- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.281
pekbicici ve gökçe okuduğum kadarıyla rahatsızmışsınız en acilinden şifalar diliyorum size
Bizde dün bütün gün ailemle beraber ablamlardaydık güzel bi yemek yediksohbet gırgır şamata derken girmedim topiğe
Biz kuzucuğumla çok çok iyiyiz iiki gündür bebişimin pıt pıtlarını hissediyorumhayatımda herşey yolunda çok şükür
cnm karıştırma çok zaten bünyeler hassas
normal dönemdeki iyi gelen seyler şimdi bozuyo
bnm de akıntıdan yana derdim çok amaaçıkçası pek bişi yapmıyorum
akşam bişiyler içiyim falan dedim gece bile bulantıdan uyuyamadım
bol meyve yi ihamal etme bide
inş çabucak geçer ikimizinde
canım tarcın fazla tuketme kasılma yapabılıyor. rahatsızsın galıba gecmıs olsun sana onerım ıhlamur cayına cok az zencefıl tozu koyarak ıcın birde eger boğazında sorun varsa yada oksuruyosan bir adet kuru inciri suda kaynat ozu cıksın dıye catalla bıraz ez kaynayınca ve bıraz daka kaynat sonra suzgeclen suz suyunun iine biraz bal koy bır fıncan kadar iç bırazda gargara yap içemezsen zorlama bır yudum iç ama mutlaka gargara yap. ve yatıp dınlen hamıleyken bende hasta olmustum grıp oksuruge donmustu bır ay cekmıstım ıyı dınlen kı cabuk gecsın cok gecmıs olsun
evet çok güzel oluyor gerçekten arada böyle toplanmakteşekkür ederim melekiimm
Gececek inşallah, bebişim iyi olsundaa ben dayanırım allahın izniylee
Ailenle geçirdiğin zamanlar ne kadar değerli ve güzel oluyor dimii
şimdi annemle konuştum bu hamilelik ve hastalık beniii pek bir dağıttı ağla ağlaya konuştumm:26:
Niye ağladım onuda bilmiyorum yaa
Eşimi aradım bugün lütfeen erken gel nolur nolur diye yalvardım eşimde iyimisin bak sen cidden hasta olmuşun doktora gidelim diyorr
şapşinngg nasıl güldürdü benii
Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
Amann diyimm
Sakın diyimmm
Karıştırmayınn midem ağzımdaa içtiğimden beriii
Koşuyorum ama koftii bi görüntüde yoookk
Çıkarmayıp öğürmek en kötüsü sanırım
Elma kemiriyorum şuan iyi geldi yatıştı midecağızım
evet çok güzel oluyor gerçekten arada böyle toplanmakSanki dünya o günden ibaret başka bişey düşünmüyosun
Canım miden kötüymüş rabbim şifa versinBenim drum grip olduğumda bitek ballı ıhlamura izin vermişti keşke şimdi evde olsaydın uzanırdın
bişeyciğin kalmazdı
3 ayım böyle öğürüp öğürüp çıkaramamakla geçti canım bilirim
gözlerimden yaşlar gelirdi boğazım tahriş olurdu çok fecii bişeyy
elma iyi geliyo haklısın bana havuçta çok çok iyi geldi
dilimleyip az limon ve az tuzla yedim bulandıkça
bu arada geçen pazara çıkayım dedim 3 aydır ilk kez
aman allahım bir baş dönmesiii düştüm düşücem teyzenin biri beni tezgahın arkasına çektii oturttu su filan derken biraz kendime geldimm
doktoru aradım ilk sorduğu tuzu kestinmi oldu tuzu son ay azaltmamız gerekiyomuş ödem olmasın diye ben herşeyi çok az tuzlu yiyordum
sakın kesmeyin baş dönmeniz göz kararmanız varsa aklınızda olsun
ay masallahbende bizim bebegin zamanindan once gittigini dusunuyorum,cunku kilo aldim ama sadece gobek var baska yerimde bisey yok:)4 lu test icin bu hafta gidiyorum bende insallah iyi sonuclarimiz olur
Ayy çook geçmiş olsun canımm
Verdiğin bilgide cok önemlii
Benim elimden tuzu alıyorlar artık sana tuz yasak diyee bende söylerim artıkk :26:
Havuçta iyiymiş baakk canım mı çekti nee :26::26:
yalnız bu izinle alakalı şöyle bir durum var kimse üzerine alınıp yanlış anlamasın ama vicdani bir boyut var ortada . devlet memuru bayanlar devletin verdiği ücretli izin hakkını süt iznini içerde kalan izinlerini kullanıyor sonrasında heyet raporu alıyor buna ihtiyacı olmadıgı halde!!! ücretsiz izin hakkını kullanmayıp heyet raporu alıyorlar neymiş bebeği biraz daha büyüsün o zaman ücretsiz izin hakkını kullan nasıl o kazandığın hak etmeden kazandığın parayı bebişine yedirebiliyorsun. diğer taraftan özel sektörde çalışan bir bayan şirket insaflıysa 4 ayını insafsızsa 1-2 ay kullanıp el kadar bebeği bırakıp evde gitmek zorunda işe. diğer hatunların ki çocukta bunlarınki çocuk değil mi?
ah ah devlet memurları sefa sürüyor, biz özel sektördekiler köle gibi çalışıyoruz (kendi meslektaşlarım için söylüyorum bunu). hiç bir sorumlulukları yok aldıkları para özelin 2 katı. özelde çalışanlar ise işletmenin bütün yükünü taşıyor. haftada 6 gün bazen 7 gün çalışan bile var. bu insanların da çocukları var. buna rağmen hiçbir işe yaramıyorlarmış gibi davranılıyor. 4 ay doğum izni var ama herkes hamileliğnini sonuna kadar çalışmaya dayanabilecek mi bakalım? ben şu an iyiyim ama bebek büyüyünce nasıl olacağını nerden bileyim. diyelim 7. aydan sonra dayanamadım izin aldım. geriye 2 ayım kalıyor. 2 aylık bebeği bırakmak olmaz. yasal olarak 6 ay ücretsiz izin hakkı var. ama ücretsiz izin alırsa geçinemeyecek çok insan var. ne yapsın özelde çalışan çocuk mu doğurmasın?
lohusa dönemı canım gunduzu aksamı dahıl :) evde tek bırakılmamalı lohusa donemı gecene kadarbu 40 gün meselesi gece içinmi gündüz içinde geçerlimiydi öyle bişiler derlerya lohusalar için tam olarak manası ne
bana da aynısını yaptılar ilk başından beri geçen bi komşu teyze bana çok sevdiğim bişey yapmış getirmiş sıfır tuz senin için yaptım tuzsuz diyor
bende hep öyle bilirdim ama yanlışmışş tansiyonumu yerle bir etmiş tuzsuz kalmak
havucu dene çok güzel oluyo az zeytin yağı az limon tuz birazda yanında beyaz peynir offf mis miss canım çekti benimde
hadi yiyelim
özel sektörde çalışan arkadaşlar çektikleri sıkıntıların acısını devlet memurlarından çıkarmasınlar lütfen. herkesin çektiği sıkıntı kendine zordur. ben bir öğretmenim ve sizin şirketinizin sorumluluğundan çok daha fazla sorumluluklarım var. biz insan yetiştiriyoruz. her anlamda onlara bişeyler katmaya çalışıyoruz. öğretmen sadece okuma yazma falan öğretmiyor. ücretsiz izin alsınlar rapor almasınlar diyosunuz ya şuan karı koca memur olup da kredi ödemeyen insan çok azdır. ücretsiz izin almak gibi bir lüksü yok yani çoğu memurun. o yüzden de bir şekilde başının çaresine bakmaya bebeğiyle geçirebileceği en uzun süreyi kullanmaya çalışıyorlar. rapor alıp işten çıkarılmama garantiniz olsa siz naparsınız? şirketim çok öenmli gideyim çalışayım mı dersiniz? yanlış anlamayın haklı olduğunuz çok zorlandığınız yönleri olabilir işlerinizin ama bunun acısını diğer insanlardan çıkarmayın lütfen.ben mayısta doğum yapıcam iznimi yaz tatili olduğu için sona atamıycam ve eylülde yani bebeğim 4 aylıkken okula başlıycam. 2kredi ödüyoruz ücretsiz izin gibi bi şansım yok. en fazla eylülde bir aylık rapor alabilirsem alıcam. yani en fazla 5 aylıkken bebeğimi bakıcıya bırakıcam 1 yaşına kadar rapor falan söz konusu değil yani
herkese merhaba
doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 1350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak
özel sektörde çalışan arkadaşlar çektikleri sıkıntıların acısını devlet memurlarından çıkarmasınlar lütfen. herkesin çektiği sıkıntı kendine zordur. ben bir öğretmenim ve sizin şirketinizin sorumluluğundan çok daha fazla sorumluluklarım var. biz insan yetiştiriyoruz. her anlamda onlara bişeyler katmaya çalışıyoruz. öğretmen sadece okuma yazma falan öğretmiyor. ücretsiz izin alsınlar rapor almasınlar diyosunuz ya şuan karı koca memur olup da kredi ödemeyen insan çok azdır. ücretsiz izin almak gibi bir lüksü yok yani çoğu memurun. o yüzden de bir şekilde başının çaresine bakmaya bebeğiyle geçirebileceği en uzun süreyi kullanmaya çalışıyorlar. rapor alıp işten çıkarılmama garantiniz olsa siz naparsınız? şirketim çok öenmli gideyim çalışayım mı dersiniz? yanlış anlamayın haklı olduğunuz çok zorlandığınız yönleri olabilir işlerinizin ama bunun acısını diğer insanlardan çıkarmayın lütfen.ben mayısta doğum yapıcam iznimi yaz tatili olduğu için sona atamıycam ve eylülde yani bebeğim 4 aylıkken okula başlıycam. 2kredi ödüyoruz ücretsiz izin gibi bi şansım yok. en fazla eylülde bir aylık rapor alabilirsem alıcam. yani en fazla 5 aylıkken bebeğimi bakıcıya bırakıcam 1 yaşına kadar rapor falan söz konusu değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?