- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.381
acaba benmkinin cinsiyeti ne kesinleşmiştir artık ama bi gidemedim su doktora
iştah isteyen kızlar ben size yolllayayım bir oturuşta 1 ekmek garanti yiyorum:) önceden eve 2 ekmek alsak yetiyordu şimdi 6 tane alıyorum :) evimde ordu yaşıyor sanki:))) yediğim yemeklerde cabası pilav hariç çok tiksindim pirinçten :) haftada 1 kılo peynır tek başıma yıyorum.5kılo yogurt gunluk 1lt süt vb vb vb.. ama henuz kılo almadım nasıl oluyor anlamadım hamıle kalmadan önce totumu yırtıyprdum 100gram vereyım dıye olmuyordu resmen butun gun aç kalıyordum gene kılo veremıyordum şimdi de yiiyorum almıyorum çok enteresan gelıyor bana çatlayana kadar yemek yemek süper birşey yaaa:))) bulantı yok ohhhhhhhhhhhhhhhh yaşaşın hamilelik:)))
uzun zaman oldu yazamadım, takip etmeye çalıştım ama genelde yoğundum. bazılarınızı okudum çok sevindim, bazılarınız için üzüldüm tek tek isim hatırlayamıyorum şimdi. ara ara okumaya çalıştım... ben biraz sıkıntılıydım bazı endişelerimden ötürü, kendimi hala tam toparlanmış hissetmiyorum ama daha iyiyim. geniş bir zamanımda paylaşmak istiyorum sizinle. hepimiz iyi olalım inşallah, Allah hamileliğimizi ve sonrasını huzurla geçirmemizi nasip etsin.
canım neden gıtmıyorsun özel degılse sebep ? bılırım gunler gecmez bende bılerek ertelemıstım son haftam nasıl gectı bana sor:)
yok canım korkma sen Allahın izniyle bişey olmaz sen günlük okuman gerekn ayetel kürsini felak nasını okursun 7 şer tane Allaha sığınırsın hiçbişey olmaz inşallah Kurandan dualardan uzak kalmamak lazım
bu büyükler bazen abartırlar onların her dediğini tam anlamıyla gerçekmiş gibi düşünme
bide tabiki sezeryan veya normal doğum farketmez aynı
İnşallah hiçbirimizin başına gelmez bole şeyler depresyon flnnn.. küçücük bebikle dışarı cıkmak ıstemıyorum fazla k.v yanmda olmasa giderdim haftada bir ama simdi anneme gittiğimi görürse gezmeye günlerede götürürgıcıkkkk ama babama solerm haftasonu alır benı cok haklısın evde durmamalıym.d Gece yatrken nolcak pekiii
ahhh Benmde içim gidiyoda eşimle ılgılı bıseyler var oyuzden gıdemedm ınsallah yarn gıderim artık yok yok illaki gitmm lazm giderm
MyHos
hamilelikte tiksindigini yemeye zorlarsan dogumdan sonra da devam eder gibi birseyler diyorlar
olabilir bu
o yuzden ben cevizden tiksindim su an zorlamiyorum
umarim gecicidir cevizsiz olur mu
uzun zaman oldu yazamadım, takip etmeye çalıştım ama genelde yoğundum. bazılarınızı okudum çok sevindim, bazılarınız için üzüldüm tek tek isim hatırlayamıyorum şimdi. ara ara okumaya çalıştım... ben biraz sıkıntılıydım bazı endişelerimden ötürü, kendimi hala tam toparlanmış hissetmiyorum ama daha iyiyim. geniş bir zamanımda paylaşmak istiyorum sizinle. hepimiz iyi olalım inşallah, Allah hamileliğimizi ve sonrasını huzurla geçirmemizi nasip etsin.
Canım , babamızı iş yernde bırz fazla sıkıolar bu sıra ama gıdıcm ınsallh yarn napıp edp.. yoksa basarım o şirketi
Kızlar bıraz ıse daldım bır baktım sayfalar ılerlemıs artık aksam eve gıdınce okuyacagım :26: esım sabah ankaraya gıttı yarına gelır ılk defa evde yalnız kalacagım bakalım nasıl olacak bugun pek bı asabıyım bırkac kısıyle kavga ettım :26: cok alıngan oldun dıyorlar ne yapayım yanı :2: aksam bol bol topıke takılacam artık
bende yemek hazırlıgındayım aksama annemler bızde olcak
ev yapımı yogurt yapcazbundan sonra yogurdumu kendım mayalıcam artık
yalnız degılsın bız varız ama ben bıızmkılerı yollayınca gelırım artık sana yoldas olurum :)
Tsk ederım canımbende gıdınce eve banyo yapıp kuafore gıdecem bır fon barı cektırem ıyıce delıye dondum :26: camasır yıkarım otururum belkım bıraz da utu yaparım
kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr
kendını cok yormak yok ama :)
gozun aydın canım cınsıyetı ögrendın :) tahlıllerde temız cıktı oh sımdı senden mutlusu yoktur:)
lohusa ıken okuyamayız canım ama yanımızda olanlar bıze okur dedıgın gıbı Allaha tevekkul o bızı korur ..
kız senın gunun 24 saatı kaynana yanında ya :) yalnız olmıcankı :)
bıde benı dusun esım gececı olunca mecbur ablalarım tek tek gelcek:)
hep beraber basalım bak gunluk degıl yıllık ızın verırler
kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr
kızlar size yeni bir muhabbet konusu acaba kayınvalidelerimiz eşlerimiz ve bilimum yakınlarımız doğum hediyesi olarak ne alacaklar?
Para pul önemli değil önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati ama insan merak ediyor yalan söylemeyim simdi:)
kızlar bunlar tam bizim yaz bebekleri için ahh cinsiyetini bilseydim.
http://www.markafoni.com/product/crazy-baby-24/tulum-zbn/
hehe güzel konuymuş..ben bilmiyorum canım..geçen mağazada gezerken ayakkabılara bakıyodum, eşim ve eşimin annesi de vardı..eşim dedi bak beğen bi tane ayakkabı bebek hediyesi olarak annemler alsın falan..annesi de dedi ki tek ayakkabıysa alayım onda ne var, onun hediyesi daha pahalı dedi..ama neden bahsetti bilmiyorum bende hiç bilmiyodum bişey alıp takacağını öyle deyince merak ettim acaba ne takacak diye
hayırlısı olsun allah sağlıklı br şekilde oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
darısı da başıma artık. bir aksilik olmazsa bu cumartesi doktora gidicem, inşallah ilk önce bebeğimin sağlıklı olduğunu sonrada gösterirse cinsiyetini öğrenebilirim. çok sabırsızlanıyorum ya
hehe güzel konuymuş..ben bilmiyorum canım..geçen mağazada gezerken ayakkabılara bakıyodum, eşim ve eşimin annesi de vardı..eşim dedi bak beğen bi tane ayakkabı bebek hediyesi olarak annemler alsın falan..annesi de dedi ki tek ayakkabıysa alayım onda ne var, onun hediyesi daha pahalı dedi..ama neden bahsetti bilmiyorum bende hiç bilmiyodum bişey alıp takacağını öyle deyince merak ettim acaba ne takacak diye
kızlar birşey sorucam size, benim bugün karnıma bir kaç kere ağrı girdi. sanki karnım ağrıyor gibi. çok endişelendirdi bu durum beni. doktorun telefonu yok malesef cumartesi gittiğimde alıcam. siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?