2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım tarcın fazla tuketme kasılma yapabılıyor. rahatsızsın galıba gecmıs olsun sana onerım ıhlamur cayına cok az zencefıl tozu koyarak ıcın birde eger boğazında sorun varsa yada oksuruyosan bir adet kuru inciri suda kaynat ozu cıksın dıye catalla bıraz ez kaynayınca ve bıraz daka kaynat sonra suzgeclen suz suyunun iine biraz bal koy bır fıncan kadar iç bırazda gargara yap içemezsen zorlama bır yudum iç ama mutlaka gargara yap. ve yatıp dınlen hamıleyken bende hasta olmustum grıp oksuruge donmustu bır ay cekmıstım ıyı dınlen kı cabuk gecsın cok gecmıs olsun

sağol cnm geçecek inş
buarada ne güzel bi gün geçirmişsiniz maşallah
allah ayırmasın

İnşAllah canım inşAllahh
O karışım beni benden aldıı midemi bitirdi resmenn
Bünye ilaçsız atlatmaya adepte olmaya calısıyorr
Normalde ben antibiyotikleri dayamıştım şimdii ama 3 gündürr hastalık inat ben inatt bakalım sonumuz nolcak
Sende de mi var bulantıı offf cok fenaymışş yaa
Kocacımm tak parmağı kus diyooorr kolaysa sen gel yap diyorumm
Ben normalde çıkarırken ağlayan biriyim içimde tutarım, hatta öyle bir fışkırır kii burnumdan bile çıkar (Biraz mide bulandırıcı oldum kusura bakmayın :26:)
Şimdi elma kemiriyorum

Sorma canım içtim bikere vallaa
Kasılmayı şuan midemde yapıyorr
Allah korusun öteki kasılma olmaz İnşAllahh :18:
Gerçi 3 ayı atlattıktan sonra cok korkmayın diyorlar ama piskolojik mi oldu bu bitkiler midemi bulandırıyor :44:
İnciri duymamıştımm akşamda onu yapayım
Tavuk suyuna çorba yaptım onu içtikten sonra bunuda içerim inşAllah bide terler atlatırım :26::26:
Teşekkür ederimm

evet çok güzel oluyor gerçekten arada böyle toplanmak Sanki dünya o günden ibaret başka bişey düşünmüyosun

Canım miden kötüymüş rabbim şifa versin Benim drum grip olduğumda bitek ballı ıhlamura izin vermişti keşke şimdi evde olsaydın uzanırdın

bişeyciğin kalmazdı

3 ayım böyle öğürüp öğürüp çıkaramamakla geçti canım bilirim

gözlerimden yaşlar gelirdi boğazım tahriş olurdu çok fecii bişeyy

elma iyi geliyo haklısın bana havuçta çok çok iyi geldi

dilimleyip az limon ve az tuzla yedim bulandıkça

bu arada geçen pazara çıkayım dedim 3 aydır ilk kez

aman allahım bir baş dönmesiii düştüm düşücem teyzenin biri beni tezgahın arkasına çektii oturttu su filan derken biraz kendime geldimm

doktoru aradım ilk sorduğu tuzu kestinmi oldu tuzu son ay azaltmamız gerekiyomuş ödem olmasın diye ben herşeyi çok az tuzlu yiyordum

sakın kesmeyin baş dönmeniz göz kararmanız varsa aklınızda olsun

Bizde bir aile olacağızz bizimde evlatlarımız bizleri gördükçe mutlu olan bireyler olurlar inşAllahh
Midem içtiğim tarçınlı karışımdan sonra fena olduu
Bayadırda bitki çayları içmiyordum acaba ağır mı geldi nee :44:
Teşekkür ederim canım

Ayy çook geçmiş olsun canımm
Verdiğin bilgide cok önemlii
Benim elimden tuzu alıyorlar artık sana tuz yasak diyee bende söylerim artıkk :26:
Havuçta iyiymiş baakk canım mı çekti nee :26::26:

ay masallahbende bizim bebegin zamanindan once gittigini dusunuyorum,cunku kilo aldim ama sadece gobek var baska yerimde bisey yok:)4 lu test icin bu hafta gidiyorum bende insallah iyi sonuclarimiz olur

inşallah canım sonuçların iyi çıkar... bende kılo almadım ama göbek maşallah yanı sankı bütün kılom göbeğimde:)

Ayy çook geçmiş olsun canımm
Verdiğin bilgide cok önemlii
Benim elimden tuzu alıyorlar artık sana tuz yasak diyee bende söylerim artıkk :26:
Havuçta iyiymiş baakk canım mı çekti nee :26::26:

bana da aynısını yaptılar ilk başından beri geçen bi komşu teyze bana çok sevdiğim bişey yapmış getirmiş sıfır tuz senin için yaptım tuzsuz diyor

bende hep öyle bilirdim ama yanlışmışş tansiyonumu yerle bir etmiş tuzsuz kalmak

havucu dene çok güzel oluyo az zeytin yağı az limon tuz birazda yanında beyaz peynir offf mis miss canım çekti benimde

hadi yiyelim

iştah isteyen kızlar ben size yolllayayım bir oturuşta 1 ekmek garanti yiyorum:) önceden eve 2 ekmek alsak yetiyordu şimdi 6 tane alıyorum :) evimde ordu yaşıyor sanki:))) yediğim yemeklerde cabası pilav hariç çok tiksindim pirinçten :) haftada 1 kılo peynır tek başıma yıyorum.5kılo yogurt gunluk 1lt süt vb vb vb.. ama henuz kılo almadım nasıl oluyor anlamadım hamıle kalmadan önce totumu yırtıyprdum 100gram vereyım dıye olmuyordu resmen butun gun aç kalıyordum gene kılo veremıyordum şimdi de yiiyorum almıyorum çok enteresan gelıyor bana çatlayana kadar yemek yemek süper birşey yaaa:))) bulantı yok ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşaşın hamilelik:)))

özel sektörde çalışan arkadaşlar çektikleri sıkıntıların acısını devlet memurlarından çıkarmasınlar lütfen. herkesin çektiği sıkıntı kendine zordur. ben bir öğretmenim ve sizin şirketinizin sorumluluğundan çok daha fazla sorumluluklarım var. biz insan yetiştiriyoruz. her anlamda onlara bişeyler katmaya çalışıyoruz. öğretmen sadece okuma yazma falan öğretmiyor. ücretsiz izin alsınlar rapor almasınlar diyosunuz ya şuan karı koca memur olup da kredi ödemeyen insan çok azdır. ücretsiz izin almak gibi bir lüksü yok yani çoğu memurun. o yüzden de bir şekilde başının çaresine bakmaya bebeğiyle geçirebileceği en uzun süreyi kullanmaya çalışıyorlar. rapor alıp işten çıkarılmama garantiniz olsa siz naparsınız? şirketim çok öenmli gideyim çalışayım mı dersiniz? yanlış anlamayın haklı olduğunuz çok zorlandığınız yönleri olabilir işlerinizin ama bunun acısını diğer insanlardan çıkarmayın lütfen.ben mayısta doğum yapıcam iznimi yaz tatili olduğu için sona atamıycam ve eylülde yani bebeğim 4 aylıkken okula başlıycam. 2kredi ödüyoruz ücretsiz izin gibi bi şansım yok. en fazla eylülde bir aylık rapor alabilirsem alıcam. yani en fazla 5 aylıkken bebeğimi bakıcıya bırakıcam 1 yaşına kadar rapor falan söz konusu değil yani

bu 40 gün meselesi gece içinmi gündüz içinde geçerlimiydi öyle bişiler derlerya lohusalar için tam olarak manası ne
lohusa dönemı canım gunduzu aksamı dahıl :) evde tek bırakılmamalı lohusa donemı gecene kadar
sımdı yazmıyım burda korkan olur :) bende artık sıra ıle bırısı kalır ayarlıcaz..

Kizlar askolsun daha yeni yedim 2 saat olmadi ama aciktim sayenizde

herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak

Son düzenleme:

Devlet memurlardan acısını çıkarmak gibi bir durum söz konusu değil devlet memuru olup olmamak herkesin kendi tercihi. ayrıca siz benim şirketimdeki sorumlukların ne derece olduğunu bilmezsiniz bunun yanısıra sizi tenzih ediyorum her öğretmende özellikle son yıllarda insan yetiştirmek bilincini taşımıyor ne yazıkki bunu çok üzülerek söylüyorum. ben sadece ücretsiz izin hakkı varken heyet raporu ile (ki bunun yapan birçok kişiye şahit oldum ) ücretli izin yapan kişilerin aldıkları parayı hak etmediklerini vurgulamaya çalıştım. niyetim kimseyi suclamak yada yargılamak değil. ben aynı durumda olsaydım bunu yapmazdım yasal hakkım kadarını kullanırdım.ücretsiz izin alabilecek durumda olmayanlar maddi yönden zor olsada işine dönek etik olan bu.

herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 1350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak

canım kılosunda karışıklık olmasın 1350 çok fazla..350gramdır o

benim de bir çok öğretmen arkadaşım var yaşadıkları sıkıntıları çok iyi biliyorum. benim kastettiğim memurlar devlet dairelerinde çalışanlar okullarda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…