- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.341
ben oğluşun sünetliklerini ayarlayayım şimdiden öyleyse
Ben tahmin istiyorum ama neye göre tahmin ediyorsun?
ehehe biliyorum yazmadığın şeyidegündüzde 40 gün her an kimi bulcaz
herkese merhaba
doktordan geldim. kontrolüm vardı . herşey cok normal ve yolunda dedi bebek 350 gr dedi. boyu 15-16 cm miş.ve cinsiyetinide ögrendim.kesin kız dedi. hayırlısıyla kızım olacak
canım hala devam ediyormu bulantın:18:
benim büyük ihtimalle kaynanam kalır yanımdaallahtan iyi bi kadın yoksa katlanamzdım keşke annem kalsaydı yanımda ama babam ve kardeşim 40 gün tek başlarına idare edemezler
Ben sana erkek demiştim dimi :18:
Ve kesin kız dedi dimi doktor
Yine mi yaa yine mii yaa
Kızlar tahmin isteyen %100 tersi tutuyor
Canım hayırlı olsun prensesin... Seninde 3. gebelıgın hatırladıgım kadarıyle... Diğer ıkısının cınsıyetleri neydii?
Maşallah:)) Ben çok sık acıkırım ama çok az yıyorum...Akşamları yemek yemezssem aramıyorum lakın kahvaltı yapmadıgımda ellerım tıtremeye baslıyor..:)
HEr gun Farklı bırınızın hastalık haberlerını almak gercekten cok uzucu.. Geçmiş olsun canım ...RABBİM acil şifalar versın..slm kızlar demin kafamı masaya koydum uyumusum
bu kırgınlık iyice halsiz bıraktı sanırım
gulsevdammmmmmm - ffee ;
bende lohusalık donemınden cok cok korkuyrum annem anlatırdı o bazı seyler yasamıs aklımda hala smdı bısey solemıyoda onceden bırılerıne anlatırken duyardım.. Acaba sezeryanla dogum yapıncada mı oluyo. normal dogumda mı oluyo yoksa acaba.. :18:
bende k.v ile aynı evın ıcndeyim canm ama benmkının bana bakacagını zannetmıyorm yalandan bakarsa bakar ılk ıkı gun. Eşime bi hafta işe gitme dedm en azından kendı ısımı gorene kdr yemegımı getırrsn dedm tmm dedı o olck ınsallah ynmda yoksa dayanamam.Annemde gelmz kalmaz k.v var dıe. napcm blmyrm keske anneme gitsem:S
oooo bir ay olmus ben olsam hemen giderdim:)) belli olsa en azindan bir tulum alip uc ay ona bakariz sonra rahatca alisveris:)) 11 de mi benzetti kiz mi erkek mi:))benimde 9 da benzetti ama 12 de birseye benzetemedi:sBellidirde gidemedimki bitürlü offf ya
En son 18 ekimde gittim canım ıkılı test yapılmıştı,cinsiyeti doktr benzettı ama yınede henuz erken bısy solemek ıcın demıstı bıan once gıtmek ıstıyorum. bebişime ciciler almak istiyorummm
hatırladıgım kadarıyla bı kızı bır ogluşu vardı..:)
Ayy şu hasta halimdee ne güldürdünüzz benii
Çok teşekkür ederim
Al sen al sünnetliğiii şöylee kocamanda maşallah al çek gönder bana canım
tam anlamiyla gecmiyor ki canim ya
3 gun rahatsam 4.gun bulanti ogurme
ertesi gun rahatim falan boyle devam ediyor
bazen 1 hafta boyunca istahim acilir gibi oluyor, ertesi hafta sabah yine bulanti
ama neyseki cok kotu oldugum 3 hafta gibi degil ara ara geliyor geciyor
soylemesi ayip az once salca kavanozunu acim ve ogurdum geri kapadim kaldirdim, artik salca da kullanamam az da olsa
benim büyük ihtimalle kaynanam kalır yanımdaallahtan iyi bi kadın yoksa katlanamzdım keşke annem kalsaydı yanımda ama babam ve kardeşim 40 gün tek başlarına idare edemezler
slm kızlar demin kafamı masaya koydum uyumusum
slm kızlar demin kafamı masaya koydum uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?