2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok canım korkma sen Allahın izniyle bişey olmaz sen günlük okuman gerekn ayetel kürsini felak nasını okursun 7 şer tane Allaha sığınırsın hiçbişey olmaz inşallah Kurandan dualardan uzak kalmamak lazım
bu büyükler bazen abartırlar onların her dediğini tam anlamıyla gerçekmiş gibi düşünme
bide tabiki sezeryan veya normal doğum farketmez aynı

İnşallah hiçbirimizin başına gelmez bole şeyler depresyon flnnn.. küçücük bebikle dışarı cıkmak ıstemıyorum fazla k.v yanmda olmasa giderdim haftada bir ama simdi anneme gittiğimi görürse gezmeye günlerede götürür gıcıkkkk ama babama solerm haftasonu alır benı cok haklısın evde durmamalıym.d Gece yatrken nolcak pekiii

oooo bir ay olmus ben olsam hemen giderdim:)) belli olsa en azindan bir tulum alip uc ay ona bakariz sonra rahatca alisveris:)) 11 de mi benzetti kiz mi erkek mi:))benimde 9 da benzetti ama 12 de birseye benzetemedi:s

ahhh Benmde içim gidiyoda eşimle ılgılı bıseyler var oyuzden gıdemedm ınsallah yarn gıderim artık yok yok illaki gitmm lazm giderm

herşeye bilimsel açıklamalar ypan papalagi canım evet sen kabul etmesende bazı şeyler var şimdi burda yazmayım bende

yaa ama ama annemn yannda babam babaannem varken olms.. annem dayımın hanımının yani yengemın annesinin basına gelmiş ustesnden gelms bısılr olms ıste anlatmıyım onun eşarbını getırttı ıstnbldan bnm ıcın. Denerm ama duamı da ederm tabıkı Rabbim korusn hepmzi :):) tyzm 4tane dogrdu sezrynla ona gelen giden olmadı, hayal dir belkıde die düşnyrm

Son düzenleme:
MyHos
hamilelikte tiksindigini yemeye zorlarsan dogumdan sonra da devam eder gibi birseyler diyorlar
olabilir bu
o yuzden ben cevizden tiksindim su an zorlamiyorum
umarim gecicidir cevizsiz olur mu

takma sen kafanı düşünme yoğunlaşma çok her şey Rabbimin elinde sonuçta o izin vermeden hiçbişey olmaz sen korun gerisini boşver bende kimseden dinlemedim öyle şeyler çok şükür dinlemeyide düşünmüyorum inşallah bi lüzumsuz çıkmazsa karşıma

Bugün çok bulanıyorum..öğlen yemekte de hamilelikte en çok tiksindiğim beni kusturan bir bakliyat var ondan vardı ben de gittim aşçıbaşından yoğurt istedim..normalde menüde yoksa yoğurt vermezler..şöyle bir baktı duraksadı tam olmaz diyecekti ki hamileyim de yemek yiyemiyorum dedim..hemen koca bir kase verdi:) ha bire mandalina yiyiyorum..ama böyle boş boş geğirmeler oluyor ben de onun sonunda da öğürmeler başlıyor..sizde de bu boş geğirmeler oluyor mu yani tokluktan kaynaklanmayan açken olan ..anlatabildim mi bilemediim..

Tabiki orası oyle cnmmm İnşallah cıkmaz birileri durdk yerde korktmzlr senii genelde bykler ypıo ole:):):)

canım sadece korku açısından düşünme olayı yanında biri olursa yardım eder sana mesela kaynanam gelir yanıma doğumdan sonra bebekten dolayı uykusuzluk olur en azından o bebeğe bakar ben biraz uyurum ,,,kuzumun başını yıkar,,, yemek yapar torununun verdiği AŞKLA bedava çalışır işte DAHA NE OLSUN

valla bence en iyisi eve gittiğin gibi bişiyler atıştırıp yatmak
dediğin gibi belki bi su veren iyi olursa çoluk çocukla olmaz o iş
zaten yazık o hastalanır falan
kız buarada bende yapabilsem demişinde ben ofiste yanlızım müşteri gelse rezillik
akşam olsada çıksak bari

ne olacak boyle yaa doktora gıtsen bı kaç gunde olsa rapor falan.yada erken cıksan

uff bilmiyorum zorluyorum kendimi
cumartesi izin almayı istiyorum
ee hafta sonuna kadarda bi yarım gün dr a
ondan dayanabildiğim kadar bakalım

anladim canim insallah en kisa zamanda bebegini de cinsiyetini de gorursun

Benmkının yapıcanı sanmıyorm cnmm kusa kusa yemek yaptıgımı bılırım doguruncamı yemek yapckta karnımı doyurcak onumede getrmz masaya cagırır kesn.. bılmıyorm zaten torununun olcagınada pek sevınmemıstı bde ellernı pek yıkamz bazn dıkkt edyrmda cogu yemegde gzl olmaz nasl yıcm nasl yapcm bilmiyorum şehriye çorbası yerm bır hafta artık hastayken bıkere corba ypıp getırmedı yedırmedı hastanede serum yedm geldm mtfga gırdım dırk corba yaptm tavk suyuna.. belki vicdana gelır ama blmıyormkı

anladim canim insallah en kisa zamanda bebegini de cinsiyetini de gorursun

insallah cnmm benm cok cok sağol :)

Son düzenleme:
Tabiki orası oyle cnmmm İnşallah cıkmaz birileri durdk yerde korktmzlr senii genelde bykler ypıo ole:):):)

lohusa olunca kuranda okuyamayiz ki aklinizda bulunsun ya alim ya aliyy ya muheymin isimlerini okursunuz herseyi bilen en yuce koruyup gozeten demek

seninki tam bi uyuz deseneama olsun hiç bi işe yaramasa dahi evde tek kalmazsın BAK ÜZÜLÜYODUN BİDE KAYNANAM Bİ İŞE YARAMIYO DİYE,,: )) HAKSIZLIK ETMİŞSİN KURU KALABALIK YAPAR SANA

Son düzenleme:

açken midemde hava oluyor hep. sabahları yaşadığım sıkıntının sebebi de bu havanın çoğalmış olması, sonuç safrayla yüzleşmek oluyor haliyle. gün içinde de oluyordu, özellikle işyerindeyken. madensuyu içiyorum şimdi 1 veya 2 şişe sanki iyi geliyor. ama farkettim ki sinir stres de etkiliyor midemi, sanki kocaman bir baloncuk yutmuş gibi oluyorum, onun çaresini bulamadım henüz...

uzun zaman oldu yazamadım, takip etmeye çalıştım ama genelde yoğundum. bazılarınızı okudum çok sevindim, bazılarınız için üzüldüm tek tek isim hatırlayamıyorum şimdi. ara ara okumaya çalıştım... ben biraz sıkıntılıydım bazı endişelerimden ötürü, kendimi hala tam toparlanmış hissetmiyorum ama daha iyiyim. geniş bir zamanımda paylaşmak istiyorum sizinle. hepimiz iyi olalım inşallah, Allah hamileliğimizi ve sonrasını huzurla geçirmemizi nasip etsin.

kız sayıları artıyormu ne :) hayırlı olsun canım

ehehe biliyorum yazmadığın şeyide gündüzde 40 gün her an kimi bulcaz

gunduz uyumuyoruz zatı kı gelen gıden olur ılk haftalar yalnız bırakmaz aıle yakınları canım

canım dıkkat edıcez inşallah bişey olmıcak aklını takma bakım boyle seylere :)

seninki tam bi uyuz deseneama olsun hiç bi işe yaramasa dahi evde tek kalmazsın BAK ÜZÜLÜYODUN BİDE KAYNANAM Bİ İŞE YARAMIYO DİYE,,: )) HAKSIZLIK ETMİŞSİN KURU KALABALIK YAPAR SANA

Allah'a havale ediyorum.. Belkide bakar busefer belli olmaz :) insallah bakar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…