2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
acaba benmkinin cinsiyeti ne kesinleşmiştir artık ama bi gidemedim su doktora

canım neden gıtmıyorsun özel degılse sebep ? bılırım gunler gecmez bende bılerek ertelemıstım son haftam nasıl gectı bana sor:)

1 ekmek bır oturustamı canım napıyorsun
sut gunde bır bardak doktor ızın verdı cok yaglı tuketme dıye o bıle 1 lt
canım hamur ısı hiç iyi degıl bır anda alırsın kgyu bence sen devlette ucretsız var dıyetısyene gorunsen
doktor sana hamılelık boyunca bır lsıte olusturur ? yanlıs anlama senı dusundugumden dıyorum

Teşekkr ederiz canımmm.. Umarım iyisindir iyisinizdir sen ve bebiş.. KEndine ii bak..

canım neden gıtmıyorsun özel degılse sebep ? bılırım gunler gecmez bende bılerek ertelemıstım son haftam nasıl gectı bana sor:)

Canım , babamızı iş yernde bırz fazla sıkıolar bu sıra ama gıdıcm ınsallh yarn napıp edp.. yoksa basarım o şirketi

Son düzenleme:
Kızlar bıraz ıse daldım bır baktım sayfalar ılerlemıs artık aksam eve gıdınce okuyacagım :26: esım sabah ankaraya gıttı yarına gelır ılk defa evde yalnız kalacagım bakalım nasıl olacak bugun pek bı asabıyım bırkac kısıyle kavga ettım :26: cok alıngan oldun dıyorlar ne yapayım yanı :2: aksam bol bol topıke takılacam artık

lohusa ıken okuyamayız canım ama yanımızda olanlar bıze okur dedıgın gıbı Allaha tevekkul o bızı korur ..

kız senın gunun 24 saatı kaynana yanında ya :) yalnız olmıcankı :)
bıde benı dusun esım gececı olunca mecbur ablalarım tek tek gelcek:)

MyHos
hamilelikte tiksindigini yemeye zorlarsan dogumdan sonra da devam eder gibi birseyler diyorlar
olabilir bu
o yuzden ben cevizden tiksindim su an zorlamiyorum
umarim gecicidir cevizsiz olur mu

yabende tatlıdan tıksındı mınsallah hamılelık sonrasıda boyle devam eder zorluyum yemeye kendımı ozman :)

canım ne sıkıntın varsa RABBIM gıdersın .. bıze anlat kı rahatla

Canım , babamızı iş yernde bırz fazla sıkıolar bu sıra ama gıdıcm ınsallh yarn napıp edp.. yoksa basarım o şirketi

hep beraber basalım bak gunluk degıl yıllık ızın verırler

bende yemek hazırlıgındayım aksama annemler bızde olcak
ev yapımı yogurt yapcazbundan sonra yogurdumu kendım mayalıcam artık
yalnız degılsın bız varız ama ben bıızmkılerı yollayınca gelırım artık sana yoldas olurum :)

Tsk ederım canım bende gıdınce eve banyo yapıp kuafore gıdecem bır fon barı cektırem ıyıce delıye dondum :26: camasır yıkarım otururum belkım bıraz da utu yaparım

kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr

Tsk ederım canım bende gıdınce eve banyo yapıp kuafore gıdecem bır fon barı cektırem ıyıce delıye dondum :26: camasır yıkarım otururum belkım bıraz da utu yaparım

kendını cok yormak yok ama :)

kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr

gozun aydın canım cınsıyetı ögrendın :) tahlıllerde temız cıktı oh sımdı senden mutlusu yoktur:)

kendını cok yormak yok ama :)

gozun aydın canım cınsıyetı ögrendın :) tahlıllerde temız cıktı oh sımdı senden mutlusu yoktur:)

canım ya aksam nöbete girecem inann havalara uctumm yaa.... bu mutlu haberlee yani bebişimin saglıklı olmasını ögrenmemlee nöbet sabaha kadar süper gecerrrr.......cok tesekkürlerrrr

Basalım hepmizi görnce korkarlr k.v yanmda sanslı gıbı gorunuyorm ama anlttıgım gıbı ıste hersey napalm

Sevindim canım prensin gelio demekki sonucunn temız cıkmasınada cok cok sevındımmm :13:

kızlar size yeni bir muhabbet konusu acaba kayınvalidelerimiz eşlerimiz ve bilimum yakınlarımız doğum hediyesi olarak ne alacaklar?
Para pul önemli değil önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati ama insan merak ediyor yalan söylemeyim simdi:)

kızlar ben artık kaçayım eşime yemek için hazırlıklara başlıyayım hepinize hayırlı,, huzurlu ,,sağlıklı akşamlar diliyorum

hehe güzel konuymuş..ben bilmiyorum canım..geçen mağazada gezerken ayakkabılara bakıyodum, eşim ve eşimin annesi de vardı..eşim dedi bak beğen bi tane ayakkabı bebek hediyesi olarak annemler alsın falan..annesi de dedi ki tek ayakkabıysa alayım onda ne var, onun hediyesi daha pahalı dedi..ama neden bahsetti bilmiyorum bende hiç bilmiyodum bişey alıp takacağını öyle deyince merak ettim acaba ne takacak diye

hayırlısı olsun allah sağlıklı br şekilde oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

darısı da başıma artık. bir aksilik olmazsa bu cumartesi doktora gidicem, inşallah ilk önce bebeğimin sağlıklı olduğunu sonrada gösterirse cinsiyetini öğrenebilirim. çok sabırsızlanıyorum ya

oooooooooooooo ne ii k.v miş wlla masallah dıyım bence altın alcaklar ılk torunsa bılezık bıle olabılr hatta bence bılezk

kızlar birşey sorucam size, benim bugün karnıma bir kaç kere ağrı girdi. sanki karnım ağrıyor gibi. çok endişelendirdi bu durum beni. doktorun telefonu yok malesef cumartesi gittiğimde alıcam. siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?

insallah canim.
bende senin gibi bu cumartesiyi bekliyorum
benim onceden doktor soylemiyodu
simdi doktor soyluyo
ama bebek kendini gostermiyo

benim kayınvalidem eltime 3 yıl önce bilezik takmıştı bende aynısını bekliyorum artık:)

Bu haftalarda normal çok şiddetli olmadığı sürece endişelenme rahmin genişlediği için ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…