- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.401
kızlar bebegimin cinsiyeti belli oldu inş. erkek evladım olcek....ayy cok sevincliyimmm 2 li test sonucum temiz cıktı....cok sükürrr
kızlar size yeni bir muhabbet konusu acaba kayınvalidelerimiz eşlerimiz ve bilimum yakınlarımız doğum hediyesi olarak ne alacaklar?
Para pul önemli değil önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati ama insan merak ediyor yalan söylemeyim simdi:)
bu onuya hıc gırmıyeyım suan bıle sınırlerım tepemde
esımın aılesınden bır cöp dahı beklemıyorum kı olmıcakta
bıde para ıstemeseler para beklıyorlar suan bızden ...Allahım sen buyuksun sana havale edıyorum baskada bısey dıyemıyorum ..
kendı aılem annem besıgı alıcak ablamalr herkes kıyafet eksık neyse konusup alırlar canım doğum bı yaklassında..
kızlar size yeni bir muhabbet konusu acaba kayınvalidelerimiz eşlerimiz ve bilimum yakınlarımız doğum hediyesi olarak ne alacaklar?
Para pul önemli değil önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati ama insan merak ediyor yalan söylemeyim simdi:)
Aynen aynennnnn bende bısey beklemıyormmmmm daha once bu konudan bahsetmıstık sanırım.. Bi çöp getirmez kmse getrsede altın olark dırek k.v ye verırler ben gormem bıle tenha kose bucak kacarlar..bikaç kıyafet getıren olrsa onu verır gosterr banada kımseden bısey beklemyorm artık bekledıkce uzuluyorm cnku sızlerde beklemeyn bnce yapan yapar zaten kendınızı uzmyın hayal kırıklıgı tamamen ınsan beklıo ama öbr oglunun cocugu olsa takmazmı altın takar bana takmaz ama bıtane oglu ıkncı evlılgıya kafanz karısmasn bızım neyımz eksıkse neysee off sinrlendm :26:
Aynen aynennnnn bende bısey beklemıyormmmmm daha once bu konudan bahsetmıstık sanırım.. Bi çöp getirmez kmse getrsede altın olark dırek k.v ye verırler ben gormem bıle tenha kose bucak kacarlar..bikaç kıyafet getıren olrsa onu verır gosterr banada kımseden bısey beklemyorm artık bekledıkce uzuluyorm cnku sızlerde beklemeyn bnce yapan yapar zaten kendınızı uzmyın hayal kırıklıgı tamamen ınsan beklıo ama öbr oglunun cocugu olsa takmazmı altın takar bana takmaz ama bıtane oglu ıkncı evlılgıya kafanz karısmasn bızım neyımz eksıkse neysee off sinrlendm :26:
sız aynı evdesınız canım ablamın kaynanasıda ona gelen yenı gleın hedıyelerın ustune cok guzel konmustu
benım tepkım suan arayıp mılyarlar ıstemelerıne esım maası dustu herkes ıs degıstıyor bırımlerınde
aılesınden bır corap dahı gelmıcek ve hıc beklentım olmadı onları cok ıyı bılıyorum ama barı bızden hala beklemeyın
bırakın kendı yagımızda kavrulalım nerde beddua edıcem tutucak zor tutuyorum kendımı
annem gelını ıcın hazırlıklar yapıyor goruyorum ıcın gıdıyor ne guzel gelını dusunuyor
ınankı bısey ıstemem sadece bısey beklemesınler sureklı bısey ıstemesınler
sıkma canını kuzu ya bebeişini düşün boşver Rabbim sağlık sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. bebiş kısmetiyle gelir inşallah sizin içinde öyle olur eşin daha iyi bir iş bulsun kendi evinize çıkın hayırlısıyla.
biz ancak cinsiyetini dogdugu zaman,
doktor kucagimiza verdigi zaman ogrenicez
bu gidisle, heralde
kızlar markafonide bugün crazy baby vardı cinsiyetimiz belli olmadı ama unisex birkaç tulum falan aldım. ne yapayım dayanamadım:) fiyatlar oldukça uygundu ayrıca kansorejen madde içermemeleri sebebiyle gönül rahatlığıyla aldım. Sizce çok mu erken başladım alışverişe?
kızlar birşey sorucam size, benim bugün karnıma bir kaç kere ağrı girdi. sanki karnım ağrıyor gibi. çok endişelendirdi bu durum beni. doktorun telefonu yok malesef cumartesi gittiğimde alıcam. siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?
canım benim hiç canınıı sıkma kilolarca altın taksa ne olacakki? önemli olan senin huzurun olsun sağlığınız yerinde olsun.
her zaman dualarımdadır. Rabbim bizi huzursuzluk ve hastalıkla imtihan etme diye.
çünkü diğer sorunlar bir şekilde çözülüp gidiyor.
huzurun olmazsa saraylarda yaşasan ne olur ki. hiç beklentiye girme üzme de kendini. almazsa almasın bişey kaybetmezsin ki.
sız aynı evdesınız canım ablamın kaynanasıda ona gelen yenı gleın hedıyelerın ustune cok guzel konmustu
benım tepkım suan arayıp mılyarlar ıstemelerıne esım maası dustu herkes ıs degıstıyor bırımlerınde
aılesınden bır corap dahı gelmıcek ve hıc beklentım olmadı onları cok ıyı bılıyorum ama barı bızden hala beklemeyın
bırakın kendı yagımızda kavrulalım nerde beddua edıcem tutucak zor tutuyorum kendımı
annem gelını ıcın hazırlıklar yapıyor goruyorum ıcın gıdıyor ne guzel gelını dusunuyor
ınankı bısey ıstemem sadece bısey beklemesınler sureklı bısey ıstemesınler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?