2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 1350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak

canım 135 gram olmasın :) hayırlı olsun evıneze huzur bereket getırsın kızın canım

canım kılosunda karışıklık olmasın 1350 çok fazla..350gramdır o

canım 350 gram bıle fazla bende 15 3 de 112 gram falandı :)

Son düzenleme:
canım 135 gram olmasın :) hayırlı olsun evıneze huzur bereket getırsın kızın canım

canım 350 gram bıle fazla bende 15 3 de 112 gram falandı :)

arkadaş yanlış yazmış ben dün 18+2 çıktım boyumuz 15,3cm kılomuz 280gramdı buna bıle fazla gb mırın kırın yaptılar

kızlar ben dün doktora gittim bebeğimi gördüm çok şirindi alıp sevesim geldi,kızımız olacağını öğrendik 173gr ve 11cm ALLAHım ne müthiş duygu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

yok cok iyi hatırlıyorum 350 gr dedi normale göre faazla diilmi ama cok normal kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu dedi

normal dediyse normaldir canım bazı bebek bıraz daha fazla alır aklını karıştırma boşuna ama1350 çoooooooooooooooooooooooooooookkk fazlaydı ama 350 bana göre normal netten araştırdım normal yazıyor...

aminnn canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar askolsun daha yeni yedim 2 saat olmadi ama aciktim sayenizde

bizde anca burda birbirimizi gaza getiriyoruz canım yoksa benim bişey yiyeceğim yok iştahlı olanlara imreniyorum valla havucun vardır inşallah evde

herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak

maşallah bir prenses daha geliyor ne güzell

size de kocaman bi maşallaah canımm işte bi prenses dahaaa

bu sabah kalktım üstümü giyinicemmm 1 de ne göreyimm göbeğim bi sağdan bi soldan ufacık çatlamış moralim çok bozuldu lierac kremi dün aldım eczacı arkadaşım çok geç kaldın bol bol sür dedi hiç kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü anlamıyorum nasıl bi anda çatladı inşallah daha fazla çatlamaz siz başka ne sürüyosunuz çok korkuyorum çatlamaktan annem de hiç çatlak yok ben kime benzedim kiii

yok 1350 yanlış yazmışımda 350 de fazla diince kafam karıştı cok iri yada kilolu demedi acaba doktormu yanlış söyledi diye düşündüm detaylı ultrasonla baktı bilmiyorum belki ondanmı daha fazla çıktı

herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak

Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor

ben 12+12 olarak biliyorum.Senin söylediğin gibiyse çok sevindim canım ya,inşallah bize yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…