alamadm bu gune kaldık yaptırıcam yaa kafamda bır mılyon soru işaretıyle 3 lüyü bkleyemem

Teşekkür ederim Melekiimm
Gececek inşAllah, bebişim iyi olsundaa ben dayanırım Allahın izniylee
Ailenle geçirdiğin zamanlar ne kadar değerli ve güzel oluyor dimii
Şimdi annemle konuştum bu hamilelik ve hastalık beniii pek bir dağıttı ağla ağlaya konuştumm:26:
Niye ağladım onuda bilmiyorum yaa
Eşimi aradım bugün lütfeen erken gel nolur nolur diye yalvardım eşimde iyimisin bak sen cidden hasta olmuşun doktora gidelim diyorr
Şapşinngg nasıl güldürdü benii
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

tarçın zencefil miiiii

bende koşucam şimdi lavaboyaaa:18::18::18:

geçmiş olsun cicim

Amann diyimm
Sakın diyimmm
Karıştırmayınn midem ağzımdaa içtiğimden beriii
Koşuyorum ama koftii bi görüntüde yoookk
Çıkarmayıp öğürmek en kötüsü sanırım
Elma kemiriyorum şuan iyi geldi yatıştı midecağızım

Son düzenleme:
Kızlaaarr midem bulanıyoorr
Bu tarçın mı zencefil mi altüst etti benii bide genzim akıyor oda midemi bulandırıyorr
Lavaboya koşmak ne demekmiş anladımm

cnm karıştırma çok zaten bünyeler hassas
normal dönemdeki iyi gelen seyler şimdi bozuyo
bnm de akıntıdan yana derdim çok amaaçıkçası pek bişi yapmıyorum
akşam bişiyler içiyim falan dedim gece bile bulantıdan uyuyamadım
bol meyve yi ihamal etme bide
inş çabucak geçer ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…