2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor

süpersin yaa, benim tavsiyem tahminin neyse onun tersini söyle :) tutma ihtimali yükselmiş olur. Kötü ün yaptın gerçi artık, söylediğin kişi de tersidir kesin derse yine yanlış olur :))))

her hamılelegımdede kullandım anneyı hamılelegıe hazırlamk gıbı kan dergerkerı ıyı olsun dıye.benım epeyce duşuk çıktı daha 14.hafta kan ılaçları kullanacagım herhal
su içmeyı çok severdım ama içemıyorum çok bulanıyorum ne yapacagımı şaşrdım normal hayata bı doneydım.

maşallh canım hayırlı olsun..
Kızlaaarr midem bulanıyoorr
Bu tarçın mı zencefil mi altüst etti benii bide genzim akıyor oda midemi bulandırıyorr
Lavaboya koşmak ne demekmiş anladımm
kız çok karıştırmışsın keşke sadece ıhlamur ıçseydın

hoşgeldın canım.

sen nasıl oldun gokçe.

yaa ben tuzu kesemıyorumm aksıne atasımd atasım gelıyo deılse hıç tat alamıyorum(

oyyy maşallhh..ahh bana gonder yarsısnı.iştahın.

herkese merhaba

doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak
hayırlı olsun canım kızın..3.bebektı zaten senın.:)

hayırlı olsun canım .

bıde vazelın var bende daha surmeye başlamadım ama pek buymedı benım daha

Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor

cici ne olcek şimdi

bende bi ters tahmin istiyorum

Myhos Kız

sen bana kiz demistin usg ye gore insallah bende tutturursun
Usgye göre biraz tutturuyorumm
Hadii inşAllahh
Rabbim tuttur kulum desin inşAllah

kız mı olacak bu durumda tersi cıkıyor ya

Bak buna bende çok güldümm
Sanırım canım

süpersin yaa, benim tavsiyem tahminin neyse onun tersini söyle :) tutma ihtimali yükselmiş olur. Kötü ün yaptın gerçi artık, söylediğin kişi de tersidir kesin derse yine yanlış olur :))))

Ben içime doğanı söylüyorum
Bide dediğin gibi deneyim, 10.köyde kabul görür belki

cici ne olcek şimdi

Sana kız geliyor demek istemiyorumm
Usgde bariz pipiş var yaa :44::44:
Sende tersi olmıcak bak gör

Kızlar bide siz çekiyorsunuzz
Ben söylüyorum kesin tersi çıkar diyorsunuz tersi çıkıyor iştee Sizin çekiminiz ben karışamam ki
(Yalancı münecciminde zeytinyag modu )

yaa ben tuzu kesemıyorumm aksıne atasımd atasım gelıyo deılse hıç tat alamıyorum(

iyi yapıyorsun canım kesmemek gerekiyomuş zaten ben kestim düşüp bayılcaktım ramak kaldı

son ay tuzu kesmek faydalıymış öncesinde ölçülü oranda tuz vücuda çok gerekliymiş

ay hiç gulecegım yoktu.sen çok yaşa emi

acaba benmkinin cinsiyeti ne kesinleşmiştir artık ama bi gidemedim su doktora
evet kesın bellıdır annesı:)

iyi yapıyorsun canım kesmemek gerekiyomuş zaten ben kestim düşüp bayılcaktım ramak kaldı
son ay tuzu kesmek faydalıymış öncesinde ölçülü oranda tuz vücuda çok gerekliymiş
aa oylemı bende zuzuluyorum kesemedım dıye.ıyı ıyı..

kizlar bulantiya dediginiz gibi salatalik, havuc, yesil elma, marul bire bir
bugunum oyle geciyor
simdi yemek yapicam umarim yiyebilirim
ben bu saydıklarınında yarısını yıyemıyorum
aşı oldummm kolum acıyorrr bu bebekler bu acıya nasıl dayanıyor yawww

yarasın aşı canım.oy onlar hemen susuyo kuzular.bıde hemen emzırıyosun kuzucuk hemen susuyo:)

çok gzl şeylermiş yaa alsammı acaba ama hıcte guvenemıyorum elımle bakıp dokunmayınca cok tatlılar:):)

Bayildim bende ama cinsiyeti belli olmadan alinmaz ki( kizi ayri guzel erkegi ayri.cinsiyete gore almak lazim.en son ne zaman gittin doktora?edepli takinmazsa gosterir yavrun cinsiyetini:)) insallah sonra tekrar girer indirime

annemi istiyom o zman öpsün de geçsin (((((( :'(

Maşallah :)) Ben çok sık acıkırım ama çok az yıyorum...Akşamları yemek yemezssem aramıyorum lakın kahvaltı yapmadıgımda ellerım tıtremeye baslıyor..:)

evet kesın bellıdır annesı:)

Bellidirde gidemedimki bitürlü offf ya

Bayildim bende ama cinsiyeti belli olmadan alinmaz ki( kizi ayri guzel erkegi ayri.cinsiyete gore almak lazim.en son ne zaman gittin doktora?edepli takinmazsa gosterir yavrun cinsiyetini:)) insallah sonra tekrar girer indirime

En son 18 ekimde gittim canım ıkılı test yapılmıştı,cinsiyeti doktr benzettı ama yınede henuz erken bısy solemek ıcın demıstı bıan once gıtmek ıstıyorum. bebişime ciciler almak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…