- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.361
gulsevdammmmmmm - ffee ;
bende lohusalık donemınden cok cok korkuyrum annem anlatırdı o bazı seyler yasamıs aklımda hala smdı bısey solemıyoda onceden bırılerıne anlatırken duyardım.. Acaba sezeryanla dogum yapıncada mı oluyo. normal dogumda mı oluyo yoksa acaba.. :18:
bende k.v ile aynı evın ıcndeyim canm ama benmkının bana bakacagını zannetmıyorm yalandan bakarsa bakar ılk ıkı gun. Eşime bi hafta işe gitme dedm en azından kendı ısımı gorene kdr yemegımı getırrsn dedm tmm dedı o olck ınsallah ynmda yoksa dayanamam.Annemde gelmz kalmaz k.v var dıe. napcm blmyrm keske anneme gitsem:S
canım o doğumun nasıl olduğuyla ilgili değil, lohusalıkla ilgili. Şimdi onu lohusa depresyonu diyorlar. hangisine inanırsan inan şunu unutma, herkeste olacak diye bir şart yok. Hem biz çok şanslıyız, 20 günlük olunca (yarı kırk denir bizde) havalar da güzel diye çıkabiliriz dışarıya.. O zaman istersen annene de gidersin.
oooo bir ay olmus ben olsam hemen giderdim:)) belli olsa en azindan bir tulum alip uc ay ona bakariz sonra rahatca alisveris:)) 11 de mi benzetti kiz mi erkek mi:))benimde 9 da benzetti ama 12 de birseye benzetemedi:s
canım o doğumun nasıl olduğuyla ilgili değil, lohusalıkla ilgili. Şimdi onu lohusa depresyonu diyorlar. hangisine inanırsan inan şunu unutma, herkeste olacak diye bir şart yok. Hem biz çok şanslıyız, 20 günlük olunca (yarı kırk denir bizde) havalar da güzel diye çıkabiliriz dışarıya.. O zaman istersen annene de gidersin.
yok canım korkma sen Allahın izniyle bişey olmaz sen günlük okuman gerekn ayetel kürsini felak nasını okursun 7 şer tane Allaha sığınırsın hiçbişey olmaz inşallah Kurandan dualardan uzak kalmamak lazım
bu büyükler bazen abartırlar onların her dediğini tam anlamıyla gerçekmiş gibi düşünme
bide tabiki sezeryan veya normal doğum farketmez aynı
Ooooo ne güzel.. ALLAH hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin.... Sen daha ögrenemedın dimi ben gibi :)
yaa ama ama annemn yannda babam babaannem varken olms.. annem dayımın hanımının yani yengemın annesinin basına gelmiş ustesnden gelms bısılr olms ıste anlatmıyım onun eşarbını getırttı ıstnbldan bnm ıcın. Denerm ama duamı da ederm tabıkı Rabbim korusn hepmzi :):) tyzm 4tane dogrdu sezrynla ona gelen giden olmadı, hayal dir belkıde die düşnyrm
Ooooo ne güzel.. ALLAH hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin.... Sen daha ögrenemedın dimi ben gibi :)
takma sen kafanı düşünme yoğunlaşma çok her şey Rabbimin elinde sonuçta o izin vermeden hiçbişey olmaz sen korun gerisini boşver bende kimseden dinlemedim öyle şeyler çok şükür dinlemeyide düşünmüyorum inşallah bi lüzumsuz çıkmazsa karşıma
yaa ama ama annemn yannda babam babaannem varken olms.. annem dayımın hanımının yani yengemın annesinin basına gelmiş ustesnden gelms bısılr olms ıste anlatmıyım onun eşarbını getırttı ıstnbldan bnm ıcın. Denerm ama duamı da ederm tabıkı Rabbim korusn hepmzi :):) tyzm 4tane dogrdu sezrynla ona gelen giden olmadı, hayal dir belkıde die düşnyrm
Bende yapabilsemm gitgide kötüleşiyorumm
Sesimde boğum boğum çıkıyor
Eşim araıyor ablam gelsin terletsin diyorr
Ufakta cocuğu var 1,5 yaşında ee haliyle oda gelmek durumda
Dedim cocuğa gecer yok gelmesin dedimm
Bişey olmaz dedii
Bende ben uyumak istiyorum benle mi cocukla mı ilgilenecek dedimm
Yanlış anlaşılmasın ama şuan başım okadar agrıyor kii çıt olmadan yatmak istiyorumm
Oda cocuk ne yapacak sana diyor
Offffff allahım offfffffffff
ne olacak boyle yaa doktora gıtsen bı kaç gunde olsa rapor falan.yada erken cıksan
İnşallah hiçbirimizin başına gelmez bole şeyler depresyon flnnn.. küçücük bebikle dışarı cıkmak ıstemıyorum fazla k.v yanmda olmasa giderdim haftada bir ama simdi anneme gittiğimi görürse gezmeye günlerede götürürgıcıkkkk ama babama solerm haftasonu alır benı cok haklısın evde durmamalıym.d Gece yatrken nolcak pekiii
ahhh Benmde içim gidiyoda eşimle ılgılı bıseyler var oyuzden gıdemedm ınsallah yarn gıderim artık yok yok illaki gitmm lazm giderm
canım sadece korku açısından düşünme olayıyanında biri olursa yardım eder sana mesela kaynanam gelir yanıma doğumdan sonra bebekten dolayı uykusuzluk olur en azından o bebeğe bakar ben biraz uyurum ,,,kuzumun başını yıkar,,, yemek yapar torununun verdiği AŞKLA bedava çalışır işte DAHA NE OLSUN
anladim canim insallah en kisa zamanda bebegini de cinsiyetini de gorursun
Tabiki orası oyle cnmmm İnşallah cıkmaz birileri durdk yerde korktmzlr senii genelde bykler ypıo ole:):):)
benmkının yapıcanı sanmıyorm cnmm kusa kusa yemek yaptıgımı bılırım doguruncamı yemek yapckta karnımı doyurcak onumede getrmz masaya cagırır kesn.. Bılmıyorm zaten torununun olcagınada pek sevınmemıstıBde ellernı pek yıkamz bazn dıkkt edyrmda cogu yemegde gzl olmaz nasl yıcm nasl yapcm bilmiyorum şehriye çorbası yerm bır hafta artık Hastayken bıkere corba ypıp getırmedı yedırmedı hastanede serum yedm geldm mtfga gırdım dırk corba yaptm tavk suyuna.. Belki vicdana gelır ama blmıyormkı
Bugün çok bulanıyorum..öğlen yemekte de hamilelikte en çok tiksindiğim beni kusturan bir bakliyat var ondan vardıben de gittim aşçıbaşından yoğurt istedim..normalde menüde yoksa yoğurt vermezler..şöyle bir baktı duraksadı tam olmaz diyecekti ki hamileyim de yemek yiyemiyorum dedim..hemen koca bir kase verdi:) ha bire mandalina yiyiyorum..ama böyle boş boş geğirmeler oluyor ben de onun sonunda da öğürmeler başlıyor..sizde de bu boş geğirmeler oluyor mu yani tokluktan kaynaklanmayan açken olan ..anlatabildim mi bilemediim..
kızlar ben dün doktora gittim bebeğimi gördüm çok şirindi alıp sevesim geldi,kızımız olacağını öğrendik 173gr ve 11cm ALLAHım ne müthiş duygu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ehehe biliyorum yazmadığın şeyidegündüzde 40 gün her an kimi bulcaz
gulsevdammmmmmm - ffee ;
bende lohusalık donemınden cok cok korkuyrum annem anlatırdı o bazı seyler yasamıs aklımda hala smdı bısey solemıyoda onceden bırılerıne anlatırken duyardım.. Acaba sezeryanla dogum yapıncada mı oluyo. normal dogumda mı oluyo yoksa acaba.. :18:
seninki tam bi uyuz deseneama olsun hiç bi işe yaramasa dahi evde tek kalmazsın BAK ÜZÜLÜYODUN BİDE KAYNANAM Bİ İŞE YARAMIYO DİYE,,: )) HAKSIZLIK ETMİŞSİN KURU KALABALIK YAPAR SANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?