2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşalr bende bişey sorucam doktor beni kontrole 16. hafta çağırdı.ben şu an 15+3 deyim sizce bu hafta mı gitmeliyim nümüzdeki hafta mı ? c.tesi gitmeyi planlıyorum normalde ama c.tesi 16+0 olacak .

kızlar markafonide bugün crazy baby vardı cinsiyetimiz belli olmadı ama unisex birkaç tulum falan aldım. ne yapayım dayanamadım:) fiyatlar oldukça uygundu ayrıca kansorejen madde içermemeleri sebebiyle gönül rahatlığıyla aldım. Sizce çok mu erken başladım alışverişe?

bu onuya hıc gırmıyeyım suan bıle sınırlerım tepemde
esımın aılesınden bır cöp dahı beklemıyorum kı olmıcakta

bıde para ıstemeseler para beklıyorlar suan bızden ...Allahım sen buyuksun sana havale edıyorum baskada bısey dıyemıyorum ..

kendı aılem annem besıgı alıcak ablamalr herkes kıyafet eksık neyse konusup alırlar canım doğum bı yaklassında..

Aynen aynennnnn bende bısey beklemıyormmmmm daha once bu konudan bahsetmıstık sanırım.. Bi çöp getirmez kmse getrsede altın olark dırek k.v ye verırler ben gormem bıle tenha kose bucak kacarlar.. bikaç kıyafet getıren olrsa onu verır gosterr banada kımseden bısey beklemyorm artık bekledıkce uzuluyorm cnku sızlerde beklemeyn bnce yapan yapar zaten kendınızı uzmyın hayal kırıklıgı tamamen ınsan beklıo ama öbr oglunun cocugu olsa takmazmı altın takar bana takmaz ama bıtane oglu ıkncı evlılgıya kafanz karısmasn bızım neyımz eksıkse neysee off sinrlendm :26:

Son düzenleme:
sıkmayın canınızı kuzular bebişler en güzel hediye bize.

bende merak ediyorum da belki beklentim boşa çıkar belli olmaz.

offff bizim kac yerde cocuk giyim magazasi var
magaza oldugu icin baska yerden bise alsam
dicekler bizim magaza vardi ne gerek var baska yerden aliyosun
git magazadan istedigini al
ama her istedigin olmuyo ki
bazen cok begendigin seyler oluyo ve hepsi bi arada olmuyo

canım şimdi sen okuyunca düşündüm ben de ne alsa hoşuma gider ki diye aklıma bişey gelmedi ya :)
ama benim kayınpederim kayınvalidem çok cömertlerdir bize karşı.
imkanları olsa kendi ağırlıgım kadar altın takarlar da.
çok çok da iyi değil durumları. ama sanırım en az 3lü burma bi bilezik gelecektir bana :)
altını seviyomuyum diye sorsanız alyans dışında takı bile takmıyorum ama.
onların düşünmesi elbette mutlu edecektir beni.

selam kızlar..
mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum paylaştıklarınızı
pekbicici ve gökçe arkadaşımız hastalanmış geçmiş olsun Allahım tez vakitte şifa versin diyorum...
cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor bizde de kesinlik olmadığından hala merak içindeyiz doktorumuzun yorumuna göre şimdilik kız bakalım sonuç ne olacak...

k.v. hediyesinden konu açılmış bende eşim tarafından bi beklenti içerisinde değilim eşim tarafının ilk torunu olacak Allah nasip ederse ama ben yinede onların çok fazla birşey yapacağını zannetmiyorum. k.v. bu tarz mevzuları bilipte bilmemezliğe geldiğinden beklentiye girmek istemiyorum yapacağı varsa bi iki giysi alır herhalde torununa da bana herhangi bir hediye alacağını zannetmem.

Kayınvalidemler ne yapar ne takar bilmiyorum ama görümcem Almanyada ve bütün arabasıdır ana kucağıdır araba koltuğudur o tür şeyleri ben alacağım burdan siz beğenin bana söyleyin burda yarı yarıya fark ediyor dedi. ben zaten pek bir masraflı oldum. 2011 de nişan 2012 de düğün 2013 te bebek:)) Allah'a şükür her sene bir cemiyetimiz var..İnsanlar helak oldu:)

yogun bir iş temposundan nihayet nefes alabildim arkadaşlar

geçmişi okumaya çalıştım 1 saattır bitmiyor masallah negüzel kaynatmıssınız :),

hastalıkları devam eden arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
dikkat edin kendinize istiraat etmeye çalışın dinlenmek en büyük ilacımız.

Kilo konusunada takılmayın bebişlerimiz sağlıklı olsunda sizler iyi olun kilolar gelir gider

cici almaya başlayan anneler oh en iyisini yapıyorsunuz içinizde kalmasın abartmadan alın bencede :) gerekli olanları ben henüz bişicik alamıyorum eşim çok uzakta görevde onunla bi kısa sürelide olsa kavuşursak ozaman birlikte almak istiyorumm

ailelerden gelicek hazırlıklara gelinceee
saolsunlar onlar bizden hızlı annemler kayınvalıdemler ufaktan gördükçe beğendikçe alıp koyuyorlar

zıbınlar
battaniyeler
mendıller
badiler
göremediğim için söylediklerini yazmaya çalıştım

eminim hediyesi bol olucak meleğimizin
benim annem babam çok güzel ciciler alıcaklardır eminim beşiğimiz ve beşik içimizde onlardan adettir ya :)

kayınvalıdemde neye ihtiyacı varsa herseyden almaya calısacaktır.
Görümcek bebek arabasını alıcam diyo bakalım

anlıcanız biz aslında arkamızı aslanıp hedıyelerımızı alsakta yeter :)
birde eşimin ailesi saolsunlar çok tutkundur oradan da çok hediye gelir eminim :)

biz hediye konusunda şımartılırız bence :)

canım benim hiç canınıı sıkma kilolarca altın taksa ne olacakki? önemli olan senin huzurun olsun sağlığınız yerinde olsun.
her zaman dualarımdadır. Rabbim bizi huzursuzluk ve hastalıkla imtihan etme diye.
çünkü diğer sorunlar bir şekilde çözülüp gidiyor.
huzurun olmazsa saraylarda yaşasan ne olur ki. hiç beklentiye girme üzme de kendini. almazsa almasın bişey kaybetmezsin ki.

sız aynı evdesınız canım ablamın kaynanasıda ona gelen yenı gleın hedıyelerın ustune cok guzel konmustu
benım tepkım suan arayıp mılyarlar ıstemelerıne esım maası dustu herkes ıs degıstıyor bırımlerınde
aılesınden bır corap dahı gelmıcek ve hıc beklentım olmadı onları cok ıyı bılıyorum ama barı bızden hala beklemeyın
bırakın kendı yagımızda kavrulalım nerde beddua edıcem tutucak zor tutuyorum kendımı
annem gelını ıcın hazırlıklar yapıyor goruyorum ıcın gıdıyor ne guzel gelını dusunuyor
ınankı bısey ıstemem sadece bısey beklemesınler sureklı bısey ıstemesınler

sıkma canını kuzu ya bebeişini düşün boşver Rabbim sağlık sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. bebiş kısmetiyle gelir inşallah sizin içinde öyle olur eşin daha iyi bir iş bulsun kendi evinize çıkın hayırlısıyla.

esinin aılesı ne guzel sızlerı dusunuyor kızlar sızın adınıza cok sevındım
bende ablamlarda yegenımıze altın takıcaz yengeme sureklı gıdıp yardım edıcem
hastaneye bez pastası yapıp goturcem okadar heveslıyımkı
benımde kendı aılem sagolsun yavrumu unutmazlar saglıklı olsun yeterkı yavrum hersey halolur bısekılde
gonlum kırık ama olsun

bebek dogduktan sonra kendı evımıze cıkmak ıstıyoruz zatı kredı cekıp
onun ıcın yavruma pek masraf etmıcem yengem sagolsun sıfonyer verdı
ablamlar kıyafetlerı halledıcek bızde az bısey alcaz bu adar hesaplarken herseyı
agrıma gıdıyor canım suan yazarken bıle gozlerım doluyor bu konuda cok doluyum ..
en ıyısı susayım yoksa hıc susturamazsınız banamusade kızlar sofrayı kurmaya baslıyayım annemler bırazdan gelır

biz ancak cinsiyetini dogdugu zaman,
doktor kucagimiza verdigi zaman ogrenicez
bu gidisle, heralde

oyle deme ya( bir dahakine gosterecekler insallah benim doktor gorse soyleyecekti ama sakladi(

bende bayildim onlara ama erkek icin kiz icin olanlari ayri ayri cok guzeldi belli olsaydi ilk kiyafetini alirdim valla fazla alma ama bence.ne olur ne olmaz

bebege cumhuriyet altini takarlar herhalde ama bana sanmiyorum dugundekiler 2 tane 12 gramlik beklentim yok esimden de

rahim buyudugu icin normal bide felaket bir gaz sancisi var o da olabilir uzun surmedigi zaman sorun yok

Almasalarda huzur versnler ama oda yokki rahatlık yok sıkıldım.. Ama doğru soluosn ne beklıycemkı sankı alsalar nolrrr almasalar nolur ben cocugmn butun ıhtıyaclarını alıcam Allah ızn verrse :) Huzur cok guzel bısey yaa :)

Tobee onlarda ne gıcık mıs ya oğluna da mı acımıyo iş değştrip duruoms maası dusmus nıe bole yapıolarsa sımdı sızın bol bol bez parası bırıktırmenz lazm anlayış göstermeleri lazm herkesn kendı aılesı kendı sıkıntıları kendı harcamalrı var insan yınede gordukce baskalrında imrenıyo ama neyse yanii takma kafana bebik geliyoya sen ona bakk

Son düzenleme:
Sevindim canım prensin gelio demekki sonucunn temız cıkmasınada cok cok sevındımmm :13:[/QUOTE]

COK TESEKKÜRLERRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…