- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.321
Usg filan var mıı
Ona bakiim bariii
Ama nedense erkekmiş gibi geldi :18:
Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor
arkadasım cok zayfıtı balık yagı hapı ıcıyordu kılo almak ıcın
doktorum banada vercektı bu yuzden ıstemedım dun balık yedım her hafta yıcem dıye soz verdım doktora :)
kendıne dıkkat et canım :) oglun sabırsızlık etmesın annesını uzmesın bakım :)
ay bende tek benmı ıcıyorum bı ılacı dıyordum sana nıye vermsıtıdoktor kalca agrısı ıcınmı
hafta ıcı gıdıcem gercı doktora sorucam
su ıcın kendını zorla canım yanımda cam sıse yarım lt var sabah uyanınca ıcıyorum kahvaltı sonrası aksam yemege kadar 1 lt
aksam yemekten sonra yarım lt dısarı cıkınca elımde muhakkak yarım lt su olur ıcerım gelene kadar ..
ure gıbı ıltıhaplanmadan korucak bızı ınsallah su ıcmek
ozel sektor herzaman hakkı ezılen sektor malesef canım ..
canım ben doktora gıttıgmde 15 3 dedı bebek ama ıkılı test ıstıyorsan yaptıralım dedı
gercı bana gore 12.5 dı yavrum yanı gec kalmadın yaptırıcaksan doktor yapar testı
maşallh canım hayırlı olsun..kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..
kız çok karıştırmışsın keşke sadece ıhlamur ıçseydınKızlaaarr midem bulanıyoorr
Bu tarçın mı zencefil mi altüst etti benii bide genzim akıyor oda midemi bulandırıyorr
Lavaboya koşmak ne demekmiş anladımm
hoşgeldın canım.merhaba arkadaşla bizde inşallah mayıs ta alacağız bebişi kucağımıza :) ne güzel heyecanlar yaşıyor herkes :)) herkesin adına ben cok mutlu oldum :)) bir avazda inşallah :)) henuz cinsiyeti öğrenemedik.. bu hafta sonu kontrolumuz var bakalım göstericek mi??
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum :))
sen nasıl oldun gokçe.cnm karıştırma çok zaten bünyeler hassas
normal dönemdeki iyi gelen seyler şimdi bozuyo
bnm de akıntıdan yana derdim çok amaaçıkçası pek bişi yapmıyorum
akşam bişiyler içiyim falan dedim gece bile bulantıdan uyuyamadım
bol meyve yi ihamal etme bide
inş çabucak geçer ikimizinde
yaa ben tuzu kesemıyorumm aksıne atasımd atasım gelıyo deılse hıç tat alamıyorum3 ayım böyle öğürüp öğürüp çıkaramamakla geçti canım bilirim
gözlerimden yaşlar gelirdi boğazım tahriş olurdu çok fecii bişeyy
elma iyi geliyo haklısın bana havuçta çok çok iyi geldi
dilimleyip az limon ve az tuzla yedim bulandıkça
bu arada geçen pazara çıkayım dedim 3 aydır ilk kez
aman allahım bir baş dönmesiii düştüm düşücem teyzenin biri beni tezgahın arkasına çektii oturttu su filan derken biraz kendime geldimm
doktoru aradım ilk sorduğu tuzu kestinmi oldu tuzu son ay azaltmamız gerekiyomuş ödem olmasın diye ben herşeyi çok az tuzlu yiyordum
sakın kesmeyin baş dönmeniz göz kararmanız varsa aklınızda olsun
oyyy maşallhh..ahh bana gonder yarsısnı.iştahın.iştah isteyen kızlar ben size yolllayayım bir oturuşta 1 ekmek garanti yiyorum:) önceden eve 2 ekmek alsak yetiyordu şimdi 6 tane alıyorum :) evimde ordu yaşıyor sanki:))) yediğim yemeklerde cabası pilav hariç çok tiksindim pirinçten :) haftada 1 kılo peynır tek başıma yıyorum.5kılo yogurt gunluk 1lt süt vb vb vb.. ama henuz kılo almadım nasıl oluyor anlamadım hamıle kalmadan önce totumu yırtıyprdum 100gram vereyım dıye olmuyordu resmen butun gun aç kalıyordum gene kılo veremıyordum şimdi de yiiyorum almıyorum çok enteresan gelıyor bana çatlayana kadar yemek yemek süper birşey yaaa:))) bulantı yok ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşaşın hamilelik:)))
hayırlı olsun canım kızın..3.bebektı zaten senın.:)herkese merhaba
doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak
hayırlı olsun canım .kızlar ben dün doktora gittim bebeğimi gördüm çok şirindi alıp sevesim geldi,kızımız olacağını öğrendik 173gr ve 11cm ALLAHım ne müthiş duygu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
bıde vazelın var bende daha surmeye başlamadım ama pek buymedı benım dahabu sabah kalktım üstümü giyinicemmm 1 de ne göreyimm göbeğim bi sağdan bi soldan ufacık çatlamış moralim çok bozuldulierac kremi dün aldım eczacı arkadaşım çok geç kaldın bol bol sür dedi hiç kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü anlamıyorum nasıl bi anda çatladı inşallah daha fazla çatlamaz siz başka ne sürüyosunuz çok korkuyorum çatlamaktan annem de hiç çatlak yok ben kime benzedim kiii
Yine mi yaa yine mii yaa
bende bi ters tahmin istiyorum
Usgye göre biraz tutturuyorummsen bana kiz demistin usg ye gore insallah bende tutturursun
kız mı olacak bu durumda tersi cıkıyor ya
süpersin yaa, benim tavsiyem tahminin neyse onun tersini söyle :) tutma ihtimali yükselmiş olur. Kötü ün yaptın gerçi artık, söylediğin kişi de tersidir kesin derse yine yanlış olur :))))
cici ne olcek şimdi
kızlar bunlar tam bizim yaz bebekleri için ahh cinsiyetini bilseydim.
http://www.markafoni.com/product/crazy-baby-24/tulum-zbn/
yaa ben tuzu kesemıyorumm aksıne atasımd atasım gelıyo deılse hıç tat alamıyorum(
kizlar bulantiya dediginiz gibi salatalik, havuc, yesil elma, marul bire bir
bugunum oyle geciyor
simdi yemek yapicam umarim yiyebilirim
Myhos Kız
Usgye göre biraz tutturuyorumm
Hadii inşAllahh
Rabbim tuttur kulum desin inşAllah
Bak buna bende çok güldümm
Sanırım canım
Ben içime doğanı söylüyorum
Bide dediğin gibi deneyim, 10.köyde kabul görür belki
Sana kız geliyor demek istemiyorumm
Usgde bariz pipiş var yaa :44::44:
Sende tersi olmıcak bak gör
Kızlar bide siz çekiyorsunuzz
Ben söylüyorum kesin tersi çıkar diyorsunuz tersi çıkıyor işteeSizin çekiminiz ben karışamam ki
(Yalancı münecciminde zeytinyag modu)
Myhos Kız
evet kesın bellıdır annesı:)acaba benmkinin cinsiyeti ne kesinleşmiştir artık ama bi gidemedim su doktora
aa oylemı bende zuzuluyorum kesemedım dıye.ıyı ıyı..iyi yapıyorsun canım kesmemek gerekiyomuş zaten ben kestim düşüp bayılcaktım ramak kaldı
son ay tuzu kesmek faydalıymış öncesinde ölçülü oranda tuz vücuda çok gerekliymiş
ben bu saydıklarınında yarısını yıyemıyorumkizlar bulantiya dediginiz gibi salatalik, havuc, yesil elma, marul bire bir
bugunum oyle geciyor
simdi yemek yapicam umarim yiyebilirim
aşı oldummm kolum acıyorrr bu bebekler bu acıya nasıl dayanıyor yawww
lohusa dönemı canım gunduzu aksamı dahıl :) evde tek bırakılmamalı lohusa donemı gecene kadar
sımdı yazmıyım burda korkan olur :) bende artık sıra ıle bırısı kalır ayarlıcaz..
çok gzl şeylermiş yaa alsammı acaba ama hıcte guvenemıyorum elımle bakıp dokunmayınca cok tatlılar:):)
Yine mi yaa yine mii yaa
iştah isteyen kızlar ben size yolllayayım bir oturuşta 1 ekmek garanti yiyorum:) önceden eve 2 ekmek alsak yetiyordu şimdi 6 tane alıyorum :) evimde ordu yaşıyor sanki:))) yediğim yemeklerde cabası pilav hariç çok tiksindim pirinçten :) haftada 1 kılo peynır tek başıma yıyorum.5kılo yogurt gunluk 1lt süt vb vb vb.. ama henuz kılo almadım nasıl oluyor anlamadım hamıle kalmadan önce totumu yırtıyprdum 100gram vereyım dıye olmuyordu resmen butun gun aç kalıyordum gene kılo veremıyordum şimdi de yiiyorum almıyorum çok enteresan gelıyor bana çatlayana kadar yemek yemek süper birşey yaaa:))) bulantı yok ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşaşın hamilelik:)))
evet kesın bellıdır annesı:)
aa oylemı bende zuzuluyorum kesemedım dıye.ıyı ıyı..
ben bu saydıklarınında yarısını yıyemıyorum
yarasın aşı canım.oy onlar hemen susuyo kuzular.bıde hemen emzırıyosun kuzucuk hemen susuyo:)
Maşallahiştah isteyen kızlar ben size yolllayayım bir oturuşta 1 ekmek garanti yiyorum:) önceden eve 2 ekmek alsak yetiyordu şimdi 6 tane alıyorum :) evimde ordu yaşıyor sanki:))) yediğim yemeklerde cabası pilav hariç çok tiksindim pirinçten :) haftada 1 kılo peynır tek başıma yıyorum.5kılo yogurt gunluk 1lt süt vb vb vb.. ama henuz kılo almadım nasıl oluyor anlamadım hamıle kalmadan önce totumu yırtıyprdum 100gram vereyım dıye olmuyordu resmen butun gun aç kalıyordum gene kılo veremıyordum şimdi de yiiyorum almıyorum çok enteresan gelıyor bana çatlayana kadar yemek yemek süper birşey yaaa:))) bulantı yok ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşaşın hamilelik:)))
evet kesın bellıdır annesı:)
Bayildim bende ama cinsiyeti belli olmadan alinmaz ki( kizi ayri guzel erkegi ayri.cinsiyete gore almak lazim.en son ne zaman gittin doktora?edepli takinmazsa gosterir yavrun cinsiyetini:)) insallah sonra tekrar girer indirime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?